nejnejnej


det var inget.

Inte alls trött


Efter en nattvecka blir det ju lätt att kroppen hänger sig kvar i den dygnsrytmen även fast man själv inte vill. detta gjorde att jag somnade sju imorse! sådääär va.. och vaknade tjugo över ett sen. svintrött såklart!
In till stan och tog en fika med erik, var himla trevligt faktiskt.. sjukt längesen vi sågs! synd att det blir sådär när folk flyttar hit o dit och ja ni vet.
Sen var det partyparty hemma! eller kanske inte men mamma fyller på tisdag så vi firade henne idag. ganska mycket släkt blev det. god mat o efterrätt o sådär vet ni. sen framåt tio kom jag till insikt om att jag inte kommer kunna sova speciellt tidigt inatt, vilket skulle göra att jag skulle få sitta i vardagsrummet tyst som lilla musen. typ. så jag tänkte att jag lika gärna kunde åka hem ikväll, så att så blev det. rätt skönt faktiskt. synd att ljudet på mattias cp-dator är helt jättefel och funkar knappt inte alls, så jag inte kan lyssna på musik. gillart inte! ooh nu funkar det! please fortsätt såhär, snällis då. hello saferide som spelas nu äre.

Hur glad är inte jag för att jag, linda, jenny och vickan har bokat biljetter till melissa horn i stockholm!? faktiskt jätteglad. konserten är på södra teatern, på en rätt liten scen som jag förstod det. mysigt känner jag! även om det ju kan vara kul med konserter där det är massa folk så känner jag att nu såhär va när det är höst så passar en mys-konsert med melissa horn perfa.

Ska nog ta mig ett bad nu, fryser lite gör jag.

Nöjd?


Helgen var fruktansvärt slapp och skön. Lindis och jag köpte pizza i fredags, och så var vi ju tvugna att åka till godishuset också:) sen blev det idol och bara jätteslappt. gött att yazmina åkte ut! mesig, tråkig och sjunger ju faktiskt inte bäst. favoriten är ju lätt lars! sjukt bra kille det där.
Åtvid i lördags, mat o fika och så vidare.. rätt så trevligt må jag säga! även om jag ju är lite blyg så har jag nog bättrat mig lite iaf. inget roligt att vara en blyg jävel, men så äre.
På kvällen blev det väl mer äta antar jag:) har seriöst ätit heeela helgen! svingod soppa gjorde vi.eller okej.. jag skalade potatisarna och mörotterna, sen var jag bara tvungen att se stjärnor på is!

Helgen tog ju slut sen iaf. började 22 igår och blev trött vid halv ett. rätt konstigt med tanke på att jag sovit nästan 12 timmar men så var det med det. blev nerstoppad i en stor papperskorg, boxad på, iskallt vatten på ryggen osv.. en vanlig dag på jobbet!

Som ni märker är mitt liv mer eller mindre jävligt ointressant:) fast på torsdag ska vi visst på någon slags fest på first aid, innan jag ska till jobbet då... så jag får ju packa ihop runt halv tio! känns lite träligt. men bättre än inget I guess va.

Motown elle?


Jag ba är helt ledig idag eller? stämmer det. var nära att chefen tänkte sno min lediga dag, men det löste sig som tur var. har megalång helg nu, börjar inte förrän 22 på söndag. sweet!
Har tänkt lite på det här att jag har ju bara 2 veckor kvar på mitt vikariat.. hm hur ska detta gå? förra året gick det ju finfint ändå, men man vet ju aldrig. men ja det löser sig tror jag faktiskt!

Idag gick jag upp halv elva, vilket är en lite mer human tid än kvart över fem. himla skönt var det! även om jag gärna sovit ännu längre så tänkte jag att okej jag kämpar lite. såg typ fyra avsnitt av scrubs, gillart! sen fixa iordning mig. träffade sen min kusin maria på stan. lunchade och tittade runt lite på stan. jag köpte två par skor!! hur sjukt är inte det? jag köper i princip aldrig skor eftersom det är så jävla svårt med plattisfötter som jag har. men idag lyckades jag minsann. ett par vinterskor o ett par stövlar. fint!
Här är stövlarna!



Och här är dom andra, som ifos inte såg speciellt fina ut. bättre i verkligheten om man säger då!



Nu är jag, tro det eller ej va, i motala. Blir mys/idolkväll med linda, längtar gör jag:) har inte träffat henne ordentligt på ett tag nu.. så hon är efterlängtad:) hoppas bara mitt illamående jag drog på mig under bilfärden hit går över bara. finns det serri något värre än att må illa? knappt inte! fruktansvärt faktiskt.
Blir inget jättelång vistelse här, åker tidigt imorgon tillbaka hem till linköping. lite sjukt ändå, kallar linkan för hem nu. kallar visserligen motala för hem också, det lär man ju i princip göra jämt. Jaja! imorgon var det ja. Jag och mattias ska till hans föräldrar i åtvid.. middag redan 12, så måste åka klockan 11 vilket gör att jag måste åka härifrån 09.20.. lite kämpigt! resten av dagen  vet jag inte riktigt.. var lite sugen på att dricka vin men missade visst att jag inte har några pengar på kortet! glömmer lätt bort det ibland:) så kunde ju inte gå till systemet.. nu ska jag styra upp det där med pengarna, dvs föra över från mitt sparkonto. så att jag har pengar till godis o sånt viktigt ikväll:)





Onsdag vare ja..


Och igår var det tisdag. lagade mat för första gången på typ hundra år. hm ja man kan ju undra vad jag åt innan? müsli,panpizza,macka,gröt.. förklarar saken:) blev faktiskt rätt nöjd med vad jag åstadkom, potatis,gourmetbullar o sås. iofs blev det waaay för lite sås, vilket för mig skulle kunna ses som ett ganska så stort misslyckande! men vafan. var ute på promenad runt stångån senare. himla fint är det.. sen handlade. mår illa på hur dyrt det är med mat! 200 spänn borta bara sådär. gick sen hem o tog mig ett bad, lite tv o sådär.. sen sängen typ kvart över åtta:P läste ut boken, släckte fem i nio o sov klockan nio:) en aning trött om man säger!

Idag har jag ju jobbat som vanligt då. efter jobbet har jag lagat en jävla hög med mat. blev tyvärr inte så gott som jag hade hoppats på! men duger. känner att jag nog måste ta mig en promenad idag med, även om jag inte så så sugen på det.. men lite måste jag fan röra på mig! Hoppas mattias kan komma ifrån jobbet ett par timmar tidigare idag, för isf ska vi gå på bio. hoppas verkligeeen! känner mig lite lonely faktiskt.

Just det! grattis som fan till linda som klarade uppskrivningen idag:)

lalalaaa..


Nu har jag sovit. blev visst liiite längre än en halvtimme.. typ 50 minuter. hoppas det inte förstör min nattsömn som mattias så snällt sa att det skulle!

jaja test här


1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Du vaknar upp i ett rött rum
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Tack för vad du hade skrivit i din blogg
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Du är snygg!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Hej gumman och grattis på 20-årsdagen
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag mår jättebra!
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hej kära ida!
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jag kommer till sju
8. Vad vill du höra mest av allt?
Nej inte idag men på fredag kan det nog bli dubbelpass
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Du har världens snyggaste rumpa
10. Din romantiska replik?
Sov gott älskling
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Okej,nej det förstår jag

Haha det var ju faktiskt lite roligt! nu ska jag diska, dammsuga o andra jätteskojiga saker...

Jag venne!


det enda jag har att säga är att jag är så sinnessjukt trött. somnade väl vid tre, studsade upp klockan fem! var lite trött på jobbet om man säger. o nu är jag jättejättetrött. måste sova en halvtimme nu känner jag, men icke en minut mer, för då kan jag inte sova ikväll säkert. helst skulle jag vilja att mattias låg här i soffan med mig o killade mig i håret, men han jobbar ju till tio.. det suger! jaja, ska nog kunna somna ändå:)

eh jaha. hej då

You opened up, and so will I


Igår var det party minsann! ställde till med lite förfest här hemma.. tyvärr såg ju lägenheten ut som bajs, nästan iaf, men det gick ju ändå. sarah,vickan,elli o linn var här. himla kul faktiskt att alla tog sig hit:) alla o alla, men eftersom vi är utspridda över hela världen (känns det som), så var det kul att alla dom kunde.. gick in till stan rätt tidigt, o mötte upp linda. trodde tidigare på dagen att det var kört att få med henne ut, men icke:) så blev ju himla glad när hon kom!
Kvällen spenderades på platens, o jag trivdes väldigt bra. mattias kom sen också, o även lite folk från jobbet. det var skojigt!

Den här dagen har spenderats som en bakisdag ska göra, enligt mig:) pizza,godis,cola,tv,film o mys. Somnade framför soffan förut när vi kollade på film. Såg Berätta inte för någon, en film som är baserad på en bok jag läst. som är sjukt bra! tyvärr somnade jag ju men det jag såg var himla bra:) det där med att somna var kasst på mer än ett sätt. gick o la mig sen med mattias när filmen var slut. gissa om jag blev skitpigg då? svar ja!
Ska upp om 3½ timme... skjut miiiiig! jag kommer va så jävla död.

Nej jag måste försöka sova nu. puss!

Det här med att ha ett liv är överskattat!


Så kan man ju tro att jag tänker. Kom ju självklart inte upp imorse, vaknade 12.45.. fint liksom! var bara o fixa sig lite o sen åka typ. Väl på jobbet frågar mina kära chef mig om jag kan jobba ett pass till.. vad säger man? ja, jag sa ja helt enkelt. som tur var blev vi klara lite tidigare än jag trott, men har ju trots det jobbar 13,5 timmar idag... jag är helt död! men var ändå tvungen att sätta mig i soffan o varva ner lite kände jag innan jag kan gå o lägga mig. har verkligen sprungit omkring hela dagen/kvällen/natten.
Så atteee.. så blev det med den fredagskvällen! jaja, bra med pengar blir det ju. gillas!
Förresten spyr jag på uttrycket "varva ner", men vad ska man säga istället? hm.. ska tänka på't.

Oh jag får ju finfrämmat av massa fina tjejer imorrn. linda,sarah,vickan o nåris! rosé o platens jag längtar efter er redan nu!

Nej nu ska jag gå o pussa på mattias lite osen sovasovasova.

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav


Sitter och lyssnar på underbar musik och pratar med linda. nu trivs jag faktiskt.
Håkan Hellström,Lisa Ekdahl, Sofia Karlsson, Melissa Horn osv..


Det var bara det!

Förresten, linda jag älskar dig din apa!

Fina Britney!


Jobbet gick bra.. tills det var fem minuter tills jag slutade. är det inte förjävla typiskt? pappret fastnade och fan hej då liksom. så kom inte upp till omklädningsrummet förrän 22.05, alldeles för sent!
Nu sitter jag o myser med datorn i soffan, han är minsann en fin vän.. har även min trogna linda på msn också. tur det! har inte pratat med henne på hela dagen, vilket jag ju är van vid att göra:) saknar henne iaf! hon berättade att melissa horn ska ut på en liten höstturné. vi ska dit! måååste dit. blir väl förmodligen sthlm, men är lite sugna på göteborg.. får se. något av det blir det iaf!

Lyssnar på Britney Spears Womanizer. Bra brittan, braaa! jag älskar dig fortfarande. skulle jag ju iofs ändå göra även om låten inte varit bra. hon är så fin! titta bara här..

With every heartbeat


Gillar inte att inte vara glad! konstigt nog.. eller inte. jaja! vet inte vad det är med mig. orkar bara inte gå upp ur sängen, hur gärna jag än vill. så det blev samma skit idag med.. fast lite senare, kom inte upp förrän kvart i tolv. så har ju i vanlig ordning inte hunnit med något. eller jo diskade faktiskt o gjorde rent handfatat i badrummet, alltid nåt:)
nej, ska försöka sluta va en sån negopego nu! fast nu måste jag cykla till jobbet, o det är faktiskt inte det roligaste kan jag meddela! jajaaa, det rer sig om man säger!

Imorgon är det ju faktiskt fredag! gött.. blir väl inget speciellt på kvällen eftersom jag slutar 22, men så skönt att komma hem o veta att man inte ska till jobbet imorgon:) o på lördag blir det ju ferre! det är precis vad jag behöver nu känner jag.

Nej nu måste jag nog iväg här va! pussheeej

Asroligt test

HAR DU NÅGONSIN?
Gjort något riktigt dumt: antar ja faktiskt
Gjort något du verkligen ångrar: stämmer
Varit nykter på nyårsafton: ja när man var liiiiten kanske
Åkt ambulans: icke
Droger: om jag någonsin droger?
Druckit: ja
Vilka kläder sover du i: troller kanske!
Vad hatar du: när man har tvättid men inte orkar tvätta
Varit kär: ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: nej
Är du singel nu: nej
Vill du gifta dig: vill jag nog
Vill du ha barn: såklart ja!
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: oj jag vet inte, var längesen jag sov i hemma hos mami i motala.. men antar mattias
Såg dig gråta: det var nog mattias
Fick dig att gråta: jag vet inte..
Du delade en drink med: venne
Du gick på bio med: mattias
Skällde på dig: säkert mattias!
Du smsa: linda
Du ringde: kilroy
Ringde dig: linda
Som du sov hos: jenny
DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU?
Haft sex: har jante
Festat: nej
Gråtit: nej
Kramat någon: ja
Köpt någonting: mat
Fått någonting: hm, tror jag inte
Saknat någon: jaa! linda,jenny,vickan
HAR JAG:
Digitalkamera: nej för det kom femtio kilo sand i deeeen!
Telefon på rummet: nej
Egen dator: nej
Husdjur: nej:( ledsen för dddddet
Bra kompisar: jaa!
Receptbelagda mediciner: nej
Haft sex på en offentlig plats: ja
KÄRLEK OCH SÅNT
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2
Vad tycker du om kärlek?  gillart
När kramade du någon sist? igårkväll
Saknar du någon speciell person? men jaaaa

We're not worth more than anyone else but surely not worth less


Jomen hej o tack vilken rolig dag. Icke! alla maskiner var emot mig idag, blev lite upprörd ett antal gånger om man säger. att jag överhuvudtaget inte kände mig på topp innan jag kom till jobbet gjorde ju inte saken bättre. en höstdown skulle jag tippa på.. ni vet hur det är! det mesta känns rätt tråkigt. Som tur är så har jag ju jobbarkompisar jag gillar.. eller ja, inte alla då! men två. blev lite gladare också när vi åkte o åt på max på rasten. gooooott! svingott faktiskt.

Egentligen rätt konstigt att jag är inne i någon slags svacka. Jag o vickan har ju fan beställt resa idag!! det ni. 23 februari åker vi. då blir det först hong kong några dagar, sen australiens östkust i en månad och så över till baliiiii. har två månader där:) men åker hem från singapore så där är vi väl några dagar kanske, o jag hoppas på att pengarna räcker så att vi kan åka till perhentian igen. paradiset på jorden skulle jag vilja säga!
Hemkomst blir 27 maj.. lagom till sommaren... på arla:P

Jag är inte ens pepp för lördag, vilket är helt stört eftersom vickan o elli kommer till linkan. sarah fyller 20 på söndag så det blir platens! men det kommer bli kul, det vet jag.

Lyssnar på Hello Saferide nu, som vanligt! fantastiskt bra skiva hon gjort. X telling me about the loss of something, at age 16, är... ja vad ska man säga! lyssna själva. texten är sjukt rolig, men ändå så tragisk.

And you and me are like "let's go out for a walk"


Trötta tjejeeeen. Gick upp för typ tio minuter sen.. helgen blev ju inte mycket av eftersom jag jobbade till lördag morgon o började söndag klockan två.. men var faktiskt en sväng i motala med mattias o hälsade på pappa, där var även min bror, min syster jenny o min systerson melvin. kul var det! lekte ett par roliga lekar med honom. jag var fantomen och en noshörning. han var drake o dinosaurie. likamed kul!:P
Jobbar eftermiddag nu, vilket för mig innebär att jag typ inte hinner med nåt. är ju inte ens två timmar innan jag måste åka till jobbet. det suger ju!
Men igår var jag faktiskt o träffade sarah en stund.. var skitlängesen vi sågs kom vi fram till. kunde även konstatera att det var ett helt år sen redan som vi var ute på våra långa promenader, som varade i ett par timmar ofta, o då mitt i natten:) förstår inte hur man pallade kylan!
På tal om promenad så känner jag för o ta mig en nu.. men inte själv! det är liksom inte så roligt. skulle vilja ha min lindano här. men icke:(
Saknar jempet med gör jag!

Jaha det var väl det ja. funderar på om jag kanske ska ta o gå och handla iaf så jag får nåt gjort idag!

Well, he said something I didn't understand


Vaknade för endast en halvtimme sen. lite sent kan jag tycka. att gå upp tre var min plan.. visserligen spelar det ingen roll eftersom jag ändå inte har något direkt att göra idag. i vanlig ordning alltså. jag är lite trött på att gå och planera in när jag ska sola, vilket tar en halvtimme, och när jag ska diska. bara för att jag har så lite att göra så måste jag planera lite så det känns som jag har någonting iaf. om en halvtimme börjar ju visst tvättiden också! vilken grej va...
Ja, en liten släng av ensamhet känner jag faktiskt. men det ska nog ordna upp sig det med.
Igår åkte jag motala med moster o kusin, till mormor där även mamma var. mormor fyllde ju 80 igår va. det är rätt gammalt faktiskt.. jaja, var trevligt i vilket fall. Sen åkte jag till lindano! låg i hennes säng mest hela tiden o kollade på gamla tider. saknart lite faktiskt:) blev inte så mycket mer gjort, bussjäveln kallade. så jag åkte hem och ja, sen var det ju jobbet. otroligt slappt inatt faktiskt. hann med att läsa en hel del i boken, den är bra är den.

RSS 2.0