wakawakawakawaka


En promenad blev det minsann! Lite stolt över mig själv faktiskt:)
Men vad varmt det är ute! och jag älskart. Skulle hösten vara sånhär skulle jag älska den.
Har ätit frukost (ungefär 17:30, svar ja) och diskat och nu lyssnar jag på Waka waka och längtar till på fredag! Fest med folk från jobbet plus jempi!:) åh tror det kommer bli kul! borde inte kunna bli annat än bra. Hemmagjorda piggelinshots är redan bokat! mmm, hur gott låter inte det då?:)

Jaha och nu funkar inte spotify som det ska, inte okej! hackar och har sig. Ska ju laga mat nu och då behöver jag musiiiik!


Från Peace&Love, ååh tänk om det kunde varit så varmt nu!

Och vi såg på de unga och glömska, i båtar och i varandras armar


Alltså facebook vafan!? det kan ju inte ligga nere, vad gör man då?:P det roligaste är ju att det står som värsta nyheten på Aftonbladet också, haha.
Jobbade inatt och sov himla länge idag visst, men det gööör inget. Har förresten lite svårt att skriva eftersom Kissen ligger med tassarna över halva tangentbordet!
Får se vad jag ska göra idag. Har ju äntligen fått rätt handsfree vilket betyder att jag kan lyssna på musik. Det är ju jättefint väder så ska nog ta en promenad runt ån! Ja, det låter som en bra idé.


UPDATE: FACEBOOK FUNKAR!!

pjuh.

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like


Shit vilken bloggtjej jag har blivit! lika bra att försöka hålla i, men vi får väl se hur det går.
Sen sist har jag varit lite duktig faktiskt. Gjorde paj att ha till matlådor! har inte smakat den, men tror nog att den kan vara ganska god. Förra gången jag gjorde paj (och även första gången) blev den ju fan inte alls god. Törr och jävlig!

Sarah kom hit sen lite senare, så vi tog en promenad hem till henne. Gick förbi macken och där var jag inte lika duktig. Började starkt med en vitamin well persika (min nya bästa!) men sen gick det utför. Ostbågar. Men hallå, det är ju söndag...
Såg tre avsnitt OC, och jag älskart! blir ju sjukt irriterad på alla i serien jämt men ändå:)

Trey här är lite svårare att bli irriterad på, snyggiiiiing va!


Det var OC det. Men vad ska jag göra hela natten!? ska ju jobba natt imorgon så kommer vara uppe sent så jag kan sova länge imorgon. Klockan är elva och jag räknar väl med att somna vid fem.... SEX TIMMAR! redan uttråkad.


nån slängde ut dig som en sommarkatt till slut


Alltså ååh vilken skit! För tredje gången eller vad det är så har jag nån slags infektion i mitt högra öga. Har fått ett svinstarkt rengöringsmedel i ögat visst, iiiigen. Skit! Helt rött och fan är det.  Och inget apotek öppet nu.
Idag har jag inte så många planer direkt, förutom OC som sagt ikväll:) blev lite inspirerad av jempi förut iofs, när hon sa att hon varit hurtig och gått promenad. Men alltså nääääe, så tråkigt att gå utan nån musik. Så ja, jag skiter i det..

.Senaste bilderna från kameran här då! har inte varit så himla bra nu heller på att ta kort, skärpning!


mogen tjej som vägrar va med på kort:P


söt papi:)


Snygg-syster och jag


Jempi min fina och Nåri


Cool tjej!:)

If she ever tries to fuckin' leave again, I'ma tie her to the bed and set this house on fire


Kanske inte den trevligaste texten det där, men ni vet ju, Love the way you lie. Repeat, repeat, repeat! Självklart gillar man ju låtar med känsla, men den här har veeeerkligen känsla. Ska passa på att lyssna några gånger till idag, innan jag tröttnar på den helt:P

Jag klarade mig till jobbet, trots att det regnade som bara fan. Jag klarade av att jobba, trots att jag jobbade med en person som jag ogillar starkt. Men framförallt klarade jag mig hem! Var så jävla rädd ett tag. I början av den vägen jag tar hem från jobbet så är det typ industriområdet där INGA människor vistas utomhus kl 04:40. Men så ser jag en sådär 5-6 killar sitta under nåt slags tak och bara stirra på mig. Aaaah!! har nog aldrig cyklat så fort! usch. Skönt att vara hemma alltså!
Imorgon (idag dåå) ska jag sova lääänge. Sen städa lite och sen blir det OC med Sarah:)

vakna i en främlings säng och säga "gud vad du var söt när du var barn"


Om femton minuter sitter jag på cykeln på väg till jobbet. Kallt, regnigt, mörkt. Plötsligt känns dom där extrapengarna inte lika lockande... Det är bara att härda. Hade killen i Telia-butiken sålt rätt handsfree till mig igår så hade jag åtminstone haft musik att lyssna på, men neeej.
Gårdagen var lite bättre dock! eller ganska mycket. Lindakom hit och vi gick på stan, åt, shoppade, slappade med bra musik i bakgrunden och bara hade det bra. Sen ringer Sarah vid halv tolv, vilket ledde till en väldigt spontan utgång! och jag som var på väg att nästan gå och lägga mig. Men icke, och glad är jag för det! Värd kväll.

Nej, nu måste jag göra mig ready. Blä, blä, blääää.

ljug om du behöver, det gör ingenting


När jag tittar tillbaka på min blogg så kan jag tycka att men FY FAN vad hon klagar. Men det är ju när man är trött/sur/arg/uttråkad/ledsen som man har som mest känslor. Om man nu inte är nykär, och det var ju... hundra år sedan!
Nu är jag lite höstdeppig. 25 augusti och jag är höstdeppig, kommer bli en tung höst det här känner jag!
Och inte blir det bättre när man lyssnar på vackra texter som Joe Purdy sjunger och det kommer en jävla Ipren-reklam med en jävligt KÄCK låt. Inte passande alls!!
Igår jobbade jag, det var okej. Idag jobbade jag, det var okej. Riktigt härliga och minnesvärda dagar alltså.... Eller inte. Men måndagen var däremot väldigt minnesvärd, haha! Först förfest med härliga människor och sen måndagsklubben med Jenny. Fy i fan vad roligt vi hade och vad jättefulla vi var. Ni vet när man inte ser någon utan bara går runt där i en bubbla med en bästa vän och det är bara ni två i hela världen! Eller jag skämtaaaaa, BENGT också! Skilda världar-Daniel alltså. Hahaha vilken komisk person. Han har kommit långt i livet han!

Så, jag ska inte bara klaga, har det inte tråkigt jämt:) Längtar till fredag gör jag med. Tror en annan bästa vän kommer hit då:) Lindasano! Då ska vi mysa runt i stan och sen dricka varm choklad på ett mysigt fik!

Horisonten är nån annans konstruktion


TRISTESS.
TRISTESS.
JÄTTETRÅKIGT!!!

Har varit ledig sedan söndag kl 18. Gjorde inte som jag har gjort hela sommaren, åkt iväg. Jag tänkte att; nej, jag måste spara lite på pengarna och vara hemma. Ja, jo det var ju roligt. Igår städade jag, bakade och tvättade jag. Men så jävla kul!! Själv. Nej. Åkte till Danne sen sent på kvällen och såg Grown Ups, vilket gjorde att jag blev betydligt gladare! Rolig film och gott med chips o cola. Men idag då... Har varit på stan, gått promenad med Sara J och hängt lite med henne hemma hos mig, lagat mat, rensat en garderob och diskat.. Slut på idéer! Så nu har jag jättetråkigt igen. Två timmar som jag måste ha nåt att göra handlar det om. Det är ändå två timmar! Sen kommer Sara och hämtar mig och då ska jag minsann äntligen få mitt hår klippt. Ska fixa utväxten också och sen lägga i lite mörkare slingor, så att mitt hår ser lite mer natural ut.

Ska förresten inte alls vara hemma hela ledigheten (som slutar torsdag kl 21.48 sharp!), som jag hade bestämt mig för. Åker till Motala en sväng imorgon iaf! Men sparar in hela 46kr på att åka med Linda och hennes mamma!:) bra grejer det. Planen är att dricka lite vin och sen får vi se.

Har varit himla dålig på att ta kort på senaste har jag märkt minsann. Här är några av dom få jag har tagit sen sist.


Glad Sara på pendeln!


Linda firrar vin!


Sarah och jag


VI TVÅ HEJ DÅ FUCK OFF DU DOG


Blir som vanligt bara blogginlägg när jag är vaken på natten och inte har något att göra, och oftast ångest för att jag ska börja jobba snart. En sådan natt nu kan man säga! Ska upp om 4 ynka pyttesmå timmar. Och jag råkade sova bort precis hela dagen.. Men eftersom jag blivit en kärring och blir ganska så bakis och trött dagen efter jag druckit, så kanske jag kan sova ett par timmar trots allt. Vi får se, ska snart ge det ett försök. Gårdagen, förfest+fest+måndagsklubben i Motala var allmänt ovärd och kostad pengar som inte var värt. Blä. Har varit hos Sarah i hennes nya, fina, stora lägenhete ikväll! pizza och oc, precis vad jag behövde.

Tackar gud för att jag har lördag att se fram emot, Oskar Linnros. På riktigt så älskar jag honom av hela mitt hjärta! har en såndär cool kändiscrush på honom. Favoritlåten nu är nog Din mamma, 25, Annie Hall och eeh ja alla andra fantastiska låtar.




cry when you get older


Jag har varit i Stockholm. Jag har gjort av med alldeles för mycket pengar. Men det var faktiskt värt det, köpte för en gångs skull jättefina och bra saker som jag verkligen tycker om. Jag är väldigt glad att jag har Jenny, bästa fina du, som aldrig gör mig besviken.
Vi var på Berns en stund igår. 180kr, inte värt tyvärr. Såg några kändisar:P alltid nåt. Men missade Blondinbella som tydligen var där, läste jag nyss på hennes blogg. Typiskt tycker ju jag.
Nu är jag hemma. Trött, på flera sätt. Bakistrött, trött på att det är söndag, trött på människor. Saknar min kisse, men jag ska iväg och hämta honom snart, min gosunge.



RSS 2.0