Mjölk!

Ah mjölk kan vara det bästa jag vet. Bästa jag vet att dricka i alla fall, alla kategorier! Därför är det ju så passande att jag jobbar på Arla. Jag gillart! På tal om Arla så ringde chefen och väckte mig klockan ett idag, bara att studsa upp ur sängen fort som fan och ta sig till jobbet. Hann nästan i tid, kom 5 minuter försent. Gööör inget. Jobbade bara till 19.30, skönt. Sen åkte jag buss över hela jävla stan, typ. Var tvungen att handla. Jobbigt var det! Tungt som as och trött var jag. Men hem kom jag ju!
Är himla trött så ska nog lägga mig snart. Tröttheten beror väl mest på utgången som blev igår! Var faktiskt riktigt roligt. Även om dom nya BVG:arna inte riktigt höll den klass vi hoppats på:P

Nej nu orkar jag icke mer. Puss!

I can buy you


Precis hemkommen från Carro. Kollade på A beautiful mind, såå fin film! Tjöt lite där i slutet på tacktalet.. "Du är mina enda skäl". Det var det enda jag kom ihåg, men det var kanske det finaste talet jag hört. Ett sånt tal önskar jag mig i födelsedagspresent, nån som ställer upp?:)

Skönt att det finns någon som har samma dygnsrytm som jag, så nu ska jag iväg och tittat på film igen:) Klockan är snart två, jag vet. Men jag skulle ändå inte somna förrän 5-6 ändå så varför inte vaa.

Blir så tråkigt utan bilder, så här har vi mig på P&L i somras. Det var ju Mötley, så då måste man ju iaf försöka vara lite rock!




Natural blues


Meningslösa dag, hej på dig!
Jobbade inatt, somnade runt 8 imorse och vaknade inte förrän 15.00.. Hade ju som vanligt planerat att gå upp tidigare, men minns inte ens att alarmet ringt i princip. Jaja, så det blir another sitta-upp-hela-natten-och-inte-göra-ett-skit-natt again! Åh så dåligt. Men what to do! Imorgon blir det däremot en rolig dag tror jag nog. Det har börjat nya BVG:are nu, så vi ska ha lite nollningsaktiviteter med dom. Bowling först, sen var det några uppdragslekar, sen utgång på kvällen. Kommer nog bli roligt!
På lördag ska jag åka till Örebro och fira/säga hej då till min syster. Hon fyller 26 på tisdag och på måndag åker hon till Sydamerika. Är jag lite avundsjuk eller? Svar ja!
På söndag ska jag jobba 06-18, mycket jobb den här månaden men det innebär ju också bra lön nästa månad:) Ska ju jobba hela nästa vecka 14-22 med, och så föreläsningar innan det. Så blir inte mycket till liv då, och inte heller någon träning. Tyvärr!
På tal om träning så var jag och Sarah på vattengympa igår. Det var kul men jävligt jobbigt:P Skulle vilja gå imorgon också men blir nog svårt med alla nollningsgrejer.

Usch tråkiga blogg alltså, men har tyvärr inte så mycket spännande att berätta för tillfället:)

O ja, jag är vinnare runt vattnet. En vinnare, är redan vinnare


Vilken helg. Inte riktigt som en helg brukar vara om man säger så. Kämpade ju på där i fredags ett par timmar till och var vaken till tolv. Somnade som en sten sen efter 35 vakna timmar. Sov tolv timmar och var såklart svintrött när jag skulle upp:) Men det vara bara att cheera up och åka och skriva tenta. Var tyvärr alltför okoncentrerad och ville bara där ifrån, men hoppashoppashoppas verkligen på ett G ändå. Vill inte skriva omtenta! Fast iofs, en omtenta har ju ingen dött av heller, men skulle va så skönt att slänga dumma vetenskapsteorin åt helvete bara:)
Efter tentan åkte jag hem och fixade till mig lite och åkte sen till Christian på förfesta. Många från klassen kom så det var skoj:) Var lite överallt sen, men hamnade till slut (som vanligt) på Platå. Det var skoj men fyy fan vad äckligt folk det finns. Någon kille drog tag i Saras kompis Lisan och drog med oss till deras vip-bord. Bara det gjorde att jag bara ville springa därifrån. vip-bord i linköping? kom igeeen. Sjukt töntigt bara! Sen fick vi varsin drink fort som fan, som förövrigt smakade skit. Sen började en kille prata med mig på vidrigaste stockholmskan någonsin. "Vi har bara lagt 1000 spänn per person på det här bordet, i Stockholm är det iiingeting" NÄHE!? Vem fan bryr sig? Usch. Så vi tog oss därifrån fort som fan.
Idag har jag varit bakis mest, men nu ska jag iväg på film snart. Kanske borde duscha först också? Ja kan vara en idé:)

Mina fina vänner


Jag har verkligen dom finaste, finaste vännerna i hela världen. Tack för att ni lyssnar på mig:) Vet att jag är ganska uppe i alla oändligt många tankar som finns i huvudet just nu.. Måste bara spy ur mig skiten så känns det bättre sen:P
Nu har jag förövrigt varit vaken i snart 31 timmar, still going strong! Har varit sjukt trött, men just nu är jag bara lite skakig i kroppen men ögonen är pigga. Har varit i skolan från 10-17 och tentapluggat. Trots att det känns som jag haft en bubbla runt mig så har en del fastnat ändå tror jag. Orkar inte plugga mer nu, så nu ska jag iväg på pizza och film. Sen ber jag till gudarna att jag kan få sova! Men det måste jag ju kunna, vore sjukt annars.

Imorgon är det ju då alltså dagen d så att säga, tenta. 14-18 har vi tid att skriva, men siktar på att bli klar vid fyra:) Hem, fixa, tentafest.. Jag längtar sjukt mycket!


Sömnprobleeeem


Kan. Inte. Sova.
De senaste dagarna, eller snarare senaste veckorna, har jag inte somnat förrän tidigt på morgonen. Direkt när jag släckt har det kommit upp jobbiga tankar i huvudet som gör att jag blir jättepigg. Och om jag säger såhär, har ju inte fått färre ofrivilliga tankar i huvudet nu. Varför nu? Jag har tenta på lördag och har inte tid att tänka på annat än det.
Och så blir det automatiskt så att jag tänker på ännu mer saker som inte gör mig direkt gladare. Jag hatar att vara fast i Linköping, jag hatar att mina bästa vänner är så långt borta och så vidare..
Tänka lite positivt kanske vore en idé, är det kanske någon som tycker. Jag vet, jag borde, jag måste, jag ska! Som med kursen jag läser, den är ju faktiskt intressant och jag tror jag kommer ha nytta av den i framtiden. Jag har bra klasskompisar. Jag har en mysig och billig lägenhet. Jag har ett bra jobb vilket ger mig bra pengar, så jag inte behöver ta studielån. Jag har världens finaste kisse som älskar sin mama!
Sådääär ja:)

Tanken var ju att jag skulle träffa Daniel och Erik för plugg imorgon (idag då) kl 10:30. Det innebär att jag skulle behöva gå upp om 2 timmar. Vad tror ni om det?:) Jag tror fetnej på det! har ju för det första inte somnat än och så tvivlar jag på att något skulle gå in i huvudet med så lite sömn/ingen sömn. Får köra på eftermiddags/kvälls/natt-plugg istället, lite så jag brukar jobba:)



Här kanske man skulle vara istället! På en moppe (utan hjälm jag vet, mycket dåligt) på Lembongan.



Eller varför inte här? På K-mart med Vickan och Borlänge-folket, på Bali.

Eeeeh okej?


Ja jag vet i fan vad jag ska säga, så jag skiter nog i att kommentera det överhuvudtaget här. Jaja prata i alla fall med Vickan förut och skrattade så jag nästan dog "Ja men han har ju massa sjukdomar".. Okej nu lät det där jättetråkigt men det var sjukt kul! "Tvätten är det ju lite svårt med och så" Hahahaha. Dör.

Annars idag så har jag varit hos Sara S på hennes praktik och klippt och fixat utväxten, nöjd är jag:) Ska tvätta håret med silvershampo nu vareviga dag, så att det håller i sig.
Var hos Sara J sen och pluggade. Största delen så pratade vi visserligen om heeelt andra saker, men vi fick faktiskt en hel del plugg gjort också, känns bra.
Nu ikväll har jag definitivt inte pluggat. Har druckit x antal glas vin och det känns bra:) Kanske inte så bra till imorgon då jag ju måste plugga massor iiigen, men.. det är ju inte idag!

Nej nu kanske jag ska försöka sova snart, ska vara på Universitet halv elva imorgon och plugga hela dagen. Känns sådär bra, men det är helt klart värt det om jag kan fixa ett godkänt på tentan!

Lista


3 frågor om förhållande
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Jo.. det gör jag nog
hur många har du varit kär i? - Två
är du kär just nu? - Nej

10 frågor om dig själv
namn? - Ida
när fyller du år? 3 mars
några piercingar? - Nej
vad har du på dig just nu? - Pyjamasbyxor, linne, stickad tröja
vilken årstid är bäst? - Sommar!!! (helst nu tack)
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Sovit 12 timmar, färdig frukost, somna om lite kanske framför tv:n:)
vad tycker du mest om hos dig själv? - äh jag vet inte, gillar inte frågan!
vad är du bra på? - bäst på allt
vem älskar du mest på denna jorden - Mamma, pappa, Camilla och Jonas.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans

5 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Josefine vet nog mest skulle jag gissa på
vem är den roligaste av dina vänner? - Jenny!
vem är snyggast av dina vänner? - Josefine
vem är mest partyprisse? - Vickan och Elli:)
vem är den du helst har filmkväll med? - Alla samtidigt helst:)


10 frågor om idag
vad har du gjort? - pluggat, fikat, solat
vad ska du göra nu? - gå och lägga mig snart
har du gjort något dåligt idag? - ja, varit uppe så länge.
vad har du ätit idag? - mackagrej på espresso house, pannkakor, choklad
har du duschat idag? - ja
är du trött nu? - nej, tyvärr inte
vad händer imorgon? - frisör, plugga med Sara J, plugga ännu mer och sen plugga lite till. yeees, jag längtar.
går du i skolan? - ja.
har du varit i skolan idag? - nej

ANNAT
Hur mår du just nu? - bra ja! lite ont o huvudet men annars så
Har du piercat dig? - än en gång neeej
Är du hungrig nu? - nej
Vad är klockan nu just nu? - 03:27
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook, kurshemsidan

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast?- Sara J
Vem ringde du senast? - Vickan
Vem sms:a till dig senast? - Sara S
Vem sms:a du till senast? - Sara S

ÖVRIGT

Gillar du punk? - nej sådär.
Har du sminkat dig idag? - ja

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - nej
Vilket är ditt favoritband? - lyssnar mest på enmannare så att säga! men jo jag vet, the knife
Vad gillar du för musik? - singer/songwriter mest

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja (asbra frågor där, bra jobbat)

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - nej
Använder du kajal? - ibland
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - jo
Andänder du mousse? - ibland
Använder du deodorant? - men jaaaa
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - nej
Använder du brunkräm? - ja
Använder du rouge? - ja
Uppsatt hår eller hängande? - båda
Plattar/lockar du håret varje dag? - nej
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha, har aldrig hänt

KÄRLEK♥
Är du kär just nu? - som sagt neej
Har du pussat någon idag? - nej
Är du romantisk? - ja, ganska
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - såklart inte
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? -ja
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - för tillfället singel, men är nog mer förhållande-tjejen annars
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - det är nog ingen som sagt just dom orden, nej
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - men nej!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej, tönterier!

Tentaångest


Redan? Ja, redan! Läste nyss en exempeltenta som vår föreläsare gjort till oss. Den var inte så jävla lätt kan jag tala om! Kunde ganska snabbt konstatera att jag ska kunna ALLT inom vetenskapsteori, annars är det kört. Några festliga ord/begrepp jag ska kunna slänga mig med är; epistemologi, hermeneutik, logisk positivism, korroboration, deduktion, induktion, ontologi, paradigm... OCH SÅ VIDARE OCH SÅ VIDARE! känns bra, känner mig peppad.
Fast visserligen så känns det skönt att jag, i motsats till i förrgår, inte känner mig helt jättelost.. Men har fortfarande ett antal pluggtimmar kvar!

Om någon undrar så gick det inte så bra för min sömn inatt. Somnade 02:30 - vaknar 03:00 - försöker somna om i en timme - 04:00-06:00 åt lite, tittade på tv, spelade mitt bästa guitar hero på mobilen - 06:00-07:00 försöker sova, helt apomöjligt, somnade till slut nånstans runt 08:30-09:00. Sweeeet, nöjd tjej! Inte va. Men tänkte göra ett nytt försök till en normal natts sömn snart:)

Imorgon ska jag klippa och slinga håret hos Sara! är på god väg till bimbostatus snart tror jag, haha. Var nämligen och solade förut (och i förrgår..) och imorgon ska jag bli bra mycket blondare är tanken!


JENNY JAG SAKNAR DIG FÖRRESTEN!

They say that home is where the heart is, I guess I haven't found my home


Idag släpade jag mig upp till skolan, braa där. Föreläsaren vi hade var något av det torraste och tråkigaste ever. Slutade lyssna efter en timme, förstod ändå ingenting. Men har pluggat en hel del nu under kvällen, så lite mer koll har jag nu, känns skönt.
Blev ingen träning idag, Sarah stackars tjejen har maginfluensa och jag hade ingen motivation till att gå själv. Men imorgon ska jag! Annars händer det inte så mycket spännande imorgon, pluggdag igen. Ska till bibblan med Sara S, så kommer förhoppningsvis få mycket gjort. Tror vi kommer belöna oss själva med en fika eller något sen, det kan man väl vara värd? Ja, säger vi.

Nej nu ska jag sova! Och klockan är ju knappt mycket. Sick.

Ingrid Michaelson



Fantastisk bild på en fantastisk människa! Känns verkligen som hon stirrar rakt in i själen på mig med den där blicken.
The Chain
Everybody
Can't help falling in love with you
Tre av mina favoritlåtar med henne, men det finns hur många mer som helst som är sjukt bra. Lyssnalyssnalyssna!

Poker after dark och ingen sömn


Ja klockan är 04:15 och jag är inte i närheten av att sova.. Trött blir jag! Fast inte trött som i trött då alltså... Men ja ni vet. Föreläsningen är ju lyckligtvis inte förrän 13, men det betyder ändå att jag måste gå upp halv tolv = inte mycket sömn för mig när jag än somnar. Jaja what to do!
Har pluggat lite ikväll/inatt iaf, men känner att det är många timmars plugg kvar.. väldigt många. bläää.

Annars så längtar jag till sommaren. Sitta utomhus och dricka rosé till exempel skulle jag inte tacka nej till. Och så vill jag vara sådär brun som Ewo är på bilden:) Och förresten så saknar jag mina solglasögon jag har på bilden, som tappades bort på P&L, buhu!




Tentaplugg


Ja som sagt, verkligen dags för det nu. Har börjat lite idag, men ska göra mer ikväll/inatt. Har varit en dålig människa idag, var inte på föreläsningen. Somnade halv 8 imorse!! så jag orkade verkligen inte.. Men imorgon spelar det ingen roll hur lite jag sovit, måste gå på föreläsningen i vilket fall.

Som någon kanske ser så har jag lite ny desgin på bloggen. Tog den från http://malinsofiacalmebring.blogg.se/ där hon har gratisdesigner som man kan använda sig av. Roligare än inget i alla fall kände jag!

Har som vanligt inte ätit någonting än idag, äter ju i princip bara på kvällen, så nu är det nog dags:) Måste hinna äta, duscha och plugga lite innan Paradise Hotel börjar kl 22:) längtar gör jag ju!

Söndag


Söndag, och det känns verkligen som det även om jag jobbat hela helgen och inte direkt haft någon helgkänsla. Jobbet inatt var fruktansvärt slappt. Jobbade lite, rast i 45 minuter, jobbade lite, rast i 1 timme osv:P Men det var skönt minsann:) Idag har jag inte gjort så mycket. Kom inte upp förrän klockan tre även fast jag gjorde ett tappert försök att klomma upp vid ett, men det gick inte tydligen. Har iaf tagit mig en promenad och varit o solat. Nu ikväll har Sara S varit här. Chirre, dirre o cola mmm:) Kollat på Scream 2 och googlat bilder på Sunset Beach-skådespelare, många härliga man glömt bort:P Minns att jag och Josefine alltid gick hem till mig varenda dag efter skolan och kollade på det och tyckte typ det var det bästa någonsin. Och jag bestämde mig för att jag var Caitlin, men minns också hur besviken jag blev när dom bytte ut henne:P aja nog om det va!

Imorgon börjar tentaplugget på allvar för min del känner jag, det är verkligen dags nu! Har föreläsning 13-15, sen ska jag sitta kvar på Universitetet och plugga tänkte jag. Måste!




Min kära syster som åker till Sydamerika om 2 veckor! Please bli inte rånad eller mördad!!

Howlin' Pelle


Sitter och tittar lite på Grammisgalan. Howlin' Pelle som sagt, verkar ju vara en sjukt skön kille. Musik kan han och snygg är han också. Inte många fel där inte! Och Lasse vann två grammisar. Grattis till honom, fast fan vad han ser ut alltså. Han verkar ju inte bry sig ett dugg längre! Långt, stripigt hår i mittbena passar honom sådär bra. Vet inte hur många det passar överhuvudtaget iofs!
Annars kan man ju undra vad jag gör uppe nu. Kom hem från jobbet för en stund sedan och är knappt trött alls. Sov lite länge idag (egentligen igår då), till halv fem närmare bestämt.. Jobbade med Sara inatt så det har gått bra:) Kan inte sluta tänka på vad en kille på jobbet sa "Att äta fikabröd är det osexigaste som finns!! tantigt är det också" Hahaha. Har aldrig riktigt tänkt så om fikabröd direkt, men kan ju förstå honom litelite faktiskt:P kan ju bara hoppas att inte alla killar tänker så, eftersom jag älskar bullar, kakor osv:P




Kristin, Vickan och Jenny. Peace and looooove!

It's not fair


Alltså jag spyyyyr snart tror jag!
Ni vet, det har varit en extrem jordbävning på Haiti och 50000-100000 har dött. Och så kommer det en idiotpastor från USA och säger att dom ingick en pakt med djävulen, så att det var ju därför det hände! ÄR HAN SERIÖS ELLER? undrar man ju. Men jodå det är han!
Gå in här och se själva: http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6426031.ab
Kristna människor skrämmer mig ibland! Usch.

Inatt ska jag som sagt jobba.. Kommer få en rolig helg, för jag ska jobba två nätter till sen. Men är ju ledig från skolan så det är bara att tacka ja! Hoppas att det kommer va lugnt, som det brukar va på nätterna, så jag kan plugga med:) Enda stället jag kan plugga på i princip:P Hemma finns det ju massa annat viktigt att göra tycker man ju alltid.

Let's get out of this contry


Kom precis hem från stan, har varit på bio; Luftslottet som sprängdes. Sjukt bra och spännade! Både jag och Sara S satt där med klappande hjärtan typ hela filmen:P Jag gillar verkligen Noomi Rapace, överlägset bästa skådespelaren i hela filmen.
Efter bion skjutsade Sara hem mig och hjälpte mig få upp låset på min cykel:P Skulle ju försöka mig på att cykla någon dag när det var som kallast. Låset gick ju självklart inte att få upp, vad trodde jag liksom? Men nu så. Om nån ville veta.
Imorgon blir det lite utgång! Har av någon anledning varit sugen på vin i flera dagar, gillar ju inte ens vin sådär överdrivet mycket, så att det är mest av den anledningen det blir fest imorgon för min del:)
Eller nej det blev det visst inte, fick precis sms från chefen, så jag ska jobba imorgon natt. Det är bra, mycket bra! behöver alla pengar jag kan få nu.

Pratar med min fina tjej Linda nu, saknar henne! Hur mysigt hade det inte varit om hon hade varit här nu, spotify:at och pimplat av min för närvarande oöppnade vinbox?:)



Härlig låt som får mig att längta till sommaren sjukt mycket!

Rubber & Soul


Men skön dag, eller inte. Somnade ju sju imorse eftersom jag jobbat natt. Satte alarmet på 12:30 och har tydligen stängt av det och vaknar 16:45!!! inte okej någonstans. Så nu kommer jag definitivt sitta uppe hela natten, bläää. Kommer vara död imorgon när jag ska gå upp halv tolv, har skola klockan ett. Kan ju iofs vara glad för att det inte är klockan tio som det ofta är annars.

Bilder från nyår!



Caroliiiine!


Nåris:)


Jag + ketchup


hårfix!


haha!


tolvslaget!


skål påre!


carro, nåris hår och jag:)


glada tjejer:)


That's not the way it's gonna be (no no)


Någon som känner igen!? Jempi gör, det vet jag! NG3 - The Anthem. Väldigt mycket 90-tal, men skulle den vara dålig för det? icke! Hörde den igår för första gången på en sådär 10 år eller nåt. Var hos Sars kompis Carro, och där spelades det många härliga gamla låtar som jag glömt. Vi tittade på film också, Inglorious Basterds. Har sett den förut men den är ju så sjukt bra, så en gång till gjorde inget.

Idag, eller inatt då, ska jag jobba igen. Känns bra! Ska jobba med bra folk och pengar blir det.  Sen är det söndag.. och efter det är det måndag och då börjar jag skolan igen! Känns sådär, borde ha pluggat väldigt mycket mer än jag gjort. Har tenta om ganska exakt 2 veckor. Men det blir väl som vanligt, panikplugg några dagar innan.

Här är en bild från när jag var i Stockholm. Josefine, jag, Jenny och tre redbull/vodka såklaaart.
http://www.bar54.se/gallery/index.php?album=100105&image=IMG_5774.JPG
Man måste kopiera texten för att se bilden, fattade inte hur man gjorde för att spara den, nåt konstigt format eller vad det var. Hm ja.

Nu ska jag duscha, fryser och är allmänt ofräsch.

And as we drank our wine and let the world fade away


Dålig bloggtjej igen! Förlåt ni två läsare som var inne igår haha.
I alla fall..

I tisdags impulsåkte jag till Stockholm! Pratade med Josefine på måndagskvällen, och hon tyckte att jag skulle komma upp och surprisa Vickan när de skulle fira henne. Men braaaa idé kände jag! När jag kom dit gick jag och Josefine på stan och jag såg en kändis, Paow liksom!! haha.. Hatar att jag ens vet vem hon är:P Jajaaa.. Köpte en klänning, ett linne, ett par örhängen och ett halsband på den exotiska affären H&M!! Men det finns ju faktiskt mer i Stockholm! Blev lite nöjd faktiskt. Sen var det fixa och dricka favoritdrinken redbull/vodka:P Den är bra. Sen åkte vi och mötte upp resten och gick och åt tapas och drack sangria. Hur mysigt som helst och väldigt gott!
Och så skulle vi ju ut i kylan.. Det var det kallaste jag NÅGONSIN varit med om, helt seriöst. Det var så kallt att vi var tvugna att åka taxi istället för att gå en sådär fem minuter. Helt klart värt! dans och drinkar med de bästa tjejerna som finns. Var helt lycklig hela kvällen och börjar nästan fundera på att flytta dit.. om ett år eller så. Kanske! Saknar ju tjejera så mycket nu!

Dagen idag har väl inte riktigt hållt samma klass som tisdag/onsdag. Blev väckt av att chefen ringer 10:30, astrött. Ligger kvar och dreglar i sängen ett tag. Duschar. Går till jobbet (45min!!). Jobbar med tråkiga och jobbiga människor. Fryser. Stressar.
Efter jobbet var det iofs himla roligt! Sara S kom tillsammans med hennes vänner Ana och Carro och hämtade mig, så åkte vi till Valla för att åka pulka! Jag var så jävla rädd alltså. Första åket gick bra, andra åket gick sådär. Carros hund Nikita älskar nämligen att va med och åka, så hon kom i full fart när jag var påväg ner för backen och råkade knocka mig i huvudet. Gjorde sviiiinont och jag blev helt yr! Men ja, sånt som händer tänkte jag och fortsatte åka. Var lika jävla rädd varenda gång, men inga mer allvarliga skador i alla fall blev det inte:P

Nu är jag hemma och borde verkligen gå och lägga mig. Ska jobba imorgon också, TYVÄRR. Jag och Sara som hade värsta dagen planerad! Först skulle vi ju vara duktiga och gå till bibblan och plugga och sen skulle vi äntligen gå och se Luftslottet som sprängdes. Och så skulle ju jag och Sarah F träna med! Men eftersom jag inte kan säga nej till några tider nu så får jag ju skita i allt.  Blääää:(

Godnatt!

Little lights


Sedan sist: Haft ett bra nyår, jobbat två nätter (eller ja, jobbade 2 timmar av 16! lättförtjänta pengar svar ja), firat kusin Maria som fyllt år, fått hem Kissen igen:)

Ikväll har jag haft ett litet Paradise Hotel-maraton för mig själv. Kan ju bara inte låta bli att kolla på't:) Vill bara spy på Rami alltså! Äcklig människa som tror han är smart och att alla gillar honom ungefär. Nej, blä på det!
Annars så sitter jag mest nu och gillar inte alls att bo själv. Tråkigt och ensamt är det för tillfället kan jag tala om! Hatar verkligen att knappt inga av mina vänner bor här. Vad ska jag göra imorgon till exempel, förutom att träna vilket väl tar allt som allt två timmar, men sen då? Resterande 14 timmar liksom... Tvätta och städa lite kanske! Men jaaa, jättekul.
Nej nu ska jag sluta. Har ju bara en termin kvar på kursen, sen blir väl sommarn på Arla igen. Sen, om allt går som vi vill, ska jag och Sara S ut och resa. Nya Zeeland, Filippinerna och Asien blir det nog:D JAG LÄNGTAR!!

RSS 2.0