Från och med du


Det är så skönt att inte göra någonting! Den här veckan har jag knappt varit hemma. Har jobbat, solat osv.. Och jaa, jag har blivit brun! Kanske inte jätte, men det känns okej. Livet känns så mycket lättare när det är fint väder och man är lite brun!
Idag låg jag ute på trädgården vid mitt hus ett tag. Tog med mig Kissen och tänkte att det kan ju vara kul för honom! han var sjukt skeptiskt, och rädd. Han tryckte sig så nära mig han bara kunde, och så låg han där. Sen tryckte han sig ännu närmare.. och så låg han bara där, igen. Efter en timme vågade han kolla runt i trädgården, mooodigt!
Nu har jag Simba här, mysigt är det med två katter:) och dom gillar varandra massor!

Åh jag längtar till imorgon! Ska åka till pappas torp på förmiddagen. Förhoppningsvis är det bra väder så vi kan åka och bada. Sen ska vi förbereda lite mat och grejer för kvällen. Min farbror och hans fru kommer dit med! Så ja, jag ska fira midsommar på vuxet vis:) känns helt rätt! ska jobba midsommardagen med så orkar inte va görsabakis.


FEM DAGAR KVAR TILL PEACE AND LOVE!!!!!!!!!!!!!! WOHOO!!
kör lite bilder från förra året för att peppa!:)

















färglös som en tår, blir jag, utan dina andetag


Åh, jag är fortfarande helt rörd och glad och jag vet inte vad, efter bröllopet i lördags. Det var så fint. Victoria var så himla vacker och jag kunde inte låta bli att gråta litegrann när Daniel grät när Victoria steg in i kyrkan. När de sa ja, när Agnes och Björn Skifs sjöng, sååå fint.
Och konserten dagen innan när Lisa Nilsson sjöng, väldigt fint det med. Men det finaste av allt var Daniels tal. "Victoria, störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så." ALLTSÅ, JAG DOG!!
Och är det något ni undrar om tårtan eller något annat om bröllopet så kan ni ju fråga mig, har koll på det mesta haha.
I lördagskväll efter allt bröllopstittande så åkte jag, mamma och mormor till Linköping. Min kusin Maria har äntligen fött sin fina lilla dotter Nova-Li. Var så roligt att få se henne, världens sötaste är hon!
Igår kom min bästa Jempi till mig! Vi var på bio och såg Sex and the city 2. Den är ju faktiskt inte så bra! dom hade ju inte lagt ner så värst mycket tid på själva storyn kändes det som, utan mer allt omkring som kläder och sådär. Vilket iofs är roligt det med!
Efter bion gick vi till en uteservering. Drack lite cider, åt lite gott och pratade. Så mysigt var det, bara jag och Jempi. Det var ju så längesen! Nu har hon åkt, men jag hooooppas vi ses snart igen. Det måste vi!










avatar


Är hemma hos pappa nu och tittar på Avatar med Melvin och pappa. Åh Melvin är ju såå söt! Han har bra musiksmak med:P Idag har han sjungit på Break your heart och Paparazzi, gööörgulligt:)
Ikväll blir det mys och lite festligheter med fina tjejer. Linda, Jenny, Sarah och kanske Ewi. Ska bli härligt!


I've been looking so hard for someone who could love me like Will loves Grace, but they say “It's not like on your flat screen TV”. It's gotta be like on my flat screen TV




Oh yes, denna dag blev bättre! Låg ute på gräsmattan och solade ett par timmar. Så jävla skönt! Men hatar att det är såå mycket skönare att ligga o sola på mage, det är ju viktigare att bli brun på framsidan. Big problem alltså. Jobbet var gööörtråkigt, igen. Men nästa vecka ska jag jobba med roliga människor 3 veckor iaf, så det finns ju ett litet slut på tristessen som tur är.
Efter jobbet var jag på promenad på Sarah, det var riktigt skönt! gillar att man kan gå i bara tröja även fast klockan är sena tiden. Och nu är ju klockan ganska mycket sena tiden! borde sova, eftersom jag ska upp vid 9 imorgon så jag kan sola ännu mer. Men jag vill inte. Tråkigt att gå och lägga sig. Och man tänker ju så mycket när man går och lägger sig! Tänker på saker som jag knappt aldrig gör annars, då oftast sånt man inte vill tänka på. Fast nu är jag iofs rätt trött, så skulle säkert somna direkt!

turdag


Alltså vafan har jag gjort för att förtjäna det häääääääär!?
Det här har hänt mig idag:
  • Ramlade på cykeln påväg till jobbet. Ipoden hamnade i hjulet och är helt jävla jättedöd. Slog mig på smalbenen,knäna, armen och fick styret i bröstet!
  • Allt på jobbet gick dåligt
  • Klämde tummen, aaaaaaaj
  • När klockan var 20.45 och jag kände att gött nu är det inte långt kvar, då har personen jag jobbar med gjort ett biiig mistake så jag fick jobba röööven av mig tills jag slutade(vilket också resulterade i fina skärsår på händer och armar)
  • Kom hem och började spela poker. Internet totaldör och funkar inte på cirka 45 minuter=jag förlorar de pengarna jag satsade.
  • Och nu är klockan så mycket så jag måste sova.

JA OKEJ JAG TYCKER SYND OM MIG SJÄLV!

Men imorgon vettni! då blir det bättre. Ska gå upp lite skapligt iaf och sola hade jag tänkt, bra start på dagen! Sen jobba, vilket inte kan gå sämre än idag.

Se på mig kisande, se mitt bättre jag


Jag gillar tv 4:s program såhär en söndagnatt/morgon. Förut var det ett program om kedjerökande barn och nu är det någon slags dokumentär som heter Kvinnor som mördar. Mysigt! Fast jag kan ju inte låta bli att titta ändå.

Nu var det nästan två veckor sen jag skrev, men jag jag ju lova att det faktiskt har sina förklaringar! Har mestadels pluggat som en idiot, och jobbat då. Är klar med skolan nu, så nu har jag 60hp som ligger lite fint i mitt CV. Känns mycket bra!
Idag har jag varit i Motala och lämnat tillbaka mammas bil som jag haft i en vecka. Alltså ååh jag vill ha en egen bil! Livet blir så mycket lättare då. Under den här veckan har jag varit i Tornby tre gånger, vilket man ju inte är annars. Shoppat kläder och storhandlat med Sarah bland annat. Skaffade mig samtidigt lite mer vuxenpoäng i form av ett ICA-kort, rätt nöjd är jag!

Nej nu måste jag försöka sova! börja jobba om 10 timmar. Dryyygt.

Vi pratar om vart vi ska just inatt, men jag antar att vi menar hela livet


Åh. Bra kväll igår. Mycket bra till och med. Var först hos Saras vän Robin, körde chatroulette vilket oftast var äckligt men roligt också haha. Sen klockan ett kom vi till stan och NH där det var jordens jävla kö. Förstod ganska snabbt att det inte var någon idé att stå kvar så vi gick till 55:an en stund. Bra val var det eftersom när vi gick tillbaka till NH så fick vi komma in direkt, utan att betala! jag älskar ju gratis så det var roligt. På NH fick vi äntligen dansa som vi tjatat om hela kvällen. Kom hem halv fem och somnade himla gott. Idag mår jag lite illa och känner mig hungrig och svag, och tycker lite synd om mig själv.
Måste snart fortsätta städa, och så har jag tvättid om en halvtimme. Så atteeee ja..

RSS 2.0