Gonatt

 
Nu ska jag väl sova va? ska bara lyssna klart på lisa nilsson - handens fem fingrar. ärligt alltså, den är bra! ska läsa lite bok också, dockmakaren, verkligen bra.

Irriterad!!


Det här trodde jag väl aldrig om mig själv för ett par år sedan, att jag skulle vara uppriktigt irriterad på lars winnerbäck. var ju totalt såld på honom och hans musik väldigt länge. men de senaste åren har jag blivit besviken, han står ju för fan still på samma ställe bara! låtarna - noll märkvärdiga. konserterna - tråkiga, ingeting händer. bara sammasammasamma. antingen så har han gett det bra han kan ge, o borde alltså lägga av. eller så har han en svacka. en svinlång svacka kan ju iofs jag tycka. han är på turné nu och en sommarturné är redan planerad. har inga planer på att se honom nångång. vill icke bli besviken igen såsom jag blev när jag sist såg honom i linköping!
Åh jag önskar att han bara kunde vara som förr, som i augusti-01 på liseberg, mars-03 på konsert&kongress, underbart. och som i november-04 i örebro! var där med matilda c, hade platser på första raden. det var en dröm alltså! sjukt underbart, saknart! har varit på ett antal andra där han också var riktigt bra. men sist i linköping, förförra året tror jag. inte bra! och seriöst, daugava - hur bra är den? inte speciellt. en låt eller två kanske. fast lasse, jag älskar dig nog ändå! tänkte ifall att han läser liksom. chansen är ju...0?

Eh ja, det var väl det!

How far we've come

Lite längesen sist ja.

I tisdags åkte jag och jenny till linköping. vi var visst lite trötta så vi kom inte iväg förrän vid halv tolv eller nåt, men det gjorde ju inget! vi shoppade lite grann och fick samtidigt ångest över att vi egentligen borde ha sparat pengarna, men så tänke vi att vi ändå var värda det. och så var vi och åt kinamat, gott! sen åkte vi till sarah som hade ångest för mycket, bla hur hennes soffor skulle stå. stort problem var det alltså:) sen åkte jag tillbaka till stan för att träffa mattias. vaccinationen gick väl sådär får jag väl säga! var lite smått nervös innan. och efter de två sprutorna jag tog så kände jag mig inte tiptop (som man brukar säga!), så jag fick lägga mig ner. mattias klappade lite på mig och sköterskan tog hand om mig sååå väl. kände mig lite som ett barn, men så äre:) gick över rätt fort, bra det.
Men blir ju ett par sprutor till, gillart inte, men måste man så måste man. sen iaf så åkte vi o handlade, sen hem - mat - desperate housewives (har saknat det!) - film, the island (bra!) - sova.

På morgonen på onsdagen var jag svintrött, men var tvungen o gå upp lite skapligt iaf. skulle ju hem till motala o jobba. hämtade upp jenny som hade sovit hos sarah. fick även samtal från arla om att jobba på torsdagen, 6-14.
åkte iaf och jobbade sen till fem, hem o lagade mat o lite sådär och tog bussen för att åka till linköping - igen:) hos mattias kollade vi på bla roomservice där katrin o alex schulman var med! jag gillar katrin, trots att hon är en bitch. sen kollade vi på grey's, var hur längesen som helst jag såg det. men det var riktigt bra iaf! sorgligt också. sen blev det massa prat i ett antal timmar typ, så somnade inte förrän typ halv två.

Imorse var jag alltså förbannat jävla astrött! hade inte ens sovit fyra timmar när vi släpade oss upp ur sängen. jobbet var stressigt o lite småjobbigt. fast bra på det sättet att jag inte kände så mycket av tröttheten o att tiden gick ganska fort. sen åkte jag o mattias hem o sov i typ två timmar, välbehövligt, svar ja! åkte hem sen vid sex, träffade ewe o jenny på stan. först pizza till mig o jenny, sen hugomat till ewe! sen hem till mig o göra ingenting typ:) nu är jag trött.

Ska jobba imorgon med, men eftermiddagspasset som tur är! hade dött av en till tidig morgon. har fan varit svintrött varenda morgon den här veckan. sen när jag slutat ska jag träffa vickan! ska bli kul. vi ska äta i linköping o kanske ta oss en cider eller två:) lär bli mycket prat om resan, jag gillart! inte ens två månader kvar nu. helt sjukt är det. vickan åker hem då på kvällen iaf, o jag åker väl på lördag. lördag vet jag inte hur det blir? kanske ut i linköping, får se. oså ska jobba eftermiddag på söndag, bra pengar!

Jag undrar hur många som orkade läsa det här, jag gissar på typ en, högst. jag hade iaf inte orkat:P


Just say you'll wait, you'll wait for me


Har kollat runt lite efter vilken mp3 som kan tänkas vara köpbar. funderar på en samsung med 4GB eller en ipod-jävel med 8GB, skiljer ju liksom bara 400kr.. hm. ska be min bror om lite bra råd, så får vi se vad jag köper.

Nej nu är klockan över tolv, ska nog ta och gå o lägga mig o läsa lite grann osen sova. ska ju faktiskt upp vid den tidiga tiden 9.30 imorgon:) är förresten rätt så nervös för att vaccinera mig imorrn för att sist jag gjorde det så blev jag helt illamående och yr efteråt o var tvungen o ligga kvar ett tag för o bli normal igen. gillart ju inte alltså!

Gonatt!

Just say you'll wait, you'll wait for me


Poker blev det som sagt! gick inte lika bra som sist, men 8,50:- plus iaf:P kul var det iaf! både ewe o jempa har åkt hem nu, så jag gör inte så mycket.
Försökte räkna ut hur mycket lön jag kommer få nästa månad, så jävla krångligt är det. ob-tillägg, skiftformstillägg, semesterersättning o allt va det är! men borde nog få runt 10 000 iaf, och det är ju bra. pengarna behövs ju så att säga eftersom att den här månaden blir dyr.
Mina utgifter denna månad:
- 500 till mamma
- vaccinering, typ 2000 eller nåt
- ny jävla mp3, 1000-1500
- reseförsäkring, typ 1500
- julklappar
ja ni fattar, det är mer än vad jag känner för att betala!! sen ska man ju kunna leva litegrann också.

Jag längtar så mycket till imorgon! först ska ju jenny o jag gå på stan i linköping o ha det mysigt:) äta på nåt gott ställe också! och så ska jag ju träffa mattias, som jag inte sett sen i lördags, så det är verkligen på tiden!

Lektioner i östgötska!


För en tid sen hörde jag en så jävla rolig sak hos jonas. lektioner i östgötska är det, man fattar ju hur kul det är:) jonas skickade den idag.
Exempel:
lektion 3, geografi (med normal röst): det finns många orter i östergötland, bla ulrika, rimforsa och kisa
på östgötska: dä finns massor av nöjesmetropoler i östergötland, ulwika, wimforsa o käjsa ä nåra exempel

lektion 5, på kårallen (med normal röst): ska du med på efterfest?
på östgötska: ska du me hem på en waggmunk o wäksallad?

lektion 6, på sjön (med normal röst): jag ska ut och segla i helgen
på östgötska: ja ska wo woxen wunt i en wröwutig wegnwock

Hahaha! askul är det! hör av er så skickar jag:P

Humorlabbet!!


Skrev till killen som lagt ut klippen från humorlabbet och frågade om han hade hela avsnitt som man kunde få köpa. och det hade han! 7 avsnitt av 8 hade han. 200 spänn! killen tjänar ju en del på det, men det är det lätt värt eftersom det inte går att få tag i på nåt annat sätt. tro mig, jag vet! han skulle skicka det imorgon, så snart har jag det, eller jag o josie då, vi ska dela:) värsta är ju att jag inte får se på det innan josie kommer hem, kommer bli kämpigt.

Ändring i planeringen!
blir norrköping på fredag istället för lördag. så, nu vet alla det:)

Har beställt visakort idag. bra gjort! även fixat papper så att mamma får fullmakt över mina konton när jag är och reser. bra gjort! och så har jag satt in alla mina hundratusen viktiga papper i plastfickor o pärmar. också bra gjort!

Ewe och jag var på stan en stund förut. jag köpte örhängen på ur&penn, två par av dom som sarah b tipsat om i sin blogg! och ett par andra som jag gillade. vi var och åt på ströget också, varsin vegetarisk pastasallad blev det. skitgott var det! nu är vi hos mig och gör inte så mycket. jenny kommer snart. då ska vi tre spela poker:) ska bli skoj! hoppas bara att turen jag hade i lördags håller i sig!

I like yours the best


Snart kommer ewe hit, då ska vi bege oss mot stan!

Har kommit på fler saker jag ska göra i veckan.
- Träffa linda på torsdag!
- Fixa med reseförsäkring

This is for you


Ja, som jenny hade kommenterat, var visst lite sluddrig där i lördagsnatt. o en lätt släng av huvudvärk uppstod i söndags när jag vaknade. trött som aset var jag med! men det var bara att hoppa in i duschen o göra sig redo för jobbet. var rätt så kämpigt att jobba, var så trött. men det gick ju. åkte till sarah sen, var kul o se henne, var alltför längesen. hon hade massa mat hemma som hon bjöd på:)
Tänkte att jag skulle göra en slags lista på veckan!
1. Måndag
-banken, fixa visakort
-träffa jempa ikväll
2. Tisdag
-linköping
  stan med jenny
  vaccinera mig med mattias
  stanna i linköping? trort.
3. Onsdag
- jobba i motala 11.30-17.00 typ
- fika med amanda
4. Torsdag
- hm vet ej?
5. Fredag
- norrköping med josie,vickan o ewe tror jag!

Kan ju vara något jag missat, men det märks ju isf.

Det känns fint


Mattias ringde precis, och helt plötsligt känns det här med jobb om några timmar inte så jobbigt. han hade gjort av med runt två tusen ikväll, och jag ahr itne gjort av med ett skit! haha!. har ju som sagt istället tjänat pnenagar, dock inte så mycket, men iaf. ocha tt höta att man är saknad känns ju ocskå bra! även om det inte känns likra bra att jah är här och inte i linköoing, somnumera är mitt andra hem, ja ungefär. nu måste jag vål öndå sova va, jaa. puss!

Kvällen alltså!


Så jävla oväntat bra kväll! jag, vickan o ewe var de ensamma själarna som samlades hemma hos vickan. en strålande idék om från vickan att spela lite poker. och det blev det! första omgången gick åt helvete, men sen jävlar. gick så jävla bra! så jag gick därifrån med det dubbla. vilket iofs inte innebär mer än 30kr plus, men ändå:P kul var det! allt efterosm att tmmarna gick så blev det mer alkogol. vilekt ledde till politikprat! haha det var ritkigt kul. "jamen alltså jag förståååååår hur du tämker men..." osc osv osv.... en lyckad kväll kan jjag nog sammanfatta det som:D

JAg börjar jobba om mindre än 11 trimamar vilket känns... inte så lockande. omm man säger så!

lyssnar på christan kjellvander- bird black sky, såjävla bra!! åh det är itne ens två veckror kvar tills jag o vickan ska se honom o ja g är så glad!!

gonatt puss

Do you hear the bells are ringing?


Jag är så jävla mätt nu alltså. har ätit så sjukt mycket soppa! potatis -och löksoppa, som jag gjorde alldeles själv. rätt så stolt över mig själv faktiskt. för det var verkligen gott!
Okej, nu åt jag upp det sista av soppan. min mage håller på att sprängas! man skulle utan problem kunna tro att jag var gravid i typ 7-8:e månaden. men så är ju inte fallet! pjuh.

Ikväll blir det lite festligheter, inget storslaget så att säga, men ändå. blir nog mysigt iaf! känns lite jävligt bara att jag jobbar imorgon, börjar ju iofs inte förrän två, men lite jobbigt iaf.

Nej, nu ska jag nog fixa mig lite.

Så äre


Här blir det inte mycket gjort alltså. har bara suttit vid datorn o mest gjort ingenting, sen sist. men ärligt så orkar jag inte mycket mer än så ändå. har varit en rät kämpig dag på jobbet. städat tre jävla maskiner! o det är mycket kan jag lova. yoghurt all over alltså!

Nu kommer fia hem snart tror jag. känns lite konstigt att jag bara är här o är här liksom i hennes hem, själv:P fast det gör inget, det vet jag ju, men ändå!

Fördelen med jobbet är ju att man får lite tid att slappa, även om det varit rätt dåligt med det den här veckan. man har iaf lyckats läsa ut en bok på tre-fyra dagar! inte allt på jobbet då, men det mesta. solstorm har jag läst, lånade den av jenny. kom på nu att jag nog redan skrivit om det här.. jaja! den var iaf skitbra!
o nu har jag lånat en bok av mattias som jag bara hann läsa 15 sidor i idag. så jag ska nog gå o lägga mig lite halvsnart o läsa.

Jag saknar mina vänner! har inte träffat en enda nu på tre dagar:/ men imorgon så! vickan,josie o ewe iaf hoppas jag. bra det! och så ska jag till sarah efter jag jobbat på söndag, ska bli skoj. saknar henne! hur längesen som helst jag träffade henne nu. jenny måste jag träffa snart med! även om det inte var lika längesen så saknar jag henne lite iaf:) och linda med! ja.. för att sammanfatta det; jag saknar fan alla!:P

Skit också!


Jobbat,jobbat,jobbat och sen varit hos mattias och varit trött,trött,trött. vilket innebär noll bloggande.

Missade bussjäveln hem förut o det går inga fler!! skit också. så nu sitter ja här, all alone, hos mattias. han är och dricker öl med sina grabbar! kul för'n!
jag har iaf precis spelat bort 60 spänn på poker. mattias 60 spänn alltså. jag var jävligt dålig. blev ju så stressad! tog typ 10 minuter, sen oj då, borta! duktigt va? jaja, tur att han sa att jag fick spela bort dom! men fan.. jag spelade verkligen pinsamt dåligt! skyller på att jag aldrig spelat förut, då får det bli så.

Kul fredagkväll alltså!! wohoooow! inte.

Need not worry


Var med jempa igårkväll! burger king och så lite nile, älskart! fick låna en bok av henne med, brabra. åkte till mattias sen, mysigt var det, såklart! men vi sov alldeles för länge idag, till 12. började två och jo ja, jobbet gick bra. läste typ 150 sidor i boken! den är bra. solstorm är det. ni vet, den som är film nu.
Åkte till ewe efter jag slutat, det var himla trevligt. många intressanta samtalsämne må jag säga:)

Ska jobba hela veckan! svinbra, pengarpengarpengar. ska sova hos mattias imorgon, och kanske torsdag tänkte jag med. en bra ekonomisk åtgärd:) inte bara därför alltså men ja:)

Är fortfarande förbannad på mig själv för att jag fuckat upp min jävla mp3! o jag måste ju köpa en ny. inte direkt vad jag känner för! men måste. skitskitskit. tvättade min förra mp3 i tvättmaskinen också. så jävla bra är det.

Veckan räddad!


Tack vare jobb 14-22 imorrn, o kanske resten av veckan! hoppas!
lina är här nu, men vi ska skiljas åt snart. ska till mormor o hämta halsduk o få mat:) ska hjälpa henne med räkningar med. hon ser ju ingenting knappt, stackars mormis!

Åka nu!

Sweep me off my feet


Blev visst lite sent igår, somnade inte förrän vid tre. så jag gick inte upp förrän tolv. ska fika med jempa,amanda o linda sen vid två! ska verkligen bli skoj. var hur längesen som helst jag träffade amanda! har saknat henne. o dom andra två var också rätt längesen faktiskt tycker jag,

FY FAN VILKEN LYCKA!! josie ringde just i galen panik o berättade att det äntligen finns klipp på youtube från det gamla humorlabbet! jag döööör! så jävla kul


"men vad är det jag gör? håller gamla hantverkstraditioner vid liv, o mitt under intervjuun!"

"- hur ska vi matcha femmorna?
- tja, vi har tre femmor, tre perioder... you do the math."

Nej nu måste jag ju duscha!


Mr Brooks


Slappaste helgen ever skulle man nog kunna säga. men jag klagar inte!
igår åt jag och mattias mat med mamma och lasse. det var rätt trevligt faktiskt. men efter två timmar så kände jag att nu får det fan räcka:P så då tog vi oss en promenad med hunden till videoett för en film. mr brooks blev det. bra film! förutom slutet, det förstörde typ allt.
Idag har det varit mycket slappt. kollade på tv, sen en promenad till, sen pizza. sen var klockan helt plötsligt kväll! mattias åkte hem o jag åkte o hämtade ewe. vi åkte till ellis lägenhet! den var jättefin, så skulle jag med vilja bo, fast gärna lite närmare stan:) där blev det mer slappande. såg på idol för tredje gången den här helgen!
Sen åkte ewe o jag hem till henne o slappade lite till.
Och nu är jag hemma, o linda skickar en massa bilder o videor från den gamla goda tiden. åh, nostalgi! fan vad roligt man har haft det alltså. inte för att jag klagar på mitt liv nu, men högstadiet var en klass för sig så att säga!

Yeees!


Jag älskar min mp3 över allt annat i världen. när den hade fått vila lite så funkade den! okej lite seg men vafan, vad kan man förvänta sig?

Jävla klant!!


Fy fan vad irriterad jag blir på mig själv. min mp3 har ju varit borta ett tag nu. och jag har letat överallt, verkligen överallt! trodde jag. skulle precis hänga upp tvätten. och då hittar jag mp3-jäveln! tvättad, ren och fin och funkar såklart inte överhuvudtaget. hade lagt den i en tröja tydligen och inte kollat där. smart liksom, jättesmart verkligen!

One hand reaching for heaven


Det blev bättre sen! pjuh, tur, skönt.

Ewe kom hit förut, pratade lite och så.. hoppas det blir bra för tjejen! åkte och tog en fika på hugo, det var gott minsann. sen åkte vi och handlade massor till mamma. mycket gott blev det. sen skulle ewe hem o fixa sig lite. så nu är jag hemma.
Mattias kommer hit sen vid halv sju, så ska vi äta med mamma o lasse. sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. slappa mest antar jag, eftersom en viss jävel var ute o svirade igår:P

Nej, nej, nej


Fan känner mig som den dummaste jäveln i världen.

MJÖLK!


Är så sjukt sugen på mjölk. måste ha, måste ha!! cravings, cravings!! som alex schulman skulle sagt.
tror ärligt talat jag är beroende av mjölk, om man nu kan va det? jag tror det.
när jag orkat ta mig till köket för att hämta mjölk så ska jag nog ta o sova.

Inte trött än

.. så jag gör en sånhär.

Tio saker om mig:
1. Är du singel? nej
2. Är du lycklig? ja
3. Är du uttråkad? nej, inte speciellt
4. Är du ledsen? nej
5. Är du italienare? nej?
6. Är du gravid? nej, verkligen inte
7. Är du full? nej
8. Är du en cooling? jdjdfjsjfhsu
9. Är du från Irland? icke
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? svar nej

Sex saker om ditt kärleksliv:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? hm, ja jag gör nog det
2. Har du nånsin blivit sårad? jo
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger
under natten innan du somnade? det har nog hänt ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? njae, jag vet inte 
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? ja

10 saker två alternativ:
1. Kärlek eller lust? kärlek
2. Hår eller ögon? ögon
3. Katter eller hundar? katter
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? några få bästa vänner, såklart!
5. TV eller Internet? inta
6. Coca-cola eller Pepsi? coca
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? beror ju på, som jag känner nu så utan tvekan romantisk hemmakväll:)
8. Pengar eller lycka? lycka, men gärna asmycket pengar också
9. Dag eller natt? natt
10. MSN eller mobil? mobil

Nio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? vadå påtagen!??!!?!?
2. Brutit ett ben? nej
3. Gjort nåt du ångrar? antar ja
4. Hoppat Bungee Jump? bungee sa du??? nej det har jag inte, men det kommer
5. Ljugit för någon du tycker om? jo
6. Ätit en hel tårta? fy fan nej, men cp-thomas på jobbet gjorde nästan det idag
7. Gjort bort dig offentligt? jo
8. Gråtit när ett husdjur dog? ja!! korvis, I still love you!
9. Velat försvinna? ja, jo

10 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? vickan
2. Telefonsamtalet du fick? vickan
3. Personen du va med? vickan
4. Roligaste grejen som hänt? guantanamo bay-drinken - nagellacksremover o äggtoddy! haha, fortfarande kul
5. Personen du sms:ade? josie
6. Du va i en bil med? vickan
7. Gick på bio med? eh.. oj jag minns inte
8. Va och shoppade med? vickan o mattias
9. Du kysste? mattias
10. Du skrev till på myspace? -
11. Du kommenterade? venne
12. Du kramade? mattias

Touch these days, and I'll kill you

Slappaste fredagkvällen på länge, men det har varit skönt. hämtade vickan vid tio, sen hämtade ewe, var hos henne en stund. sen blev jag hungrig så vickan o jag åkte till mc donalds. sen skjutsade jag hem henne o nu är jag hemma:)
Vet inte riktigt hur det blir imorgon, blir lite problematiskt.. hm, hm. hur det än blir så kommer jag vara glad, det vet jag.

Hoppas bara jag kan sova sen, eller gärna snart, så jag kan sova länge men ändå inte vakna typ tolv-ett.

Amanda


Var som sagt, och är fortfarande, förbannat astrött. så jag har sovit mellan halv sju och åtta typ. det var skönt! sen började idol. och amanda alltså, shiiiit vad bra hon är! men jag är så trött på andreas, den sjuke jäveln.

Ska träffa vickan sen, vet inte riktigt var, när o hur, men det märks ju. hoppas bara jag kan sova sen, även fast jag sovit nu. hm ja.

Mest jobb


Har inte haft nån tid alls de här dagarna. jobbade 14-22 igår, och så undrade de ifall jag kunde jobba 6-14 idag. fy fan vad kämpigt tänkte jag! men självklart sa jag ju ja. så mattias hämtade mig efter jobbet, åkte o köpte mat till jobbet, hem o duschade och sen sova. 8 timmar från det att man slutar till det att man börjar igen är inte mycket! somnade lite efter tolv o gick upp 05.20 cirka. det var fan döden! men det gick ju. efter jobbet åkte jag o mattias hem till honom o tog det mest lugnt. josie var på väg hem från norrköping så jag tänkte att vi kunde ju åka samma buss hem, så det gjorde vi! vi var mest tjuriga o hungriga:) men det var härligt ändå!

Idag läste jag en askul grej i tidningen! kommer inte ihåg precis vad det stod. men det roliga var iaf att det stod om en drink som hette guantanamo bay, vilket är nagellacksremover och äggtoddy! hahaha. ja, det var kul!!!! jag lovar.

Ikväll blir det inget ansträngade kan jag ju säga! sovit tio timmar de två senaste nätterna, alldeles för lite för mig känner ju jag. vickan kommer ju hem, så vi ska träffas iaf.
Imorgon ska jag träffa mattias. han sa att jag skulle bestämma vad vi skulle göra så det har jag gjort! han ska komma hit och sen blir det lite festligheter.

Typ det tråkigaste inlägget ever, jag veeeeet. men jag är trött.

Dregen!


Ibland (väldigt sällan) är det fan bra att bara ha ettan,tvåan o fyran. annars skulle jag aldrig suttit och kollat på fyran nu, och då hade jag missat dregen! seriöst alltså, det kvittar hur gammal han är, han är så satans snygg!

Känner ju av lite trötthet måste jag säga. somna väl vid två igår, o gick upp halv åtta = inte så mycket sömn. har lagat mat nu, inte så god mat men det får duga.

You know I need her too


Hur sjukt känns det inte att jag varit vaken i en hel timme när klockan bara är halv nio? men var ju så illa tvungen. passar iofs ganska bra eftersom jag ska sova hos mattias ikväll igen, så då kanske jag också kan gå o lägga mig skapligt.
Eftersom mamma måste ha bilen i jobbet idag så måste jag ju som sagt åka buss, ska bli förjävla jobbigt faktiskt. det värsta är ju att jag måste åka så tidigt, men att det typ jämt är skitkallt på bussen är inte så skoj det heller.

Jahaaaa!


Dagens planer gick åt helvete. arla-kling ringde kl.13 o undrade om jag kunde jobba 14-22, vafan liksom! tack för framförhållningen. men jodå, klart jag kunde det. pengarpengar! o jobbet var väl helt okej iaf..
Åkte till mattias efter jag slutat, men tyvärr jobbar ju han den horiga tiden 6-14, så han var tvungen o gå o lägga sig vid tolv.. men vafan, slipper ju sova själv inatt iaf:)
Måste upp värsta tidigt imorgon! mamma måste nämligen ha bilen senast halv nio.. sen måste jag ta bussen till jobbet! skitjobbigt. speciellt eftersom bussen jag måste ta går 11.43. kul att va på jobbet en timma tidigare, inte! men men, ska inte klaga, jag får ju jobba iaf!

Nåt som är typiskt är ju att vi skulle bowlat imorgon, o nu går ju inte riktigt det va. o när ska jag nu träffa jempa? kommer ju inte kunna görat förrän typ söndag, inte kul:(

Sex and the city


Kom till norrköping vid ett igår. blev en fika/äta mat med josie,sofia o lite maja. var asgott! sen gick vi lite på stan och sofia köpte görsafejna skor. sen skulle vi hyra film. det blev the pianist och avsnitt 13-16 o 17-20, säsong sex, av sex and the city. började med sex and the city. när vi sett klart på de första fyra avsnitten upptäckte vi det vi hade anat, vi hade fått fel. det var avsnitt 9-12! så vi åkte o bytte. men den snåla jäveln på videoaffären gav oss inget kompensation alls! asdåligt. jaja, vi fick ju iaf fyra avsnitt gratis, typ. drog igenom alla tolv avsnitten på kvällen, och fy fan vad bra det är!!! måste köpa hela boxen. lätt värt.

Nu är josie på lektion, hon slutar om tio minuter. då ska vi gå o äta. sen ska jag duscha och sådär, sen åka till linköping o mattias. 

Imorgon blir det bowling hoppas jag! jenny o jag måste bara hitta nån mer som vill va med. nån?:)

Poppies and peonies


Har äntligen hittat kjellvanders skiva nu! den är totalt underbar. synd bara att jag inte hittat min mp3 än och inte kan lyssna på skivan på bussen/tåget imorrn! jävla skit alltså.

Som jag tidigare sagt så har jag börjat känna ett visst litet obehag vad det gäller att sova själv. inte bra, inte bra. men imorn blir det väl iaf inte så om jag sover över hos josie, vilket jag antar att jag gör. josie är ju visserligen inte mattias, men ändå:)
fan, måste verkligen försöka sova nu!

Biljetter!


Sådär ja, nu är biljetterna bokade. häääärligt!
Andra helgen i december är ju då redan fullbokad, men med roliga saker, så det gillar jag. 7 december är det alltså kjellvander i norrköping. 8:e ska jag på 30-årsfest för min kusin maria i linköping. ska bli skoj!

Jag hatar att jag vaknade elva idag, kan ju inte direkt sova nu. hade varit bra om jag kunde sova snart så jag är pigg imorgon. måste ju packa lite o duscha o allt sånt o va klar till elva. måste väl kanske inte gå upp förrän halv tio, men ändå.
Och så känner jag att jag lika gärna skulle kunna sova nu eftersom det inte finns nåt att göra. och på tv är det ju inte heller någonting. inget förvånande precis eftersom jag ju bara har 1:an, 2:an o 4:an!!!

So far away


Idag skulle pappa komma och hämta mig 11.15 och skjutsa mig till jobbet. tänkte gå upp vid halv 10-10, men råkade visst sova till elva. fan tänkte jag! vaknade upp med tre feta fingeravtryck på kinden, såg ju jävligt normalt ut.
Åkte i vilket fall o jobbade till 17 ungefär, sen hämtade mamma mig, jag lämnade av henne hemma och åkte till mormor. i torsdags var vi o köpte garn till en halsduk o hon hade redan stickat klart den typ, gulligt tyckte jag:) himla fin var den iaf! sen gjorde hon lite mat till mig. sen tyckte hon jag skulle äta kräm,glass,choklad och fika! fick i mig lite choklad, två muffins, en bulle o två pepparkakor, sen gick det fan inte ner mer:P är fortfarande mätt!
Åkte o hämtade ewe sen, så åkte vi hem till hennes mamo. kollade lite på tv o slappade bara sådär. åkte hem rätt tidigt, typ halv tio. var tvungen o kolla buss o tåg till norrköping, ska ju till josie imorrn! och kolla biljetter till kjellvander. blir i norrköping istället. billigare=bra!

Donavon Frankenreiter, mycket bra! rekommenderas starkt.

Jag får fan panik på att min mp3 fortfarande är borta! en hel veckan har den varit totalt gone. jag dör om jag inte hittar den. vill gärna hitta den idag så jag har musik till resan till josie imorrn liksom!

Måndag

dagens roligaste: ska till josie i norrköping imorrn! + ska beställa biljetter till christian kjellvander
dagens sötast: mormor
dagens tröttaste: jag
dagens tråkigaste: jobbet var inte så kul
dagens roligaste: när sanna berättade att hon snubblat asmycket o slagit i huvudet framför martin timell
dagens längtan: min mp3
dagens köp: drickyoghurt, clementiner, banan, bulle
dagens vill: hitta min mp3!!
dagens träning: inget
dagens besvikelse: hittar inte min mp3
dagens förvåning: hm, inget
dagens dummaste: hm, inget
dagens telefonsamtal: sanna,jempa,vickan,josie,ewe,mamma,mormor
dagens sms: mattias
dagens minne: spice girls!
dagens önskan: vill ha christian kjellvanders skiva nuuu!!
dagens kommentar: ?

Söndagsjävel


Som sagt är och har jag varit förjävla trött idag. låg här i sängen o åt bullar o drack mjölk, gott liksom. men vad händer! spiller ut ett helt glas mjölk ungefär, det mesta kommer på golvet men en hel del på sidan av sängen av sängen och på elementet. jobbigt!!!
Sov en stund o tänkte att det skulle bli bättre. vaknar, känner att en bulle till skulle va gott. och mjölk. OCH VAD FAN HÄNDER!? spiller ut ett jävla glas med mjölk igen!!! helt sjukt. kom massor på gardinen den här gången. härligt säger jag. ibland är det verkligen jobbigt att vara klantig.

Snart kommer jenny! men vet inte vad vi ska göra.. vad finns liksom? hm...

If it don't matter


Egentligen vet jag inte om jag orkar skriva nåt överhuvudtaget, är verkligen stört trött. men helgen har varit finfin!
i fredags var vi hos en vän till mattias där det bjöds på poker, jag spelade dock inte. men det var skoj iaf, jag gillar ju poker! i lördags blev det ikea, vickan hänkade på också. blev trött så for jag gick in på ikea men jag klarade mig igenom det ändå:) sen åt vi lite på max, gott var det! som alltid. sen åkte vickan hem och jag o mattias åkte o handlade mat till kvällen. potatisgratäng med diverse tillbehör! innan vi orkade laga nån mat var ju ju tvugna att ligga i soffan ett bra tag. man blir verkligen så jävla trött av ikea! hittade förövrigt ingenting där. Mat blev det till slut iaf, och det var så sjukt gott! kanske berodde på att jag inte hjälpte till överhuvudtaget, jag vet inte:P
Sen fick vi sällskap! vickan o tobbe. spelade sällskapsspel och tog blodtryck:) var riktigt trevligt! mysigt också.

Idag har jag då varit och ätit med pappa o mina systrar. var gott o trevligt! bara det att jag var så trött hela tiden, men annars så.

Hörde en härlig gammal låt igår, tom waits - downtown train.

Krusbärscider, ja tack ja!


Knappt nånting att göra idag på jobbet, alla gick hem vid sex..väntade på mattias o åkte sen vid halv sju. skööönt! åkte direkt till systemet. sitter nu här med en cider o det känns fint. poker sen tror jag?
imorgon blir det ikea och sen vet jag inte?
På söndag blir det middag med pappa o mina systrar. ska bli himla trevligt!

Bra morgon!


Vaknade av ett sms från mattias där det står att jag ska sätta på fyran. christian kjellvander! kan man få en bättre start på dagen va? knappt inte säger jag! och nu ligger jag o tittar på when the mourning comes och two souls på youtube. rekommenderas jättemycket!! fan jag måste köpa skivan, nu! pallar inte att vänta tills jag hittar den nånstans på nätet.


Tristess, igen


Nu har jag tråkigt igen. och har liksom redan vant mig lite grann med att sova med mattias, så nu känner jag mig lite smått uttråkad och lonely.. jaja så äre!

Imorgon ska jag äta lunch med mamma och mormor. sen ska mamma och jag åka o kolla på några slags möbler till mitt rum. vet inte riktigt vad för slags, är inte så insatt. mer mamma som håller koll:)

Hörde förresten ett ganska otippat samarbete för några dagar sedan mellan petter och säkert!, låten heter logiskt. jag gillarn faktiskt!

Touch these days, and I'll kill you


When the mourning comes, sjukt bra låt med christian kjellvander. jättejättefin. nästan så att jag skulle kunna gråta lite känner jag. längtar tills jag får se honom.
 Vet inte riktigt hur vickan kommer känna när jag berättar att han var i stockholm idag för att spela lite nu när nya skivan släppts. hon kommer nog få lite lätt ångest.

Var ju och åt pizza med jenny förut, mmm gott! pratade mycket om skumma arbetskamrater, jotack finns en del av dom ja. åkte hem till mig sen och letade mest efter bra musik! känner att jag skulle behöva lite nytt.
Nu har jenny åkt hem. blev ju ingen bowling, så vi hoppas på imorgon!

When the mourning comes


Ringde vickan o berättade den megabra nyheten att christian kjellvander spelar i stockholm  i början av december! hon blev glad:) det värsta är att jag måste ju välja mellan kjellvander och säkert!.. och ja, det måste bli kjellvander alltså. även om jag väldigt, väldigt gärna vill se säkert! också. men måste ju spara pengar så det kan inte bli båda, tyvärr.

Väntar på att jenny ska komma. ska äta pizza, ska bli sjukt gott! har inte ätit sen 11, o då åt jag endast en macka o nyponsoppa.

En gång lagade jag,mamma,rebecca o lasse mat. en gång var jag brun också. och osminkad!

Tristess


Tyckte det var rätt skönt till en början att bara ligga i soffan med datorn o slappa. men nu, efter en sådär 2½ timme så är det inte skönt längre. bara tråkigt. jag vill jobba! eller göra nåt, vad som helst! ewe hann inte gå till stan heller, så det blir inget med det. tråktråktråk!
Och jenny ska jag inte träffa förrän kanske halv åtta, skitlång tid kvar ju.

Jag längtar till helgen! jobba fredag och nån slags festlighet på lördag. blir bra det!

Two souls


Idag släpper christian kjellvander sitt nya album! att döma av den nya låten two souls så kan jag inte tänka mig annat än att den är riktigt, riktigt bra. funderar på att beställa den från cdon. fraktfritt fram till den 14:e! och den kostar ju inte mer än 119kr heller. men har ju blivit lite snål vad det gäller det där med att köpa skivor, eftersom ju allt går att ladda ner. men chrillan kan nog faktiskt vara värd dom där pengarna:)

Times like these


Samtal från arla i måndasgskväll - jobba 14-22 tisdag? svar ja! passade ju alledels perfekt eftersom mattias var här och han också jobbar den tiden. skitbra! jobbet var helt okej fram tills efter andra rasten vid kvart i åtta. allt gick åt helvete! alla maskiner blev cp-störda på en gång. ont i huvudet hade jag också!
Till slut blev klockan tio iaf. då åkte vi och handlade lite och sen hem för att äta! var ju stört hungrig. så efter mat och en dusch började jag känna mig normal igen. sen kollade vi på the grudge 2, inte sådär jättebra men funkade iaf!
Åkte hem vid halv två, och ja nu är jag alltså hemma. ska till stan med ewan sen. måste köpa en rouge, båda mina har gått sönder. förjävligt!

Josie tatuerade sig igår ju! hon skulle ringa efter det. hon hade tid klockan fyra, och när klockan var sex hade hon fortfarande inte ringt. blev lite orolig för att hon blivit asmissnöjd o låg o tjöt eller nåt:P ringde upp henne o som tur var, var fallet inte så:) är spänd på att få se hur den ser ut, finfin tror jag!

Ikväll blir det bowling tror jag! var ju alldeles för längesen nu tycker jag. bara jag o jenny får med oss en eller två till så. ewe kanski? säg till om nån mer vill!

Piece of me


Väntar på att jempan ska bli klar med sin träning, hon har verkligen blivit värsta träningstjejen. duktigt tycker jag:)
ska göra nåt trevligt sen.. känner för en fika, hoppas hon med känner för det!
Sen kommer mattias hit o myser med mig!

Jempa ringde nu! vi ska till mc donalds o fika:P haha härligt ska det bli.

Lite missnöjd


Ja, jag är lite missnöjd med mitt bloggande på senaste tiden här va. men har ju haft en del att göra, då blir det så vettni.

Igår träffade jag vickan o josie ett tag, sen åkte josie till norrköping o jag o vickan till ewe. där spelade vi maxi-yatzy! så jävla kul var det:) sen skulle vickan hem. då åkte jag o ewe med jenny till mc donalds! jag är fan där jämt nu för tiden. inte bra. åt iofs bara en glass igår men ändå!
Idag har jag jobbat nästan 6 timmar här i motala, lite jobbigt var det allt.

Är verkligen glad för att det går bra för britney spears nu, äntligen! skivan är ju faktiskt bra:) har ju alltid varit på brittans sida så att säga, o nu gör hon nåt bra, gillart. piece of me är ju svinbra, bara ett exempel sådär!

Kortaste helgen någonsin


Har haft ganska fullt upp, så bloggandet har varit lite dåligt I know. vill börja med att undestryka att jag visst tjänade typ 300 spänn i timmen där i fredags:P plus att jag kunde gå hem halv nio o fortfarande fick betalt! haha jag älskart.
Hämtade upp mattias när jag hade slutat, åkte hem till mig och kollade på film.. crash sågs, så jävla bra film alltså, serri! sen på lördagen blev det slappt. var och åt lite på stan, hälsade på hos vickan.. sen blev klockan helt plötsligt massor o vi fick skynda till linköping.
Var med sarah på kvällen.. vi åkte bil mestadels:) duktig men galen förare måste jag säga:P somnade vid tolv nån gång. vaknade ett par gånger av att sarah pratade i sömnen, haha. minns bara att hon sa nåt i stil med: kom igen, dra!!. det var skoj!
Jobbet idag har gått riktigt bra faktiskt. tiden har gått fort och jag har knappt känt av nån trötthet = bra.

Är hemma nu och börjar ju känna mig ganska så trött ja.

Äter du ofta?

Ja, och nu är det bara tre timmar, inte ens det, tills jag slutar. Har haft massor att göra idag! stressigt som fan, men ändå kul. fick nyss reda på att man får ob 4 mellan 18-22 idag eftersom det är röd dag imorrn. svingött säger jag! vet inte hur mycket ob 4 ligger på, men det är nog dubbla iaf på det vanliga. så jag sitter alltså här o tjänar typ 200 i timmen:P älskart!

Blev en skaplig åktur igår alltså.. skulle från sarah i skäggetorp till mc donalds och hamnade i mantorp! det var lite lagom roligt eftersom jag var svinhungrig. kom fram sen till slut, pjuh!

Älskar gratis sms! har skickat till alla i hela världen typ:P

Nej, jobba lite nu då kanske.

LEAD SENSE CREATE

DET HÄR INLÄGGET SKREV JAG EGENTLIGEN IGÅRKVÄLL, MEN DET BLEV VISST INTE PUBLICERAT. SÅ ATT ALLA VET!!

Det är mina nya ledord här i livet! nej jag skämta asmycket. var på ett väldigt segt informationsmöte idag där det pratades om vad företaget står för o ska sträva efter o blablabla... jag tänkte mest på att han avslutade varje mening (nästan) med world wide. det lät så larvigt bara.
Jobbet var annars väldigt mycket behagligare idag. hade en del o göra ändå, och drack pucko hela dagen, vilket ju är riktigt gott.

Blev en traditionell promenad med sarah sen efter jag slutat. trevligt o behagligt som vanligt:) eller behagligt var det fan inte alls det. jag blev lite trött så vi vilade ett tag. sen när jag ställde mig upp såg jag en neonrosa står fläck med neongult i mitten som förföljde mig skitlänge! efter ett tag blev den grön o blå, sen försvann den. men lite läskigt var det.

Imorgon blir ännu en bra dag, det känner jag på mig. men fredag kommer bli ännu bättre!

GRATTIS SARAH!!


Grattis som fan tjejen till körkortet!:) så jävla glad för din skull!
ungen har lyckats hemlighethålla att hon skulle köra upp för alla.. tills igårkväll när vi gick promenad, då kunde hon inte hålla sig längre:P grattis, grattis asmycket igen!

Sitter på jobbet och äter tårta nu, helt okej. ska till ewe sen, ska bli trevligt, var längesen.

Tjejen är glad


Ja, glad är jag minsann! finns nog iofs dom som är gladare..:) men ändå!

Idag har jag iaf orkat laga mat till jobbet, blir ju så satans dyrt o köpa, vilket jag gjorde igår. fick hem papper på hur mycket mer pengar jag får, fick ju alldeles för lite lön. 4300:- till blev det:D åh jag älskart mitt jobb! lite mer än 9000:- för 7 dagar är inte illa alltså.

Nästa vecka jobbar jag bara fredag, vad jag vet nu iaf. så då ska jag träffa jenny o se på nile city, alla avsnitt på en gång:) jag längtar!

RSS 2.0