One of those days


Dagen har hittills inte blivit mycket roligare. Tvätt, tv, dator, slut. Jaha, vad ska jag göra mer då? Skulle kunna tänka mig att träffa Josefine eller Jenny, men nej just det dom bor ju i Stockholm, jag glööömde... Åh tråkigt! Känner mig ju så ensam med när jag inte har något att göra heller.
Funderar på om jag ska ta mig en promenad runt ån, själv!! jag gillar verkligen inte att vara själv. Men vad ska man gjorde!?


Saknar dig jempi.

MEN VAD SKA DU BLI!?


Tråkigt. Himla tråkigt faktiskt. Har varit i skolan idag på introduktion till den nya kursen, den verkar sjukt tråkigt, även sjukt svår. Så det känns ju kul! Nej inte alls kul. Är inte så sugen på att lära mig om vetenskapsteori överhuvudtaget, men det är ju nästan 2 månader kvar till tentan så det är ju långt kvar...
Efter universitetet så åkte jag och Sara J till maxi och handlade lite. Mitt bästa köp var helt klart en Haribo-julkalender. Jag har ju lite utav en tradition att alltid ha en lite bättre julkalender än alla andra:P men det är ju så tråkigt att alltid veta att man får en halväcklig choklad varje dag!
Resten av dagen händer det nog inte mycket, ska tvätta då men det är ju också tråkigt. Imorgon ska jag iaf hälsa på Sarah och hennes lilla kisse Simba!
Nu ska jag ta och spela skit-rollercoasterspelet på facebook. Inte heller kul.

Annars lyssnar jag mest på Bjurö Klubb på repeat.



Men vad ska du bli? Men vad ska du bli? Men vad ska du bli?


Förlåååt Linda nu har jag varit jättedålig på att skriva verkligen, inte okej. Ska ta tag i't igen, okej?:P

Men kan faktiskt skylla lite på att det var fullt upp senaste veckan.

Onsdag: Panik-tentaplugg med Sara, eftersom ingen av oss hade pluggat mycket alls...  Ja men okej knappt ingenting:P så vi satt hela kvällen/natten. Sen sov jag där, några timmars sömn fick vi iaf:) fast inte såå många!

Torsdag: Tenta 8-12. Skön tid till att börja med, för jag är ju såå morgonpigg INTE. Men det gick faktiskt helt okej ändå. Skrev inte så mycket och var klar redan kl 10, men tror jag får G iaf, eller jag hoppas det som fan iaf. För annars måste jag ju plugga på jullovet, o det kommer inte på frågan haha. Men jaaa iaf:) sen åkte jag till stan för att köpa på systemet. Råkade visst gå lite mer till stan, köpte tre svarta klänningar. Inte okej! Ska lämna tillbaka 2 imorgon, för den ena är typ världens minsta, fattar inte varför jag köpte den. Och den andra är knappt snygg:P men annars var det bra köp:D efter stan åkte jag hem o sov ett tag. Sen åkte jag till skägget för tentafest! det var himla kul. Efter skägget åkte vi in till stan, kul där med, även om jag kommit in i nån slags period där jag inte riktigt kan sluta dricka. Men vad ska man göra då när en cider kostar 24kr?:P

Fredag: Bakis. Duschade och packade, vilket tog mig typ 3 timmar:P var tvungen och vila hela tiden haha. Sen mötte jag upp min kära bror, o vi tog tåget till Örebro. Åkte för att hälsa på våra 2 systrar+partner (haha) och lilla Melvin. Fick god mat, spelade spel och hade det mysigt. Sen klockan 23 bar vi upp en matta på 106 kilo, 12 meter lång o fan. Det var lite komplicerat, men det gick. Sen åkte jag med Camilla och Gustav hem, gosade med katterna och sen sov.

Lördag: Pappa kom till Örebro! Åkte allihopa och grillade korv:P lite mysigt var det minsann. Sen hem och försöka duscha av röklukten, det gick sådär. Sen åkte jag och Camilla till stan och letade skor till mig! Hittade ett par stövlar faktiskt, nöjd är jag. Sen kom resten och då gick vi på julmarkad, myyysigt:) Sen åt vi tapas, som var asaballagott. Sen hem, kolla film och soooova.

Söndag: Åkte till Motala och hämtade mammas bil som jag ska ha i två hela veckor nu! gött ska det bli:) Mattias kom och lämnade min älskade kisse också. Åååh blev helt varm i hjärtat:D har saknat honom. Kissen alltså!


Okej nu blev det ett långt och tråkigt inlägg, men Linda du får fan va nöjd ändå:P

Min favoritlåt nu som märks om man kommer hem till mig eller tittar på facebook är Laleh - Bjurö Klubb. Man blir så glad bara! Fast ändå inte liksom. Lyssnalyssnalyssna!

TiKToKTiKToK


Ojojoj vad jag har pluggat idag, säkert en halvtimme. Men det är ju bättre än ingen halvtimme alls väl? Ja, vi säger så. Sara S har precis varit här på lite kaka och sega ostbågar:P Nu ska hon på bio, sen kommer hon tillbaka för några snabba groggar och sen blir det utgång! det gillar jag:) då har jag nåt att se fram emot eftersom jag ska plugga nu! Man måste ju belöna sig själv hävdar ju jag. Får se bara sen hur mycket jag hinner plugga, måste ju välja kläder och sånt där viktigt sen ni vet...

The dog days are over


Nej men alltså klockan är ju bara halv fyra, så det är lugnt. Och nej, jag är inte trött överhuvudtaget. Var ju tydligen bara tvungen att sova till tre idag så..
Har spelat Rollercoaster-spel på facebook men det sög ju! har bara två sketna karuseller,ett stånd med dricka och ett med popcorn. Och nu är pengarna slut! nej, så sarah du behöver inte börja spela ett fjärde facebook-spel:P

Om jag är smart så pluggar jag nu, har ju inte överdrivet många alternativ på saker att göra. Jaja, vi säger såå..

Now's the only time I know


Nu har jag minsann varit en dålig uppdaterare. Men jag har faktiskt hållt på och fixat massor här hemma, och så har jag jobbar två nätter med. Första natten var typ det värsta jag varit med om. Klockan var 23 och jag var i princip på väg att gå och lägga mig, då rings det och dom vill att jag ska komma och jobba. Det var ju bara att sätt sig på cykeln och åka till jobbet! var minst sagt vidrigt jävla astrött hela natten, men pengarpengapengar.
Igår var Linda och Ewe här och hälsade på, mysigt hade vi med tända ljus och julmust:) och så kom sarah också! Nu ikväll har jag träffat sarah igen. Vi var på Netto och köpte massa godis o sånt skit, sen gick vi hem till mig och kollade på Idol. Nu har trötta tjejen gått hem, var trevligt att ha henne här:) Hon ska åka och hämta sin kisse imorgon, längtar ju tills jag får se'n!


Lyssna på den här, jag gillarn!
Kite - I give you the morning

If I could explain it any better, I'm sure I would


Nu har jag flyttat, så nu bor jag och kissen själva. Det är bra konstigt det här. På ett sätt är det väl lite roligt, att fixa iordning precis som jag vill ha det, nya grejer och allt det. Men det är ensamt, så är det bara. Sov första natten igår, gick väl sådär. Somnade efter en halvtimme iaf, var ju så sjukt trött, men vaknade en massa gånger under natten, vilket jag aldrig gör annars. Men det är väl inte så konstigt.. Är lite missnöjd med min bäddmadrass också, ska nog åka och byta till en annan idag, pappa och jag ska ju ändå till IKEA senare idag. Igen, ja.

Min Linda ska förresten till Spanien bara sådär! Även om jag för min egen skull helst hade velat ha kvar henne här hemma så är jag jätteglad för hennes skull:) Tror hon kommer ha det jättebra! Som tur är kommer hon ju hem några veckor runt jul, det gillar jag.

Idag ska jag fortsätta packa upp ur alla lådor och försöka få in allt i skåpen, och så tvättar jag nu med. Kuuul! Nej inte så värst, men vad ska man gjorde.



Tröööööött!!


Verkligen jättetrött alltså. Sov inte alls bra inatt. För det första kunde jag inte somna på cirka 2 timmar och så har jag kommit på att jag pressar tänder när jag är stressad = ont i huvudet = kan inte sova.
Hade föreläsning mellan 10-12 idag, helt okej var den men det blir lite konstigt när det märks så himla tydligt att föreläsaren inte alls håller med om det den pratar om. Blir ju så att man inte tar det så seriöst då va.. men men!
Sen kom pappa och hämtade mig på universitetet, direkt till IKEA och handla en massa, sen hem och montera ihop allt och hänga upp grejer och blabla.. Och nu är jag äntligen hemma, efter åtta timmar. Kämpigt! Men nöjd är jag faktiskt. Blev visserligen sjukt besviken på en hylla jag köpt som var fel! så måste tillbaka till jävla IKEA och byta skiten.
Imorgon tror jag att jag kanske ska flytta på riktigt så att säga, men det beror på om jag orkar och om mattias kan hjälpa mig.

Nej nu orkar jag inte skriva mer!

Say something interesting and revolting they'd never heard before


Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hatar att det känns som att jag verkligen har så mycket att skriva, men det blir ju mest: idag har jag blablaalla... Ja du vet. Känner lite som Annika Norlin; Though I'm good with words, I've never been good with words. Så jag skiter väl helt enkelt i att skriva. Älskar Annika Norlin som skriver sånt man inte själv kan skriva.

Kan väl iaf skriva att imorgon ska jag på riktigt börja plugga för tentan som är den 26:e, började iofs lite idag. Men grejen är ju den att jag inte pluggat på typ två veckor, så har ju en del att ta igen.. Jaaa, gött. Motiverat känns det.

Flytt


Idag kom mamma och pappa hit och hjälpte mig att flytta. Det gick bra, dom är snälla dom som hjälper mig så mycket. Tur också är det! För det är ju fan mycket jag inte har någon aning om:P pappa visade mig sina tricks i hur man rengör duschavlopp eller vad det heter. Mycket bra! Sånt man måste kunna tydligen.
Var även hos min snälla kusin Maria och hämtade soffa och dammsugare som jag fick for free. Tacktack! Fick ju även reda på att hon är med barn! Åh så glad jag blev då:) älskar ju barn! Hon och hennes kille kommer få en söt flicka gissar jag på.
Imorgon kommer pappa hit igen, då ska vi till IKEA och köpa matbord,soffbord,madrass,hylla och lite annat. Ska bli skojigt faktiskt! Sen ska vi fixa med gardiner,hänga upp krokar,tavlor,hylla och sånt ni vet. Tror faktiskt det kommer bli lite mysigt hos mig:)
Tänkte diska nu, men fick en sån väldigt stor lust helt plötsligt att titta på Vem kan slå Filip och Fredrik, så vi får se hur det blir med diskningen..

For tonight I'll stay here with you


Hade inte tänkt gå utanför dörren sen jag kom hem från IKEA, men planerna ändrades. Sarah ringde och ville ses, och det var ju hur längesen som helst, så vi gick och fikade. Himla trevligt var det, hade ju hänt lite sen sista vi sågs:) funderar på att kanske börja träna där hon tränar, då blir det ju två saker på en gång. Träna och träffa sarah. Hm ja vi får se, ska tänka på't.. fast snart måste jag bestämma mig! blir ju liksom ingen träning överhuvudtaget annars. Kan vara dags att börja nu kan jag tycka.
Sen åkte jag och köpte thaimat till mig och mattias. Faktiskt sjuk gott! Nu har han gått och lagt sig och jag sitter här och har lite ångest. Jag ska ju flytta imorgon! Innan har jag tänkt att det är ingen idé att gå och tänka på hur jobbigt det faktiskt kommer bli. Men nu är det ju imorgon liksom, lite svårt att skjuta ifrån sig det då. Vi har ju ändå bott ihop ganska länge och ja.. Nu är jag själv. Själv. Jag gillar verkligen inte att vara ensam, det är inte min grej alls. Vet inte riktigt om jag tycker om det är så jävla viktigt "att lära sig att va själv blablalal" heller, jag slipper helst tack. Fast ändå så är det det här jag vill, det är det ju inga direkta tvivel om, men det kommer ju va jobbigt ändå..

Nu borde jag gå och lägga mig, men nu är jag ju såklart inte trött längre som jag varit hela dagen i princip. Men typiskt!!! Vill att Linda ska gå in på msn så jag kan fördriva tiden lite:P men icke.



But I don't know if it'll be alright


Blev ju en bra kväll igår minsann. Fick låna mattias bil så jag körde som en kärring till motala. Har blivit lite töntig med att köra bil tycker jag. Men, mindre chans att dö är det ju antar jag så det är ju bra:P Åkte direkt och hämta upp Linda och så åkte vi och köpte pizza. Sen kom Jullan hem till Linda också, kollade på idol. Jag kan knappt förklara hur mycket jag skämdes för uffe ekberg. För det första såg han ju förjävlig ut. Vägde typ 35 kilo och hade ett axelmått (eller vafan man nu säger!!) på cirka 20 centimeter. Inte så fint. Men det pinsamma var ju att han upprepade allt dom andra i juryn sa heeela tiden. Eller han kom på en egen sak förresten; TIO POÄNG! som användes flitigt under hela kvällen.
Efter idol så åkte Jullan hem, då åkte jag och Linda och hämtade upp Sonny, så åkte vi tre till Hugo (vägrar säga texasjävel). Där var det lite singer/songwriter-musik. Var väl okej, inte jättebra. Hade uppskattat andra låter, no woman no cry, nothing compares 2 you och mr jones är ju kanske inte världens roligaste låtar. Lite uttjatade kan jag tycka.
Sen vid 2 så åkte jag och Linda till linköping. Rädda var vi ju:) mörkt o halt o läskigt! Men det gick bra. Det jobbigaste var att hissen inte funkade när vi kom fram. Inte okej att gå upp, sex våningar. Var i alla fall supderdupertrötta när vi kom hem så vi gick och la oss direkt. Släpade oss upp vid halv elva imorse, var ju sjukt trött. Åkte till IKEA och trängdes med hundratusen människor. Åt svinäcklig mat på Ikano, skrev en lapp; "Inte ok" till personalen, köpte vitlökspress, diskställ och bestickställ.

Ikväll ska jag inte gör någonting. Packa det sista bara, sen bara slappa. Skönt ska det bli! Ska försöka sova tidigt så jag är pigg imorgon när mamma och pappa kommer och hjälper mig flytta. Hoppas hissen är fixad bara! Kommer bli görsaballajobbigt annars ju.




Fina tjejen<3

Jaha nähe.


Sitter och gör mest ingenting. Väntar på att mattias ska vakna så att jag kan fråga om jag får låna hans bil. Vill nämligen väldigt gärna åka till motala och mysa med linda:) mat, idol och lite sånt där. Men han sover ju så väldigt hårt här tycker jag, men får nog ta och väcka honom så jag kan komma på nåt annat o göra om det inte går. Eller så kan jag väl i värsta fall ta bussen men det suger ju verkligen. Kallt och så tar det ju sån jävla tid med. Vi får seee..


But though I'm good with words, I've never been good with words


Jobbade ju inatt va, inte så farligt eftersom jag för en gångs skulle jobbade med dom jag vill jobba med. Även om dom kanske är världens jobbigaste ibland så gillar jag dom:) Vet inte om det kanske blir jobb inatt också, verkar inte som det eftersom min kära chef än så länge inte ringt. Men vi får see.. Fick ett sms från en tjej i min klass om fest, så det är möjligt att det blir det annars. Har inte sådär jättemycket annat för mig så atteee.
Kanske borde packa lite mer, det är ju faktiskt fredag idag och på söndag är det ju tänkt att jag ska flytta. Får se om jag kan flytta in då iofs, har ju inte allt än. Men som tur är har jag ju världens bästa mamma och pappa som hjälper mig att fixa så det kanske ska gå ändå. Mamma hade fixat soffa till mig idag, tack mami!

Känner att det inte är någon bra dag idag. Hm... det är ju iofs fredag den trettonde, men jag vet inte, tror inte så mycket på sånt där faktiskt.

Nej nu ska jag nog ta mig ett bad faktiskt, fryser lite så det blir göööött.



Annika Norlin på P&L i somras. Jag längtar tillbaka!!!

There's a war in all the heads and there's a war in mine as well


Jaha. Sen sist har jag packat lite, pluggat jättelite, ätit jättemycket. Funderar på om jag ska packa lite till innan jobbet, även fast jag egentligen skulle behöva plugga som ett as. MEN JAG ORKAR INTE. Kan inte. Gååår inte. Så det blir väl lite packa i alla fall.

Har ju äntligen skaffat Spotify nu efter mycket segande. Hur nöjd är jag? asnöjd! Sjukt bra faktiskt. Enda spellistan jag fått ihop hittills är en Singer/songwriter, men det är ju nästan bara det jag lyssnar på.
Några exempel på min sjukt bra lista är Joshua Radin feat Ingrid Michaelson - Sky, Gavin DeGraw - Jealous guy, Melissa Horn - Säg ingeting till mig, Elin Sigvardsson - Own, Anna Ternheim - A french love, Hello Saferide - Lund, Yael Naim - New soul.



melissa.

The sky looks pissed


Inatt har jag minsann sovit ut. Elva timmar blev det, skööönt. Sen har jag varit lite aktiv ändå, har fixat adressändring, köpt mobilt bredband och postat lägenhetskontraktet och så dåå. Så nu tyckte jag att jag gjort tillräckligt idag. Eller nej kanske inte, ska nog ta och packa lite sen. Vad jag däremot inte tänker göra är att plugga. Nej, inte idag heller alltså. Jag är en så dålig människa. Två veckor kvar till tentan idag, kanske jag va dags att börja snart kan man tycka.
Linda och Ewe kommer hit sen! tror jag iaf. Kul tycker jag. Fast jag ska jobba sen, men börjar inte förrän 22 så det blir lite tid iaf. Gillart!
Pratade med min bror förut, han hade det lite stressigt på jobbet sa han. Jaha tänkte jag, stressigt har väl alla det ibland på jobbet. Sen berättade han att de höll på med ett projekt som kostar EN MILJON om dagen och att projektet stod stilla nu, så därför var det lite stressigt. Oj då. En miljon om dagen liksom! sjukt.


Ullared<3


Ja, precis så känner jag. Ullared i mitt hjärta. var ju nämligen där igår va! Jag och min syster studsade upp klockan 4 för att sen åka buss klockan 5. Liiiite tidigt kan man tycka! men jag  som är ju så morgonpigg så det gjorde ju inget. Skojaaaa! var sjukt trött såklart. Men tröttheten glömdes ju bort när vi kom in på ullared! Köpte massa saker till flytten. En sådär 2000:- gick det på, men jag lovar, köpte hur mycket som helst. Så nöjd är jag!
Min chef på Arla ringde nyss o fråga om jag kunde jobba idag 14-22, men jag har seminarium 15-17 så det går ju inte. Typiskt! behöver verkligen pengarna. Jaja, ska jobba natt imorgon iaf, så lite blir det ju.
Ska börja packa lite kläder nu. Skojsigt. Sådär.

Falla fritt


Puuh. Hemma från universitetet nu. För det första sov jag bara en sådär fem timmar, så det var helt fruktansvärt att gå upp. Sen väl på föreläsning så var det så mycket att skriva att jag fick kramp, och ändå hann man inte med att skriva allt. Lite synd kan jag tycka, eftersom det faktiskt var lite intressant.
Jaja, nu ska jag va hemma nån timme till innan jag åker med buss till motala. Där blir det en fika med ewe och linda till att börja med. Jag lär ju iofs äta eftersom att jag hittills varit för trött för det. nu kom kissen och la sig på mig vilket innebär att jag måste skriva med en hand. lika med jobbigt. så atteee hej då!

kissen när han var en liten skitkorv

Loneliness is not better when you're not alone


Söndag. idag borde jag verkligen plugga, läste typ 5 sidor i min jättetjocka, jättestora psykologibok (på engelska är den också).  Men sen gick det inte mer, hela min kropp bara vägrar. Härlig ångest jag kommer ha när tentan kommer närmare, mm. Så idag har jag mest varit jävligt lat och inte gjort nånting i princip. Ätit. Tittat på tv. Spelat poker. Jaha, det var väl allt. Dålig discipliiiin! gillart inte.
Imorgon blir det lite mer action så att säga. Först föreläsning 10-12, sen ska hem och packa, sen åka till motala. Där måste jag kolla igenom hemma hos mamma vad det är för grejer som ska med till flytten. Vet ju redan innan att jag inte har sådär överdrivet mycket, men lite iaf. Sen hoppas jag att jag kanske hinner träffa ewis en stund med, o lindano kanske?
På kvällen nångång kommer även min lovely syster till motala. Sova superdupertidigt måste vi! Ska väl upp runt 4, för klockan 5 går bussen till ullared:P haha roligt ska det bli minsann. Ganska så passande faktiskt nu när jag ska flytta o däää. Ska köpa asmycket fryspåsar framförallt:P haha helt sjukt vad mycket såna dom säljer. sen kommer jag väl köpa massa andra skitsaker, men det får man!


Avslutar detta med bild på mig och två idioter som jag saknar väldigt mycket! annsipannsi o sofia.

Det är tomma ord som fastnar för jag låter de vara kvar


Okej nu tänkte jag på riktigt börja skriva här igen. på WIKTIGT alltså! tänkte lite såhär att om jag börjar skriva kanske till exempel en viss linda molander kan ta och börja hon med, deal?:)
på tal om linda så hade jag en i princip perfekt kväll med henne i torsdag. först var vi hemma hos mig och förferrade lite, sen gick vi till platens och tittade på elin sigvardsson. himla mysigt! hon är så bra den tjejen. bra var också att det var halva priset i baren, vilket man ju inte tycker är så tråkigt. sen när det var klart så gick vi till platå för att möta upp några klassisar till mig. efter att vi äntligen kommit in så var det ju bara att konstatera att det var sjukt mycket folk där. men det gillar vi ju!
Blev en massa dans, och så fick vi lägga ner en del tid att gömma oss för diverse konstigt folk. Sen gick vi och åt pizza vilket var mycket gott och behövligt. sen hem och somna på en sekund.
Igår jobbade jag 14-02, så att det var väl inte så mycket mer med den dagen.
Idag har jag varit och kollat på mitt framtida hem! ska ju nämligen separera som man så fint säger. Min nya lägenhet är en liten etta på 27 kvadrat, den är helt okej, fast kanske inte den allra fräschaste och mest nyrenoverade. Men det gör inget! är glad att jag fått tag på en, är bra mycket svårare att hitta något här än jag trodde. Ska nog flytta in redan nästa helg! Kommer bli hopplock av massa grejer, så det kommer nog inte va så fint till en början iaf. Men jag är ju student nu va så då har man ju inte lika mycket pengar längre! fast det är det fan värt, hellre det än att vara på arla varje dag.





Nu vet jag inte vad jag ska skriva längre så nu gör jag ett teeest! kul som alltid.

1. Fullständigt namn? - ida birgitta månsson
2. Exakt ålder? - 21
3. Vart bor du? - linköping
4. Bor tillsammans med? - snart är det bara jag o kissen
5. Husdjur? - kisseeen!
6. Färg på ditt hus? - seriöst så vet jag inte, nån gråaktiga tråkig färg förmodligen
7. När är du född? - 3mars
8. Klass? - bvg
9. Vilket år tar du studenten? - längeseeen
10. Något jobb? - arla
11. När ska du sova ikväll? - jag vet inte, men ganska snart tror jag
13. Duschat idag? - ja
14. Kramat någon idag? - ja
15. Pussat någon idag? - nej
16. Vad har du ätit? - risgrynsgröt,kroketter&vegomajsschnitzel,godis
17. Dagens klädsel? - svarta mysbyxor,vitt linne,stickad grå tröja
19. Dagens sötnos? - josefine
20. Dagens roligaste? - eh
21. Har du många vänner? - njae, men dom jag har är ju faktiskt bäst!
22. Hur många har du kysst? - men jag vet inte
23. Vem kramade du senast? - mattias
24. Hur många vill du ha sex med? -
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - ingen vad jag vet då
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - sonnys cp-kompis
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - det var från jenny iaf!


FAVORIT:
31. Film? - dirty dancing
32. Låt? - går ju faktiskt inte att säga
33. Mat? - vet inte men thaimat m rödurry är ju gott
34. Dryck? - mjölk
37. Stad? - hm jag vet inte
38. Land? - indonesien gillar jag ju väldigt mycket!
39. Ämne i skolan? - psykologi är det nu iaf
40. År? - vet ej

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - jenny
42. Personen du kysste? - mattias
43. Gången du spydde? - två månader sen kanske. rosé!
44. Gången du grät? - två månader sen
45. Pizzan du åt? - torsdagsnatt
46. Gången du var i göteborg? - alldeles för längesen!
47. Gången du var i stockholm? - 3 veckor sen
48. Gången du var full? - torsdags
49. Gången du var hög? - aldrig


ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - kisseeeeeen!
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - ibland hemma, ibland ferra
54. Tv-spel eller datorspel? - tv-spel
55. Singel eller upptagen? - singel
57. Lunarstorm, helgon eller playahead - inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - eh uppraggad isf då, vet inte hur man raggar:P
59. Big brother eller paradise hotel? - big brother dom första säsongerna var ju bäst!
60. Svart hår eller blont? - blond
61. Blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits? - choklaaaad
63. Göteborg eller stockholm? - hm. beror ju på. mina bästa bor ju i sthlm men jag gillar göteborg mer som stad så att säga!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - fanta
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - båda är väl kanske roligast elleeeer
69. Leva eller dö? - men alltså seriöst? leeeeeeva wohoooo


ANTAL:
70. Personer du älskar? - många
71. Personer du hatar? - ja
72. Personer som sagt att dom älskar dig? - men jag venne
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - en tror jag
74. Glassar du ätit på en dag? - minst 5, säkert fler
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - peace and love!!!
76. Gånger du haft minnesluckor? - inte så många
77. Piercingar har du? - noll
78. Personer du saknar just nu? - 2
79. Gånger ditt hjärta brustit? - noll

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - ingen
81. Ska du träffa imorgon? - kanske pappsi
82. Sjöng du senast för? - linda var det väl:)
83. Hade du senast en msnkonversation med? - linda
84. Spelade du tv-spel med senast? - jonas o camilla var det nog
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - eh svårt det där
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ingen speciell
87. Förtjänar att dö? - ja det finns väl en
89. Vill du sova brevid inatt? - kissen!:)


VAD:
90. Gör dig glad? - kömpisara
91. Gör dig ledsen? - stress just nu!
92. Vad vill du helst göra nu? - sova, måste bli trött först bara
93. Önskar du att du slapp göra? - hålla på o mecka med flytten, vill att allt ska vara klart nu!
94. Vill du ha nu? - massa pengar så jag kan fixa lägenhet jättefin
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - det är ju långt kvar
96. Längtar du till? - tills jag o camilla ska till ullared på tisdag:D
97. Tycker du om dina betyg? - dom är bra tycker jag
98. Ångrar du i ditt liv? - inget sådär megastort direkt, men ändå
99. Är det bästa som har hänt dig? - när jag om tio år fött min lilla bebis haha. nej men jag vet inte. att jag har så bra kömpisar väl!



RSS 2.0