För en lång lång tid


Jobbar natt nu, trivs gör jag. även om vissa folk inte fattar någonting o inte gör något överhuvudtaget så jag får jobba för tre så! var rätt så stressigt inatt, men det funkade. jobbar fram till lördag morgon.. skulle egentligen jobbat söndag förmiddag också men kände att 24 timmars helg varav jag ska sova två gånger däremellan är liiite lite. så sverkan ska jobba åt mig! tack för det.
Hände en läskig sak förut! har inte pratat med min syster på kanske en vecka eller så, o tänkte förut att jag skulle ringa henne så vi kunde beställa biljetter till stockholm nästa helg. sätter mig upp ur sängen o ska precis ta mobilen o ringa henne, o vad händer! precis då ringer hon mig. helt sjuk! telepati eller nåt. coolt tyckte jag iaf:)
Idag har jag inte gjort mycket, slappat o lagat mat.. slut. men tänkte att jag ska ta o städa lite, behövs känner jag.

Puss!

Krejsi jempa!


haha jempa hade visst liftat. hon o en tant som också var på bussen hade gått av o gått ner till nån annan väg eller hur det nu var o liftat med nån:P roligt tyckte jag!

Så äre mät


Det är verkligen sommar nu! ett tag iaf, o jag som trodde att det inte skulle bli nån mer sommar. då blev ju jag glad. i helgen så var det först lite party hemma i motala. rosévinet gjorde sitt o jag blev kalasen! kul vare:) sen i lördags åkte jag o mattias till torpet.. grillade o sådär, himla mysigt:) sen igår åkte vi o badade i rinna, ligger några kilometer från torpet. skitmysigt ställe. dom hade ett litet hopptorn där, o jag vågade hoppa från 3:an, bra gjort! mattias gjorde som vanligt volt med skruv o andra avancerade saker. läskigt verkar ju det tycker jag.
Sen var helgen slut och jag började jobba igår kl 22. gick bra, men var skittrött. är redan vaken nu! kände att man vill ju inte sova bort en såhär fin dag va. o jempa kommer snart med, så då ska vi åka o bada i berg.  gött med bil! det hade visst hänt nån olycka på e4:an så det var värsta kön, inte så roligt. men sen ringde hon o sa att hon liftade med några! jag tror hon ljuger. eller hon kanske åker med nån, men det måste ju va nån hon känner isf, ja det måste det va:)

Hade missat lite att jag slutar 06 på lördag o ska jobba 06 på söndag osen jobba 14-22 i fem dagar. kom på det igår o kände att det pallar jag ju aldrig. så hoppas på att det löser sig o att jag är ledig på söndag..

Nej nu ska jag packa ihop lite här va!

People around gotta find something to say now


Ganska så hektiskt har det varit dom senaste dagarna minsann.
I tisdags åkte jag till motala, blev upptämtad av jonas, så åkte vi till min faster.. en massa släkt var där, så jo det var ju trevligt. sen till torpet där det blev matlagning, promenad o kortspel. sjukt mysigt där alltså! på promenaden så gick vi in i ett övergivet hus. spännande! men hade ingen ficklampa så såg inte så mycket. det måste jag ha med mig nästa gång. även om jag faktiskt tycker det är lite läskigt så är det ju kul!

Somnade för sent, kanske halv ett och släpade mig upp kl 5 för att åka till jobbet.. är ju inte världens roligaste jämt men trivs verkligen med alla jobbarkompisar, o då blir det inte så jobbigt ändå.
åkte tillbaka till torpet efter jobbet o solade o åt pizza som jag kom på att jag är fan sugen på nu igen! men icke, är totally pank nu. tur att lönen kommer imorrn! (18000:-, gööött!). Hem till motala sen, o vickan kom till mig.. var kul o träffa henne! var ju typ hundra år sen (en vecka, men iaf). sen var hon världens snällaste o skjutsade mig till linkan!
Sen kom mattias, jag var världens tröttaste så blev att sova ganska direkt.. men klockan var nog minst tolv när jag somna, så dödstrött imorse igen.

Har legat ute o solat lite idag i parken här vid mig! skönt var det, men blev så himla varmt efter ett par timmar så då gick jag in.. är ju lätt 30 grader fortfarande! sjukt, o älskar att det ska va bra i helgen med.
Imorgon ska jag först shoppa med elefteria o petra, en massa saker som behövs köpas.. jeans,rouge,sommarskor,handkräm o gärna massa annat.
Åker hem till motala sen, får se vad som händer... o på lördag ska förmodligen jag o mattias åka till torpet, o sen söndag vet jag inte. börjar jobba 22.. blir min 4:e sexdagarsvecka i rad! pengar blir det ju.

Nu ska jag kolla på tv eller nåt.. måste äta först nu! jobbigt känner ju jag.

Håkan!!


En mycket bra helg har det varit.. i fredags så lagade jag och mattias mat och drack en massa vin. ja en massa vin för min del framförallt, haha. men det var bara kul! upptäckte vilken fantastisk blandning rosévin och smultroncider är, blir fler gånger. bra effekt liksom!
I lördags så sov jag rätt så länge för att undvika att bli bakis, o jag lyckades. runt fem kom min bror med max-mat. sen åkte vi till berg. markus krunegård var alltså förband, riktigt bra tycker jag. äkta gladpop, o jag gillart! snygg kille med snyggt band också. sen håkaaaan!! åh håkan, håkan, håkan. så underbart bra! många favoritlåtar spelades. en fantastisk avslutning med det är så jag säger det. blev dock lite besviken på övriga publiken, var inte riktigt det där extaseuforilyckaviälskarhåkan-draget som jag förväntat mig. men jag o jonas kämpade på ganska bra för den saken ändå:)
förresten blev jag lite kär i daniel gilbert, also called hurricane gilbert. det var så fint när håkan sjöng den. hurricane blev allt lite rörd, det såg jag nog.
Efter håkan gick vi bort från smeten o slog oss ner med sanna o hennes vänner. uggla vet jag inte vad jag ska säga om? han rör sig som en gubbe. var iaf kul o hoppa runt o skrika till kung för en dag.
Åkte hem till mattias sen och jag o la mig alldeles för sent, 02:30.. skulle ju upp 05:20. var lite trött då om man säger! men jobbet gick bra, kunde gå hem redan 11. åkte tillbaka till mattias och åt frukost, o la mig o sov några timmar.. resten av dagen spenderades i soffan. kollade på the eye och heartbreak kid. bra båda två!

Hemma från jobbet, har tråkigt. blä.

Imorgon ska jag o petra hem till elefteria! det ska bli kul. leffe ska bjuda på mat, ser jag fram emot:) o på onsdag ska jag till pappas torp. hela släkten är där typ. eller nej men iaf pappa,jonas,camilla,syssling pernilla o hennes barn.

That's not my name


Tvättat o klart, nöjd är jag för det. Har även tagit mig en liten promenad till macken. hade glömt bort hur skönt det är att faktiskt bara gå och lyssna på musik. blir mer sånt framöver känner jag!
Härligaste låten nu tycker jag är The Ting Tings - That's not my name. Jag gillarn skitmycket!

Vet inte än vad jag o mattias ska göra ikväll, men någon god mat och efterrätt blir det iaf. ska bli himla gott vad det än blir typ, eftersom jag inte ätit någon riktigt mat på typ en vecka. jag är lat jag vet:) mackor, cornflakes och choklad är ungefär vad jag ätit. lyxade iofs till det igår och kokade snabbmakaroner o stekte lök:P festligt var det.

Förresten så är ju kate nash väldigt bra! får tacka min kära josie för att hon introducerat mig:) Shit song exempelvis, kan jag rekommendera!

Visst känns det fint nu hurricane


För tillfället känner jag mig väldigt nöjd. jag är liksom ledig idag hallå!! att det regnar ute också gör ju saken bättre också. att veta att jag inte behöver ge mig ut i skiten o cykla till jobbet.
Idag har jag tvättdag! kanske världens bästa tvättmaskinerna här. man behöver inte ens lägga i tvättmedel o sköljmedel, det fixar maskinen själv! oså tar det högst 40 minuter. hur imponerad är inte jag liksom?:)
Det som jag iofs inte gillar med att det regnar är att jag måste handla lite. är ju pank, verkligen pank, men måste ha typ mjölk o toapapper o sånt viktigt.

Håkan hellström imorgon!! jag är så glad, så himla glad verkligen. hoppas bara inte det regnar imorgon också! det blir ju inte så bra va.

hungrig o slapp

någon som
någon som förstår dig: josie
någon som du saknar: dom flesta hemma
någon som du längtar efter: mattias
någon som du hatar: vet inte

vem
vem kramade dig senast: jenny
vem pussade dig senast: mattias
vem ringde dig senast: ewe
vem ringde du senast: jenny
vem var hemma hos dig senast: mattias

vem var du hemma hos senast: sarah o dennis

har du
har du några kärleksproblem: nej
har du ätit något idag: ja
har du pratat med någon idag: ja
har du gråtit idag: nej
har du skrattat idag: ja

jag
är singel: nej
saknar någon just nu: ja
är rädd för att bli övergiven: jo är jag väl
svär ofta: ja ganska tror jag
sjunger i duschen: nej
är en morgonperson: inte direkt va
skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: nej
är kär i kärleken: nej
skrattar åt mina egna skämt: oftast inte
vill ha barn: ja
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: ja verkligen

har du
glasögon/linser: nej
piercingar: nej
syskon: ja, 2 systrar 1bror
pojk/flickvän: ja
jobb: ja
för många vänner: nej
rymt hemifrån: typ 20 meter från huset när jag var lite, känns inte som det räknas riktigt
färgat håret: nej
bra självförtroende: jo, ja eller ja jag vet inte
sagt "jag älskar dig" till någon: ja
varit kär: ja
dumpat någon: ja
gjort något olagligt: ja
somnat i skolan: ja
brutit ett ben: nej
tappat bort mig i min hemstad: ja
sett en fallande stjärna och önskat mig något: ja
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: jo
smugit ut utan lov: nej tror jag nog inte
ljugit om var jag är för mina föräldrar: haha ja
en hemlighet som ingen vet: ja
varit på en blind date: nej
sovit en hel dag: nej
somnat gråtande: ja

brukar du
titta dej själv i spegeln: ja
ha ångest: nej
drömma mardrömmar: händer, fast sällan
klä dig i svart: nej
hata folk: nej
lita på folk: ja det gör jag nog rätt mycket

sista personen som
sov i din säng: mattias
fick dig att gråta: -
du delade en dricka med: sarah f
skrek på dig: hm jag vet inte
du fick sms från: jenny


Döden är nära


Ja nästan så känns det. Igår bad jag om att få sluta en timme tidigare så jag kunde hämta jonas direkt från tåget. åkte till motala o han skjutsade mig till sarah. förfestade lite där innan det var dags för hugo. själva hugo var ju inte kul, men var verkligen kul att va med tjejerna.
Idag var jag tvungen att ta bussen 11.43 tillbaka till linkan, o innan det åka o hämta mina grejer hos sarah o blabla... är fan trött o bakis alltså och om typ 20 minuter ska jag åka till jobbet. inte så gött va.
Men imorgon är jag ledig!!! hurra, hurra, hurra! mattias och jag ska hitta på något då, vet inte riktigt vad än men det blir nog bra.. och på lördag är det ju håkan! svinigt gött om man säger. markus krunegård ska förresten vara förband, kul tycker jag.

Nu orkar jag inte mer! heeeeeej

Hahaha


Elli är typ den roligaste jag veeeet!!

"men alltså han är ju en stor kille nu" haha jag dog



sova kanske?

Please don't drag me down


Jag har tråkigt igen. kom hem för 5 minuter sen och är redan uttråkad. vet precis vad mitt lilla hjärta vill just nu, men min hjärna säger bestämt nej.

Jag ska se håkan om 4 dagar!!! jag längtar jättemycket gör jag.

I know she said, it's alright
You can make it up next time
I know she knows, it's not right
There ain't no use in lying

-från en av världens bästa låtar skulle jag nog säga, jack johnson - flake.

Och snart har man glömt vem man är


Ja det känns ju sådär det här. just nu vet jag ingenting, eller jo jag vet men jag vet ändå inte vad jag ska göra. jaja.. är himla glad att jag har bra folk på jobbet, det har underlättat en dag som denna kan jag ju säga.
Och jag är obeskrivligt glad över att jag har så underbara vänner så att jag knappt kan förstå det. tacktacktack jenny,josie o vickan. ni är dom bästa som finns.
Imorgon ska jonas hem till motala, o då ville han gärna ha bilen. okejrå tänkte jag! så han tar tåget hit till linköping för o vänta på att jag slutar vid tio. sen åker jag med honom hem. och då ska jag skynda mig på för att hinna dricka lite! ska till onsdagsklubben. ska bli jätteroligt verkligen! inte för själva onsdagsklubben, men för att träffa jenny,josie,vickan o sarah (nån mer som ska med förresten?). jag längtar!
Innan jobbet blir det också roligt ju! ska äta lunch med elefteria (leffe) och petra från jobbet. jag gillar dom! så det ska bli himla trevligt.
Funderar förresten på att fråga ifall jag kan få gå en timme tidigare imorgon, skulle ju va himla bra faktiskt.. hoppas på't!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. har tråkigt och är inte alls trött..

Oj glömde visst publicera. Har precis kommit hem från sarah! var himla trevligt att träffa henne, var ju 100 år sen typ. vi babbla på om allt som hänt sen sist, varken jag eller hon hann med hälften kändes det som även fast vi prata skitsnabbt:P haha

Nu ska jag försöka bli trött. hej då.

Mitt i allt så ska man räcka till


Jag vill bara skita i jobbet och åka hem och träffa sarah,linda,josie, vickan och bara inte vara här. jag orkar inte jobbet idag. jag orkar verkligen inte. men jag måste ju.. jaja, det blir nog bra till slut. eller va liksom?!

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut


Både idag och gårdagen har verkligen varit helt åt helvete.

Var jättelite folk på jobbet igår så jag fick kuta runt hela dagen, och så var maskinerna cp och gick allmänt skit. när jag väl kom hem från jobbet blev det ju inte bättre. struligt och jävligt jobbigt och jag vet inte vad jag ska göra.
kunde inte sova inatt, somnade vid 5. hade ställt klockan men vaknade inte. vaknar 13:45, o jag börjar 14!! panik liksom. hann inte laga nån mat såklart, stressa som fan, glömde snuset. och vad fan ser jag när jag kommer ner till bilen!? parkeringsböter på 400 spänn!!! mm gött liksom.
dagen på jobbet var väl ändå okej, fast segt mellan sex o tio, hade inget o göra.. ett samtal gjorde att kvällen blev skit sen iaf. jag blir så trött bara.
jag är ledsen och vill bara att vickan,josie eller jenny ska vara här. josie o vickan kanske kommer förbi sen iofs, dom har varit på bio här i linkan.. hoppashoppashoppas!

Jag älskar fortfarande den här låten!

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

TEST


Namn 7 - Anna Jobb
Är han/hon kul? - Haha nej
Har du kramat personen ? - Never
Minne av personen? - Eh ja, inga speciella om man säger så:P

 

Namn 10 - Arla-Janne
Var träffades ni första gången? - 1 år sen cirka
Är personen viktigt för dig? - nja
Sista bokstaven i personens namn? - n

 

Namn 14 - Axel
Flicka eller Pojke? - Pojke
När träffa du han/henne ? - skolan
Har du pratat med personen i telefon? - Ja

 

Namn 18 - Binniken Ariel (ewe haha)
Hur länge har ni känt varandra? - Sen vi var typ 1 år
Har du kysst honom/henne? - Det har jag nog
Kan du berätta hemligheter för personen? - Jarå

 

Namn 20 - Björn Perhammar
Är hon/han vacker? - Nej va
Känner du honom/henne bra? - Nej
Är han/hon upptagen? - Haha ja tyvärr liksom

 

Namn 22 - Bror
Är ni släkt? - Jo
Hur är han/hon till sättet? - Rolig o världens snällaste faktiskt!
Känner du honom/henne bra? - Ja

 

Namn 25 - Carro
Har du sänt personen ett sms? - Ja
Är det en tjej? - Ja
Går personen i samma skola? - Har gjort

 

Namn 26 - Christian
Hur gammal? - Hm, 22-23 tror jag
Bor? - Västervik
Hatar du personen? - Nej!

Namn 28 - Dennis
Har du besökt personen? - Ja
Är han/hon trevlig? - Ja, absolut!
Vad börjar hans/hennes namn med? - D

 

Namn 30 - Emelia
Har du kramat henne/honom? - Ja
Har du sett personen full? - Ja
Hur länge har du känt personen? - Jag vet inte, känner henne väl inte direkt

 

Namn 41 - Gyn (hahhaa)
Står han/hon nära dig? - Jomen alltså ja
Har du kramat personen? - Kan man väl säga
Minne av personen? - Många fina, kan inte välja bara en liksom

 

Namn 50 - Jenny
Beskriv med ett ord? - gillarna
Bor personen i gävle? - Nej
Har du sett honom/henne i en dröm? - Hm har jag säkert


Jobbiiiiiiigt

Ah så jävla jobbigt verkligen!
I förrgår råkade mattias tappa min lilla platta som man använder för att komma in till porten. väldigt jättejobbigt eftersom det inte går att komma in utan den. och så var martin som jag hyr av tvungen att skicka en fullmakt till mig så att jag kan hämta ut en ny. jag var helt inställd på att få den där fullmakten idag, men icke. så nu är jag hos mattias och har inte ett skit här. inga underkläder, inget smink osv.. fy fan alltså!! blä verkligen. och jag kan typ inte åka hem till motala, det blir för dyrt.
Men vad ska jag göra då? jag vet fan inte. skit o helvete också vad dåligt humör jag är på. ett alternativ, som ju är så jävla roligt, är att jag går dit o hoppas på att nån kommer som bor i min korridor, så jag kan komma in. kan ju bli en rolig väntan.
Ah jag orkar inte!!!!

Worker's song


Nu har jag minsann laddat ner lite musik! Blev Cat Power, mer Social Distortion, Mike Ness och mer Dropkick Murphys. känns bra. och så Dire Straits - Brothers in arms. alltså den är så underbar! man vill ju bara gråta lite.
Cat Power kan jag förresten rekommendera! har inte lyssnat så mycket än, men det verkar lovande.

Skrev nyss ner en liten lista på mina skulder, den ser ut såhär:
Pappa: 15000:-
Mamma: 3000:-
Bror: 400:-
Alltsomallt: 18400:-

Känns gött.

Nej nu måste jag ta tag i mig sjävl här va. duscha - handla - laga mat - jobba.

Mitt i allt så ska man vara sann


Förra veckan jobbade jag ju 6-14, det är seriöst det värsta som finns. det är för tidigt, alldeled för tidigt, det förstår ju vem som helst. så hela den veckan gick jag mest runt och var trött. gillart inte! höjdpunkten med veckan var ju självklart att jempa kom hit! vi var på stan, åt och så såg vi sex and the city-filmen! ååh den var så bra. jenny o jag blev tjutiga typ 100 gånger! annars så var det inte helt fel med lite sol o bad med mattias i berg.
Nu är jag inne på min 3:e 6-dagarsvecka i rad. men jag klagar inte! jo, lite. men jag behöver ju alla pengarna som tänkas kan om man säger så va. och igår tog jag på mig ett till extrapass. slutar på lördagmorgon den här veckan, sen börjar nästa vecka redan på söndag kl 14.. långhelg!! inte. men det är bara att kämpa.
den lilla helgen som blir så ska jag fira ewe som ju fyller 20 på fredag!:) ska ut här i linkan på lördag.. ska bli himla skoj!

Idag bet jag inte riktigt vad jag ska göra fram tills jag börjar.. måste handla lite o laga mat iaf. sen så ville min bror att jag skulle köpa något slags återfuktande grejs till skinn eller nåt sånt. på tal om min bror! nu har vi beställt biljetter till håkan hellström (o uggla) den 19 juli! jag längtar. någon mer som ska? sarah? dennis?

Nu lyssnar jag på anna stadlings o idde schultz version av till det sista havet. mycket bra kan jag tala om! den ligger på spår 12 (för dig och mig) på deras skiva, ungefär 5 minuter fram i låten.

men  vad fan hände? kursiverat o fult o vill inte gå bort. blääää!

RSS 2.0