För varje hjärtslag


Jag är ju inte helt frisk alltså! snorig och jävlig och bara allmänt förkyld alltså. det suger ju!
min idag ska visst studentmössan på och så ska vi ut i norrköping. anledningen med studentmössan är mest att det är gratis att komma in då:) kan behövs eftersom vi fick betala 80 spänn igår eftersom kön var värst lång så vi inte kom in förrän 5 små minuter över tio igår. och det sög ju!
Något som däremot inte suger är ju att jag ska träffa älskade josie idag!

Men nu innan vi ska dit så måste jag nog slappa så jag friskar till mig lite. och lyssna på håkan!

Förresten så ska jag se lasse i sommar, tro det eller ej. det är ju även sofia karlsson,miss li och markus krunegård, o det klagar man ju inte på! ska se dom med min kära bror i stockholm. så det ska bli skoj!

men ja, puss då!

gud vad jag använder !!!!!!!!! hela tiden, lite irriterande.

vad jag bryr mig om nu är att


Blev visst lite ändrade planer idag!
började med att äta lunch med min kära far, det var trevlig såklart. sen så kom älskade lindis hit! fick ett jättefint kort o en bok om vänskap som jag gillar massor. tacktacktack!
sen gick vi till systemet, känns faktiskt helt konstigt att vara där. känns liksom som att jag inte får va där, fast det får jag ju faktiskt:) skönt äre!
Sen på kvällen åkte jag till jenny där tjejerna hade köpt massa snacks, mm gooott:) förfestade lite och åkte sen till hugo. var massor folk faktiskt. kände mig lite tråkig, har blivit lite sjuk och var så himlans trött bara. men det var kul att umgås med mina tjejer iaf!

Imorgon ska vi åka till josie. ååh äntligen säger ju jag! vickan sa att hon känner sig slut som artist, men det ska ändras på imorrn. då är vi tillbaka på banan!Trött blir jag!!!!!! lalalaskitsamma

Skriva Håkan med å


Ja det är ju en charm i sig va!
Jag älskar nya skivan jättemycket. fick äntligen lyssna på den igår när vi var hos sarah och dennis.

Var så himla skoj att träffa alla igår. Var på hugo och fikade, var till och med seriöst varmt. mysigt och härligt verkligen. Sen åkte jag hem och träffade pappa! det var också himla kul att träffa honom. Åt utomhus. alltså seriöst.. svenskar är ju helt galna med att sitta ute direkt det blir mer än 10 grader typ:P det blir ju kallt liksom, men men ja.
Senare åkte jag till sarah o dennis som sagt o drack llite smått med jenny,ewe o vickan. hade en jättetrevlig kväll, har verkligen saknat sådana kvällar med tjejerna.

Ikväll är det någon slags happening som jag inte vet vad det är, men det ska bli skoj:) och imorgon ska vi äntligen träffa josie! längtar jättemycket!

På lördag ska jag på truckkurs på arla, haha. det ska ju bli skoj! jag gillar arla. på tal om det så saknar jag matte:P

Hemma..


Kanns helt sjukt att vara hemma.. kanns jatteskont, men anda konstigt. och inte kan jag skriva med å,ä och ö heller. har varit vaken i över 24 timmar sa ar väl dags att knyta sig va!
Jag saknar mattias. men fem dagar ska jag nog klara va.
Längtar till imorgon då jag ska träffa alla mina fina tjejer! några av dom iaf.. jenny,linda,ewe? någon mer? ska bli skojigt iaf. jatteskojigt faktiskt!

trött. hej-

RSS 2.0