Fint.



Trying to make your heart fit like a glove, what it needs is love, love, love


Har inte varit någon vidare dag det här. Kom iaf väg till stan och köpte strumpbyxor, hittade fina underkläder också. Lite bättre humör alltså:) Sen systemet, där humöret åkte ner lite igen. Men så gick jag och Saraf F till Cioccolata, där fick tjejen i sig mat och jag min bästa varma choklad. Sen gick jag hem och tittade på Victoria's Secret Fashion Show! Älskar ju det. Fast hatar det lite också, eftersom dom ju är ganska så perfekta allihopa. Men det är bra, för då blir jag mer taggad för träning:)
Har städat det mesta nu iaf, men får dammsuga och torka golven imorgon. Kanske lite sent att göra det nu! Grannarna skulle nog bli arga kan jag tro, är ju så sjukt lyhört här.



Miranda Kerr

The damned city lights


Alltså jag är såå trött! Ligger fortfarande i sängen och tänker på att jag måste städa som en idiot idag. Är inte jättesugen på det faktiskt! Men det går ju fort i den här lilla lägenheten om man bara börjar.
Förutom att städa så måste jag till stan och köpa strumpbyxor, alkohol och gå och sola. Sara S ska jag nog till stan med, tittade på film med henne igår också. Flickan om lekte med elden såg vi, äntligen liksom! Jag tyckte att den var riktigt bra faktiskt. En del skådespelar ju förjävla dåligt, men annars så!

Imorgon är det ju nyår hallååå! känner att det kommer bli bra. Elli och Carro kommer hit, vi ska äta lite mat och sen får vi se:) blir förmodligen att vi går ut och möter upp Sara S och hennes vänner. Hur det än blir så blir det nog bra känner jag! känns bra när det inte är så överdrivet planerat, blir ju fan alltid tråkigt då.



Kissen med sin fina man ute i snön.


Bror, Kissen, jag, syster.


Juldagen, Linda och jag.


Juldagen på Hawys! Jenny, jag, Josefine.


Jenny cool tjej, jag töntig tjej.


Josefine, Vickan, Linda. Hawyyyys!


Sarah är förbannad :P


Det var väl det!

You don't know me at all


Kissen ligger här brevid mig nu i soffan och har ryckningar i benet i sömnen, jag skulle så himla gärna vilja veta vad han drömmer. Antar att det inte handlar om några avancerade drömmar, men han kanske äter kyckling i gelé i drömmen, panikkutar efter en mus eller vad liksom? och så kan man ju undra hur bilderna i huvudet ser ut på honom. Hm... är det inte spannend så säg!

Jaha och julen bara är slut redan, lite tråkigt tycker jag. Julen har varit sådär bra, mysig, fin, rolig, trevlig osv... som den brukar vara:) Fick många bra julklappar också, bland annat micro, bördröst, rivjärn, parfym, smycken.
På juldagen träffade jag många fina vänner! var på förfest hos Sarah B med mina bästa tjejer. Sen var vi smarta och åkte till stan ganska tidigt så vi slapp kön. Väl inne var det faktiskt himla roligt också! Josefine och jag fick sen för oss att vi absolut skulle på efterfest , så att så fick det bli. Glögg och Sunes Jul bjöds det på, inte alls så fel faktiskt:)

Inatt jobbade jag. Var bakis men gick ganska bra eftersom jag och Sara jobbade ihop så då hade jag någon att prata med. Men blev sjuuukt trött vid halv fem och då var det inte alls kul längre, men det gick ju ändå. Sov länge och åkte sen tillbaka till Motala. Jenny har varit här hela kvällen, har ätit chips+dipp och druckit julmust och gjort typ ingenting. Det är ändå sånt jag saknar med att inte bo i samma stad längre, att bara träffas och göra ingenting.

Hade tänkt att jag skulle lägga in lite bilder som är mer up-to-date så att säga, men kom på att jag inte har sladden till kameran med mig, så det blir inget, sorrhi.

Julen är häääär


Nu har jag verkligen julkänsla! Bland annat för det har gjorts vegetarisk julskinka här hos pappa idag, dvs kålrot. Låter lite sådär tycker jag iofs men det kanske är gott.
Igår träffade jag äntligen Jempi! Har saknat henne så det var verkligen roligt. Sen igårkväll var det mat och spelkväll med pappa, Camilla och Jonas. Galenpanna spelade vi! Hade glömt bort att det var så roligt, men det var det minsann.
Mår fortfarande inte bra, så jag stannade hemma nu, Camilla och pappa är på promenad. Innan dom gick så var vi ute en sväng med Kissen i snön. Haha världens sötaste var han! gick jätteförsiktigt och skakade som ett litet löv för han frös så mycket, så vi var bar aute i typ tre minuter:)
Ikväll ska vi (syskonen) till mamma och äta och sådär, sen är det ju julafton imorrn! Wohooo:)

Och jag svär att jag hörde lastbilar från E4:an dundra förbi där utanför natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö


Tittar på Håkan Hellström-dvd:n, igen. Den blir nästan bara bättre, om det nu är möjligt. Min crush på Gilbert blir ju iaf inte mindre. Känner att jag bara vill ta hand om hans trasiga själ, stackarn:P och Håkan älskar jag ju såklart till döds också! Tittar på Ramlar nu, det är sånt jävla tryck så man bara tror att allt ska explodera som Håkan nog skulle sagt:) Jaja, kanske inte så intressant det här för någon annan:P Men måste ju bara nämna när Håkan säger "Är ni redo för en tur till? Pallar ni det?" Och så kommer En midsommarnatts dröm igång med världens jävla tryck och allsång. Det var.. ja vad ska man säga, helt sinnessjukt skulle man nog kunna säga. Nog om det som sagt!

Igår tog jag, Sonny, Sarah B och Ewe oss en trip till Linköping. Sonny var snälla killen och följde med oss i alla affärer:) Jag köpte visst mycket mer än vad det var tänkt. Två par skor, en kavaj, en klänning och ett linne. Men nöjd är jag och det är ju det som räknas tycker jag:)
Idag kommer tre favoriter så att säga till Motala! Min bror, min syster och Jenny. Hurra för det! Annars så ska jag till systemet idag och köpa förköp till juldagen, inte favoritsysslorna känner jag, men meeen.


Kavajen!



Jag svär att jag hörde Frälsningsarmén sjunga om att lämna allt bakom sig, första gången jag såg dig


I Motala nu! Wohoo:) Nej men faktiskt så känns det skönt. Och Kissen verkar trivas! Jobbade sista natten inatt, skööönt. Var rätt kämpigt, speciellt eftersom jag jobbade med en person som är så fruktansvärt taffat av sig! Ni vet, vågar inte, är det här rätt? blabla.. Men det funkade ändå med Håkan Hellström i iPoden!
Den här låten, Tro och tvivel, är helt fantastiskt bra.




Snart kommer Linda och Ewe (tror jag?) hit! Det gillar jag himla mycket.
Nu slutade precis Musikhjälpen:( Himla tråkigt tycker jag. Och Jason,Christer och Ametist började ju gråta allihopa, då blev det ju extra sorgligt. Kommer väl tillbaka nästa år hoppas jag!

Minus sexton


Nej ni, den här sjukdomen verkar inte vilja gå över. Feber fortfarande tror jag bestämt, plus att jag har blivit väldigt, väldigt snorig nu med. Halsen gör bara lite ont nu, alltid något.
Mina senaste dagar har sett väldigt spännande ut faktiskt. Har hållt mig hemma i sängen tills jag ska börja jobba, sen jobbat, sen sovit, sen legat i sängen, sen jobbat osv... Igår var jag iofs hos Mattias och åt lite mat, pasta med min bästa pesto/grönsaks-pastasås. Men mer än så blir det inte! Så ja, nu ligger jag här i sängen och tittar på Musikhjälpen. Imorgon är det slut, lite ledsamt känner jag!
Tycker synd om min lilla älsklingskisse, jag orkar inte busa med honom nu och han tycker att jag är jättetråkig. Men imorgon ska han och jag på semester till Motala, det kommer han nog gilla:D

nej nu orkar jag icke mer!

Gilbert


Måste bara lägga in två bilder till!



Musikhjälpen


.. Har jag ju skrivit om innan, men det är så himla bra! Tittade på det innan jag somnade imorse och det första jag gjorde när jag vaknade var att titta på det igen:) Såg förresten på deras hemsida att Daniel Gilbert varit där, och det missade jag!! Det är ju så va att jag skulle mer än gärna gifta mig med honom.
Som någon kanske märkt iaf så har jag varit lite dålig på att skriva, kan förklara detta med: sjukdom och nattjobb.
Verkligen bra att jag får jobba, även om det leder till att jag inte blir frisk. Men det är det värt:P är ju inte superdupersjuk liksom.
Ska jobba inatt och nästa natt också, sen på söndag kommer pappa och hämtar mig och kissen, istället för idag som det var tänkt egentligen.



Hurricane Gilbert.

Jaha...


Har sovit hela dagen i princip, så nu känner jag mig pigg! får en känsla av att det kommer hålla i sig, så att jag jag i princip är frisk snart. Yes!
Förutom det så ser dagen väldigt tråkig ut. Ska träffa Sara J en stund ikväll, men annars blir det nog inte mycket.. Tråkiiiigt! Om det inte hade varit för att jag ska till Sara S på salongen imorgon och fixa håret, så skulle jag åkt hem till Motala idag. Så det blir på fredag istället! Pappa kommer och hämtar, blir svårt att få med allt jag ska ha med mig, plus Kissen och alla hans grejer. Ska iofs åka tillbaka och jobba lördagnatten, men åker nog bara och jobbar och sen åker tillbaka till Motala sen igen tror jag.

Sitter och kollar på Musikhjälpen på tvåan. Det är så mysigt på något vis!:) Och ett bra syfte är det ju med. Gillar Christer och Jayson (Timbuktu) väldigt mycket så då blir det ju ännu bättre!

Nej jag har inget roligt att berätta, ska nog gå och sola nu tror jag. Jaha. Hej då.

Lyssnar på Ane Brun feat. Nina Kinert - Lift me. Fantastiskt.

Lift me


Fått tillbaka strömmen iaf. Det tog minsann ett tag! Det var visst att jag inte hade sagt till Tekniska Verken att jag ville ha el. Vem vill inte det liksom? Trodde att man skulle fortsätta på samma kontrakt som den innan hade om man inte tar nåt nytt avtal. Konstigt tycker jag! Men jag ringde och sen fick jag tillbaka den till slut iaf.
Kände mig lite piggare sen, så jag gick till stan och träffade Sara. Gick och köpte julkort/tackkort till mamma och pappa, för att tacka för hjälp till flytten oså:) Sen köpte jag sista julklappen, till Camilla. Var på Designtorget och hittade bra grejer! En kortlek där det står fraser på svenska och spanska, lite svårt att förklara, men bra tänkte jag eftersom hon ska till Sydamerika ganska snart. Och en resenecessär. Nöjd blev jag faktiskt, för en gångs skull:)
Sen var vi på Cioccolata och åt o fikade, gott och trevligt var det!
Nu känner jag mig ju sjuk igen, typiskt! Men imorgon är jag frisk har jag bestämt.

Kanske inte den bästa dagen


Men seriöst, är det verkligen rättvist att jag såklart blev sjuk och att det är strömavbrott hemma hos mig. Hade tänkt stanna hemma hela dagen så att jag blir frisk fort, men har inte så jävla stor lust till det om det ska vara strömavbrott hela dagen. Strömmen gick för kanske en timme sen, och en timme kan ju räcka tycker jag! Om 27 minuter dör datorn också, då kommer jag ha noll att göra. Kuuul! Vilken tur jag har idag känner jag.

Men neeeej


Håller på att bli sjuk, det passar sig inte alls. Jag är ju i princip aldrig sjuk! Senast var jag sjuk typ en dag på Bali, vilket var över ett halvår sen. Har ont i halsen och tycker mig känna av lite feber. Typiskt! och så är jag trött också, och det tror jag inte att jag hade varit det minsta annars eftersom jag gick upp halv tolv idag.
Hoppas stenhårt på att jag är frisk till imorgon!

Damn these cold nights


men blä på dig!!!!!!!

Coward heart


Blev ingen träning idag heller! Sarah är sjuk/fortfarande bakis:P Men jag gick från Universitetet efter föreläsningen till Sarah - till Max - Hem. Så har väl ändå varit ute och gått i 2½ timme iaf:) Visserligen åt jag ju på Max också meeen.. Jaja!
Ja dagen har ju egentligen varit bra, men har en jobbig känsla i kroppen ändå på något sätt. Ensamhetsgrejen har kommit ikapp mig skulle man väl kunna säga. Jag gillar som sagt inte att vara själv! Men samtidigt är det ju absolut inte så att jag har någon som helst lust att träffa någon heller. Fast jag tror det är mycket också att jag saknar Jenny och Josefine så mycket också! var verkligen jättelängesen jag träffade dom nu. Men snart är det ju jul och dom kommer hem:) Jag är redan peppad inför juldagen:P




Will you feel anything at all


från http://blogg.stureplan.se/michaela/


Jag är trött på att lukta vinter. Det känns ända ut i fingertopparna. Jag känner hur min hy blir torr och det är inte roligt att gå omkring hemma i en fin pyjamas med spets och guld om man inte har någon som ser den. Det ligger tolv klänningar på mitt golv men jag vet inte varför jag ska plocka upp dem när ingen stör sig på dem. Ibland slår likgiltigheten mig i ansiktet så att blodet sprutar, den gjorde det igår. Jag var trött, trött, trött på alla. Inga ögon var spännande och inga händer var vackra. Någon hade glitter i håret. Jag snurrade runt i sofforna på ambassadeur och för en stund glömde jag bort hur tråkigt allt är. Nu äter jag köttbullar i en pyjamas från ikea, DÖDA MIG.

Jag undrar bara när det kommer något som skakar om världen. Som får snöflingorna att dansa runt och gatorna att se vackra ut. Jag gör så mycket och jag får så mycket, ibland sticker det under huden av all kärlek, varför är man aldrig nöjd? Är det någon som vet det? Jag skriver en bok och jag stylar en reklamfilm, jag designar och jag får en Iphone för att jag är snäll, när fan blir man nöjd egentligen? Ibland glömmer jag bort hur dagarna när jag var kär kändes men om jag blundar och anstränger mig så minns jag, och jag var inte direkt nöjd då heller. Mjölken var lika sur och jag kastade skor i väggen när jag hade mycket att göra. Men ibland när man var mitt uppe i livet så kom min kärlek och pussade på min panna och de stunderna var jag nöjd, jag var helt enkelt nöjd. Då var ingenting fel eller dåligt eller jobbigt. Jag saknar känslan av att någon som man är kär i kan få en att känna sig helt nöjd. Men jag minns också tisdagarna när man åt pyttipanna och bråkade om disken, kärlek är en jävla karusell, upp upp och ner ner. Kärlek är människans heroin, man är bara nöjd när man får känna ruset. All annan tid är längtan efter ruset eller förtvivlan när det har gått över.


Someone else's heart pumping someone else's blood


Mamma, och Lasse, var ju som sagt här förut. Bruna och fräscha var ju dom! Orättvist... Fick en tröja, en handduk och trosor av mamma. Tack! Jag älskar presenter:)
Efter dom åkt gick jag och solade. Det var inte lika skönt som det brukar vara! Måste varit något fel på rören, för det det var verkligen skållhett så jag knappt kunde ligga ner. Inte okej. Jaja.. Sen gick jag och köpte pizza och gick hem med den till Sara J. Hon berättade smaskigheter från helgen och så kollade vi på Paradise Hotel:) Sen vandrade jag hem i snön. Har iaf fått lite motion idag, när det nu inte blev någon träning. Men imorgon är det jag och Sarah som kör på igen! Jag gillart.



Lucia


Blev en ganska bra kväll sen igår! Vi var några stycken här, sen blev det pizza och sen Pitchers. Vilket skitställe alltså!! åldersgränsen gissar jag på var 10. Nej men seriöst, det var ju iaf 15,16-åringar där, inte så konstigt när dom inte har några vakter.
Men det var trots allt gratis och ganska billigt, så det passade bra ändå. Satt mest vid ett bord och kolla på allt konstigt folk hela kvällen. Sara S kom dit med, då blev jag glad:)
Drack inte så mycket = Inte alls bakis idag, är sjukt nöjd över det:)

Idag har jag varit en ganska duktig tjej. Har städat, dammsugit, diskat, bäddat rent och varit och storhandlat. Snart kommer mamma och hämtar bilen, tyvärr! Kommer inte överleva utan den.. knappt:) sen ska jag gå och sola och sen till Sara J och kolla på film. Bra dag alltså!



sankta luciiiiaaaa

Noll


Och nu har jag vänt på dygnet igen. Men kunde ju inte sova först, konstigt nog. Var väl så övertrött så att ja det inte bara gick helt enkelt, så jag somnade väl vid halv tre eller nåt. Och vaknade halv ett.. Jaja, ska ju ut ikväll så det är ju bra att jag är pigg ikväll:)
Idag: städa - handla på maxi - duscha - örförfest med sara - till nathalie i klassen - platå?


Saknar Josefiiiine! och så saknar jag att va sådär brun och ha sådär
blont hår.

Releeeaaaase me


Agnes var sjukt snygg ikväll. Fick måste sola mer-måste träna mer-måste fixa håret finare-måste köpa massa fina kläder-känslan direkt! Så jag ska iaf sola imorgon tänkte jag:P gymmet är faktiskt stängt så det blir inget med det.
Förövrigt vad det gäller Idol så blev jag ledsen att Calle, fina härliga Calle, inte vann. Erik är jätteduktig, det är han verkligen, men Calle är ju så söt och bra på alla sätt och vis:P ska skicka ett brev till Calle och säga att jag älskar'n.
Hur pinsamt var det inte förresten när Eriks flickvän envisades med att stå kvar på scen under heeela låten!? Försökte typ stjäla Eriks big moment in life och stod och dansade och hade sig. PINO!

Nu är jag verkligen övertrött, har ju varit vaken ett tag va. Ska gå och lägga mig snart och sen sova lääänge! 10 timmar lär det ju bli iaf, gött!

Idolfinaaal!


Ja den börjar ganska exakt nu. Sara kommer hit och ska kolla med mig:)
Kom hem från jobbet nu, jobbat tretton timmar. Jag är trött. Orkar inte skriva.

New soul


Nu är jag trött! Tvättstugan var ledig så då fick jag ju hålla på med det. Sen ringde Nåris som var i Linköping, så jag cyklade till stan och fikade med henne. Det var längesen jag träffade henne så det var verkligen roligt, söt är hon:) Och så fick jag äntligen dricka varm choklad med marshmallows (stavniiing?) som jag längtar efter sen jag var på Cioccolata sist för en sådär två veckor sen.
Sen var det ju vattengympa med Sarah! Den här gången var ledaren lite mer typisk vattengympastyle på. Hon var 50+, lite halvlat och hade kass musiksmak. Den roligaste låten var den här "är det nån som kan som en riktig man.." eller hur den nu går, ni vet? och så bjöds det på en uptempoversion av "Här kommer alla känslorna på en och samma gång" och en massa andra skitmusik:P men det var rolig ändå! tanterna var lite sega och slöa så jag och Sarah sprang om dom ett par gånger, skönt iaf att veta att man är liiite mer fit än en 60+ tant iaf:P
Smörjde just in händerna med min nya, svindyra handkräm. Och den luktar sjuk vidrigt!! Svårt att förklara men nån slags härlig blandning av fiskrens och gödsel skulle jag säga, mysigt att ha på händerna känner ju jag. Jaja!

Nu ska jag äta lite, titta på tv och sen är det sova!
Haha förresten, alltså den där östgötska killen i Mammas Pojkar. Det går ju inte att ta honom seriöst! Han sitter och pratar seriöst nu och bara: dä vet ja! Tror inte jag låter så förjävligt, hoppas inte det iaf:P




Hejpa!

I hear in my mind all this music and it breaks my heart


Precis kommit hem från skolan! Föreläsning idag var lite rörigare än igår, men den var okej. Det är ju som sagt varken roliga eller lätta grejer vi sysslar med nu, men jag hoppas ju att det ska gå ändå. Nu har jag ju förresten helg, ändå till måndag kl 15 då nästa föreläsning är. Skööönt!
Har som sagt inte jobbat på 2 veckor nu, så jag ringde min chef idag och han gav mig jobb direkt! Ska jobba 6-14 imorgon. Blir bra det! Det innebär ju iofs att det inte blir någon utgång ikväll, men det gör mig faktiskt inte så mycket. Sparar pengar på att inte gå ut och tjänar pengar på att jobba! Hoppas att jag kanske får jobba 12-timmars förmiddag/eftermiddag på söndag med, det skulle va perfa, men vi får se hur det blir..
Förresten var det ju en jävla tur att jag vänt tillbaka dygnet någorlunda nu, somnade väl kvart i tolv eller nåt sånt igår, vilket ju är bra för att vara mig. Hoppas jag kan somna ännu tidigare idag, eftersom jag ska upp vid 5 imorgon.
Nähe, nu ska jag ner till tvättstugan och se om det är ledigt, hoppas det! eller alltså inte för att det är sjukt kul att tvätta, men kan behövas.

Har börjat lyssna på jullåtar ordentligt nu! det är mysigt, men det är ju alltid samma man lyssnar på varje år. Men hörde en som jag inte hört innan på p3 förut som var bra! The Hives & Cyndi Lauper - A Christmas Duel.

Trött tjej!


Känns ju väldigt ovant det här, jag är trött och klockan är inte ens tio. Men känns ju bra också, för nu kanske jag äntligen kan vända tillbaka på dygnet som varit lite cp nu ett tag.
Ja jag var ju som sagt i skolan idag, och äntligen hade vi en vettig föreläsare i vetenskapsteori, så man fattade lite iaf. Han verkade iofs lite överdrivet speedad, men vad gör det! Var ju och åt lunch sen med mina kusiner Dennis och Maria. Det händer ju inte alltför ofta även fast vi bor i samma stad, så det var trevligt.
Sen kom Carro och Melvin hit! haha han är ju skön den lille, fast kissen blev lite rädd för honom:P Vi lagade tacos och åt lussebullar, gött var det:)
Imorgon har jag faktiskt ganska mycket att göra igen! Känns ju väldigt ovant det med. Skola 10-12, träna vid halv sex och sen klassfest. Okej jag har iofs typ 5 timmar där på dagen där det väl inte händer så mycket, men ändå:P ska nog sova lite då, annars kommer jag aldrig orka kvällen. Jo jag vet mer vad jag ska göra då! Ringa Arla! har ju fan inte jobbat på 2 veckor nu, det funkar ju inte. Måste tigga till mig lite tider!



vill ha sommar, peace&love och anna!

Trampa, trampa vatteeen


Ja det är precis vad jag har gjort idag! Har varit på vattengympa for the first time in my life. Det var jag, Sarah, fyra tanter och två andra medelålders typ. Perfekt kände jag, då kan man ju inte skämma ut sig:P men iaf, det var rätt jobbigt. Eller ja, ibland var det svinjobbigt! En övning var att med hjälp av en frisbee göra olika figurer på poolväggen. Förstår nån?:P Det var sjukt jobbigt! Och så skulle man ligga på rygg och typ sprattla med benen så mycket man kunde, också svinjobbigt! Men det var faktiskt roligt. Så på torsdag kör vi igen:D Gillar mig själv att jag är nya träningstjejen! Köpte halvårskort idag med, så nu kan jag inte komma undan.

Annan bra sak med dagen var att vi fick reda på resultatet från psykologitentan.. och jag fick VG!!! huuur gött!? hur göööött!? GÖTT. Sara och jag fick samma poäng, vi pluggade ihop kvällen/natten innan, och det gav ju helt klart utdelning! Så vi är nöjda:) Har även kommit fram till att om jag får VG på 3 av dom 5 delkurserna som är kvar så får jag VG på hela kursen. Känns iofs som det är en bra bit dit men ändå!

Imorgon vet ni händer det grejer! Har för första gången på länge fullt upp, vilket känns skönt. Först är det skola 10-12, sen ska jag luncha med min gravida kusin Maria:), och sen kommer Carpolino hit med lilla Melvin. Det ska bli så himla roligt! Så dom är här hela dagen, sen kommer jag va jättetrött och vilja sova eftersom jag måste gå upp halv 9 imorgon vilket jag inte varit i närheten av på minst en vecka...
Men nåt jag tycker är konstigt är ju varför allt är på samma dag ändå, för på torsdag kommer jag säkert inte ha något att göra. Okej jag skämta, ska ju träna och gå på klassfest kom jag på nu. Wohooo:D Men ja, helgen kommer säkert vara helt död! men nu ska jag inte vara neggopeggo här.
Heeej då!

Overall I think we did a good job, we did the best we could


Joråsåatteee man har väl blivit träningstjej nu! Gjorde mitt första besök på gymmet idag med Sarah. Det var en upplevelse vill jag lova! Fick bevisat, vad jag iofs redan visste, att jag har riktigt kass kondis. Men vad annat hade man förväntat sig?:P Först tog vi en rask (extremt rask!) promenad på bandet i en halvtimme med uppförsbackar och allt vad det var. Svinjobbigt! Sen lite trampmaskin eller vad det heter och lite roddmaskin och sen lite styrkegrejer. Så att ja jag lär ha träningsvärk imorgon! Men på tisdag är det dags igen, vattengympa blir det:D ska bli spännande, det har jag ju inte provat förut. Gillar stället vi är på! Typ bara medelålders, så då behöver man inte känna sig alltför dålig:)
Ikväll har jag hängt med några klasskompisar. Det blev tv-spel,rockband,chips&dipp, sunes sommar och så tittade vi även på year one. Ja, bra kväll alltså! Bra med folk som har samma dygnsrytm som en själv, kom hem för knappt en timme sen.
Blev lite trött av filmtittandet, men nu är jag såklart inte lika trött längre. Typiskt! Har som vanligt min gosiga kisse som ligger på mig så jag knappt kan skriva:) Vi blev lite osams nyss för att han helt plötsligt skulle börja bråkas med min arm o bita o ha sig. Han gick iväg och tjurade i 2 minuter, men så kom han tillbaka o ville bli sams igen! sötot alltså:)

Med ena foten utanför


Blev en riktigt bra kväll sen till slut! Skippade inflyttningsfest och utgång, istället kom Sara J hit. Vi snackade mest massa skit om skit hela kvällen, en bra tjej det där:) Kissen busade heeela kvällen, så nu är han alldeles trött. Skönt det, för då kanske han inte blir helt adhd-ig sen när jag ska gå och lägga mig, som han alltid blir annars:P
Imorgon måste jag försöka fixa en artikel eller vad det nu var som ligger till grund för seminariet på tisdag, kan ju vara bra att ha tänker jag, lite svårt att hänga med annars. Och så börjar väl min karriär som träningstjej imorgon med ju! Tror, och hoppas, det iaf om inte Sarah F bangar ur:) Är faktiskt ganska peppad för att börja! Ska bli fit nu, beach 2010 here I come liksom.

Jahaaaa


Jaha ja, soooom vanligt så kunde jag ju inte sova förrän jättesent igår, som ju på ett sätt övergick till att bli tidigt. Somnade vid 6 imorse, så jag kunde omöjligt gå upp för att ta mig till stan. Så trött jag blir på mig själv! Om jag bara kunde släpat mig själv upp vid elva eller så, så hade jag ju varit i fas för en lite mer normal dygnsrytm, men icke.
Nu ser jag på Idol som jag ju missade igår, fast inte så spännande när man vet hur det gick, men iaf. Ska nog duscha snart och ge mig ut på en promenad! Skulle va himla skönt känner jag. Fast först ska jag kanske äta nåt med ja! Blir mina goda flingor som vanligt:)

In your face Tove!!


Ja precis så känner jag. Var med Ewe hos Sarah B och kollade på Idol-utröstningen. Sarah och jag hoppade och skrek i soffan när det blev klart att Calle och Erik är i final och INTE Tove. Har stört mig på henne sen första början! Hon försöker verka mystisk och speciell, men det känns bara fejkfejkfejk och störigt. Alltså ja, hon sjunger jättebra och allt de där, men sjunga bra vs störig gör att jag ifall baaara stör mig. Sa jag att jag tycker hon är störig? haha.
Innan jag och Ewe åkte till Sarah var vi hos mamma och skulle kolla på själv Idol, jo men det gick ju skitbra. Vi kunde verkligen inte få tv:n till att funka! Höll på minst en timme, men det gick ju inte ändå. Så vi blev förbannade, och sen till slut hade vi ju ändå missat i princip hela programmet så då la vi ner. Jag hatar att va oteknisk ibland!
Var iaf himla roligt att träffa både Ewe och Sarah, snart igen säger jag!

Tänkte försöka ta tag i mig själv imorgon, vilket innebär att inte gå upp så jävla sent. Ska till stan och handla pyjamasbyxor och sula till mina inte så snygga träningsskor (som ska börjas användas igen på söndag!!). Sen är det inflyttningsfest på kvällen, men vi får se hur det blir med det. Kanske, kanske inte.. Hm.




Just nu lyssnar jag på den här duktiga tjejen! Frida Hyvönen - Birds.

We feel alone


Inte mycket värt gjort idag alltså. Gick iofs till stan en sväng o mötte upp Sara S och hennes kompis, så gick runt och kollade lite bara. Men det var så sjukt mycket folk så vi orkade bara 3 affärer:P Ja förutom det så har jag ju inte gjort nåt. Jo städat lite! fast jag borde dammsugit också, men det orkade jag tydligen inte.. Slappjävel på mig alltså!

Imorgon kanske Ewe kommer hit! Det hoppas jag jättemycket på. Då ska vi bara äta god mat, slappa o bara gör ingenting, precis vad jag känner för:)
Lördag verkar det som att jag har två alternativ: vara hemma själv och inte göra ett skit eller gå ut IGEN. Aah jag orkar inte gå ut! Men hellre det ändå än att sitta själv och tråka ihjäl sig ändå känner jag ju.. Hm ja vi får se!



Nåt sånt här ska jag nog bjuda Ewe på om hon kommer hit:D gött.

Bara dårar rusar in


Blev visst lite fest sen igår iaf! Fick med mig Sara S också så då kände jag mig lite mer pepp:) Först var det förfest hos Daniel med lite folk från klassen, det var roligt som vanligt! Tanken var tydligen att vi skulle in till stan innan tio, men vi blev visst liiite försenade, var inte där förrän halv ett. Var på Platens, där det ju inte var så mycket folk, men det var faktiskt roligt ändå. Vid 2 började jag och Sara vekna så vi gick och åt och sen gick vi hem till mig och somna på sekunden:)
Den här kvällen/natten kommer bli som vanligt, kommer inte kunna sova eftersom jag låg o halvsov ända fram till tre! inte okej. Men jag var ju såå trött!
Jaha det var väl allt!

I mitten av en hurricane


Hade några trevliga timmar med Sarah minsann:) åkte till max, jättegott var ju det. Sen åkte vi hem till henne och lilla Simba, söt han är då! Bestämde att jag ska  börja träna med henne på söndag. Nu jävlar ska det fan bli av:P Har ju varit lite seg i starten, men nu så.
Och vad har jag gjort nu resten av kvällen/natten? iiingenting som vanligt. Usch trött jag blir på't. Men vad ska man göra då klockan elva på kvällen? finns ju inte så många alternativ. Ska nog ta mig till Borlänge luciahelgen, då kommer jag bli glad igen! Då får jag ju träffa Annaaaaa, fina Anna.

Jaha imorgon då? Har lektion mellan 13-15, sen tror jag att Sara S ska färga håret på mig. Pratas om utgång också, men vet inte om jag är så sugen på det längre. Hm nja, får se.. Men då kommer det ju bli ännu en såndär tråkig kväll igen. Jajaaa...

Vi satt på gräset som växte i takt med himlen


Har sovit rätt så gött inatt kan man väl säga, sov från c:a 00-12. Lite lagom sådär:) nej men jag har ju faktiskt sovit lite halvlite på senaste, så det var väl dags. Vaknade av att det plingade på dörren, en tjurig granne som ville ha tvättnyckeln. Men ja förlåt då att jag råkade sova lite! känns bra att jag redan gjort ett bra intryck här:P För idag så är det ju min officiella inflyttardag faktiskt.
Idag har jag mest tittat på dvd:n Håkan Hellström live på Peace&Love 2009. Det är seriöst nog det sjukaste jag varit med om! För jag var ju där och det är jag förbannat lycklig över!! Men gick ju omöjligt att fatta då hur sjukligt mycket folk det faktiskt var. Blir både glad och ledsen när jag tittar på den. Glad för att det var sommarens absolut finaste dag som jag spenderade med dom roligaste människorna som finns, glad för att få se den bästa konsertern någonsin, glad för att  Gilbert är så fin (jag vill gifta mig med honom), glad för att Håkan var så glad, glad för att få höra En midsommarnattsdröm, Kärlek är ett brev skickat tusen gånger, Bara dårar rusar in, glad för att våran norrman Eirik syns under Känn ingen sorg för mig Göteborg, glad för att det var fan det bästa jag varit med om!!! ungefär så känns det:) Men så blir jag ju lite ledsen för att jag längtar tillbaka så mycket och ledsen för att nu saknar jag Anna väldigt mycket.
Nog om det..:) Ikväll ska jag till Sarah ja och äntligen få se hennes lilla Simba!

RSS 2.0