när våren öppnar sina dörrar och du tar den långa vägen hem


En av de bättre kvällarna på länge igår. Till att börja med var jag tvungen att låna en klänning av Sarah för att min var för varm! när hände det sist liksom att det är så varmt på en balkong så man måste byta kläder?:) underbar vårkväll alltså. Många härliga tjejer och en och annan kille, mycket vin, bra musik och framförallt; sjukt god mat! Dennis är ju lite utav en mästare på att grilla så att säga.
På Harrys vet jag inte riktigt vad som hände. Satt mest och hängde med Sonny, Hannes och Bitterfitta-Linda:P blev inte mycket dans, men det var roligt ändå! sen snurrade det lite för mycket i huvudet, så då tog jag en taxi hem. Har haft en mysig eftermiddag med Linda. Vi gick till östis och köpte glass, åt på mc donalds och låg i hennes säng och lyssnade på bra musik. Nu är jag hemma hos min älskling, Kissen, i linkan igen. Har lite lagom söndagsångest inför den megafullproppade jobb- och pluggveckan som kommer. Men annars så!

Lite bilder som jag snott från Dennis och Linda!















If you stand up you're gonna hit the ground


Jag är så trött, så himla himla trött. Men ändå ska jag envisas med att inte gå och lägga mig, ska snart. Idag jobbade jag 10-20. Sista 2 timmarna var jag väldigt less. Satt på en stol, gick till datorn, satt på en annan stol, körde hänga gubbe, pratade i telefon, satt på stol och sms:ade väldigt intensivt och så vidare.. Ingen vidare arbetsmoral där Ida!! man får vara sån ibland. visst?
Hade gärna varit ledig imorgon men det är jag inte. Fast kvällen kommer bli rolig ändå tror jag det! Sarah F och jag ska ta en liten runda:) förhoppningsvis kommer Ewe också, hoppas!
Lördag kommer bli hiiiimla bra tror jag också. Ska till Sarah B där det bjuds på grillat och förfest innan the big thing, premiär för sommarharrys i motala:P

Förresten så jag längtar väldigt mycket till Peace&Love. Några artister jag tänkt att se rå:
Jay-Z
Lily Allen
Robyn
Melissa Horn
The Ark
The Hives
The Kooks
Ane Brun
Elin Ruth Sigvardsson
Patti Smith
Kent
och så vidare..

Huuur bra!? Asbra!


Hey, it's got a history that's here to stay, it's got nothing here to slap your face


Så trött jag blir. Var i skolan och pluggade några timmar på förmiddagen, sen direkt till jobbet, sen hem och laga mat och diska. Klockan tolv är jag klar. Hur jävla roligt är det? Inga jävla fritid, bara massa måsten. Hela, hela tiden. Vid sådana här tillfällen känner man sig ganska ensam. Just nu saknar jag fina Anna, som jag inte träffat sen i somras. Det är väl ändå helt sjukt! konstigt också hur mycket man kan tycka om en person så som jag tycker om Anna. Har bara träffat henne jävligt intensivt en vecka på Bali och några dagar på P&L. Fina, fina människa i alla fall.
Saknar i vanlig ordning Jenny och Josefine också.

Imorgon ska jag till jobbet redan klockan 10 för någon slags utbildning. Skoj. Toppenkul. Förhoppningsvis får jag gå hem vid 20 istället för 22, oooom jag har tur.
Jaja, imorgon ska jag vara gladare!

är du fortfarande arg?



Hej du, det va ju ett tag sen
Sexhundra dagar, men vem räknar precis
Och jag tänkte jag skulle höra av mig och säga att allt är fint
Jag har träffat en annan nu, han behandlar mig bra
Jag går och nynnar hela tiden
Och jag har färgat håret och jag har fått pollenallergi och
Är du fortfarande arg?

Pappa var på sjukhus, han klara sig bra
Men han är mycket smalare nu
Katten fick fyra fina ungar
Tre av dom dog och den fjärde heter Sam
Jag lärde mig spela munspel, jag fick tid över när du försvann


Är du fortfarande arg?
Är du fortfarande arg?
Kan du fortfarande läsa mig?
Jag brukade skrika och gråta och spy
Men det fanns da'r
Jag minns de än
De bästa någonsin
Är du fortfarande arg?

Jag såg Kjell Höglund, jag önskar jag var han
Jag gick dit ensam
Anna sa hon sett dig på stan
Hon sa du såg glad ut och hade ny frisyr
Hon sa den klädde dig
Och jag, jag nynnar mycket men jag sjunger knappt längre

Och är du fortfarande arg?
Är du fortfarande trött?
Önskar du fortfarande att vi aldrig hade mötts?

I remember (it's happening again)


Hur trött var jag imorse runt elva då efter att jag och Linda somnat halv sex? jag var astrött. sov en timme till och sen släpade mig upp. Himla värd och mysig sleep over var det i alla fall:) Lyssnade på Griffin House och som man kan se här nedanför, drack varm oboy med fem lager kläder på oss.
Idag har jag varit hos mamma och umgåtts och ätit och sådär, sen varit hos farmor och fikat. Ikväll ska jag nog inte göra något, lär vara trött om några timmar plus att jag måste upp vid en sådär kvart i åtta imorgon.


chokladiano mysiano




hawys motala - the place to be


Sitter hemma hos Linda efter en blöt kväll (ännu ett bra uttryck) på hawys.
ett utdrag av vad jag hört ikväll:
"jag känner igen massor ikväll, det måste vara många 74:or här"
"-hur längesen var det vi slutade högstadiet? -20 år sen nästa år!"
"ja vi har hunnit gifta oss, skaffat barn,
skilt (stavning!?) oss hehehe"

som man kanske förstår var det den lite äldre generationen på hawys ikväll. konstigt nog så hade vi roligt ändå!
nu ska vi dricka varm choklad o mysiano! 

trött blir'en


Jävla kärring sluta sucka i örat på mig!!
"jag ska kolla med läkaren om en tid, jag hör av mig senare under förmiddagen" men för fan skämtar du eller!?!?
arg tjej.
får väl sova och sen låta som en gammal alkis när hon ringer och tjurar sen igen.
GODNATT!!!!!!!!

You say you're only trying to be heard


Jorå så atteeee.. Jag är vaken! Kom hem från jobbet för nästan 1½ timme sen. Har kollat på Bella&Tyra show där Alex Schulman var gäst, vilket var himla skoj. Och så har jag då äntligen skrivit ett mail till vaktmästaren om min jävla dusch. Hoppas det blir fixat snart så jag slipper få 100 liter vatten i badrummet efter varje gång jag duschat. Man kan ju undra varför jag gör det här nu på morgonen? såhäär är det; ska ringa vårdcentralen och försöka få en tid till nån slags doktor som kan kolla på mina bläiga händer och skriva remiss till hud. Det är så jävla smidigt tycker jag att man inte kan boka tid innan utan måste göra det samma dag klockan 8 helst!!! asbra system.
Nu hade dom visst öppnat växeljäveln. "Vi ringer upp dig omkring fem i halv nio i förmiddag" Okej fan vad bra, då ska jag bara vara vaken en timme till. Dagens rosjävel till er.

Förresten så blir det inget Stockholm, kan inte lösa det på något sätt har jag insett med kattvakt och så. Blir lite, eller ganska mycket, irriterad på mig själv att jag inte kunde tänkt på det här lite tidigare så hade det kanske varit lättare att fixa. Men nu är det som det är. Hoppas i alla fall att jag får krama min finaste fina Jenny snart ändå.

tro och tvivel


Måste fortsätta lite på tidigare inlägg och vara lite pessi. I helgen har jag äntligen en helt ledig helg, gööörskönt. Men vad händer då? Jo, har inget att göra såklart. Verkligen nadapadaaa. Sara S ska jobba hela helgen, klassisarna ska ut idag och inte i helgen, Linda är fullbokad och så vidare. Skulle vilja åka till Stockholm och träffa alla fina där, och ta hand om lilla jempis-tjejen! Ska prata med Josefine sen och se vad hon ska göra i alla fall, lite sent påtänkt kanske men ja vi får se.
Nu är jag inte alls sugen på att gå promenad längre, men känner att jag borde. Gå ut med Kissen lite kanske? ja, kanske. hejdåhejdåhejdååååååå.

men vafanaaan


Jag har ju varit, som tidigare nämts, väldigt glad och nöjd över mina nygamla högtalare. Men vad tror ni jag märkte nu? Jo, Kissen har bitit av en sladdjävel. FAAAAAAAAAAAAN. Blev verkligen inte alls glad nu!!! Och nu sitter han här brevid och jamar, förstår han inte att jag är arg!?:P
BLÄÄÄÄ.
jaja, ska ut och ta en promenad runt ån nu.

fulla för kärlekens skull


Mauro & Pluras kök vet ni, det är grejer det. Nej men seriöst så är det verkligen bra, känns äkta på någort sätt, sen om det är det har ju inte jag någon aning om. Gillar Mauro för att han, oväntat nog, är jävligt rolig. Plura för att han gör och säger vad han vill, och för att han ju gör bra musik. Det avsnittet jag såg senast, då var Lars Winnerbäck gäst. Min gamla kärlek. Blev lite kär igen. Han är ju så fin den där Lasse:)

Annars så tror jag att jag har seriösa problem. Jag sover o sover, men är ändå skittrött. Har jobbat natt nu några dagar. Somnade väl nångång innan halv åtta imorse och tänkte att då borde jag väl fan kunna gå upp klockan två. Näääe då, inte en chans tydligen. Halv fyra släpade jag mig upp, och är ju astrött fortfarande. Ska i alla fall träffa Sara sen och ta en promenad eller nåt.

gullis dåå!!


Min systerson Melvin hade pratat om mig idag och sagt "jag vill träffa stora Ida. Jag skulle vilja att hon kom till mig."
åååh han är ju så söt:) var ett par månander sen jag träffade honom så jag få väl komma och hälsa på honom snart:)

Nu ska skynda mig på, måste cykla till jobbet om en kvart.


Linda var håller du hus!?

Now you see it


Trots att jag börjar jobba om två timmar så kan jag inte annat än gilla den här dagen. Har varit på promenad i det jättefina vädret med Sarah, och så varit och handlat. Och nu lyssnar jag på partymusik i mina jättebra hägtalare som jag satte upp igår. Bästa låtarna hittills att spela i dom är Now you see it och Det snurrar i min skalle. Snart ska jag definitivt bjuda in till förfest här, kommer kännas som man är ute nästan! Nu lyssnar jag på Riverside, funkar mycket bra den med:)

Winter takes her last breath makes way for spring


somna 01.30
vakna 11.00
äta youghurt
duscha
sminka
gå till bussen
åka buss
gå till jobbet
jobba
åka buss
hemma.

ungefär såhär har alla mina dagar sett ut senaste veckan, med några justeringar här och där, men annars så. HUR KUL Ä DÄÄÄ?
Längtar till lördag då jag ska städa (ja, jag längtar till att städa) och att bara ha en helkväll med film och mat och vad det nu blir, med Sarah.
Annars så tycker jag lite synd om min syster. Hon och hennes vänner kom nyss till Brasilien, och vad händer då? jo, värsta ovädret med översvämningar och jordbävningar och sånt otrevligt. Hoppas det blir bättre snart, för nu tror jag inte dom kan göra så mycket, antar att affärer och allt annat är stängt. Så för tillfället är jag glad att vara i Sverige istället för Brasilien, och det är man ju inte så ofta annars faktiskt.

Fin låt Asha Ali - Hurricane

Insecureities take the best of me
And I just want to run
You´re the first to ask
The one who dares to see just how it burns
And as the wind picks upp
Throws me on my back and it all goes black



Hahahahahahaaa kom att tänka på roligaste videon som Linda tipsade om, titta här: http://www.youtube.com/watch?v=H5XaZbviVFI

En svår och jobbig grej


Jobbet idag var väl inte så skoj. Mycket prat om jobb på nya avdelningen, alla är så intresserade liksom av jobbet. Är inte riktigt van vid det. Det är ju inga direkt viktiga saker vi sysslar med. En sak vore ju om man jobbade på BRIS kanske! då förstår jag om man pratar jobb hela tiden, oavsett det är rast eller inte. Ja, ni fattar!
Känns i alla fall bra att jag lärt mig ganska mycket redan, man vill ju inte verka trög liksom.

Nu äter jag menthos. Det är ju gott, men framförallt spännande. Ska man få en god rosa eller en gul halväcklig som smakar svagt av diskmedel? Mycket spännande som sagt.

Imorgon börjar en ny delkurs, Vardagslivet heter den. Kan nog bli lite intressant tror jag.. Hoppas åtminstone. Sen är det jobb. sen är det hem och äta och sova sen är det jobb sen är det skola och så vidare.... Ingen jätteskojig vecka!


jag i lördags.


jag igen hemma hos Linn H


Linda o Linn H


Limpan o Emma

hewegud


Igår var det roligt. linda och jag dansade som iddi. jag ramlade baklänges på dansgolvet 2 gånger. inte okej. har sår på näsan och en liten bula i pannan. tog taxi hem. trött.  inga nycklar. taxi tillbaka och hämta nycklar, taxi hem igen. åkte buss hem till linköping idag. gosade med kissen. sov tre timmar. åt pizza och kollade på film med sara och ana. nu sovasovasova.

can't get it right today


Alltså åh fy fan jag vill inte jobba på nya avdelningen!! det var verkligen inget fel på folket, maskinen var lätt och så vidare men jag vill tillbaka till mitt gamla folk och min gamla maskinjävel! trivdes ju verkligen där. bläbläblä. Vet att jag inte borde klaga men jag måste. Hoppas jag vänjer mig hyffsat.. snart helst!
Idag ska jag fortsätta göra tråkiga saker. Diska och tvätta.

Trötttrötthejdå.

RSS 2.0