So sick


Jag vet att den här låten är gammal och egentligen inte alls särskilt bra, men jag gillar ändå So sick som görs av en kille med det inte så asballa namnet Ne-Yo.
Det var väl egentligen bara det.. Nu ska jag dammsuga!

freedom!!!


Ah äntligen är den satans hemtentan inlämnad. Förstår inte hur, men på något sätt lyckades jag få ihop lite skit att lämna in. Var ute i god tid och var färdig redan halv fyra inatt... Åtminstone god tid om man jämför med Sara som var klar halv sex:P det är min tjej det!
Var lite på stan efter och råkade köpa ett linne och en t-shirt. T-shirten kändes ganska behövlig då jag har typ.. en. Linnet kanske inte direkt något jag behövde, 6:e linnet sen jag fick lön:P men det var fiiint! och billigt, 99kr.

Ikväll ska jag på bio, Avatar i 3D blir det, wohoo! känner mig lite efter, men det ska bli kul att se iaf. Vet ju någon som bara vill gå på den för glasögonens skull haha.
Imorgon börjar mitt nya liv som fast anställd, är nästan lite nervös. Ska ju lära mig ny maskin, jobba med nytt folk osv..

studentmisär


Klockan är halv fem och här sitter jag vid mitt lilla köksbord med böcker, papper, snusdosor och godispapper överallt. Har äntligen lyckats få klar en fråga, blev visserligen inte alls nöjd men det får duga. Tyvärr har jag 2 frågor kvar som på något sätt ska hinnas med imorgon, för inatt orkar jag inte mer. Men det är som vanligt, på något sätt går det:)
Men misär är det i vilket fall som helst, även om misären i min lilla lägenhet nog är snäppet värre. Så jävla skitigt och stökigt så jag nästan mår illa! nej okej det gör jag verkligen inte, är ju så noll pedant man kan vara. Men helst skulle jag ju vilja att det var rent och fräscht, hinns tyvärr icke med. Onsdag tänkte jag först, då kan jag städa.. men nej va? kommer ju va görsatrött efter tentaskrivning och på kvällen är det tentafest, alternativt att jag sviker och går på bio istället. I vilket fall så hinns det inte med! torsdag säger vi, ja så får det bli.
I helgen skulle jag vilja åka till Motala för lite påskfirande! påskägg, god mat och hawys på lördagkvällen. Ska se om jag kan fixa barnvakt åt Kissen bara, kan bli problematiskt. I värsta fall får jag slänga med honom på bussen till motis och hoppas på att han inte skämmer ut mig genom att jama hela vägen.

ni får göra som ni vill, jag säger lycka till


HELGEN

Helgen började tidigt, redan i torsdags. Lite spontant besök av Linda, som förgyllde ett par dagar! på torsdagen var det shopping och utgång på scheman. Tummen upp på det! Fredagen bestod av shopping ännu en gång. På kvällen kände vi oss lite slitna så det blev en slapp och skön kväll hemma!
Lördagen bestod av shopping igen, denna gång med Sarah F i Norrköping. Vi hittade en jävla massa båda två, så vi var två nöjda men sjukt trötta tjejer. Trots det så kämpade vi och fixade ordning oss och styrde upp en förfest för två med rosévin, hjärtanchips och bra musik. Kämpade med att rolla Sarahs megahåriga byxor, fixade med mitt linne och massa annat... till ingen nytta:P vi gick nämligen in till stan och stod i kön till NH i 30-40 minuter för att sedan skita i det och gick och åt istället, haha. Men överlag en värd dag och kväll:)

NU

Hemtenta. Och jag gör allt för att slippa. På något sätt måste jag iaf blir klar till onsdag klockan 13... får se hur det går, men på något sätt så.
Satt jag precis och tänkte att "aa varför har dom inte ringt från Arla på typ två dagar! måste ha tider så att nästa månad också går ihop", men så kom jag på att från och med 31 mars är jag ju fast anställd. Sjukt skönt att slippa oroa sig längre.

saker jag gillar och saker jag inte gillar


JAG GILLAR

min singer/songwriter-spotifylista
filmen Remember me som jag så på bio nu ikväll (sjukt sorglig visserligen)
att Linda kommer hit imorgon
att jag ska äta våfflor imorgon
att jag och Linda ska pimpla vin och dansadansadansa på fredag
att jag fått fast jobb på Arla
att jag och Sarah ska till Norrköping och handla allt vi ser på lördag
att jag och Sarah ska laga mat och dricka vin på lördag
att jag och Jenny snart ska bestämma en helg då hon ska komma hit



JAG GILLAR INTE

att jag inte kommer ha något liv fram till sommaren (jobba 100%, plugga 100%)
att jag ska upp om 8 timmar (skulle kunna sova säkert 14)
att det är så stökigt hos mig
"mumma", "me like" och "natti". vidriga ord.

going to motown


Det blir ännu en lugn helg. Åker till motala snart med mamma. Min bästa bror Jonas och hans tjej Johanna ska vara i Motala i helgen, så det ska ju bli himla trevligt faktiskt. Funderar ändå på att hälla över en del av min vinbox i en petflaska och ta med, är så sugen på black tower känner jag.
Tanken var först att jag skulle lämna kissen hemma och att Sarah skulle komma och titta till honom några gånger, men nee jag har för mycket mammakänslor så jag tar med honom:)
Ska iofs på en liten tripp imorgon och jobba 15-22, sjukt dum tid. Varför inte 12-19 då istället så man kan göra nåt av kvällen? men nej, det går icke. Men jag ska icke klaga, är glad att jag får jobba så mycket.

Nej nu kommer nog mamma alldeles strax!
Förresten, lyssna på Tiny dancer med antingen Elton John eller Ben Folds. Den är såå härlig!!

lite kvar


Sara S har varit här ikväll. Jag gjorde en blåbärspaj, fast den blev inte riktigt som det var tänkt. Formen som jag hade var visst för stor för min miniugn, haha. Så den blev lite ful när jag skulle i med allt i en annan form! men svingod i vilket fall:)
Sen pratade vi resa och försökte räkna ut lite hur mycket pengar vi behöver spara, kom fram till den nätta summan 85000kr. Känns lite avlägset just nu, har 4000 än så länge.... Men nu blir det att leva tråkigt och snålt! det är det värt. Nya Zeeland 1 månad, Filippinerna 3 veckor, Thailand 1 månad, Malaysia 3-4 veckor, Bali 5-6 veckor, så allt som allt 5 månader. Något i den stilen har vi tänkt! Himla bra plan tycker jag. Slutet i december, början av januari åker vi nog. bara 10 månader kvar:P

Nu är jag superdupertrött! gick upp halv nio idag (!!!), eftersom Kissen skulle vaccineras. Gick jättebra, han är ju så duktig min bäbis. Han har fått massa gott att äta idag, klart det ska va festligt när man fyller ett bast liksom.

grattis finaste kissen


Ja, nu är min lilla älskling ett helt år! som present så ska han vaccineras imorgon (idag då). Kanske inte bästa presenten! ska ge honom lite god mat också, då blir han gladaste kissen.

Jobbet idag gick väldigt bra! hade väldigt lite att göra, så hann med att läsa ut The Dirt och 40 sidor i en kurslitteraturbok. Hade jag haft lite bättre disciplin hade jag läst mer än dom där 40, men det är bättre än inget.

Okej nu är jag jättetrött, orkar inte skriva mer. Saknar Jenny.

anna bergendahl


Åh Anna vann, så himla glad blev jag för hennes skull:) gillar verkligen låten och Anna, man vill ju bara krama henne liksom.
Idag har jag varit ute på långpromenad runt ån i solen med Sara S, hur härligt var inte det då? våren är ju faktiskt här nästan, förutom all jävla snö som tycker att det är okej att ligga kvar fortfarande. Tycker inte jag!!
Har lagat mat två gånger idag och det är ju lite sjukt faktiskt, eftersom jag lagar mat väldigt sällan. Först blev det korv med bröd o lite grönsaker, sen gjorde jag matlåda (haloumi,potatis o sås, mmm!). Matlådan är till imorgon då jag jobbar 12 timmar, 10-22. Därför jag sitter hemma ikväll, såhär på en lördag och allt. Men det jag hade att välja på var förfest+utgång, förfest+utgång eller bowling+utgång och jag kände att gå ut kommer ju inte på frågan. Tänkte först att jag kunde vara med på förfest i alla fall, men kände sen att.. nej. Antingen skulle jag bli jättepepp och vilja följa med ut o bli sur för att jag inte kunde eller så skulle jag vara opepp och bara tycka det var tråkigt.. Så då blev det hemma, känns ändå helt okej. Fast nu är jag sugen på hjärtan med ost och lök-smak ni vet? såå himla gott, men har inga hemma:( buhuu!

Ska kolla lite grejer till min och Saras resa nu:) jag längtaaar!

jempa


Jenny är kanske bäst på att få mig på bra humör. "Jag är ju bara en vanligt ful tjej, inte sådär extremt" hahahaaa, dör.

Nu ska jag och Jenny snart säga godnatt och så ska jag försöka ringa mamma igen, hoppas hon svarar! orolig för min lilla mormor:(

Älskade mormor


Tänker på dig och ger dig all styrka jag har! Världens bästa du.

bilder från vickans och min resa - 2008


Bangkok! Första bucketen:)


Hahahaa! på Koh Samui


Koh Phangang (kommer inte ihåg hur det stavas..?)


Bästa rummet! många suspekta saker fanns där inne, bland annat gamla kläder som vi ser här!


Sängen var verkligen jättefräsch och skön också....


Haha hej imanso


Paddlade när vi var på raily beach


Paradiseeet! Long Beach, PhiPhi


Hade lite tovigt hår visst


På en båt!


Gööörglad, PhiPhi


Wöööwöö vi har slutat femmaaan


Sila sanden mellan tååårna


Härliga människor! PhiPhi det här med


Maya Beach


Maya Beach igen


Matmeny. stir FRIEND liksom, dom är inte alltid bäst på engelska i Thailand.


Var på bio i Phuket


Graciös tjej i poolen





På väg till Lembongan tror jag. fiiin himmel!


Marknad


höhöhöö


Nej nu orkar jag inte mer, tar resten en annan gång:)

hemma i mitt andra hem


Kom hem till min lägenhet för någon timme sen. Känns lite skönt på ett sätt, men skulle inte haft något emot att stanna några dagar till. Pappa var världens snällaste och skjutsade mig. Var nog tur också eftersom jag inte riktigt hade kunnat lita på att jag kunnat köra idag efter allt drickande igår. Var väldigt roligt igår faktiskt! först var jag, Linda och Elli hemma hos mig och lyssnade på partymusik, åt snääcks och drack vin/sangria/öl. Sen åkte vi till Hugos (nej, tänker inte säga Texas, sämsta namnet, hur dålig fantasi har dom liksom?), där var det också roligt, förvånansvärt nog. Men idag är jag sjukt trött och ganska så bakis, så det lär ju bli väldigt tidigt i säng för min del ikväll! längtar redan nu:)

Veckan som kommer, kommer bjuda på plugg och jobb mestadels. Sen i helgen kanske min kära bror och hans tjej kommer till Motala, så i så fall åker jag till Motala på lördag. Hoppas! var ett tag sen jag träffade Jonas nu, och Johanna också för den delen.


bästa bror!

trivs


Det är så skönt att vara hemma! Att umgås med bästa riktiga vänner, att sova i soffan hos pappa, att åka bil med mamma.
Är så glad att jag lyckats undkomma att jobba i helgen, så imorgon blir det lite fest här hos mig med Linda, Sarah B och Elli. Men innan dess ska jag till Simhallen med pappa och min systerson Melvin! ska bli så roligt, han är så härlig Melvin:)
Längtar inte så mycket till söndag. Då ska jag packa in Kissen och alla hans grejer plus alla mina tusen grejer i pappas bil, åka hem till Linköping och lämna av allt. Sen då, jo då ska jag åka tillbaka till Motala och lämna tillbaka bilen och därefter ta buss tillbaka till Linköping. Ska bli sådär roligt! men men, det är då det..


Work work


Ungefär 4-5 dagar i veckan blir jag väckt av att någon från Arla ringer. Det hände igår och det hände idag. Skillnad idag var att jag faktiskt gick upp sen, kl 09:50. Vet seriöst inte när jag sist gick upp så tidigt:) men det känns bra! nyss ringde chefen igen och förstörde mina helger, men det är ju bra på sitt sätt. Pengaaar! har börjat spara till resan nu, och det känns ju skitbra.

Ska till stan sen och äta lunch med Linda och Sarah B, härligt! Sen ikväll ska jag och mamma äta middag, mycket mat blir det:) senare vet jag inte vad det blir faktiskt, kanske mys med mamma. Blir bra vad som:)

Att dricka vin med en bästa vän


Det var precis vad jag gjorde igår! men innan dess hade jag ju släkten hos mig i Linköping. Det började väl inte så bra när mamma frågade "du kom ihåg att köpa bröd va?", "eeh va? nej men just det, neeeej". Så jävla typiskt mig! Mamma skulle fixa pålägg och sånt och det enda jag behövde komma ihåg var att köpa bröd, men nej då det glömmer jag såklart mitt uppe i bakhetsen! Det var ju inte så svårt fixat iofs, men i alla fall.
Min tårta blev en succé!! svingod var den. Hallon och kiwi, jag gillart! presenterna jag fick var också succé, eftersom jag fick det jag önskade mig. Har nog blivit lite vuxen, för det jag fick och önskade mig var: mixer, våg, kuddar, presentkort på Hemtex och en grej att ha räkningar i (fick pengar med, kanske inte lika vuxet). Haha, låter ju skojigt va men jag var nöjd!
Åkte sen med till Motala och gosade lite med Kissen innan Linda kom och hämtade mig. Vindrickande och prat hela natten lång och sen övernattning. Mysiiiigt!
Idag har Linda och jag shoppat krejsi i Motala (!!). "Den här var ju fin, den skulle jag vilja ha... Okej, jag köper den!", så lät det ganska många gånger idag. Köpte bland annat en sånhär söt liten sak!


179kr på Lindex!



Ikväll har jag och Linda varit här hos pappa och tagit det lugnt bara. Fast nu har den lilla busen varit på äventyr i x antal timmar...:P

grattis på mig själv


Är lite arg faktiskt. Skulle ju vara duktig hemmafru åt mig själv och baka idag. Dom där jävla snoddasarna blev ju åt helvete. Såå ovärt när jag hållt på med skiten i säkert en timme och så blir det ju massa disk med! Som tur är så verkar tårtan bli bra iaf:) Var tvungen att ta en liten paus innan jag börjar diska alla hundra skålar, bestick och all annan skit. Bläää! Nej nu låter det som jag är på dåligt humör här, men neej jag fyller ju faktiskt så då kan man ju knappt vara det!
Är lite spänd förresten, för det kommer visst ett blombud till mig sen!!:) jag gissar på att det är min bror som skickat, alternativ två är min syster.

Har inte träffat min kisse på nästan fyra dagar, så jag saknar honom minsann ganska mycket! här är kissen en liiitenliten kissemiss. Sööööt!

städa


Nu har jag städat i 3½ timme!! my goood. Men nu jävlar är det sjukt rent här, känns mycket bra. Släkten kommer ju hit imorgon (biiiirthday) så då vill man ju impa lite :) haha.. Fast jag har ju inte bakat än och det orkar jag fan inte nu, men hinner det imorgon innan dom kommer. Snoddas och tårta blir det!
Kom att tänka på att jag firat mina senaste födelsedagar lite annorlunda senaste åren.
2008: Firade 20-årsdagen på PhiPhi i Thailand med Vickan, hadet det sjukt roligt. Varmt och skönt, 35 grader gissningsvis.
2009: 21 år blev jag i Sydney. Mådde fortfarande skit efter en vidrig magsjuka, så det blev inget galej. Men varmt var det iaf, 30 grader kanske.
2010: Och i år firar jag 22 år i Sverige, sjukt mycket snö och kyla. Första timmarna av födelsedagen kommer jag spendera hos Daniel med chips,dipp och film. På kvällen  kommer som sagt släkten och sen följer jag med till Motala och träffar älskade Linda!!

RSS 2.0