Något slags test

Tog från limpan!

Var ligger din telefon när du sover?
på sängbordet
Hur ofta ligger din telefon hemma utan batteri? i princip aldrig
Hur känns det när du inte har din telefon på dig? himla jobbigt faktiskt
Får du någon gång höra att du är en telefonälskare? hahaha
Hur många samtalsminuter har du ringt? vet ej
Hur många mobiltelefoner har du haft det senaste året? 3
Blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? nja, ibland kanske
Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg? Puss på dig.
Vad står de i de senaste skickade sms:et? Hej! Nej men det är ingen fara såklart. Jag är med trött! tycker synd om dig som ska jobba, men kämpa på tjejen. Puss puss
Vem är överst listan över missade samtal? vickan
Vem är den 6:e på listan över mottagna samtal? Hem
Vem är 2a på listan över uppringda nummer? mattias
Vad har du som bakgrundsbild? long beach, phi phi
Hur mkt batteri har du? 48%
Vem är 8 på din kontakt lista? Arla
Vem är den första på bokstaven "E" i din kontaktlista? Emelia
Vad heter din mobil som bluetoothnamn? vet ej?
Bästa låten på din mobil? hello saferide - the quiz
Den sämsta låten på din mobil? har bara 6 st o dom är ju bra alla
Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? på mattias
Hur mkt är klockan när du gör detta? 18:53

Och mitt i allt så ska man vara sann


Var ju o träffade linda en stund igår, det var trevligt även om det inte blev så himlans länge.. haha nu kom jag o tänka på "placera, placera, placera den dääär". linda du veeet:) haha nu kom jag att tänka på att vickan fick fågelbajs på tröjan i fredags, jag dooog. kul vare!
eh ja.. åkte bussen hem till linkan, träffade mattias, åkte o handlade, hem, tv, sova. blev inte roligare än så! jobbet idag var fan förjävligt. sjukt uttråkad var jag.. och en del som jag jobbar med orkar jag bara inte med. men jag gillar att mattias jobbar samma tid = inte lonely, sova tillsammans osv. blir ju skillnad nästa vecka va.. jag jobbar 22-06 o han 14-22. vilket innebär att vi kommer träffas noll. det suger ju! jajaa..
idag har jag varit i metropolen åtvidaberg! fin liten pärla det där!
nu var tanken att jag skulle städa här hemma i mitt lilla rum, men är inte så värst sugen på det nu faktiskt. kom på att jag nog ska ta o ladda ner lite musik istället. är så sjukt trött på i princip allt på min ipod så jag spyr.

Det är allt lite löjligt, jag saknar nästan mattias lite redan nu. träffade honom för en halvtimme sen.. men jag gillar ju honom så mycket!

Jag skriver kanske jordens tråkigaste blogg, I know.

För du ser i mina ögon att jag försvann för längesen


En bra helg asså! linda o vickan kom till mig i linkan i fredags. blev en riktigt skojig förfest, råkade dock spy ut för fönstret helt plötsligt. men det gick ju bra! mådde topp sen. tog oss in till stan o gick till platens. mycket skoj! lite special musik var det, men jag gillart. sen gick jag hem med mattias o sov, linda försvann på annat håll o vickan hem till mig. dagen efter låg vickan o sov till halv tre när vi ville komma in:P men fick tag på henne till slut så det var ju lungan.. igår var jag hos mormor, hennes systrar från deutschland är här. mm kul!! inte. jag förstår ju allt dom säger, men kan verkligen inte säga nåt själv. så usch. sen åkte jag till mattias o slappade lite, sen sov. jobbade 6 imorse ja.. men var klara typ halv tio så det var ju gött. har varit ut ei pappas torp, låg o lyssnade på gudstjänst på p4 (orkade inte byta kanal), läste bok, sov och åt. skönt eller! sen åkte pappa och jag o kollade på lite loppis. köpte mig ett fint halsband o en skitsöt skål.

Ska snart träffa lindisen en liten stund, sen så måste jag tillbaka till linkan.. mycket farande fram o tillbaka här va! men så är det.

Man väcker en ångest när man släcker en annan


Ja det var visst väldigt längesen nu.. sen sist har ju midsommar varit! hade riktigt kul. var först hos vickan och åt och drack och sjöng i princip hela kvällen. mycket skojigt! och tro det eller ej, men jag hade roligt ute i motala. kan berott på att jag ganska på lyset på att säga men det spelar ju ingen roll.
annars har det inte hänt mycket i veckan. har jobbat 14-22 sex dagar i rad, vilket även mattias gjort.. så jag har mest myst med honom. jag gillar honom. mycket. och nu har han finally rakat av sig mustaschen, huuuurra!
ikväll kommer linda och vickan in till mig, ska ut. platens gissar jag på! imorgon måste jag nästan åka hem. har inte träffat pappa på kanske 3 veckor.
nästa vecka jobbar jag 6-14 sex dagar i rad.. men kul eller!? mm, nej..

Melissa Horn alltså, åh så underbart jättebra.. är väl i princip det enda jag lyssnar på nu, o lite håkan också då..

annars försöker jag att inte tjuta så jag dör för att peace&love är nu och att jag inte är där!!! fan alltså. vill så gärna vara där ju. buhuuuu.

Sova och lite fotboll faktiskt


Det är fan något fel på mig! sov ju liksom rätt mycket igår, men ändå var jag sjukt trött på jobbet o gjorde fel en massa.. plus att jag klämde fingret som fan.
har sovit en massa idag med.. vaknade halv tre när mattias kom, var vakna en halvtimme, sen sov vi till fem.. eh ja, det var väl det. så blev ingen blåbärspaj idag!
ska snart åka o handla nåt o äta till jobbet, sen hem o se första halvleken av fotbollen.. sen måste jag ju tyvärr åka till jobbet. så om det händer nåt i matchen mellan 21.30-22 så messa mig:P tänkte att jag kanske kan hänga i papperslagret där det finns radio sen i nån timme.. hoppas den planen funkar. ja jag är ju inte direkt någon fotbollstjej, inte alls faktiskt, men nu är det ju faktiskt sverige. och avgörande, då blir ju till och med jag nervös! trot eller ej. jaja..

puss

Jobba, jobba, jooobba


Ah vad jag är trött då! kom hem från jobbet typ halv sju imorse, somnade typ direkt, o sov till halv tre.. sen träffade jag josie o maja på stan. vi åt på steve's och gick runt lite o kollade. köpte ett nagellack! mer har jag fan inte råd med. blä.
kom hem typ halv åtta och bara dog av trötthet, så har typ sovit en timme nu. skönt! och om 20 minuter ska jag åka till jobbet. inte så sugen på det faktiskt..

Imorgon hoppas jag att mattias inte ska köra cross igen, för isf ska jag göra blåbärspaj tll honom. och mig såklart. mm gott!

vad skönt det är förresten att bo själv! inget tjat o bara skönt liksom. men är faktiskt ganska duktig på, hittills iaf, att städa o diska oså. är ju inte riktigt min grej annars.

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig


Sur jag blir då!! har tänkt att jag skulle skicka in en bild till tjuvtittat.se som jag tog i KL på en toalett.. sjukt rolig är den! den visar att man inte får skölja grönsaker i handfatet och massa andra störda saker som man inte får göra. oså har nån jävel skickat in den o den ligger uppe! ja, ni kan ju kolla själva. fan, jag (o vickan!) borde fått cred för den, vi som såg den först ju. skit.

Sen sist har jag mest jobbat.. och jag är så glad att den här förmiddagsveckan är över. världens bästa jempa har fyllt 20 också! grattis grattis i efterskott här va. men jag jobbade ju såklart igår 6-14, så jag åkte hem vid 21 och sov. inte så skoj kanske, men var fan tvungen o sova. som jag inte gjort på typ en vecka! jaja.
igår kom josie o vickan till mig, vi kollade fotbollen, blev förbannade, förfestade, gick ut en sväng, åt mat, gick hem. jag gick o sov hos mattias.. har ju inte så värst mycket plats här.
nu har dom åkt hem o jag gör inte så mycket.. börjar jobba klockan 22. ska nog sova ett tag först osen laga mat..




Långa nätter


Jag har ju faktiskt inte så roligt. och så skrev mattias att han nog måste jobba över ikväll också.. fan också! synd om mig va?
men snart är iaf pussycat dolls-grejen på tv, det ska jag se. feeeeest! typ.

Har pratat med josie, så henne ska jag förmodligen träffa imorgon här i linkan. det är synd om henne också förresten! pratade med henne nyss, hon är på väg till norrkan o tåget var inställt så nu får hon sitta o vänta på buss. inte kul alls.


Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och va den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte gör som man vill

Mitt händelserika liv


Eller inte... idag sjukanmälde jag mig. pollen o förkyld OCH lite sömn = sjukt trött. så jag somnade om och sov till halv elva eller vad det var.. hände inte mycket fram till 12, då mattias och marcus kom och hämtade mig. åkte till deras garage där dom höll på med sina crossar... gääääsp! jag var måttligt road. blev som tur var ingen längre stund där. vi lämnade av marcus och hans brutna tå, sen åkte vi till stan och åt. och sen åkte mattias till jobbet.
sen dess har jag fixat lite i rummet och kollat bloggar. det var väl det. kuuul va? tänkte dammsuga lite snart.. sen kan jag inte komma på något mer att göra. så de blir väl att sitta här, kolla på tv, kolla på grey's och ja.. vad kan man mer göra? jag kommer inte på något. mattias kommer ju sen, men det är ju ett antal timmar kvar...

Men imorgon blir det fest! mormor kommer in till linköping, så då ska jag och min kusin maria ut o äta med henne. det ska bli himla trevligt faktiskt!

Jaha, det var väl det. Kanske ska ta o liva upp det hela med lite bilder va!

Skulle inte vara fel att vara där istället! paradiset på jorden skulle jag nog säga
Perhentian! åh jag saknar det. sjukt fint!


På Perhentian snapsade vi ur korkar och var glada


Som sagt, glada var vi:)

Pollen o motala o trött


Ja idag har jag velat klia sönder mina ögon o min näsa av all gräspollenskit. har varit i motala också o träffat mami, vickan o josie lite. härligt!
nu är jag trött och arg på arla för att mattias måste jobba över. blir kanske så illa tvungen o sova själv om jag har den oturen att han inte slutar inom närmsta timmen typ. bläbläblä. nu ska jag duscha.


Sista


Jag är så himla trött. jättetrött är jag alltså. men måste först cykla iväg o köpa snus, känns lite kämpigt faktiskt.. men sen ska jag duscha och sen gå o lägga mig. skönt!

gonatt.

Förbannad


Ja jag är förbannad. har lyssnat på melissa horn (har 4 låtar) och några moneybrother-låtar på repeat nu tre dagar i rad och tänkte: ja jag kanske ska lyssna på något annat en liten stund. sagt och gjort va! shufflade några femhundra gånger, bara skit och fanvadjagärtröttpådenhärmusiken. allt är jag trött på! så nu är jag förbannad för att jag bara har gammal och tråkig och fanmusik och för att dc är cp och jag inte kan ladda ner.
Nu shufflade datorn till the knife - you make me like charity. inte ens den låten kan jag med! den är verkligen bra, skitbra till och med, men jag har lyssnat på den ungefär varje dag i 4 månader så nej tack. suck!!! stor suck!!!

Jaha, jaha... Var och träffade sarah förut på mc donalds. det var trevligt, även om det inte blev så väldans länge. känner mig som värsta cykeltjejen, har cyklat säkert 50 minuter sammanlagt idag. värsta!

Laga mat har jag inte gjort än... är inte så sugen på att göra det heller.

Jag vill att mattias ska sluta nu och inte klockan tio.

Men eller hur!


Läste alex schulmans blogg på 1000apor.se och fann detta:

Vad är MOBILEO för något?

lör, 07 jun 2008 16:46

Jag skriver ett sms. När jag ska skriva "jag finns på mobilen" så föreslår ordlistan i telefonen "jag finns på mobileo". Jag måste gå in och stava ordet bokstav för bokstav och när jag gör det så fylls jag av ett stilla raseri. Vad är det för jävla idioti, så tänker jag, och så skriver m-o-b-i-l-e-n.

Varför ska det behöva vara så här år 2008? Satan och helvete och jävlar och skit.

 

Preciiiiiiiiis! vadå mobileo? sjukt irriterande.

jag gillar alex, han tar upp exempelvis såna här viktiga saker.


Truck in my heart<3


Jag trodde jag skulle avlida imorse när jag var tvungen att släpa mig upp 5.20. saken blir ju inte bättre av att mattias ligger kvar och sover o ser allmänt nöjd ut. men vad skola man gjorde? inte mycket.
kom iaf till jobbet. har kört truck hela dagen typ, faktiskt roligt:) men har ju en del kvar att lära om man säger! men imorgon ska jag köra briken, där jag alltid varit innan, ska ändå bli skönt o göra nåt som man verkligen kan. jajaaa...
Dagen blir lugn. har planerat detta: grey's-maraton, laga mat, sitta vid datorn... eh ja, det var väl det:) kan mycket väl bli så att jag sover en timme eller två också.
Sarah slutar vid nio, kanske åker till henne då o kollar lite fotboll, visserligen inte my favourite sport men vad gör man inte? och så har jag planerat att mattias ska komma hit o sova sen också. mm blir bra!



Som jag hade dig förut


Okej, nu funkar bloggen igen. förstår inte riktigt vad det här med publishme.se och flytta hit o dit var bra för, men så är det va. helgen har ju typ hunnit gå sen sist.

I torsdags åkte alltså jag och vickan till norrköping för att kolla på när josie sprang ut. det var så himla kul! och jag blev så stolt:) sen åkte vickan o jag och åt på max, mmm kanske det godaste som finns. ja, nästan iaf.
sen åkte vi till min lägenhet, ja jag vill gärna kalla den för det även om det bara är ett rum och badrum osen delat kök. rätt fräscht här faktiskt! förfestade lite i solen, genom fönstret dock. sen gick vi ut, platens blev de. var skojigt faktiskt! träffade på balifolk och arlafolk. det som vi inte gillade är hur folk beter sig på dansgolvet här i sweden! skitjobbiga och knuffiga. träffade på the elefant också! hon stampade mig på foten så jag trodde jag skulle börja gråta. nästan.

I fredags följde vickan med mig och storhandlade, det var skoj:) men dyrt... sen åkte vickan hem, o mattis kom o hämtade mig. vi åkte och badade i johannelund eller vad det heter. det var ett trevligt ställe, men stångåns vatten är ju inte det fräschaste. det positiva iaf med vattnet var att det nog var en 20 grader! helt okej ju.
Sen gick dagen, kvällen kom och helt plötsligt skulle jag o mattias åka och jobba. jag var inte jättetaggad. men det var inte så farligt. mattias var en mycket pedagogisk och bra trucklärare, så jag klarade mig rätt bra:) var klara redan vid 4, så det var ju skönt att få komma hem o sova lite tidigare, eftersom jag ändå varit uppe sen typ halv elva..

Just det! bilnyckeln är återfunnen, den låg i mattias bil. pjuuuh!

Igår var det studentmottagning hos josefine. jag,vickan,ewe o elli var där. fick massa god mat och vin! himla trevligt var det. sen åkte vickan och jag vidare till linn. där var alla bästa tjejerna plus linns robin o hans vän kim, oså sonny o hannes! det var hur längesen som helst jag träffade dom, så det var ju kul.
Sen gick vi ut, till hugo.. det var typ ingen där! och jag kunde inte ta mig till harrys heller, för jag mådde så sjukt illa. det blev visserligen bättre sen efter nån halvtimme, timme.
Kvällen avslutades på sibylla, som det ska.

Sen åkte jag hem och satte mig vid datorn lite va.. hittade min absoluta, absoluta favoritlåt nu. melissa horn och lars winnerbäck - som jag hade dig förut. den är så fin så jag började tjuta en massa! hittade flera andra väldigt bra låtar med melissa horn, hon har ju en av de finaste rösterna jag någonsin hört.

Idag har min snälla pappa hjälpt mig att flytta lite grejer, så nu har jag tv, dvd o täcke o kudde som jag saknade lite sist jag var här:) tog med mig mammas datorn, men funderar på att köpa mig en egen... hm ska kollas upp om det finns nån skapligt billig.

Ikväll ska jag va med mattias och imorgon börjar jag jobba for real. 6-14, tjohooo!

Vad långt det blev... så, puss hej då!

Klant-Ida


Här sitter jag hemma hos mattias i linköping, vilket inte var planerat. åkte hit igår och tänkte åka hem imorse för att hjälpa mormor med lite grejer, packa grejer eftersom jag ju typ flyttar idag osv.. men icke! har tappat bort bilnyckeln. bra gjort! letade i 1 o en halv timme, noll resultat. men med största sannolikhet ligger den i mattias bil. den åkte väl ur fickan igår antar jag.. är den inte där så är den borta forever. gööött!
Men det mesta har löst sig ganska bra iaf.. mamma packar ihop grejer som vickan tar med sig, plus mammas bilnyckel. sen åker vickan o jag till norrköping o hejar på josie som tar studenten idag!! jättehurra för det!

Har precis varit på stan nu o köpt lite på systemet, trosor så att jag iaf kan duscha o mascara så jag kan sminka mig lite iaf.

Nej, om jag skulle ta o duscha nu då.

Dom vet ingenting om oss


Kvällen spenderades på hugo med vickan o sarah. det var trevligt minsann! köpte tapas.. kostade 90 jävla spänn! seriöst alltså, det är så svinigt dyrt så jag vet inte vad. innan jag åkte kostade det 70 o det var ju inte heller helt billigt. jaja, så äre. plus att vi var tvugna att gå därifrån klockan tio eller betala 90 spänn för o va kvar, tror det var nån slags studentfest.
Åkte o hälsade på ewe lite, sen momis, sen hem. är som vanligt trött. förstår inte vad som hänt alltså! min kropp är väl fortfarande inne på asientiden o tror att klockan är halv sex på morgonen nu antar jag. men det är ändå bra på ett sätt, då kan jag ju gå upp ganska tidigt o åka till varamon:)
Ja varamon med sarah är inplanerad för imorgon och så ska jag träffa mattias. tur det, för jag saknar honom jättemycket redan. haha jag är så löjligt kär, men jag gillart!

nu ska jag lyssna på håkan, kolla på x-effect som är sjukt dåligt och sen sova. gonatt!

image21

Varamon


Idag blev det varamon igen, med sarah. dock inte riktigt lika länge som igår:) sarah hade prov tjugo i tre så. men det var skönt iaf! inte asskönt i vattnet kanske, faktiskt askallt, men vi doppade oss kanske 5 gånger ändå. bra jobbat.

tänkte att jag skulle lägga upp en lite bild på mig o världens bästa josefine



på torsdag tar hon studenten! hurra hurra för det!
det är även på torsdag som jag får flytta in till mitt studentrum. jag längtar!



här är några andra fina tjejer som jag är så glad för att få träffa igen!

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


... älskar den låten verkligen!

även om jag o vickan redan börjat planera nästa resa så är jag så glad över att vara hemma. som igår till exempel, kan man klaga på att vara i varamon med syster,jenny,sarah osen mattias i åtta timmar? svara nej:) och att sova med mattias som jag inte gjort på en sådär 10 dagar eller vad det blev!
ska strax åka till varamon igen med sarah, ska bli mysigt:) hoppas faktiskt att jag inte jobbar förrän på fredag nu bara, även om jag behöver på pengar så är det ju så skönt att vara ledig:)

oj nu måste jag åka!

puss

RSS 2.0