Jag vände mig om ibland för att få en skymt av dig igen


Man ska inte underskatta att vara ledig på vardagar! är ledig idag och imorgon. Och nu när det börjar bli sommar så är det ju helg i veckorna också kan man ju säga, idag till exempel så är det premiär för Måndagsklubben på NH. Såå det blir det!
I väntan på att jag ska åka iväg så lyssnar jag på Lars Winnerbäck. Har kommit på att jag undviker vissa låtar för att dom på något sätt är för jobbiga att lyssna på. Minns inte ens vad det är för minnen jag har till dom, men får en jobbig, nästan obehaglig, känsla i kroppen. Det är synd på så fina låtar. Funderar på om jag ska köpa biljetter till i sommar när han kommer hit. Ett stoooort plus är ju att Melissa Horn kommer också, fina Melissa!
Och nu är det inte ens en månad kvar tills jag och Vickan åker till Borlänge. Vi åker redan på tisdagen vilket jag är väldigt glad för, vilket ju betyder mer tid med Anna och de andra. Och så längtar jag ju väldigt mycket efter själva festivalen med alla bra band. Kommer bli aaaaaawesome!!

this too shall pass


Hade tänkt att jag skulle skriva något bra nu när jag inte skrivit på gööörlänge. Men jag är ju jättetrött! Har iaf två söta kissar hemma hos mig, mysigt tycker jag. Inte lika mysigt att bära hit Simba från Sarah, han är ju så hiiimla stor och tung, men fin också:)
Har en inte så härlig jobbhelg. idag och imorgon till 22 och söndag är det 18-06. Men jag gör ju inte av med några pengar iaf! Det är väldigt bra det.
Igår var jag i Örebro med Sarah B och hennes mamma på en bloggrej på bikbok. Världsbäst för någon som mig som ääälskar gratisgrejer. Muffins, presentkort på Wayne's, tröja, nagellack,läppglans,dust it+glans-dust it typ och så var det nog något mer som jag glömt bort. 25% på allt i affären var det med! Så jag shoppade lite där och så köpte jag en del annat på stan. Så iiiinga mer kläder den här månaden!
Magnus Weideskog var där och spelade med. Han var så fin och bra. Sarah och jag tog kort med honom, töntiga som vi är:) görnervösa var vi haha. Sprang därifrån efteråt och sa knappt tack eller hej då eller något. Töntiga tjejer......
I alla fall en himla bra dag! Träffade Camilla med också och åt mat och så med ja.

Nej nu måste jag sovisano!

oj... oj då


Idag har jag varit hos frisören i 4½ timme. Det råkade bli lite fel..
Först var det gult, sen lila (jättelila alltså!) och nu är det superdupermegafuckiiiiingblont. Med lite trevliga skiftningar i aprikos skulle jag vilja säga! Har ångest, ångeeeest. Varför?? jag ångrar mig så jävla mycket. Jag skulle kört på slingor bara... men ja, lite sent nu kanske. Får se om jag kommer gå utanför dörren innan detta är fixat! jaja, jo klart jag kommer göra det. Men känns inget roligt.
För att fortsätta klaga så har jag blivit sjuk med, ont i halsen och lite feber känner jag allt. Perfekt såhär till ledigheten och allt!
Ska i alla fall åka till Motala imorgon och kolla tänderna hos mamma (också ångest!), sen mysa med Lindano.

Har i alla fall haft bra sällskap av Sarah nästan hela dagen vilket gjort skiten lite lättare:P tack babe:)

17 maj


Livet hinner ändras ganska mycket på ett år. För exakt ett år sedan var jag i Kuta, Bali och bodde på mitt andra hem Gora med Borlänge och Norge. Vi drack Balis fulsprit Arak i poolen och firade 17 maj ganska så jättemycket! Åh vad jag längtar tillbaka. Här är en video från den dagen; http://www.facebook.com/video/video.php?v=227589269664.
Får lite lagom ångest för att jag var liiite brunare, liiite smalare och hade liiite finare naglar.
Vad gör jag idag då på 17 maj? Jo jag har varit på Universitetet, diskat och gjort rent speglarna.... Kul. Jättekul. Och ikväll ska jag jobba.



världens finaste



Liiiite större nu, men lika fin för det:)

highway man


Åh vad jag gillar att inte ha söndagsångest. Börjar inte förrän 22 imorgon, långt kvar ju! Fast lite ångest har jag väl iofs ändå.. Ska till universitetet imorgon. Är så trött på allt som har med BVG att göra så jag bara aaah, usch. Vill bara bli klar med kursen och sen hej då liksom. Men det är trots allt ett projektarbete kvar som måste göras. Roligt att känna att man kom i en riktigt bra grupp till en början, men sen tog sig en person friheten att gå med i våran grupp och så blev allt förstört. Seriöst, människan kan inte vara frisk... Jaja, det måste gå på något sätt ändå.

Helgen då!

Fredag
Mat med Sarah på Cioccolatta
En sväng på stan med Linda, köpte 6 böcker på Myrorna, ett linne och fräääna leggings på Solo
Mat med Linda på Gula Huset, himla mysigt och gott:)
Bio med Linda. Såg Last song, ganska förutsägbar men ändå fin och bra!
Ett glas (suuuurt) vin på 55an med Linda, sen kom en jättefull Sarah och en rätt så full Sonny en sväng:)
Platå, där det blev dansdansdans
SOVA

Lördag
Gick upp efter 3 timmars sömn
Nervös för att åka till jobbet på truckutbildning och lukta sprit
Åkte ändå
Var astrött
Åkte hem och sov
Chrille och Sara S kom hit
Satt och mådde bra och drack vin på balkongen i värmen (innan det började regna..)
Gick till Strandgatan (fick gå in genom en bakdörr och kände oss ascoola!)
HOFFMAESTROOOO! Dansade och hoppade tills jag nästan dog. Sjukt bra, sjukt roligt!
Mc Donalds
SOVA

Söndag
Sov till 13
Plocka, dammsuga, torka golv
Handlade
Laga mat, äta mat
Gjorde paj med quornfärs,purjo och paprika.. blev inte jättebra, men okej, men nästa gång kanske:P


jorå


Kollade just på det enda programmet jag följer, Bella&Tyra-show. De är faktiskt rätt duktiga båda två och hittar på roliga saker och sådär.. Idag var ju stora dagen vettni! Kissie var gäst. Fy fan, vidriga människa. För det första så ser hon helt grotesk ut och så är hon allmänt dryg och smått patetisk. "Men åååh nu är du ju precis som henne" kanske någon av mina tusentals läsare tycker. Okej, fiiiine i så fall, men det går bara inte att tycka något annat.
Ja, det är väl kanske det mest spännande som hänt mig idag, svar ja:) roligare än så har jag det inte!

Nu borde jag verkligen sova, är jättetrött. Men drar ut lite på det eftersom jag ju är ledig imorgon, då måste man vara uppe länge. Jag måste åtminstone.


Krya på dig Jempi!!

Can't you see when I find you i find me


En dag som har gått på halvfart så att säga! Var och pluggade hos Sara J med henne och Dahlia. Jag låg i Saras säng i tre timmar. Sen gick jag till jobbet och satt mestadels på en stol och läste en tidning. Skönt. Gillar att vara på jobbet och ha ob4 men inte ha något att göra. Då blir man nöjd.
Nu har jag helg! börjar inte förrän måndag kl 22, aslångt kvar ju. Imorgon är det heldag med linda molle. Ska få min försenad födelsedagspresent:D middag o bio! like it aaaalot.
På lördag då? Jorå det blir skojigt då med minsann. Hoffmaestro med Sara S och Chrille! kommer nog bli himla bra, såg ju Hoffmaestro på P&L i somras, apamycket drag då iaf!

Eh jaha... som vanligt inget att skriva. Hej då.

everything'll be alright


Har hänt extremt lite roliga saker sen jag skrev sist.
Sov länge, sen gick jag promenad med Sarah till jobbet.
Och sen jobbade jag. Ja det var väl ungefär det!
En rolig sak har hänt iaf, har skrivit med Jempi som är på Gran Canaria (aviiiis!). Fast det var lite ledsamt också, för jag saknar henne verkligen jättemycket. Våra scheman matchar ihop väldigt, väldigt dåligt har vi i vilket fall konstaterat. Nu ser det ut som det kanske blir 3:e helgen i juni vi ses (midsommar va?). Jättelångt kvar!


Och mitt i allt så ska man vara sann


Är vaken alldeles i onödan nu känner jag, bara för att jag kan. Börjar inte förrän 14 imorgon, GÖTT. Inte lika gött att sluta 22 meeen så är det. Fast det som gör mig himla glad är att jag får hem en liten tjej på övernattning imorgon:) Linda ska ta svängen förbi på vägen hem från Stockholm.
Imorgon börjar den nya, och sista, delkursen. Den jobbigaste kursen också ska tilläggas, eller jag antar det i alla fall. Något slags projektarbete som troligen kommer sluta med 1 timmes presentation med powerpoint och hela skiten. Kanske man kan tycka funkar, men jag orkar inte. Har ingen lust alls. Är totalt omotiverad till att plugga för tillfället. Fast jag och Sara J kom visserligen på en bra idé som nog faktiskt kan bli lite bra.. Så att, så neggo är jag nog inte trots allt!
Eftersom jag tappat bort laddaren till min kamera så får det blir någon gammal bild, men bättre än inget kan jag känna.
Nej. Jag ångrade mig. Det får bli en på Joshua Radin istället. Fantastisk människa det där!


well here's a good man and a pretty young girl trying to play together somehow


Bästa helgen in a loooong time.
I fredags kom snäll-sonnhi och hämtade mig i Linköping. Innan vi åkte härifrån åkte vi såklart och åt på Max först, gott som alltid.
Sen på kvällen, väl på plats i Motala, så kom min syster och hennes Gustav. Åt mat med pappa och tittade på film, himla trevligt. Fick presenter också! mitt bästa. Fick ett snyggt linne, ett par göörfina vantar, en liten grej man kan ha pengar i som också var jättefin och massa örhängen. Nöjd tjej!
I lördags var det mat hos mamma och shopping på ÖB:P älskar att shoppa dääär! köpte handkräm,body lotion man blir brun av ni vet, ansiktscreme som man blir brun av (ja jag fick ångest efter jag träffat min syster och hon var brun och asfräsch!), deo och sköljmedel.
På kvällen åkte jag till Nåris där Carpolino var också. Himla roligt som vanligt med dom dära två:) sen kom Sonny och hämtade oss, och då åkte vi till Sebbe på ferre. Kul där också med oväntat bra musik för att bara vara nästan killar:P några skriklåtar, men jag överlevde det med. Sen var det ju Hawys som vanligt! hade stört kul. Dansade som en idiot, träffade sjukt roliga människor och sådäär! sen var det efterfest med 75 avsnitt av Solsidan. Hur kul är inte det liksom!? ASROLIGT!
Idag har jag ätit asmycket mat och fått skjuts hem av mamma. Borde ha städat nu, men nej jag ville inte det.
Nu har jag nästan skrivit för mycket känner jag.

you break like glass and i wonder where your god was then


Nu har jag helg från jobbet, skönt! Lite förberedelser nu för presentationen av arbetet imorgon (som kommer bli skit, meeen), sen har jag helg på riktigt. Har mutat Sonny för att komma och hämta mig och Kissen, bensinpengar och Max blev det, it's a deal. Skönt att slippa åka buss med Kissen. Skulle inte orka bära på honom fram och tillbaka och hej o hå heller.

Idag var jag på vårdcentralen för mina apiga händer och denna jävla trötthet. Fick först träffa två läkarstudenter, en som filmade och en som pratade med mig. Kändes inte helt naturligt! och han jag pratade med trodde jag först pratade någon konstig norska eller nåt, men så var det visst bara väldigt grov norrländska. Fick träffa den riktiga läkaren sen, men då var båda studenterna med och lyssnade så kändes ju inte heller helt natural! fick iaf remiss till hudis. Sen var det blodprov! blev snurrig som vanligt och blek i fejjat.

Neeej skärpning nu, måste plugga klart så jag kan gå och lägga mig!

du är en förlorare, men du kan gömmas i min mun, en människa är inte tung att bära på


Ofta när jag skriver i bloggen så skriver jag flera inlägg samma dag, gärna under samma timme. Så då kan jag väl lika gärna göra det nu med. Jag lyssnar på Laleh - Bjurö Klubb och tycker fortfarande att den är helt fantastiskt, blir himla glad av den.
Nästa låt blir... Melissa Horn - Tyck synd om mig nu
"Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom va kvar, men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger allt jag har."

Och nästa! John Mayer - Heartbreak warfare

Andra låtar jag lyssnar på ikväll ääär... (spännande som fan, jag vet!!)

Lars Winnerbäck - Under månen
Joe Purdy - The Sun
Eskobar & Heather Nova - Someone New
Asha Ali - To bed

Elin Ruth Sigvardsson - Bang



In fact I'm a very scientifically advanced hot mama


Aah mätt och nöjd äntligen. Har lagat korvstroganoff för första gången i mitt liv! det blev faktiskt gott. Ja, jag är ju som kanske alla vet askass på att laga mat så blev minsann lite stolt, även om det kanske är världens lättaste att laga men ändåå.
Har bara en dag kvar till helg nu! hur gött? asgött. Har tagit ledig på fredag eftersom min syster kommer till motala då. Älskar att vara fast anställd och kunna ta ledigt utan att känna "neeej förlorar asviktiga pengar". Ska börja jobba femskift nu istället, fram till efter sommaren iaf. Mycket bra det! ger bra mycket bättre lön, o det är ju det som räknas:)
på tal om helgen igen ja.. ska förhoppningsvis träffa nåris och carpo på lördag, hoppas! var längesen jag träffade båda två. kanske lite vin? ja tack. blir nog rosé isf, det är ju ändå vår nu, typ.
Alltså på tal om nåt helt annat, vafan gör man när det luktar skit i kylskåpet!? har tagit ut och slängt nästan allt, eller iaf allt som fanns en chans att det kunde vara det som är vidret. Men det luktar ju ändå! har torkat o fan allting. men luktar verkligen apaaa ändå. Linda molle kanske har ett tips? haha:D

så mycket man kan göra, och borde, och vill, och mitt i allt så ska man räcka till


Har haft en fantastiskt fin eftermiddag. Ett glas vin i handen med vindruvor i och stekande sol på Dannes balkong. Kan det bli fel? nej. Sen var vi ju så illa tvugna att plugga, så efter cirka tre timmar på balkongen så tvingade vi oss in. Vårt arbete är verkligen inte det bästa meeen.. jag hoppashoppas på ett G.
Om 7½ timme ska jag vara på jobbet. ORKAR INTE. ORKAR INTE. Den här helgen har bara försvunnit. Valborgsfest i fredags. Jobbade igår. Och idag balkonghäng med Danne, fika-och hemmahäng med Sarah.
Känner mig inte ens lite utvilad och ready för ännu en vecka.
Fast däremot är jag väldigt lycklig över att min älskade syster är hemma, efter tre månader. Nästa helg kommer hon till Motala, så då ska jag ta mig dit fort som fan! Jag saknar henne. Och så saknar jag min pappa.
Det är väl typiskt eller, idag har jag varit glad hela dagen och nu är den känslan bara helt borta. bortabortaborta. Vill prata med pappa, han förstår.

RSS 2.0