Motala


Idag har jag varit och hälsat på Ewe i hennes nya lägenhet, som visserligen inte är så ny men jag har inte varit där innan. Jättefint var det! Ewe är så händig av sig, tapetserar och snickrar och grejar:) Vi tittade på film och sen tänkte vi att vi kanske skulle fika någonstans. Nej men juuust det, finns ju ingenstans att fika i Motala! inte på en söndag iaf. Men så kom Ewe på en asbra idé tyckte hon:P simhallen. Så dit åkte vi och fikade, haha.
Ikväll hade jag tänkt att vara hos pappa och ta det lugnt bara, men Arla ringde för ett tag sen så nu ska jag jobba 22-06 inatt. Bra såklart för att då får jag mer pengar! Men lite jobbigt med tanke på föreläsning 10-12 imorgon, men det är bara att kämpa.

Nu måste jag nog packa ihop lite här!

Old bilder!



äldsta bilden:) lilla Linda och lilla Ida, sötingar!


Hm, 5 år sen kanske?:P


Små tjejer:)


liten Sarah:)


liten Jempi:)


Haha!! på väg till Skara


Men ja, jag saknar alla hundratalskvällar hos Carro!


Det var välla inte igår nej!


Balen!


Igen!


Hahaha! studentveckan. Temat var döden.


Lyckliga tjejer en underbar sommarkväll på studentveckan


Jempi, studentveckan dag 3!


Göörsöta Spice Girls-tjejer vaa


Aaaah! underbara sommar, underbara student, underbara Jenny


Fina du!


Amanda och Jempi!


Avslutar med den här härliga! snart kör vi igen!:)

Lördag


Gårdagen var bra, inget överdrivet jätteroligt men mycket bra sällskap så jag klagar inte! NH var bra, men inte alls mycket folk. Jag vet vad Sara tyckte var bäst på kvällen iaf, maaaat! Haha, sista halvtimmen på NH sa hon MAT säkert 10 gånger i minuter:P

Idag var jag och åt på Hamlet med alla 5 kusiner på mammas sida, mamma, moster och mormor. Kusin Dennis fyllde nämligen 35! God mat och trevligt att träffa alla kusinerna. Kusin Maria har en sån fin mage nu! bara 3 månader kvar:)
Bestämde mig sen för att jag och Kissen skulle följa med tillbaka till Motala. Min lilla bäbis lämnade jag av hos pappa, där trivs han! ikväll har jag bara umgåtts med mamma och Lasse. Melodifestivalen var ganska bra idag måste jag faktiskt erkänna! blev så glad att Idol-Anna vann, älskaaar hennes röst.

Kanske världens tråkigaste inlägg. Men haha nu kom jag på något kul! eller okej nu behöver man kanske inte förbereda sig på att asgarva men ändå. I alla fall, igår så hade Kissen varit på lådan och sen tvättade han sig mellan benen. Inga konstigheter. Men sen så började han dra rumpan mot mattan! alltså han satt ner och släpade sig fram med framtassarna. Hahaha, tack liksom att du drar av ditt bajs på min matta!

Har mammas dator nu och har hittat hur många härliga bilder som helst! här har vi en från när jag, Josefine, Ewe och Vickan spontantrippade till Skara:D


those sad eyes, they weren't made for you


Idag har jag äntligen kunnat komma utanför lägenheten på riktigt! och en del konstiga saker har hunnit hända:)
Jag, Daniel och Sara står fint på rad och väntar på bussen när en bil kommer i lite för hög hastighet med tanke på den gigantiska vattenpölen som är precis framför oss. Vad händer? Jo, vi blev totalt nerskvätta med smutsäckelvatten. Blev ju lite arg först såklart, men sen var det ju bara kul, för det måste sett sjukt roligt ut:P
Sen var vi på bokrean, ååh älskar bokrean! Köpte en världsatlas (bästa köpet!), Sju sorters kakor (nöjd där med), The Dirt och Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. Så äntligen har jag lite att läsa! Sen åt vi på Taco Bar och det var ju himla gott. Sen shoppade jag smink för 600kr! men det var det värt, köpte en tröja och en skjorta också. Sen fick det vara nog kände jag!
Eller busskort var jag ju tvungen att köpa med då. När jag kom in på Östgötatrafiken så satt en kvinna i en stol och sov! men värsta var ju att hon snarkade ganska ordentligt. Inte okej kan ju jag tycka.

Ikväll kan jag inte bestämma mig för om jag ska vara lite social med klassen eller om jag bara ska vara hemma och ja.. glo. Är så trött! så vi får se..

Förbannad blir jag!


Ja jag borde verkligen sova för längesen, ska snaaart.. Men kom just att tänka på hur arg jag blir på mitt mobilabonnemang. Bytte för ett tag sen när jag skulle ha ny mobil. Fick räkning idag, nämen ojdå bara 846kr!! det är ju ingenting liksom. JO DET ÄR DET! Kollade lite närmare på räkningen och såg att dom lagt på 99kr för fria sms, som jag inte ens sagt att jag ska ha. Om dom nu verkligen tyckte att jag skulle ha det, säg det då så jag kan sms alla till döds så dom fan får betala åt helvete mycket själva, eftersom jag får göra det.
Och så tycker jag det är löjligt att ta ut en fakturaavgift på 19kr. Påhitt! Stöld!


Nej men nu ska jag visst upp om 6,5 timme! Ska gå och lägga mig i sängen nu och mysa med min fina kisse innan jag sover. Godnatt.

Riverside mothafuckaaah


Kan inte låta bli att bli sjukt sugen på en liten utgång i helgen när jag lyssnar på Riverside, årets partypepplåt! Men njae blir nog ingen utgång ändå, NH är det enda som duger känner jag och mina kära studentvänner ska ut redan imorgon och jag vill inte äventyra min hälsa redan då. Blir istället en lång laddning tills Linda kommer hem istället:D Sjukt kul kommer det bli känner jag på mig redan nu:)


Vila i frid


Det är konstigt hur mycket man kan känna för en människa man faktiskt aldrig pratat med. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon har det bra där hon nu är. Jag lider så mycket med alla hennes vänner och familj. Vila i frid, S.



Känns fruktansvärt löjligt att prata om någon löjlig halsfluss nu, men jag mår i vilket fall mycket bättre nu! tog mig till och med till stan förut för att köpa snus. Skönt att komma ut lite var det! inte sådär vidrigt kallt som det var sist jag var ute.. dvs i måndags:)
Har skickat in hemtentan nu, ska till Universitetet imorgon och lämna in pappersversionen klockan 12. Måste förlänga Liu-kortet också, kommer säkert ta jättelång tid. Men så går det om man är sent ute!

Jag längtar så mycket till nästa vecka! På onsdag fyller jag år, då kommer mamma,pappa, mormor och farmor hit. Sen åker jag och Kissen med till Motala. LINDA KOMMER JU HEM! så då ska vi prata ikapp, mysa ikapp och vinpimpla ikapp tills vi inte orkar mer:) Och Ewe ska jag träffa med! henne har jag också saknat.

You know it keeps me going these days


Alltså seriöst, hur fin är Brooklyn I'm calling!? fantastiskt fin.

det här..

and I can't find the words, though I've tried, I've tried
and sometimes you're crazy and sometimes you save me
I wouldn't have had it any other way, and you know it keeps me going these days


och det här då..

and honey you deserve a star, cause that's exactly what you are
and I hope your new lover is true
cause those sad eyes, they weren't made for you


JAG DÖR. DET ÄR SÅ VACKERT.



Never once did you call me a fool, I hope someday to make it up to you


Vaknar upp och mår faktiskt lite bättre idag! det går åt rätt håll känner jag, så jag skippar nog vårdcentralen. Även om jag är ganska säker på halsfluss så går det ju över om man härdar ut, och jag är en härdartjej!
Glad att jag skippade att kolla på hockeyn imorse förresten, för det gick ju skit. Lite typiskt Sverige faktiskt!
Fast det jag är mest glad över idag är lönen jag kommer få imorgon!! mycket, mycket bra. Kan spara 4500, inte  så illa va! Nya Zeeland, Fillippinerna, Bali... here I come!

Funderar på vad jag ska göra i helgen... Ingen utgång eller liknande, det har jag 100 bestämt i alla fall. Gissar på att jag inte kommer vara tiptopfrisk heller så.

Nu ska jag och Sara stressa klart med hemtentan, orkar inte lägga ner så mycket mer tid på det här nu. Det får gå som det går känner jag!

Brooklyn I'm calling


Ah, nu känns det som jag lever igen! mår mycket bättre idag. Så jag orkade till och med gå 200m till affären och sen lagade jag nudlar och dolmio pastasås:P Visserligen tror jag att min gamla kompis halsfluss kommit tillbaka, men ska försöka härda ut den. Sist jag hade det så härdade jag ut och då fick jag inte tillbaka det förrän nu då, om jag nu har det, och det var väl 3 år sen eller så.. Jaja blir nog bra det här snart:)
Annars så blev jag sjukt glad när Sverige tog OS-GULD nyss i stafetten!! Hellner är min hjälte alltså. Sara J var lite sugen på att gifta sig med honom, jag förstår dig helt:P
Blir inget Stockholm i helgen.. Kommer kanske inte vara helt frisk till att börja med, sen är ju SJ så kassa så tågen kommer väl gå lite halvdåligt och så vidare. Känns lite tråkigt såklart, saknar Jenny så mycket. Och dom andra tjejerna med såklart!
Men är väldigt glad för att Linda kommer hem om en vecka, dvs på min födelsedag:D mycket mys och mycket party blir det då! Linda är förresten min bästa låttipsare, tack för det peetöh:)




Fick nyss höra något fruktansvärt. Den här människan har kämpat något otroligt och är så värd att leva, men sjukdomen ville något annat. Det är så orättvist! Jag lider med familjen och vännerna otroligt mycket.

feber.


Usch hemska sjukdom. Natten var vidrig! sov-vaknade-sov-vaknade osv hela tiden.. Vaknade av att jag seriöst trodde jag skulle brinna upp! lätt 40 graders feber, härligt. Vaknade igen och badade i svett, fräscht va? Gick och la mig 23 igår och släpade mig upp från sängen 14.30 idag. Kul! resten av dagen har jag legat i soffan. Min snälla moster kom med värktabletter förut och snälla Sara S kom med piggelin och nyponsoppa:)
Orkar inte mer hej dååå.

i got lost in the sound


Fortfarande backhoppning. Fast har faktiskt lyckats städa litelite i alla fall, inte så roligt när det är jättestökigt när man är fast hemma! Och så tvingade jag mig själv att göra mat för jag tänkte att då kanske jag mår bättre, men njaa ingen jättestor skillnad. Är redam trött på att vara sjuk!!
Något som också är jobbigt är att vi ska göra hemtentan helt klar den här veckan, på fredag ska den vara inlämnad. Men det är ju bara måndag idag så på onsdag kanske jag kan palla med att plugga lite! ja, så får det bli.

På fredag eller kanske lördag ska jag åka till Stockholm är ju tanken! hoppas bara att jag kan fixa kattvakt, att jag är frisk och att tågjävlarna går som dom ska. Hoppas!

men vafan....


Åh jag orkar inte! på några timmar nu har jag gått från lite halsont till jättemycket halsont, ont i huvudet och gissningsvis 39 graders feber. men vad roligt liksom! tycker att efter att jag bjudit på mig själv ganska mycket i helgen, kan jag väl förtjäna något bättre än det här?:P tydligen inte...
Imorse gick jag upp halv sju efter tre timmars sömn, waaay to go. Gjorde mig iordning lite, åt frukost och kollade på hockeyn. Bra morgon utan så mycket stress! fast sen när jag kom utanför dörren - inte lika roligt. -25 ute, inte så skönt. Tog mig i alla fall till skolan för seminarium, sen subway, sen hem och nu helt död.
Vill ha hallonsorbet eller piggelin. NU. Men nej, får dricka thé och titta på backhoppning istället.

Dans, dans, dans!


Ååh jag är bakis idag igen. Men det var värt det den här gången också måste jag säga! Först var vi här hos mig och hade det trevligt:) sen gick vi till NH igår igen.. Lite längre kö igår om man säger så! Trodde att det kanske skulle ta 15min att komma in men det tog väl 45 istället.. Sjukt kallt! men sen kom vi till slut in så då blev det dans, dans, dans för att bli varma. Har tyvärr lyckats slarva bort min handsfree, ett par vantar och chipet på mitt bankomatkort (nej jag vet inte hur det gick till!) under helgen, inte så nöjd med det.

Nyss tittade jag på reprisen av 30km klassisk+fristil eller vad det heter, när Hellner tar guld och Olsson tar brons. Seriöst så fick jag en liten tår i ögat, vilken tönt jag äär:P men det var himla roligt att se faktiskt!

Nu måste jag börja plugga.. Har seminarium imorgon klockan 8, känns sådär roligt.

NH!


Igår jobbade jag till 22.. Kära Daniel och Christian tjatade länge och väl om att jag skulle komma til en annan kille och klassen och parta lite. Och så blev det! Var riktigt roligt, förutom när två (okända) tjejer började ta trycka-upp-brösten-så-mycket-vi-kan-bilder och även hångla-med-varandra-bilder, då flydde jag och Arvid fort ut ur rummet in till köket och visste inte riktigt vad vi skulle ta oss till. Men seriöst, vem gör sånt nu för tiden!? Kort därefter så gick vi in till stan och in till NH. Har aldrig varit där förut, men det var inte sista gången! 20kr inträde och 35kr för en cider, mycket bra. Tyvärr så tyckte jag det var så billigt så jag köpte ju 4st! kanske lite onödigt.. och som vanligt så köpte jag en 20 i 3, varför ska jag alltid göra så!? så onödigt. Men det var väl värt, var himla rolig som sagt:)

Idag är jag lite bakis, men det är ju bara att tagga till. Sara J, Lisan, Sara S, Ana och Zarah (varför måste alla heta sara för?:P) kommer hit ikväll. Kanske ska till Strandgatan 2, Maskinen spelar ikväll. Men vi får se, det ligger ju en liten bit från centrum så det blir ju drygt om det inte är roligt där och så ska man in till stan och betala ett till inträde osv...

Nej nu ska jag fortsätta städa!

Damhockey


Alltså.. damhockey är verkligen humor! Canada-Sverige 13-0, hahaha. Vad peppade svenskorna måste kännas sig att spela vidare när det är 12 minuter kvar. Fast det som är den verkliga humorn är ju när dom bara helt plötsligt ramlar utan att ens blivit tacklade. Borde man inte åtminstone ha lärt sig åka skridskor när man spelar i OS?

Oj nu glömde jag visst bort att jag börjat skriva inlägget... Och nu har den riktigt hockeyn börjat (herrar) och Sverige leder med 1-0. Jag gillar ju verkligen inte hockey egentligen, men nu när det är OS så.. any sport goes som man nästan säger!

Nästa helg ska jag ju till Stockholm förresten!! JAG LÄNGTAR. Anna har inflyttningsfest, så det ska ju bli sjukt kul att träffa henne. Men det bästa är ju att jag även kommer träffa Jempi, Jossi och Vickan med. WOHOOO!

Mamma, dyskalkyli-Ida, old school hip hop, jobb och plugg


Dom senaste dagarna har bestått av ganska intensivt pluggande. Skulle ha hemtentan klar till imorgon kl 12 och i måndags hade vi i princip inte börjat.. Men tack vare att vi haft ganska bra disciplin, old school hip hop och att vi är så duktiga såklart så har det ändå gått bra. Fast tror jag var lite trött förut dock.. Såhär är det va: vi skriver om dyskalkyli (svårigheter med matte typ). Och vad gör Ida? Jo hon ska skriva ett påhittat fall om lille Emil som har problem osv, sen råkar hon visst skriva 3+2=4. Hahahha var min första reaktion. Min andra var: oh noooo! eftersom vi redan skickat ut den till några i klassen som ska läsa den och opponera på den. Ändrade mitt lilla fel och skickade igen och hoppas verkligen att ingen läser det jag först skrev:P
Tidigare idag så var mamma här, det var roligt eftersom det var ett tag sen jag träffade henne. Åkte till Ikano där vi träffade på min kusin och åt lunch med honom på IKEA. Vegetariska tortilla, nachochips och guacemole blev det för mig. Mycket gott! Sen köpte jag mat på Willys och papper till min skrivare. Innan det köpte jag förresten en ny strömadapter till datorn för 500 spänn (och det funkar inte ens bra...). Bara roliga inköp kände jag! Visserligen bjöd mamma på det från Willys som en försenad alla hjärtans dag-present:P då kändes det lite bättre!
Imorgon och på fredag ska jag jobba. Igen. Dom har ringt i princip varje dag den här veckan och frågat om jag kan.. Nu när tentan är inlämnad så kan jag ju, men lite apa att aldrig vara ledig hallååå. Fast nej, jag ska faktiskt inte klaga. Är ju jätteglad att jag får mycket jobb på Arla så att jag inte behöver snåla mig till döds varje månad.

OS i Vancouver


Jag är ju inte sporttjejen nummer ett som alla vet, men när det är OS och sånt så tycker jag faktiskt det är kul att titta! Just nu tittar jag på herrarnas kval i puckelpist:) dom gör massa krejsi hopp! Det var final vid halv tre inatt, så det ska jag med titta på:)

Tänkte att jag skulle till stan imorgon och gå till Myrorna och kolla om dom har några bra böcker! Har läst ut dom böckerna jag har. Får se vad det blir!

Love!


Fått ett jättefint mail av Linda såg jag nu. Tack my love:)


Hej.


Idag gick jag upp jättesent igen, så det blir en uppesittarnatt agaaaiiin! Är så himla sugen på godis alltså. Eller en bulle. Cola med.. Aaah jag måste sluta med alla dessa onyttigheter! Snart..

Alla hjärtans dag är det idag ja. Tycker inte det känns särskilt jobbigt alls, var nog 4-5 år sedan jag verkligen "firade" det på riktigt. Fast skulle någon komma förbi här med chokladhjärtan skulle jag bli sjukt glad! Mest för att jag är så jävla godissugen:)

Imorgon börjar en vecka som inte kommer bli så himla rolig. Skriva-hemtenta-veckan heter den. Vi ska vara klara med ett utkast till den på torsdag kl.12, och vi har ju inte börjat än.. Så det blir väl att sitta uppe hela nätterna! Wohoo..

Ge mig december 2010 NUUU!


Ja lite så, eller nej väldigt mycket så känner jag nu. Sara var här förutom och vi pratade om våran resa som bara ska bli av. Vi hoppas på att kunna åka typ mitten av december och vara borta 4 månader ungefär. De ställen vi har tänkt oss är Nya Zeeland, Filippinerna, Malaysia, Indonesien (Bali,Lombok), Thailand och kanske Kambodja. Sounds goood? JA!
Sara har släkt i Nya Zeeland vilket ju är grymt bra, på flera sätt. För det första får vi ju boende och så har de säkert hur många bra tips som helst på städer, platser och roliga grejer att göra.


Dumma dumma


Helt sjukt att jag inte slängt min jävla cpsladd till datorn åt helvete än. Saken är den att originalsladden bet kissen så snällt sönder så jag köpte en som skulle passa jäääättebra till alla datorer. Jomen visst den funkar, bara man inte skriver eller rör datorn, för då trillar sladden ut och datorn börjar pipa som en idiot. Så förutom att jag bli asförbannad varje gång sladden åker ur (vilket händer 20-40ggr om dagen) så är det ju inga problem liksom!!
Nu har jag i alla fall bestämt att det får va nog, tror seriöst man kan få tinnitus av det här pipandet, eller åtminstone aggressionsproblem! Mina grannar blir säkert också galna skulle jag tro. Det är ju så lyhört här så de hör nog också vartenda pip.
Under tiden jag skrivit det här har sladden åkt ut 10 gånger tror jag. Vill döda.

If I kiss you where it's sore, will you feel better? Will you feel anything at all?


Har tänkt på massor saker som jag skulle skrivit här, men nu kommer jag inte ihåg något av det. Typiskt.

I alla fall.. Har läst ut Skynda att älska och det är ju helt sjukt det här. Är helt tårögd nu, bara av att skriva just skynda att älska. Boken var helt fantastisk. Alex Schulman skriver så bra, och jag är inte den som brukar tjuta till varken filmer eller böcker, brukar kunna distansera mig på något sätt. Helt omöjligt här! Jag grät och grät och grät dom sista 30-40 sidorna. Dom känslorna han beskriver är så äkta och sjukt smärtsamma och jag förstår att det är precis sådär det kommer kännas när mina föräldrar dör. FÅR INTE TÄNKA PÅ DET. Nej men ärligt, det finns ju ingen mening med att tänka på det nu, men svårt att låta bli.. I alla fall; Läääs den!

Idag har jag haft svårt att bestämma vad jag vill göra. Slutade med Glamourama-avsnitt och vin, känner mig väldigt nöjd med det. Sara S kommer hit sen en sväng tror jag, gillart! Kanske ska ta och planera lite inför resan? Det vill jag! så man har något att verkligen se fram emot. Kommer bli himla bra tror jag:)

Tittade lite på Melodifestivalen förut. Alltså... Jag skäms ihjäl!!! Alla har fula kläder, dåliga låtar och falska sångröster. Andreas Johnson har ju gått ner sig! Nu ser han mest halvsliskäcklig ut, han var ju snygg förut. Och manboy-tönten... SPYR! Annars var det ju bra. Eller nej just det, det var det ju inte.. Christine och Måns var töntiga, tråkiga och verkade orutinerade.

Så jag hör att du förklarat krig mot kärleken, men inte ska du dricka ditt hjärta itu


God morgon liksom!
Gick upp för en timme sen ungefär.. Skulle visst jobba inatt så jag skippade att gå till stan för att sova lite längre tänkte jag. Ja, jo, lite längre blev det ju! Jaja, spelar ju inte så stor roll eftersom jag ju faktiskt ska jobba..
Det enda som känns lite trist är ju att det faktiskt varit strålande solsken hela dagen som jag missat! Kommer väl fler dagar, om en sådär 2 månader eller något...

Åh jag vill ha sommar!! Då kan man ju till exempel äta sånt här, smultron och blåbär, mmmm!


Varför skriver du S på den där fula getabocken?? - För att den heter Su.. Su.. Sigurd!!


Sådär ja, hemkommen från svullkväll/natt/eh ja morgon med blev det väl. Kom hem vid fem! Men ni vet min dygnsrytm är ju inte helt normal, särskilt inte nu efter att ha jobbat natt. Vi kollade på Sisters keeper, Sunes Jul och en komedi jag inte minns namnet på. Han som spelar Napoleon Dynamite var med iaf! Sisters keeper var väl okej, men trodde faktiskt den skulle vara mycket bättre. Sorglig var den ju, men nja jag vet inte.. Sunes Jul är ju såklart alltid bra! "-Jag vill inte ha thé jag vill ha choklad! - Men lilla gubben mamma har ingen choklad. - JAG VILL HA CHOKLAD! (Karin blandar i tre bitar mjölkchoklad i théet) - Så! Choklad! - Mmmmm." Hahahahaa, älskar Håkan. Fast mest gillar jag nog Rudolf! "Bjällerklang, bjällerklang, tralalalalaaa" Hahahahaa iiigen.

Annars så borde jag verkligen sova jättenu. Måste upp cirka 10:45 imorgon. Ska till stan och möta upp några klassisar för att göra någon uppgift till skolan. Hur kul ä däää? Iofs verkar den inte så jobbig, men många timmars sömn blir det ju inte.. Sen ska jag och Sara J gå och shoppa lite, lockar ju mer om en säger!

Förut beställde jag en pocketbok på 62 sidor som kostade 129kr! Och så frakt på det då, + 39kr. Är inte det liiite dyrt? Leveranstiden var förresten 2-3 veckor. Hallååå, service? Inte okej! Men vill verkligen ha Michaela Fornis En bok om kärlek, så det var ju bara att betala!

Tjohoootjoheeeeje


Förstår verkligen inte hur detta går till, men drog till med ett VG på den cp-svåra tentan. Dom måste varit snälla när dom rättade, för nej jag förstår inte annars. Men hur det nu än var så är jag sjukt nöjd såklart! En big sten föll ner i alla fall.

Imorse förresten så mötte jag på samma människa som igår på bussen. Ännu mer konstigt den här gången, eftersom vi inte hade så mycket mer att säga varandra:P så några ännu mer pressade artighetsfraser blev det haha.

Ikväll blir det äntligen svull- och filmkväll! som jag längtat. Har köpt 2 chipspåsar, 2 dipp och 2 cola till mig och Daniel! och så fixar han filmen. Bra deal! Fast det kan bli så att vi går till en annan klassis och firar lite också, får se!

Nej nu ska jag städa wohooo

lalalallaaaa


Träna eller inte träna? det är ju frågan. Saken är den att snälla Sara S ska hjälpa mig att storhandla idag, vilket jag verkligen måste göra. Har ingenting hemma! Frågan är när hon har tid.. För Sarah och jag hade tänkt oss vattengympa halv sex. Jaja, vi får se!
Nu när jag bott här i Linköping ett tag börjar det märkas mer och mer hur liten den här staden faktiskt är. På något sätt kopplas alla ihop med varandra, den känner den som känner den och så vidare. Och så tycker jag det är konstigt att jag som inte känner alls många här trots allt stöter ofta på folk på stan i alla fall. Folk jag vill träffa och folk jag allra helst skulle slippa. Men även folk det bara blir helt akward att träffa. Som imorse till exempel när jag satt på bussen hem från jobbet. Träffade en person jag inte sett på ett år och som betett sig jävligt konstigt kan vi säga! Lite artighetsfraser och sådär hanns med innan jag äntligen fick gå av.
Åh nu är det bara en natt kvar sen är jag äntligen lite ledig! Visserligen inte så länge, ska jobba fredagnatt igen, men ändåå. Har bestämt redan nu att jag ska ta mig några hundra meter upp på gatan för filmkväll imorgon. Massa chips och dipp ska det bli med! och cola.. mmm! jag längtar.

Lite bilder från helgen kör vi va!


Elli o Carpo!


Sara S och Ana i hörnet


Sara J och Arvid


Jag i lockigt hår, sick! Sara S som fixat såklart. klarar inte sånt själv:)


"Det som skulle kunna bli allt men aldrig blir något"


Ni måste läsa det här som Michaela Forni skrivit. Hon skriver så vackert, och hon har ju så rätt.



Jag ser allt det där som inte händer. Det är de sakerna som skär mest i hjärtat. All vilja som inte vågar. Alla första bokstäver som aldrig blir ord. Jag ser när en blick försvinner. Någon som rör sin hand mot någon annans men sen snabbt tillbaks i fickan. Har ni tänkt på hur mycket det är som aldrig händer?

Alla gånger någon lutar sig närmre för att känna en doft men inte vågar gå hela vägen och nudda någons hud.

Det är inte alla nej som gör mest ont. Någon frågar om en fika och får höra ”jag kan inte” som svar. Det är alla som vill gå fram och fråga om ett telefonnummer men som aldrig vågar. Det är varje gång man ser ett leende dö när någon annan lämnar rummet. Någon som frågar om vi ska ta en cigarett men inte har modet att hålla handen på väg ut. Det som skulle kunna bli allt men som aldrig blir något.

Hellre ångra något man gjort än ångra det man aldrig vågade göra.

Tänk så mycket kärlek som går förlorad. Alla kyssar som aldrig kommer och alla gånger så många lägger sig så ensamma istället för att lägga sig ihop. Tänk så mycket kärlek vi har inom oss och tänk hur lite av den vissa delar med sig av. Tänk om alla skulle våga göra det man aldrig annars brukar. Kanske skulle allt det som aldrig händer hända.



(http://blogg.stureplan.se/michaela/)

Are you here soon?


Nu har jag jobbat 20 timmar inom loppet av 28 timmar! inte så illa va. Skönt med helg nu kan ju jag tycka! Och skjuts fick jag hem efter jobbet med, det tackar jag ju för.
Imorgon händer det äntligen lite roliga saker! Ska först träffa Elli och Carro på stan, ska shoppa lite fint. Känner verkligen att jag vill ha något nytt att ta på mig! Så känner jag ju visserligen nästan jämt meen.. Sen ska vi hem till mig och göra oss iordning och sådär, sen ska vi till en kille i klassen på förfest och sen utgång. Hur låter det? SVINBRA!

Har tittat lite på flygbiljetter till Spanien nu. Svårt att veta vad som blir bäst och billigast! Går att åka från Linköpings flygplats till Madrid, tror det blir enklast. Eller vad tror du Linda?:) Är verkligen pepp på att åka! Ett hus i Spanien all alone med Linda. Det kommer bli sjuuukt bra!

Fick hem den här boken idag! har ju blivit lite av en boktönt på senaste vet ni. Tror den är bra faktiskt! Älskar verkligen Alex Schulmans blogg, speciellt när han har laga-mat-skola. Då sitter jag ibland och asgarvar för mig själv och känner mig lite töntig. Gör inget!


Oj då!


Skulle ju gå och lägga mig var det tänkt. Men var inne på Egoinas blogg och såg att hon köpt såna här:



Har liksom velat ha dom ett tag och så såg jag dom ju nu, och jag har ju inte kunnat shoppa på ett tag nu och så tänkte jag att.. Jomen jag köper dom! Så det gjorde jag. Kanske inte så aktuellt att avända dom just nu, men vill ha dom så jag kan titta på dom så länge.
Har förresten köpt två böcker också! En är tråkig kurslitteratur och den andra är Skynda att älska, Alex Schulman. Sådär ja, färdigshoppat.

Loose your hunger, you loose your way, get confused and you fade away


Jag har ju verkligen inte mycket att berätta alls, men okej! Har jobbat idag, fick lära mig en ny maskin lite grann, så det var faktiskt lite roligt. Annars är det ju alltid samma, samma sak. Har så störda jobbarkompisar, önskar att det gick att förklara dom men det gåår inte:P vissa är sjukt roliga och vissa är sjukt dumma i huvet.
Imorgon blev det lite ändring på jobbtiden visst! Ska jobba 18-06. Aah jag är för snäll ibland alltså:) Har så svårt att säga nej till min chef, för han är ju faktiskt väldigt snäll och uppskattar verkligen att man ställer upp och sådäär. Men det här innebär ju också att jag inte kommer kunna gå till skolan på fredag heller... Inte så bra kanske! Har någon slags gruppdiskussion 9-12, men eftersom jag börjar klockan 14 och slutat jobba bara 8 timmar tidigare så måste jag ju sova då.. Jaja det löser sig nog!
Ska nog följa med Sara S och Ana till Sliver på fredag, Thomas Rusiak och Mange Schmidt vettni, det kan jag ju inte missa känner jag:) Verkar tyvärr inte som jag kommer kunna sluta tidigare så jag får väl komma till stan med svettiga fötter och lite allmänt ofräsch. Det gööör inget!

Jättetråkigt som vanligt va!
Nu måste jag sovasova.

Grattis bästa syster!


Som sagt, grattis till Camilla som fyller 26 år idag (ja den 2:a då alltså) och grattis till henne som är i ett varmt och härligt land nu, Ecuador.

Idag har jag haft en fruktansvärt slapp dag på jobbet! Både bra och dåligt. Det är ju såklart skönt att slippa jobba:P men tiden går så långsamt. Läste ut boken jag började på i förrgår, Skam som är skriven av Karin Alvtegen. Vääääldigt bra bok! Tror faktiskt den var lite bra för mig också. Kände lite att "jag ska fan inte klaga!!". Det folk var med om i boken var verkligen vidrigt hemska saker. Den var ju så bra skriven så jag fick verkligen känslan av att det var på riktigt. Visserligen finns det ju folk som har det sådär, på riktigt, och det är ju som tur inte jag och det ska man ju vara glad över! Alltså så tycker jag att alla borde läsa den. Do it!
Imorgon är det föreläsning 10-12 som jag måste komma upp till och sen ska jag gå till bibblan och läsa kurslitteratur för vi har seminarium på fredag. Kuuul!

Har pratat med Linda om att komma till henne och inta hennes "familj"s hus i Sevilla i slutet på mars/början av april. Känner nästan redan nu att jag faktiskt kommer åka och det känns sjukt bra:) Skulle vara så skönt att ha något att se fram emot! Och tror ju att vi skulle ha det stört kul med:D

Jag vet vi var unga och somliga vill kalla oss för dumma, men jag saknar vår naiva blick och att varenda känsla var på liv och jävla död




Helgen har varit lite både och, både bra och lite kämpig. I fredags blev det inte mycket gjort förutom jobbet, var så sjukt trött sen. Gick upp tidigt i lördags och åkte till Motala för att sen åka till Örebro. Åt för andra gången på en och samma vecka sjukt god mat på en grekisk restaurang. Sen fikade vi och sådär hos Syster och Gustav. Innan förresten så hängde jag i en symaskinsaffär i 45 minuter! Varför kan man ju undra? Jo, först blev jag och mormor avsläppta där för mormor orkar ju inte gå så långt. Så stod där och glodde en halvtimme. Lite svårt att hitta nya saker att titta på när det bara finns symaskiner, inte mitt största intresse liksom! Sen kom till slut resten av familjen o släkten, eftersom syster skulle köpa en symaskin som present till henne från oss.
I alla fall så är jag minsann lite orolig! Camilla åkte ju idag.. Ecuador, Peru, Bolivia, Argentina.. Ni hör ju hur farligt det är:P fast skulle ju väldigt gärna åka dit jag med, men som sagt lite orolig är jag allt! Hennes guy Gustav åkte också idag, han ska till Mexico, Dominikanska Republiken och USA.... AVIIIIIS!! som fan... på båda två! Men om ett år eller så är jag nog också far away from Sverige tror jag:) härdaaa!
Igår jobbade jag 12 timmar efter att ha sovit 1 timme (blev väckt 10min efter jag somnat av att mobilen ringde o kunde inte sova!!). Men hade lite väntan på jobbet så la mig och sov en timme i omklädningsrummet. Asskönt!

Idag har det varit föreläsning och jobb. Och nu är jag hemma och ska sova snart.. Det var väl det!


RSS 2.0