I didn’t rest I didn’t stop


Igår var jag som sagt ledig. Hur skönt var det? Sjukt skönt. sov till halv tolv och bara var glad. diskade o fixade lite, spelade lite poker.. skulle ju varit ledig idag med, men icke. Min chef ringde och undrade om jag kunde jobba förmiddag idag.. jomen viiisst! så det gjorde jag. fick ju iaf jobba med mitt gamla, bra folk. så det underlättade ganska mycket! ska bli skönt i sommar då jag förhoppningsvis får jobba med dom igen. men har ju inte ens en månad kvar nu så jag ska nog stå ut med dom andra på något sätt!
Blev förresten tipsad av fidde på jobbet om Feist, mycket bra musik faktiskt. I fell it all är favoriten just nu.

Imorgon ska jag förmodligen träffa sarah! blir nog lite på stan o kanske mat på det, hoppas jag på. och på torsdag kommer linda och ewe till mig!! jag längtar. sista gånger jag träffar linda innan sommaren:( känns ju helt sjukt! men det är bara o gilla läget antar jaaag. linda kommer ju ha det great i norge o jag i australien så vi ska nog klara oss:) men jag kommer saknar henne massor i alla fall!

Would you shelter me? Will you shelter me?


I lördags var jag och red islandshäst som jag välla har nämnt tidigare.. det var skitkul! jättefina hästar som tölta fint, íbland i alla fall. två timmar red vi, vilket resulterade i träningsvärk idag om man säger. innerlåren känns lite smått ansträngda. var ju himla längesen jag red sist, så det är ju förståeligt.. på kvällen, ja igår var det ju, kom hela släkten plus min fina mattias. vi åt sjukt god mat! tre olika pajer och diverse tilltugg då. mmm! dagen idag var inte lika spännande och behaglig. jobbade 6-18, men det gick ganska så okej ändå.. sen gjorde mattias tacos när jag kom hem. svingott! sen gick han och spelade poker, jag orkade inte gå iväg så jag spelade poker här hemma istället:) har spelat upp till 100 dollar nu!! eller nästan iaf 99,55 dollar, så vi säger 100. känns fint!

Nu är jag finally ledig. imorgon ska jag kolla över mitt liv lite tänkte jag:) måste skriva upp en fetinglista på vad jag måste göra/köpa innan jag åker. är ju inte ens en månad kvar nu. och vi vet ju alla hur fort en månad går va! och så ska jag tvätta och göra sånt där man måste göra... men på tisdag blir det en lite trevligare dag tror jag. mattias och jag ska till simhallen, och så tänkte jag föreslå bio, det känns helt rätt.

Ska kanske sova snart eller? har ju ändå varit vaken sen 5 imorse! men känner mig konstigt nog inte så himlans trött... hm. gonatt i alla fall!

Men det kan ju för fan inte vara saaaant

... tänkte jag idag när jag lyckades bryta av mattias bilnyckel. Jag skulle tanka o försökte få upp tanklocket med bilnyckeln, o skiten går av. jag ville döö!! hade tagit bilen för att jag var så trött och inte orkade gå hem. Istället fick jag gå hem från macken (tog 50 minuter) för att hämta extranyckeln.. Som tur var så var mattias kompis jättejättesnäll och hämtade upp mig och skjutsade mig till macken.. sjukt tacksam var jag för det! så efter två timmar så är jag äntligen hemma.. fy fan värsta jag varit med om.
Det sjuka är att när jag kom ut till bilen, som stod utanför jobbet, så hade en jobbarkompis kört på mattias bil så den ena blinkersen hade gått sönder.. lyckad dag för bilen så att säga!
Kul det var förresten att komma tillbaka till macken, alla 4 i personalen glodde på mig som, rätt mycket! ska nog hålla mig därifrån ett tag känner jag:)

Nu väntar jag på sarah som kommer om ett tag, ska gå o äta nåt, sen vet jag inte.. hej dåe!

By now my mind is clear, you planted all the fears


Så seg jag ääär! men ändå inte sovtrött.. lite jobbigt sådär. Var ute med nåris igår, fiiina nåris:) det var skojigt var det! men av nån anledning så mådde både hon och jag skit idag. var inte överdrivet kalasiga ändå, kalas ja, men den tröttheten jag känt idag är inte befogad. nu är jag som sagt mest seg, men inte trött..
Idag har spelat en del poker, har tjänat 20 dollar idag så jag är nöjd:) funderar på att följa med mattias imorgon när han spelar med sina kompisar. lite läskigt känner jag bara! jag har ju aldrig spelat irl liksom:)
Mattias lagade även lite god mat förut, hasselbackspotatis (stavning?), schnitzel, sås o sallad. goooott! men nu sover han, och jag funderar på om jag ska spela lite mer poker kanske?:) varför inte känner jag!

Är ju för en gångs skull ledig på en söndag, och vad gör man då? nummer ett känner jag är jävligt trist men jag måste, o det är ju städa o diska o sånt skit. nummer två är ju att jag känner för att gå till simhallen! jag gillar det verkligen. lite simma, lite bubbelpool, lite ångbastu, lite leka. men jag tänker att det är ju säkert så jävla mycket folk en söndag! så jag tror jag skippart.
Annars börjar jag ju få lite ångest inför nästa vecka. 6-14 sex dagar i rad och så 6-18 sista dagen.. förstår ni hur kämpigt? sjukt kämpigt. jag vet ju liksom inget värre än att gå upp tidigt, och så ska jag göra det 7 dagar i rad.. synd om mig kan ju jag tycka. men jag längtar ändå till lördag! då ska jag,camilla,jonas,mamma o lasse rida islandshäst!! ska bli så himla roligt. camilla fyller 25 snart så då ville hon göra det, bästa idén tycker jag! var väldigt längesen jag red, o jag saknar det faktiskt. sen på kvällen kommer resten av släkten och även mattias, o då blir det mat o sådär. härligt!

A snowflake fell and it felt like a kiss


Ah ledigheten är numera i min hand så att säga! känns fantastiskt bra. för det första att slippa jobba såklart, men för det andra för att slippa en viss svinjobbig människa på jobbet. så jag är nöjd.
Idag har jag haft en bra dag med my love. efter han slutat jobba så gick vi till simhallen, simmade lite först. sen så var det lek! var ju mer eller mindre nära på att hända en allvarlig olycka där ett tag. vi åkte i en såndär badring  man kan sitta två i. och mattias skulle ju såklart ta fart som fan, men så kom han inte riktigt i ringen ordentligt. så ramla han av o jag ramla av. det enda jag såg var mörker o det gick fort som fan:P lite läskigt, men ingen olycka skedd! pjuh!
Sen så lagade han god mat till oss och jag fixade tvätten. Sen var jag en snäll flickvän o masserade honom med massageolja o hel rubbet så att säga! nu ligger han o sover och jag spelar som vanligt poker:) hade sån sjuk otur på förra bordet jag spela, lite upprörd fortfarande faktiskt. men hoppas på lite mer tur nu!

Imorgon blir det motala.. ska träffa mamo o fixa lite grejer. sen träffa min bästa lindano:) o ewepewe med tror jag. var längesen som aset nu så det ska bli skojo!

Har förresten börjat kolla på lite utbildningar till hösten.. det jag funderar lite på hittills är socionom, men även ett program som heter filosofi och lingvistik. flumma i tre år blir det ju då typ:) men det är ju sånt jag gillar!
men ja, är inte alls säker på om jag ens vill börja plugga i höst, men ska söka iaf..

Test

Pokern går segt, så jag snodde den här från ewe.

1. Fullständigt namn? - Ida Birgitta Månsson
2. Exakt ålder? - 20 år o 10 mån 
3. Vart bor du? - Linköping
4. Bor tillsammans med? - Mattias o Rodrigo
5. Husdjur? - Tyvärr inte!
6. Färg på ditt hus? - eh haha jag vet faktiskt inte
7. När är du född? - 3 mars
8. Klass? - va?
9. Vilket år tar du studenten? - done
10. Något jobb? - Ja
11. När ska du sova ikväll? - Ingen gång, blir ju imorgonbitti va!
13. Duschat idag? - Inte än
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag? - Ja
16. Vad har du ätit? - macka, nyponsoppa, lite godis
17. Dagens klädsel? - jeans, stor tisha, tröja
19. Dagens sötnos? - har ju inte varit vaken så länge  va! men mattias då:)
20. Dagens roligaste? - inget än så länge
21. Har du många vänner? - njae, men dom bästa!
22. Hur många har du kysst? - Ingen aning
23. Vem kramade du senast? - Mattias
24. Hur många vill du ha sex med? - eh
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - ingen vad jag vet
27. Har du pojk-/flickvän? - Ja
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Mattias
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Hej:) fan hur är det med dig?  puss. från vickan!

FAVORIT:
31. Film? - Jag älskar ju dirty dancing alltså
32. Låt? - mycket svårt att säga!
33. Mat? - jag vet inte, men just nu är jag sugen på soppa:P
34. Dryck? - mjöööölk!!
37. Stad? - i sverige så säger jag nog göteborg, annars så vet jag inte
38. Land? - Indonesien säger jag nog! baliii
39. Ämne i skolan? - svenska
40. År? - 2008 var mycket bra


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Ewe!
42. Personen du kysste? - Mattias
43. Gången du spydde? - Hm jag minns inte, det var längesen
44. Gången du grät? - Mitt i allt ståhej i lördags
45. Pizzan du åt? - en god en
46. Gången du var i göteborg? - Alldeles för längesen skulle jag säga! säkert 2 år sen
47. Gången du var i stockholm? - Nyår
48. Gången du var full? - lördags
49. Gången du var hög? - aldrig


ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - hm venne
52. Hund eller katt? - katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på, både och säger jag väl då
54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel!
55. Singel eller upptagen? - Upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead - Inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? - Haha gillar fan båda
60. Svart hår eller blont? - Blond
61. Blåa ögon eller bruna? - brun
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller stockholm? - Det blir nog ändå stockholm! har ju dom bästa där:)
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - Fanta
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Men båda
69. Leva eller dö? - Ja men leva liksom


ANTAL:
70. Personer du älskar? - Jag vet inte
71. Personer du hatar? - En som jag verkligenverkligen hatar
72. Personer som sagt att dom älskar dig? - Jag vet inte
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - En tror jag, kanske två
74. Glassar du ätit på en dag? - Haha måånga, kanske 8,9! jag vet inte
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - IIngen vad jag vet än, men hoppas ju som vanligt på peace&love
76. Gånger du haft minnesluckor? - Inte många
77. Piercingar har du? - Inga
78. Personer du saknar just nu? - Kanske fem:)
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Noll

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Mattias såklaart
81. Ska du träffa imorgon? - Det vet jag inte
82. Sjöng du senast för? - Sjunger inte för folk sådär vanligtvis va!
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Ewe
84. Spelade du tv-spel med senast? - syster,bror,pappa
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Mattias såklaart
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Haha jag vet inte
87. Förtjänar att dö? -
89. Vill du sova brevid inatt? - ska ju inte sova inatt!


VAD:
90. Gör dig glad? - Fina vänner,mattias,bra musik, pengar:)
91. Gör dig ledsen? -
92. Vad vill du helst göra nu? - Fortsätta slappa
93. Önskar du att du slapp göra? - Jobba med jobbigt folk
94. Vill du ha nu? - 23 februari - resaan!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Ska nog önska mig backpackerväska, har ingen egen
96. Längtar du till? - Resan
97. Tycker du om dina betyg? - Ja
98. Ångrar du i ditt liv? - Hm jag vet inte, att jag var en jobbig kompis mot josie när jag var liten:P
99. Är det bästa som har hänt dig? - Dom jag gillar!


But it's not enough


Annars så var ju lördag både och. började lite fint med bacardi apple+sprite, tre stycken sådana gjorde ju susen på mig om man säger. ja, jag är lättpåverkad! linda var här som bästa sällskapet:) sen kom nåris o vickan.. vi var här ett tag. sen iväg på förfest i ryd! det är kanske inte så dumt att vara student ändå... men fan så fattig man blir. jaja! vi var där ett tag, sen ännu en förfest. det var lite utav an upplevelse faktiskt! längesen jag var på ferre där jag i princip inte känner någon. men det var skoj! sen tog vi en taxi in till stan.. plateeens! vickan o nåris ville gå hem ganska tidigt.. men jag var ju på topp, så icke! följde med martin o co till harrys. värt att betala 100 spänn för en timme? det tyckte jag då iaf!
Var tur iaf att jag gick hem när jag gjorde, ja det var väl vid tre iofs. kom hem, vickan o roddis var vakna. minns mest att jag skrattade som aset! åt vad vet jag inte, men det spelar ju ingen roll va. Natten slutade ju rätt fel, men det gick ju bra till slut.
Jag har bara en natt kvar att jobba, sen är jag ledig fem dagar. sjuuukt skönt! ska fixa med visum till indonesien o lite annat till resan, boka tid för ansiksbehandling (längtar!), osen vet jag inte.. josie ville jättemycket att jag skulle komma till stockholm, o det vill ju jag också jättemycket. men vi får se hur det blir!

Nu blire poker!

Broken strings



Jag gillar verkligen den här!

I've heard your love songs


Hörde en tjej nyss som jag gillar!


Got to know for sure


Dessa humörsvängningar alltså. aah! mitt humör gick faktiskt lite uppåt. dagen kändes okej iaf. visserligen råkade jag vakna väldigt mycket senare än vad jag tänkt, klockan 12.. så innan jobbet hann jag med ungefär noll. jobbet var sådär, rätt tråkigt. men försöker stå ut med hjälp av ipoden o en bok. jobbande vid maskinerna idag, vilket jag inte gjort på länge, där var det en jävla massa o göra. är inte van vid sånt. brukar kunna sitta i en truck en timme annars o inte göra ett skit:P så idag var det annat.. glömde av att jag hade hörlurarna hängandes runt halsen när jag hoppa in i en maskin. dom blev blöta och nu funkar inte den ena hörluren. skiiit också! mina bästa hörluara ever.
Ja det jag skulle komma fram till var väl egentligen att nu är jag inte på nåt bra humör längre. Men tänker att det kanske kan bli liiiite lite bättre imorrn då jag ska hämta ut en klänning som kommit, från stylebystars. skickade ju tillbaka en som inte passade o beställde då en ny.. hoppas megamycket att den här passar.

Annars så längtar jag jättemycket till lördag. då kommer vickan o nåris till stan! vickan fyllde år i förrgår så vi ska fira henne då. äntligen lite vänner till mig liksom! ewetjejen kanske kommer också, hoppas!

Nu spelar jag poker, det går inget bra. men spelar med låtsaspengar så det gör inte så mycket:) men har ju faktiskt spelat med riktigt pengar några gånger nu också, gick faktiskt rätt bra. men känner att man behöver va lite mer koncentrerad då än vad jag orkar vara nu så blir igen någon annan gång..

Förresten är det ju inte alltför länge tills vickan o jag åker! 1½ månad typ.. shiiit

Sweep me off my feet


Men vad är det med mig? har varit på riktigt dåligt humör och varit allmänt nere de två senaste dagarna. av absolut ingen anledning! kan verkligen inte förstå vad det är. eller ja.. visserligen skulle det kunna bero på att jag nog känner mig lite lonely. hatar att inte längre kunna ringa till nån av mina vänner o bara träffas o ta en fika eller vad som. senast jag träffade nån av mina vänner var i söndags när fina jenny var här, känns som en evighet sen. jag saknar vickan, jag saknar josie, jag saknar jenny, jag saknar ewe, jag saknar linda, jag saknar nåris.
Något som inte drar upp humöret är folket jag jobbar med. knappt en enda vettig alltså. och så kommer mitt gamla folk och byter av mig, o då blir jag glad för en liten stund. ja jag saknar fan dom med:P
haha nyss hade jag iiiingen aning om vad det är med mig, har nog trots allt hittat anledningarna.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Melissa Horn alltså, lite utav en räddare i nöden.

Like a pen

Men jag är väl för bra på att uppdatera eller? som vanligt! jajaa..
Det har ju visst blivit 2009 och julafton och allt har varit. krejsi! Julen var riktigt bra faktiskt. underbart så att säga! Umgicks med familjen en himla massa. Fick fina julklappar, bland annat kamera av mamma o pappa och presentkort på skönhetessalong på 900 spänn av mattias! har inte besämt mig för vad jag ska göra. funderar på ansiksbehandling och sen köpa lite BRA smink. jag har bara skit. typ nivea o isadora, gillart egentligen inte. Nu blev jag lite varm i magen när jag tänkte på att jag fick det av mattias och han ligger i rummet brevid o är fin! jag vill bara gå in o krama sönder'n! men inte så bra kanske, han ska upp om mindre än tre timmar o åka o jobba.
Fick massa böcker med, har läst ut Odjuret, av Roslund&Hellström. Vidrig, men himla bra bok. Är nu inne på Box 21 av samma författare. jag gillarn också.
Eftersom jag är så sämst på det här med blogg så tänkte jag att några bilder vore väl trevligt vaa? julbilder it it.

Hos mormor! maaat
Mormor,Lasse,Josefin,Jonas,Rebecca,Camilla o Mamma!


Syster o jag.


Bror,Simon,Gustav kollar på nåt skojsigt! hos pappa är det här dåå...


Gustav, Mellebelle, Camilla

Okej, det blir kanske inga fler bilder från jul. men några iaf!

Nyårsafton spenderades i Rotebro, Stockholm hos josie o sofia. Det bjöds på trerätters! även om ingen orkade efterrätten:) gott var det! resten av kvällen var hur bra som helst. med dom bästa! åkte hem för att jobba sen på nyårsdagen.. började 22, men har seriöst aldrig varit så trött på jobbet. jag ville nästan dö!
Har ju faktiskt bilder från nyår med. iofs ligger dom på bilddagboken o facean, så de få som läser det här har nog sett dom. men vi kör ändå!


Värdinnan gör fördrink!


Josefine och jag med fladdrande klänning


Värdinna nr2, sofeja


Förrätt


Elli gillade stjärnorna. fin tjej.


Tolvslaget!


Det var väl det va.

RSS 2.0