Pattaya

Ar i pattaya, thailand nu! love it.

idamansson. pa resedagboken.se!

12½ timme kvar!


Helt sjukt som sagt! men nu är allt fixat i princip, har inte packat ner sakerna i väskan men allt är nere i påsar o neccessärer (stavning?). har förövrigt 4 st neccessärer med mig!

Nu kom min syster! o snart kommer resten av släkten. puss!


18 timmar kvar!


Kan ni fatta det eller? jag kan inte iaf. är mest lite pirrig o glad:)

Kvällen igår var lite kaotisk men var glad att jag var med josie o vickan hela kvällen iaf=) love you! o tack elli o sarah för jordgubbsvinet:) o tack ewe för att du också var där!
vi åt tacos o drack o spelade lite spel. sen drog ewe,elli o sarah. lite senare åkte jag,josie o vickan in till stan, till hugos. trivs ju inte där riktigt men var kul att dansa lite iaf:)

Nu ska jag packa! hihi.

Kommer förmodligen skriva nåt mer, men om inte så är det resdagboken.se som gäller, där jag heter idamansson. (med en punkt ja!)

My love


Jag saknar dig.

mer än så orkar jag inte skriva, är så himla trött.

Through your eyes


Var och lyssnade på min brors framläggning för sitt ex-jobb igår. han var så himla duktig! blev verkligen imponerad, o stolt:) efter vi lyssnat så åkte vi och åt på cloetta center, gott var det! sen åkte jag o mami o hjälpte jonas att köpa massa öl som han skulle ha till kvällen. och efter det åkte jag till mattias.
Fikade och slappade lite, sen åkte vi till motala. var en sista sväng på apoteket:) bästa affären! sen så slappade vi mest och kollade på tv. och myste! vi kommer ju inte ses något mer nu:( jag jobbar ju dum tid idag, ska handla o laga mat o fixa till kvällen på fredag, ha avskedsmiddag med tjejerna på kvällen, packa o va med släkten på lördag.. och sen åker vi!!! längtar ju väldigt mycket nu faktiskt, men lite ångest är det ju också.

Vickan är världens snällaste! hon ska hämta mig idag efter jobbet, verkligen bra eftersom det inte ens går någon buss. eller ja, isf skulle jag behöva gå minst en halvtimme för tidigt.

Nej nu måste jag duscha o fixa lite!

Tell me who made these rules


Jag saknar mattias redan! hur ska det gå egentligen dom här fyra månaderna? hm, tror iofs inte det kommer vara döden precis, men kommer ju sakna rätt mycket ändå. men hade iaf en himla mysig kväll igår och så ska vi träffas imorrn, det gör mig glad:)

En fullspäckad dag idag om man säger! vickan kom till linköping vid halv elva typ. vi åkte in till stan. shoppade lite på apoteket som vanligt! och batterier och sen såndär grej så man kan ha två hörlurar till ipoden, bra om vi ska se på film. sen åkte vi till josie. slappade mest först, sen åkte vi in till stan. vickan o jag fixade malariatabletter, eftersom vi ju bestämt att vi ska till borneo. sen så fikade vi o hade det mysigt:) gick lite på stan o försökte hitta nåt slags klädesplagg till josefine, men det var ju helt jävla omöjligt. hon gillar ju ingenting:P
Sen åkte jag o vickan hemåt. åkte till jenny för lite mys:) hon hade köpt chips o dip, himla sött tyckte ju jag! men åkte hem tidigt, ska ju upp redan halv åtta imorrn.

Fjärilen i glaskupan


Jag och mattias var på bio igår, fjärilen i glaskupan. den var så fin! och tragisk. för den som inte vet så handlar det om elles förre chefredaktör jean-dominique bauby som, när han är 42 år, får ett slaganfall som gör att blir förlamad i hela kroppen, förutom vänstra ögonlocket. vidare handlar det om hans liv med locked-in-syndromet och hur han skriver en bok genom att kommunicera med ögonlocket.
Sjukt bra film! var så stört i slutet av filmen när eftertexterna rullade. jag o mattias o dom två som satt framför satt kvar tills alla eftertexter tog slut. hur ofta händer det på bio? aldrig, typ. vilket alltså betyder att den var riktigt bra! till och med jag som är så okänslig vad det gäller böcker och filmer fick tårar i ögonen flera gånger.

Snart kommer vickan hit till linköping, ska till kilroy en sväng och sen till norrköping!

De 5 dagarna som är kvar:

Idag: kilroy, norköping
imorgon: linköping för att se brors framläggning,äta med familjen,träffa mattias
torsdag: jobba 14-22, börja packa sen kanske?
fredag: fixa med lite papper, o försäkringen, avskedsmiddag/fest
lördag: packa! avskedsmiddag,födelsedagsfirande med familj o släkt


MÅSTE TRÄFFA JENNY OCKSÅ!! MÅSTEMÅSTEMÅSTE. 


Nu kommer nog vickan snart! hej då


We clean up and now it's time to learn


Det haglar ute, svinmycket alltså! vafan hände liksom? fast nu har det nästan slutat. konstigt!

Nu har jag lagat mat, ätit mat och diskat. plocka iordning i mitt rum blir nästa!

Better together


Nu har jag dagen ganska bestämd iaf.
- städa lite i rummet
- äta, duscha, fixa mig
- till stan med jenny
- mattias

Om bara ett par timmar åker min fina linda till norge! kommer inte träffa ungen på över 4 månader, illa är det! men glad för hennes skull, o för min också, att vi båda ska göra nåt skojigt:)

We don't notice any time pass


Jobbet igår var väl eh ja.. sådär. funkade men inte askul direkt. var väl sista gången jag var där nu på lite mer än 4 månader. kommer sakna mina älskade brik-maskiner! okej, kanske inte riktigt.
Efter jobbet åkte jag till tobbes lägenhet där vickan o josie var. jenny kom sen också. hade mycket att prata om, alla ville prata heela tiden:)

Idag är jag stolt över mig själv! gick upp 09.20, mycket bra gjort. har ju gått upp typ 12 varenda dag den senaste tiden. men lika bra att vända tillbaka dygnet redan nu, ska ju åka klockan 6 på söndag liksom.

Idag ska jag köpa lite grejer hade jag tänkt. i linköping kanske, för jag ska nog träffa mattias.

You and I will walk together again



jack johnson - we're going to be friends.
osynkat med sång o bild, men men!

But I don't know if you are meant to be my destiny


GRATTIS NÅRIS!! på 20-årsdagen:)
har varit hos henne ikväll, osen på ett annat träligt ställe, o efter det åkte jag,sarah o ewe o åt på sibylla. mm gott! sen hem. blev ju inget party för mig idag, så lite segt har det varit, men har ju iaf varit med mina tjejer som jag gillar så mycket!

Jag åker verkligen jättejättesnart! så jävla sjukt är det. blir fullt upp fram till dess
- jobba imorgon
- köpa massa saker, typ myggnät,batterier osv
- PACKA!
- åka till linköping när min bror har framläggning för sitt ex-jobb
- träffa mattias
- träffa mina vänner och säga hej då (sorgligt!)
-  släkten kommer hit o firar min 20-årsdag i förskott o säger hej då
- planera resan kanske?:)

mm blir nog bra det där:)

saknar mattias alltså! men kommer ju få vänja mig vid det här.. är ju ett tag kvar till bali om man säger!

We're going to be friends


Jag gillar verkligen jack johnson - we're going to be friends. så härlig verkligen.

Seriöst alltså, jag måste börja packa snart! har en vecka på mig bara. har ju ingen tid på söndag, ska ju åka redan klockan 6. en vecka är verkligen ingenting. längtar sjukt mycket! men på ett sätt är det ju läskigt.. 4 månader, det är lång tid. men en skitbra, underbar upplevelse kommer det ju bli!

Nu ska jag duscha och städa upp lite i mitt rum.

Joaquin Phoenix


Håller verkligen med katrin schulman! av någon anledning älskar man ju joaquin phoenix. speciellt efter en av de bästa filmerna någonsin, walk the line. många tycker kanske att han är ful , men icke! han har ju nåt alltså. titta bara på honom va!

It's not that easy


Gick till sarah b igår, där var josie,ewe o elli. drack vin o bara försökte så att alla skulle må bra:) sjukt att alla fem har seriösa love problems.
Lyssnade på massa härliga gamla godingar, en favorit var ju solid harmonie - to love once again. seriöst bra alltså:)
sen gick jag,josie o ewe hem till ewe o sov. nu är jag hemma.
Fick nyss ett samtal från linda. ville bara spy när jag hörde vad hon sa! vilken jävla idiot han är alltså. vill ju bara döda honom.. eller nåt! sådär gör man fan inte mot min vän, aldrig!

Ikväll ska vi till elli, hon fyller 20 imorgon! men blir inget party för mig om man säger. ska ju jobba imorgon med så.

The times they are a-changin'


Hänt en del i mitt huvud sen sist! pratade med mattias igår och nu är mina tankar helt annorlunda. har sen vi blev tillsammans tänkt att "känns det inte 100, 100, 100 procent när jag åker så kan vi inte vara tillsammans".. och det känns ju inte 100 procent! jag tycker om honom och är kär i honom, men vi har ju inte träffats så länge och det är väl det som gör att det inte kan kännas 100.
Tycker fortfarande att det känns tråkigt såklart, men vad ska man göra? det är ju bara så att jag ska åka, o han också. that's it om man säger! men jag kommer sakna honom jättemycket såklart.. men vi ska ju iaf ses på bali! det ska verkligen bli skoj. och så kommer vi ju kanske jobba ihop 8 timmar om dagen under hela sommaren, hoppas bara inte vi blivit osams till dess:P

Har varit hos josie ju! det var himla mysigt och trevligt. vi var lite på stan, och så åt vi och fikade. och kollade på humorlabbet! blev lite besviken på de första avsnitten, men de sista 3-4 avsnitten är så jävla roliga. värt!
I förrgår somnade jag typ halv sex, arla ringer en halvtimme senare o undrar om jag kan jobba! jag dog. men hade ingen bil och sömnbristen var ju ganska stor. så det blev inget med det. men jobbade idag iaf. så jävla jobbigt.
somnade 2 igår - gick upp 5 - gick från jonas till jobbet, tog en halvtimme - jobbade - dog av trötthet - vänta på bussen i nästan en timme. mm rolig dag!

Jag är orolig o nervös för min tjej!

Norrköping


Ja, om en kvart ska jag gå till bussen för att åka till josie. är lite rädd för att missa tåget sen, har bara fem minuter på mig, men det ska väl gå bra.. hoppas jag!
Kom precis på nu att jag ju måste ta med mig humorlabbet, äntligen ska jag få se det! ska bli roligt. ska annars bli helt jätteunderbart att träffa josefine, var verkligen längesen jag träffade henne längre än 5 minuter, typ.

hej då

Don't be hasty


Jag hade inte somnat när mammas klocka ringde, o då var väl klockan 6. mm härligt!! så har inte varit vaken särskilt länge, trekvart typ.. jaja.
Ska åka till josie idag istället.. med buss, tåg o spårvagn! kommer bli kämpigt, men det är det värt. ska åka vid tre, så det är nog bäst om jag börjar fixa mig snart.

Skrev det här gör en timme sen, men blev visst inte publicerat!

04:45


Klockan är alldeles för mycket, men orkar inte försöka sova. det får bli när jag är riktigt trött så jag somnar direkt, orkar inte med jobbiga tankar, och då kan jag ju ändå inte sova.

Ska nog läsa ut boken jag läser nu, "Mias systrar". den är bra, men hemsk också. fast ja, jag gillar ju sådana böcker.

But I need your ears and I need them now I've got something to say
den raden har verkligen fastnat i mitt huvud. iofs så har hela låten, still crazy, fastnat. verkligen fin är den!

I don't care if you don't want me, I'm yours, I'm yours right now


Försökte sova förut, men det fanns inte en jävla chans. för mycket tankar och saknad helt enkelt. fanfanfan. jag saknar, saknar, saknar.. så sjukt mycket.
Även om jag själv förstår att oddsen kanske inte är bäst när man träffats fyra månader och sen ska vara borta från varandra i  nästan fyra månader, jag förstår det! men det spelar fan ingen roll. vill man så går det.

Tur att jag har min älskade linda som också är vaken med mig:) är så glad för hennes skull att hon kommer iväg till norge nu! och i sommar vet du, då ska vi ta igen alla månader vi missat!

But I need your ears and I need them now I've got someting to say


Linda har precis trippat hem. vi har mest slappat, kollade på ciao bella också. den dög väl, men ja, dom är ju 16 liksom så lite fjantigt blev det.

Janne på arla ringde förut med, så ska jobba på söndag. bra det! söndag = bra pengar.

Ska gå o lägga mig ganska snart tänkte jag så jag kan vända tillbaka dygnet lite grann. somnade cirka 05:30 inatt/imorse, lite sent kan ju t.o.m jag tycka.


Jag saknar dig!

Tråkiiigt


Nu har jag vant mig vid att datorn mår bra igen och varit inne på alla sidor hundra gånger, så nu har jag minsann tråkigt. men linda borde iofs komma vilken sekund som helst, det gillar jag.
Ska kolla på I huvudet på gynning som börjar snart, älskar att ha femman igen!

Det är läskigt hur jävla fort dagarna går! bara 12 dagar kvar nu, det är ju ingenting. känns lite läskigt och jobbigt att vara utan alla man tycker om, men jag längtar ändå sjukt mycket.

And it breaks my heart


Suppose I never ever met you
Suppose we'd never fell in love
Suppose I never ever let you
Kiss me so sweet and so soft
Suppose I never ever saw you
Suppose you never ever called
Suppose I kept on singing love songs
Just to break my own fall
Just to break my fall
Just to break my fall
Just to break my fall
Break my fall, break my fall

Stick with me baby


Har fått en del gjort idag också! bra det. varit på skatteverket och fixat så att jag får deklarera senare. bra det. fattar iofs inte vad deklaration är typ, men det visar sig väl sen kanske.
sen stan med linda, köpte lite mer till resan och var på apoteket.

Har fått tillbaka datorn nu! var rädd att han skulle bli borta från mig ett tag, men som tur var inte:)

Ska fortsätta kolla på grey's nu!

Looking goood!


Alessandra Ambrosio är ju stört snygg! visst ja?

image16

Det är så logiskt, alla fattar utom du


Var och jobbade lite förut, bra att få lite pengar om man säger! sen åkte jag hem och kollade på tv, har fått massa nya kanaler nu. härligt är det! kollade på grey's, det är verkligen bra. har saknat det!

Sen åkte jag till jenny. vi gjorde många vettiga saker. åt på burger king, gott mmm. sen spelade vi spel på mobilen, alltid kul såklart. sen körde vi badminton med godis, ännu roligare faktiskt. älskar att ha så mycket att göra:) sen kollade vi på sunes jul! älskart. älskar rudolf mest. "nu ska vi hugga gran, ja! nu ska vi hugga gran, ja! nu ska vi hugga oss en gra-a-a-aaan!" haha!

nu är jag hos linda och myser:) skulle ju gå o lägga oss tidigare idag sa vi ju... får se hur det går med det:)

Annars känns det.... sådär får jag väl säga. saknar ju.. och som sagt;  jag är kär i dig!
ja... blir nog bra till slut.

Skojigt

RANDOM
namn - Ida månsson
födelsedag - 3 mars
hemstad - motala
ögonfärg - brun
hårfärg - blond
längd - 161,5
högerhänt/vänsterhänt - höger
civilstatus - it's complicated som man säger på facebook!
värsta ovanor - nicko
stjärntecken - fisk
skostorlek - en snygg plattfots-39:a
är dina föräldrar skilda - ja
skor i dag - converse
svagheter - mansparfym!
rädslor - va själv, mörker
mål för året - ha stört kul i thailand, jobba som aset så jag kan åka iväg sen igen
det första du tänker på när du vaknar -
I veckorna: fan vad klockan är mycket!
Helgerna: samma


ANTAL
antal personer du kysst - vet ej
antal förhållanden - eh beror på hur man ser det väl? men 3 då säger vi
antal syskon - 3
antal piercings - noll
antal tatueringar - nollan

FRAMTIDEN
namn på barn - hm.. amanda är fint!
vad vill du bli när du blir gammal - glad
drömjobbet - jobba på kilroy!

FAVORIT
mat - vet inte faktiskt
sport - gillar inte att sporta men gillar ju att kolla på typ allt på tv! förutom fotboll o hockey såklart
djur - katt
glass - är sugen på igloo nu
godis - choklad
låt - just nu är det ju paolo nutini - still crazy
nummer - inget
tuggummi -
helgdag - fredagar
årstid - sommar
tandkrämsmak -
radiostation - p3

HAR DU NÅNSIN
varit kär - nu, ja!
blivit dissad - haha jag raggar aldrig!
rymt hemifrån - ja, två meter frn tomten typ
föreställt dig ditt ragg naken - eh?
skolkat - ja
sovit utomhus - ja
gråtit i skolan - ja
spytt i skolan - nej
velat bli modell - nej
gjort något dumt som du skrattar åt i dag - ja
sett en död människa - nej
druckit alkohol - ja
ätit sushi - nej
retats - ja

THIS OR THAT
cider eller öl - cider
pepsi/cola - cola
mc donalds/burger king - mc donalds
kärlek eller sex - kärlek mest
choklad/vanilj - vanilj
jordgubbar/blåbär - jordgubbar
kött/veg - veg
tv/film - tv
gitarr/trummor - gitarr
adidas/nike - adidas
kinesiskt/mexikanskt - kinesiskt
kakor/paj - paj
mtv/vh1 - vh1
blind/döv - döv

KAN DU
gå ner i splitt - nej
skriva med båda händerna - ja
vissla - jo
blåsa en bubbla - ja
ha dina ögon i kors - ja
nudda näsan med tungan - nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
du nuddade - linda
du pratade med - linda
du msnade med - venne
du kramade - mattias
du skällde på - vet inte

SENAST DU
skrattade - nyss
grät - i förrgår
filmen du såg - O.J Simpson-filmen
tuggade tuggummi - igår kanske
drog ett skämt - nyss
sjöng en sång - förut

VAR ÄR DU
vad ser man utanför ditt fönster - östermalmsgatan
lyssnar du på musik nu - ja
vad har du på dig - linne,tröja,byxa
vad är det på din musmatta - inget

HAR DU NÅGONSIN
blivit kallade hora - tror inte det
ljugit om din ålder - ja har jag nog
bråkat utan anledning - ja

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
druckit alkohol - ja
rökt - ja
shoppat - ja
skejtat - nej
bakat - nej
motionerat - nej
solat - nej
haft sex - ja

But I need your ears and I need them now I've got something to say


Hänt en del sen sist om man säger! Är väl både glad och ledsen över det hela.. men jag hoppas att vi kan lösa det på ett bra sätt iaf... men... jag är kär i dig också i vilket fall, hur vi än gör med det.

Ska åka o jobba lite med jempa sen. ska bli skönt med lite pengar, o känna att man gör nåt iaf. blir lite rastlös på att inte göra nåt! har ju inte jobbat på en vecka nu.

Kanske ska åka till josie i norrköping i veckan, eller till vickan i stockholm! men kostar ju pengar.. hm, får se..

Paolo Nutini - Still crazy

Jag älskar den här låten. tack linda!


Before you know it you're frozen


Skit åt helvete alltså! känns inte bra i magen alls. inte alls faktiskt.

Nu ska jag gå till stan och se ut som helvetet själv, men vill ju så gärna träffa josie o ewe.

Godmorgooooooooon


Jag vaknde för en sådär 40 minuter sen, men jag somnade faktiskt inte förrän fem igår! lite ångest är det ju ändå, men men.
Idag vet jag inte alls.. ska nog ringa josse larre o se om vi ska se på humorlabbet nån jävla gång:) ikväll kanske det blir lite dricka o spel hos tobbe, skulle va skoj.

Bleeding love


För några dagar sen skickade nåris en länk till en youtube-video, leona lewis - bleeding love. hade hört den förut men inte tänkt på att den är fan bra:)
gick inte att få in videon här, men det är ju ändå låten!


I was just thinking


Har varit en himla bra kväll faktiskt! först åt jag mat med mamma,lasse o rebecca. asgott! sen kollade jag o becca på let's dance, lite kul men var ju så jävla långt. två timmar liksom! jaja, sen åkte jag till tobbes nya lägenhet med vickan. verkligen skitfint! impad blev jag. sen satt vickan o jag i tobbes kök i ett antal timmar och pratade om resan o en massa annat o lyssnade på våra ipodar i dom nya, fina högtalarna:)
Imorgon vet jag inte, är sugen på cider, eller kanske vin, och lite spel typ. låter bra tycker jag, får se hur det blir.

Hur jobbigt är det inte att nån hackat sig in på bilddagboken, som nu råder en att byta lösenord om man hade samma i bilddagboken som på nåt annat ställe? svinjobbigt! jag har ju samma överallt. hoppas inte den som hackat sig in läser det här, för jag orkar inte byta.
På tal om dagbok ja! har skaffat mig en resedagbok nu. idamansson. heter jag (med en punkt i slutet, ja!). om nån vill ha mail när jag skrivit, tell me.

Hoppas verkligen jag kan sova inatt. orkar inte med en femte natt på detta vis alltså!

Fredag


Åkte ju till mattias igår. var på ikanohuset och köpte lite presenter till vickan och en annan skitbra sak: högtalare! är sjukt nöjd med dom, små och värsta bra ljudet. sen hem o göra mat o kolla på antikrundan! gillar det programmet. kunde inte sova inatt heller! 4:e natte i rad. så jag roade mig med att kolla på film, a good year blev det, slog rekordet på quadra pop och lyssnade på en p3-dokumentär. somnade väl lite efter fem, typ 10 minuter innan mattias gick upp.

Åkte hem sen vid ett. jag o jenny var hos anna o jan o jobbade lite. jempa ska ju ta över efter mig när jag åker va! var bara där en timme, skönt.

Ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad som händer, känner för att dricka några cider o kolla på humorlabbet:)

Hewweguuud!


Linda och jag håller på att spy av tråkighet båda två, fy fan, dör på oss två snart alltså. men ska nog ta och åka iväg snart iaf. håller på att dö av viss abstinens också!!

Vilken dag alltså!


Jaha, o helt plötsligt är klockan snart halv fyra. o vafan har jag gjort idag? diskat och plockat av sakerna från julgranen, mm jättebra jobbat, verkligen! usch förjävligt är det. ska väl åka till linköping om nån timme iaf.

Har ju inte gjort nåt idag så har inget mer att skriva!

Förutom; 17 dagar kvar!!

Vakeeen!

Jag lyckades! vaknade tjugo i tio av klockan och har varit vaken nästan hela tiden sen dess. råkade visst somna lite framför msn förut, men iaf:P

måste diska o klä av granen tydligen. och gå till stan med linda tror jag. kanske gå förbi kanalen också och kasta hennes stövel också, lika bra det.

and I like the way you nod after everything I say

Bloggen är ju cp, men tror det ska funka nu iaf!

Annika Norlin vann priset för bästa kvinnliga artist! mycket bra, o helt rätt måste ju alla hålla med om. lasse o miss li vann för årets bästa låt, också det rätt måste jag ju ändå säga. om du lämnade mig nu, är ju faktiskt himla bra.

Quadra pop är det roligaste spelet what so ever! jenny försöker slå mitt rekord, men jag leder fortfarande:)

Jag vill vara trött nu så jag kan vara pigg imorgon. känner att jag senast ska gå upp tio, senast! hoppas jag lyckas. måste görat! så ska nog gå o lägga mig nu o försöka iaf.

Grammisgalan


Hittills bra saker med grammisgalan: sahara hotnights
Hittills dåliga saker med grammisgalan: lasses frisyr, lasses låtval, att inte säkert! vann årets nykomling

Snart ska amanda uppträda med egen låt, ska bli himla spännande faktiskt!

Börjar bli rastlös nu när jag inte jobbat på tre dagar. har gjort det mesta jag ska göra nu också. har nog gjort allt faktiskt när jag tänker efter. Så imorgon ska jag åka till mattias, o det gör ju att det känns rätt värt att inte jobba till exempel eftermiddag.

Nu ska jag fortsätta titta!

Ja, annika norlin vann priset för bästa textförfattare, hurra!!

Jenny


Pratade nyss med mattias, han nämnde igår att han skulle till fjällen igen. Han visste inte riktigt när och då tänkte jag att vafan han kan ju inte mena att han ska åka bort i typ fyra dagar när jag åker om 2½ vecka. Och det fick jag honom att inse ganska snabbt, att om dom nu åker innan jag har åkt så får han snällt stanna hemma! annars hade det blivit liv på't om man säger:)

Snart kommer jempa till mig! vi ska kolla på grammisgalan, och ja mer vet jag inte. blir nog bera tror jag!

Nu kommer jenny, hurra!:)

But I don't worry honey, let them say what they may


Kanske skulle ta o gå o lägga mig jag också. är faktiskt lite trött, även om jag visst råkade sova till 12.20 idag. åh, är så glad att sängen inte kommer va tom när jag går in o lägger mig:)

Måste nog dricka lite mjölk innan jag går o lägger mig känner jag, men gonatt iaf!

28


gick till hugo förut med ewe-tjejen och åt. gott var det o trevligt var det! sen kom mattias dit. glad tjej blev jag! alldeles för längesen. typ.. torsdags! jaja. sen iaf gick jag o mattias o hyrde film. 28 dagar senare och 28 veckor senare. himla bra båda två faktiskt! så pass bra att mattias höll sig vaken ända till nu:) bra jobbat tycker jag! fast ändå inte, stackarn ska ju upp om 4 timmar.

Imorgon ska jag iaf ringa vårdcentralen! klockan åtta och inte en jävla minut senare.

Bra jobbat av mig


Jovars, det skulle jag nog vilja säga. lyckades nästan. gick faktiskt upp klockan 8, fast då var telefonen urladdad, så då kunde jag inte ringa. satte telefonen på laddning, och gick o la mig o ställde klockan på 08.27. men jag vaknade inte och nu blev texten jättestor och jag vaknade inte förrän tjugo över tolv. kul.


Sova


Ja oj nu måste jag faktiskt sova. måste upp tidigt imorrn så jag får nån tid på vårdcentralen! har planerat att jag ska försöka hålla mig vaken sen också. kan bli svårt alltså. ska upp åtta, bara sex timmar kvar. kan iofs vara en bra idé, kanske till och med kan sova när mattias måste, runt tio (i bästa fall elva) alltså:) kan bli svårt, men kanski.

Puss o kram hej då!

I got it from my mama!


Kvällen har varit himla bra faktiskt! först låg linda o jag i soffan ett par timma o var assega, sen till mc donalds och åt lite. och så hämtade vi filmen hos mormor o åkte till jenny. var på maxi och shoppade lite först! köpte en liten flaska shampo o en balsam o en minatyr-rakgel! älskarn såna där små, man blir så glad av dom.
Sen tillbaka till jenny för victoria's secret. älskart verkligen! bäst var när will.i.am var med med I got it from my mama. härlig låt alltså! passande. och ja, adriana lima är den snyggaste, så är det ju bara. fast amanda kerr är också stört snygg iofs!
efter vi sett klart så låg vi mest och pratade o hade det mysigt:) gillar tjejerna så mycket!


image15

Dumma Indo!


Ja, jag gillar väl indonesien egentligen, fast inte för tillfället. mattias ska ju köpa mark där med några vänner och de var tvugna att skriva kontraktet nu ikväll, vilket han inte visste om förrän idag. vilket innebär att han inte kan komma hit. skit också! blev på dåligt humör nu.
Fast linda är här, o det gör ju saken bättre:) ska till jenny ikväll o kolla på victoria's secret, det gör också saken bättre:) men inte helt bra!
Han kommer imorrn istället, men det är långt kvar dit! blä.

Fixartjejen


Ja, idag har jag minsann fixat! skulle ringa Östgöta brandstodsbolag eftersom jag inte hade fått försäkringspapprena, men hade visst fått dom idag. bra. ringa doktorn, men dom hade fullt i telefonväxeln hela dagen. inte bra. ringde kilroy om boende i bangkok, platser på planet och iytc-korten. bra!

Tror jag klarar mig från att jobba idag, visserligen ringde dom halv ett igår men jag hoppas verkligen inte dom ringer nu. orkante! vill till stan o köpa saker till resan och att mattias ska komma hit.

Funderar på att kolla mina pengar på kontot, fast jag vågar knappt. går åt så sjukt mycket nu till resan och alla jävla resor fram o tillbaka till linköping.

Victoria's secret fashion show


Jag har fuskat lite grann. kollat på några klipp faktiskt från victoria's secret fashion show. åh jag älskar det! sjukt snygga tjejer, o värsta showen.
Vet inte riktigt vem jag gillar mest, men det kan mycket väl vara adriana limaimage13
rätt snygg om man säger!

Men längtar iaf tills jag o jempa ska kolla på hela! min kära mormor har spelat in det åt mig:)

Jag hoppashoppashoppas verkligen inte arla ringer imorgon! har en del jag skulle behöva styra med inför resan. och så ska ju mattias komma hit också, kan ju bero på det med.

Your life's a poem, or so it seems


Vem kunde tro att arla skulle ringa halv ett o be mig att jobba 14-22? jo, jag. blev inte förvånad direkt. så det var bara att slänga sig i duschen osen åka typ. och vilken jävla dag sen! herregud. jobbade med den här trevliga typen jag skrev om för ett tag sen som kan ungefär... ingenting! så jag fick göra allt själv. sprang fram o tillbaka överallt hela dagen, satt ner en gång iofs, i typ 2 minuter!
Jaja, efter jobbet iaf så åkte jag och träffade vickan ett tag, trevligt vare. Var förresten himla trevligt o skoj igår med! jättegod mat och bål bjöds det på. jenny och jag bjöd på het dans i soffan:P fräscht.

22 dagar kvar


Sjukt är det verkligen! med 22 dagar kvar. har skrivit en jävla lista på grejer som ska fixas och köpas. rätt lång blev den om man säger.

Hade en toppendag igår (o lite idag med då) förresten!
- upp 04.55
- gå till bussen
- jobba till 13
- gå till bussen
- hemma 14, sova 14.30-19.30
- duscha, äta
- åka bil
- jobba 22-04.15
- åka bil
- sova 05.30-13 cirka!

Idag är en bättre dag iaf! ska snart iväg till vickan som fyller 20 imorgon!!:) blir mat och sådär. sen ut! ska bli kul faktiskt. många av dom bästa som kommer!

Imorgon kommer my love hem! hurra för det.

Skitliv!


Känner mig för tillfället väldigt missnöjd med tillvaron. förstår inte vad som hänt helt plötsligt? jaja, inget jag kan göra något åt men det är inte kul i vilket fall.
Och så är mattias inte hemma heller! hade gärna varit hos honom nu och legat i hans 90-säng och bara myst. det är nog den enda jag vill göra just nu faktiskt. men icke!

Börjar verkligen längta till thailand nu! sol, värme, strand, drink, shoppa, allt man behöver!

Jag orkar inte jobba 15 timmar imorgon. jag oooorkar inte!!

Jobbjobbjobb


Igår åkte alltså jag o jenny till linköping. var på stan och köpte lite grejer till resan:
-solstift
-after sun
-mygga
oså handkräm o ansiktskräm. stört vad dyrt det blir allt kring resan. det där jag köpte plus vaccinationen igår kostade typ 1000 spänn. och har ju en del kvar att köpa om man säger!
efter vaccinationen köpte vi lite mat. sen åkte jempan hem. jag o jonas kollade på varan-tv, det är fan kul!
exempel (kommer inte ihåg exakt, men ja):
- visste ni att egypten ligger i afrika!?
- va, gör det!?
- ja... enligt den här kartan iaf...
askul, lovar!

Gick o la mig vid halv ett, men kunde inte somna förrän två. oskönt att gå upp halv sex då. morgonen blev ju inte bättre av att jag glömde hela plånboken hos jonas. inget kort = kommer ej in på jobbet. ingen nyckel = kommer ej in i skåpet. löste sig ganska bra, fick låna några skor o gick in med en annan. men ändå jobbigt!
Fy fan vad morgondagen kommer bli jobbig. ska först jobba 06-13, sen 22-06. inte så roligt, men vad gör jag inte för arla liksom. inte nog med det så måste jag åka buss imorrn med, hatart!

Efter jobbet idag sen iaf så åkte jag till mattias nån timme, den jäveln ska till fjällen idag o kommer inte hem förrän söndag kväll. nu är jag iaf hemma och är trött. ewe kanske kommer. och josie med hoppas jag! har inte träffat henne på sjukt länge.

Let them say what they may


Fan vad nice det är att vakna av att kling från arla ringer halv sex. inte! han ville att jag skulle komma och jobba på en gång. men som tur var så hade jag ingen bil. för seriöst alltså, är ju lite småsjuk, plus att jag bara hade sovit typ 2½-3 timmar när han ringde. men imorrn däremot, ska jag jobba.

Ska åka till linköping vid tre med jempan! ewe kanske skulle följa med också. gå lite på stan och sådär, sen vaccinera. och så en liten fika på det med tror jag väl va. sen åker jenny hem med bussen. jag tänkte att jag stannar i linköping och sover hos bror. mattias jobbar ju självklart 14-22 den här veckan, bara för att jag för en gångs skull inte ska göra det. jaja, så äre!

Stick with me baby


Kom på att jag hade liiiite mer att skriva faktiskt faktiskt.
Har hittat en mycket bra låt! alison krauss & robert plant - stick with me baby. älskarn alltså!

2007 alltså. har hänt en hel del om man säger så! men jag är nöjd med året.
Som jenny sa förut så hade det varit sjukt om jag kunnat se in lite i framtiden sådär, om jag förra nyåret hade sett var och med vilka jag befann mig det här nyåret. hade ju undrat vilka i helvete det var och vad fan jag gjorde där:P men nu känns det ju inte konstigt såklart!

Imorgon ska jag skriva en lista på allt som ska fixas med till resan. och så ska jag åka till linköping och vaccinera mig. min finaste jenny skulle följa med:) snällt tycker jag!

Oj, nytt år bara sådär!


Ja gott nytt år då!
Nyårafton började inte asbra om man säger. vaknade upp halv sex hos mattias för att åka till jobbet, upptäcker till min förskräckelse att jag är förkyld! lagom typiskt alltså. åker till jobbet i tron om att vi ska vara klara vid tio iaf så jag kan åka hem o sova. blev inte riktigt så. behövdes en jävla massa mjölk helt plötsligt! så vi blev kvar till tre. inte vad jag hade hoppats på. men blir sjukt bra pengar! tack chefen för det:)
Åkte hem till mattias o försökte sova lite iaf. men det gick inget bra. lyssnade på en p3-dokumentär om göteborgskravallerna istället, som iofs var mycket bra. vid fem tog jag mig en cider och ett par alvedon och hoppades på det bästa:)
Vid åtta hade folket kommit och det blev god mat! mattias är en utmärkt kock måste jag ju tillägga. Var en trevlig kväll, fast jag var för trött o sjuk för att det skulle bli tiptop om man säger!
Runt halv fyra kände jag o mattias att det var dags o sova. det gick sådär. först kom lina o slängde sig emellan oss och skulle sova där. tre stycken i en 90-säng går ju sådär:P sen kom det tre stycken till, plus en hund. var lite svårt att sova då om man säger! till slut blev det skapligt lugnt iaf så jag äntligen fick sova.
Dagen idag har varit sjukt seg. gick upp halv ett, städade o åt lite, gick o la mig med mattias när han kom hem från jobbet o vila/sov i tre timmar. sen åkte till bror o kolla på film. nu hemma. trött och sjuk. stackars mig. jag tycker alldeles för synd om mig själv när jag är sjuk, jag vet.


RSS 2.0