At the rapids


Nej nu måste jag väl ändå sova? ja det tror jag bestämt. måste bli klar med bokjäveln nångång också.

Gonatt!

Frågegrej

Den här fick jag från linn, ska se om jag pallar o göra hela.

1. VAD HETER DU?
Ida Birgitta Månsson

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Blå, pyjamas.

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
paolo nutini

4. VAD GJORDE DU IGÅR?
jobbade o träffade jempan

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
lite godis från sarah

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
kallt

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
linda

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
oj, jag vet inte.. beror ju på! 

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
ja, absolut:)

10. HUR MÅR DU IDAG?
jodå, brabra! fast jag är rätt trött nu

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
MJÖLK! passar till allt

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK
cider, ibland tequila!

13. FAVORITSPORT?
jadu... sportar ju ogärna själv. men gillar att kolla på typ friidrott,skidåkning,curling, ja ni vet!

14. HÅRFÄRG?
blond

15. ÖGONFÄRG?
brun 

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
solnedgång! ååh tänk solnedgång i thailand...

17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
Jenny 34, Jonas 27, Camilla 23

18. VAD GÖR DU? (PLUGGAR, JOBBAR?) VAR?
Jobbar på arla som alla vet vid det här laget!!

19. SENASTE FILMEN DU SÅG?
fan jag är ju så dålig att komma ihåg filmer så jag minns inte.. jo, såg en del på gudfader II i lördags 

20. ÄR DU KÄR?
njae

21. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
fredag!

22. FAVORITHOBBY?
bygga slott

23.ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
bjuda ut? hur gör man det liksom? 

24. FAVORITMUSIK?
singer-songwriter, mycket svenskt, men mycket annat också!

25. SOMMAR ELLER VINTER?
verkligen sommar! vintern är härligt ibland, men inte så ofta

26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
som linn skrev, det beror ju på liksom..

27. SAMBO ELLER SÄRBO?
vadå? vilket jag föredrar eller vad? ja jag vet inte hej då

28. TE ELLER KAFFE?
skulle väl va te isf

29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA?
ja tack

30. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
typ ingen:)

31. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
vet ej

32. HUR BOR DU?
lägenhet med mamo

33: VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
mest biografier

34. FAVORIT FÄRG?
jag gillar grått rätt så mycket

35. FAVORITSPEL?
uno!

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
nej

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
nej

38. ÄR DU ROMANTISK?
hm.. jag kan nog vara det ja

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
ja jag är nog det

40. VILKA HAR DU SÄNT DETTA MAIL TILL?
ingen

41. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
jobba och dö

42. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
02:26

Jag tjatar om mitt jobb


Jobbet idag var fan lika tråkig som igår. känns bara så meningslöst att sitta på en stol typ hela tiden. hade iaf med mig lite musik, det gör ju alltid saken bättre. men blir fan irriterad på han jag jobbar med. alltså han är ju snäll och så, men han går in för jobbet så sjukt mycket! han gör något i princip hela tiden, även fast det inte finns något att göra. kom förresten på en sak som gjorde dagen lite bättre! det gjordes hallon-smoothie, vilket är förjävla gott. så det blev två såna för mig. jag var mycket lycklig där för en liten stund:)
Men som sagt mycket minus gällande jobbet. och mattias jobbar dummaste tiden med, börjar när jag slutar. det gillar jag inte!
Något som däremot varit bra med dagen är att jag och vickan fått våra biljetter nu!! gladgladglad:) är ju ärligt talat inte så lång tid kvar, inte ens tre månader. ska bli så sjukt underbart! såklart.

Efter jobbet åkte jag direkt o plockade upp linda, sen åkte vi till sarah. blev mc donalds, idag igen! det är fan illa. men gott var det. sen gick linda hem o jag o sarah gick hem till henne o pratade om typ allting som vanligt:) hon är en smart tjej hon.

Har uppenbarligen inte skoj att skriva idag. har ju inte hänt något extraordinärt som man brukar säga!

Jobba, jobba, jobba

Ja, jag har mest jobbat hela dagen. gick upp lite sent så fick skynda mig att duscha o göra mig iordning o åka direkt. hann inte med nån frukost heller. jobbade 2½ timme, sen direkt till arla. där inträffade dock en av de få bra sakerna med dagen, fast det höll ju inte i sig så länge. puss på det iaf!
På arla var det tråkigare än nånsin förr. fick inte ens vara vid MINA maskiner, fick vara vid yoghurtmaskinerna. satt mest på en jävla stol hela dagen och ville dö av tristess typ. efter åtta långa timmar fick jag sen äntligen åka hem. träffade jenny på mc donalds, mycket trevligt var det! gillarna!

Det känns så deprimerande på något sätt att jag ska åka till jobbet om redan 12 timmar, kom ju nyss därifrån känns det ju som.

Nu är jag trött. ska som vanligt bara läsa katrin schulmans blogg, sen sova.

Sova?


Jag som hade tänkt att sova tidigt på riktigt idag! inte för att klockan är så mycket, men jag sitter ju fortfarande här. måste läsa katrins blogg först innan jag kan stänga av iaf. sen måste jag läsa den här sjuka boken jag håller på med, bra men sjuk.
Lyssnar på lily allen - alfie nu, hur härlig är den inte? man blir ju glad på nåt sätt!

Pratade med sarah om nyår förut och fick lite ångest. jag orkar inte med nyår! det blir alltid misslyckat, nästan. har haft riktigt kul ett nyår vad jag kan minnas. har lust att bara vara hemma hos nån med några stycken, äta mat och bara ha trevligt liksom! hm ja, det är ju iofs ett tag kvar men.. får se hur det blir!

Gonatt!

I'm yours, I'm yours right now


En lagom kort födelsedagsfika för mamma blev det. 1½ timme var släkten här, verkligen lagom. gillar inte när folk dröjer sig kvar typ tre timmar.
Moster påminde om att maria, kusin, ska ha 30-årsfest om nån månad. då slog det mig att - fan vad folk blir gamla  helt plötsligt! haha... men det kommer nog bli kul iaf!

Var med vickan och josie förut o åkte runt till lite öde ställen kring motala, det var spännande! vi såg sex stycken rådjur som låg o slappa på ett fält. när vi närmade oss blev dom rädda o ställde sig upp. vi tyckte dom såg så söta ut att vi var tvugna att stanna o ta kort. korten blev inte så bra. rådjuren såg typ utvecklingsstörda och groteska ut.

Annars är jag hemkommen från en promenad med sarah. härligt som alltid:)

Morgondagen består enbart av jobb. 10.30-13.00 jobba här i stan hos anna o jan, 14.00-22.06 arla. sen kommer jag ju inte hem förrän typ elva! hoppas att några vänner är vakna då iaf, typ jempa:)

Haha!


Ja vad mer ska man göra än att skratta åt alltihop? men bara så att alla vet så lever jag iaf:P stackars lilla mamma som var så orolig!
Grejen var alltså den att jag sov, som vanligt, hos mattias i fredags. har inte velat säga något till henne eftersom jag vet vilket tjat det skulle bli liksom:) så jag har ju dragit till med att jag sovit hos sarahs klasskompis, carros kompis, ja ni vet:P men så kom det fram till slut alltså... mamma hade försökt ringa till mig, men min mobil var helt cp så inget samtal kom fram. så då blev ju mamma såååå orolig o ringde runt alla mina vänner, och till slut var ju sarah så illa tvungen att säga som det var, o jag förstår henne! fick reda på allt genom att läsa sarahs blogg, o då ringde jag fort som fan till henne och sen till mamma.
Men ja, lika bra att mamma vet nu, har inte velat säga nåt på grund av diverse saker och eftersom jag inte visste om det skulle bli något åt hållet serious, så att säga. men hon tog det hela riktigt bra!

Jaja, nog om det:) linn och jag hade, mot förmodan, kul i fredags! konstigt jävla folk på plaza är det ju men vi roade oss själva rätt så bra tyckte jag:)
Igår var det riktigt slappt, åt mat med mattias,fia o oscar och sen blev det lite fler folk visst. svingott var det iaf!

Idag fyller mami år! grattis, grattis! så snart kommer några stycken och ska fira lite. mm ska bli gott med fika tycker jag!

fredag, fredag, fredag!


Ja, hurra hurra för det!
det var fan inte jättekul att gå upp 04.50 imorse, men det gick ju. var värre att se nånting på vägen till linköping. dimmigt som as!
klarade mig igenom dagen iaf.. nu borde jag sova så jag orkar med kvällen, men det går icke! måste fixa med betalningen till resan, blev lite krångel. men snart kommer mami hem så då betalar jag från hennes kort. bra. kanske kan sova en halvtimme sen iaf.

nu kommer mami!


7 timmar kvar tills jag börjar!!


Känns lite jävla jobbigt, jag kommer ju vara obeskrivligt trött imorgon. men det är ju bara o pallat! för imorgon får jag ju faktiskt träffa snyggot också, vilken var alltför längesen tycker jag.

Nej jag måste faktiskt sova nu! eller snart iaf.

Tröttast i världen


Fy fan alltså, jag hatar hemtex! eller jag hatar typ alla sorters inredningsaffärer what so ever. men hemtex idag var hemskt! efter hundra timmar kom vi till slut därifrån med gardiner, bäddset och pläd! det var ju ganska bra iaf. fast nu, en timme senare är jag fortfarande helt utslagen av den kämpiga färden. hoppas tröttheten håller i sig någorlunda iaf, så att jag kan sova ikväll. kommer ju aldrig somna innnan tolv iaf men.. och då får jag ändå bara sova fem timmar, alldeles för lite! så måste speeda hem jättefort med bilen och sova några timmar efter jobbet så jag är fit for fight till kvällen.
Tror faktiskt inte jag orkar gå o kissa ens, så trött är jag.

Jag har visst skickat massa jävla öl till alla på facebook! det var inte riktigt vad jag hade tänkt. jaja, hoppas alla blev glada ändå!!! för en bild på en öl och nån bra tillhörande text alltså.

Glad tjej


Ja, idag är en bra dag - så jag är en glad tjej! flera saker som bidrar till detta, men vissa saker mer än andra så att säga:) även om helgen känns felplanerad på ett sätt så gör det mig ingenting. längtar i vilket fall väldigt mycket till imorgonkväll! var längesen jag träffade linn, så det ska bli skoj:)

Jenny var som sagt här förut en stund, hon var söt:) ikväll ska vi till stan och fynda är det tänkt. måste hitta något till mamma som fyller år på söndag. någon slags ansiktskräm blir det nog, och nåt mer. mm bra!


JENNY!

Hurra!


Ja, lite hurra är det minsann. ska jobba imorgon på arla! det som inte är så hurra är att jag ska jobba 6-14. jag tyckte liksom att 9.30 var tidigt att gå upp, imorgon blir det ju liksom 5.00 istället. sinnesjukt tidigt! men men, värt det. ringde och kollade min lön från september nyss, tyckte att det blev så himla lite. och ja, det var fel också. vet inte hur mycket mer det blir, men ändå. snart kommer mamma hem = mat! och jenny kommer också snart och lunchar här, alltid trevligt:)

Det är så jävla komiskt alltihop, men jag gillart!

Prima Bemanning


Ja, där har jag precis varit på intervju! det gick bra tyckte jag, verkar som att det kommer bli lite jobb. passar ju mig perfa med korta anställningar, då kan jag fortfarande jobba på arla vilket är asbra. och så är det ju bra eftersom vi ska resa ganska snart ändå!

Känns faktiskt bra att va vaken såhär tidigt. alltså jag vet att halv tio inte är så tidigt, men för mig är det ju det. ska äta med mamma sen och så ska vi till stan och kolla på gardiner, jävligt viktigt! mina gardiner jag har i mitt rum just nu kan vara de fulaste någonsin, helt seriöst alltså. eller vad sägs om orange,röd,grön,gul med det underbara mönstret asstora blommor? till detta finns även en matta i en färg som är svår att säga vad det är, typ beige/gul. och även en blå soffa! jag är så jävla nöjd alltså. passar så bra ihop! inteeeee!!

Bring it on


Jag har seriöst varit i motala city i SJU timmar idag! helt sinnes, jag vet. trodde inte det var möjligt. men efter ungdomsmottagningen, hugo, affärer, pizza, affärer igen, hugo igen och fyra cider senare så jodå, det var inga problem. riktigt trevligt till och med!
Nu är sarah b och sanna hemma hos mig, vi kollar på den gamla godingen bring it on. alltid bra liksom, det vet man ju:)

Ska kolla klart på filmen nu va!

Ne, ne, ne inte jörgen, JÜRGEN!


Är verkligen jättesugen att se på nile city nu alltså, men jenny! måste bara fixa hem den från linköping. sen blir det maraton, alla avsnitt ska ses på en gång! jag längtar.

Idag är det onsdag, idag händer inte så mycket. ska följa med ewe till ungdomsmottagningen, och sen fika med sarah b o ewe med såklart om hon vill. imorgon ska jag på intervju på prima bemanning kl.10! hur tidigt är inte det liksom? för tidigt.

Har inget skoj att skriva. hej då.

Den här lilla bubbelkoppen kan du betrakta som min, jag köper den


Åh jag älskar nile city! jag och jenny har suttit hos carro o dratt några härliga repliker:) har sett typ avsnitt 1-4 nu på senaste, men det är inte samma sak utan jenny, hon fattar ju bäst vad som är det roligaste:)

Är alltså hos carpot nu, i hennes mammas lägenhet.. har sett på desperate housewives, älskart! susan är min bästa, hon är så störd.

Ser fram emot helgen verkligen. linköping med härliga partytjejer blir det, ska bli härligt:)

Tisdag

Igår gick jag och la mig vid tre, var astrött när jag gick upp 12 idag. jag kommer aldrig kunna ha ett normalt jobb alltså där man börjar typ 7-8 eller nåt, det går liksom inte. hatar att behöva sova tidigt. innan tre är för tidigt för mig:)

På fredag ska vi betala våra biljetter och jag är så jävla glad!
27 januari stockholm-kuala lumpur-bangkok
25 maj bali-kuala lumpur-stockholm

nu kommer josie, hej då!

Jag fattar ingenting


En trevlig fika blev förut med josie,sarah b,jenny o sanna. men var ju tvungen att åka så vi var hemma hos mig till halv nio, sista avsnittet av gynekologen i askim.. och sture dog!! sjukt sorgligt.
Sen blev det promenad med båda sarorna, mitt i promenaden så ringer arla. ska jobba nästa söndag.. det betyder alltså att jag får en helg på ca 40 timmar. slutar 22 på fredagen och börjar 06 på söndagen. gött ska det bli.

Var på stört jävla fjanthumör förut, satt och skrattade asmycket åt alla fula msn-gubbar sarah skickade, då har man fan inget vettigt att göra alltså:P

Puss!

Between the lines


Har varit i linköping nu de två senaste dygnen. I lördags var jag ute med carro o vickan, kul var det:) bara det att carro fladdrade iväg så vi var tvugna att leta efter henne i typ en halvtimme:P sen åkte dom hem och jag blev hämtad. såg på ett par nile city-avsnitt, sjukt kul! så det blev ganska sent. och vad händer ca 11.00 på morgonen? jo, arla ringer! så jag jobbade 14-22. värt! mådde inte jättebäst, men det var inte så farligt ändå.
Skulle ju på utbildning idag oså blev det jobbigt med bussen, så jag sov kvar vilket inte var helt fel:) men var lite jävla jobbigt att gå upp imorse alltså.

Jobb hit och dit o fan alltså! måste ringa till det där jag var på idag och säga att jag inte vill jobba där. inget för mig alltså! och eftersom jag inte alltid har bil heller så blir det ju lite svårt med tänker jag..

Måste göra nån mat nu, är ashungrig! sen blir det hugos med sarah b.

Lördag!


Ska jobba snart, ska inte bli skitkul.. men lite pengar blir det ju iaf! sen ska pappa och jag försöka komma fram till hur jag ska göra med dessa jobb. arla tänker jag ju jobba på den veckan what so ever men blir ju svårt då...

Anna Järvinen på 4:an nu! det gör en ju glad sådär när man precis vaknat. iofs var jag redan glad när jag vaknade. blev väckt av nån telefonförsäljare, och jag var skittrevlig! konstigt.

You said you'd marry me if I was twenty-three


Kvällen har varit slapp och skön må jag säga. var hemma med vickan o kollade på idol. var iofs inte så jävla kul eftersom jag störde ihjäl mig på typ alla!! evelina,gathania,sam,marie,mattias men framförallt andreas! fattar inte folk nånting eller? han skriker sig igenom alla låtar, typ. men det värsta är ju hur han ser ut! man ser ju att han egentligen är nån slags mördare eller har allvarliga psykiska problem, det syns ju tydligt o klart i hans äckligt psykade blick.

Åkte till adde en sväng med o träffade josie o det andra folket som var där. när vi var på väg hem så blev vi stoppade av polisen!! jag tyckte det var askul o spännande:D vickan fick visa körkort o blåsa. jag ville också! fast jag hade nog varit lite rädd ändå.

Jag längtar stört mycket till imorgon! mina cider ser så himla fina och goda ut. och linköping känns som alltid väldigt lockande! vet iofs inte vart vi ska ta vägen, känns som att det inte spelar så stor roll heller. synd bara att vickan måste åka hem med bussen:/ men men.. ska träffa min bror o min syster på söndag! ska bli skoj. händer ju inte så jätteofta. men mest längtar jag till att träffa en konstig jävel:D

Paniken!


Det här är verkligen stört. förra veckan hade jag knappt nåt jobb alls, nu har jag typ 3. fick jobbet jag var på anställningsintervju för idag, o precis innan jag fick reda på det så ringer arla! och jag kan verkligen inte tacka nej till arla, bra pengar, slappt, trivs! så nästnästavecka ska jag jobba där mån-fre. det tredje, telefonförsäljningsapat har jag mailat iväg ett snyggt mail till och vänligt men bestämt tackat nej till. frågan är ju hur fan jag ska göra när jag ska jobba på arla!? det får väl lösa sig bara.

Kilroy gick bra! blir nog thailand först iaf, osen avsluta med bali. kommer bli great!

Nu är jag skittrött, har stressat runt sen halv nio imorse, så det ska bli skönt med en slapp kväll. vickan kommer hit, blir väl idol och sådär. men imorrn vettni! partyparty!


I'll meet you on a day that never ends


Ganska nyss hemkommen från ännu en nattpromenad med sarah:) fast den blev bara 40 minuter, både hon och jag ska ju upp tidigt imorgon... liksom halv 9! var typ år och dar sen jag gick upp så tidigt känns det som. halv 12 är en så mycket bättre tid. men men, såhär är det om man ska få sig några pengar.
Direkt när jag varit på intervjun så jag tillbaka till motala och jobba några timmar. direkt därifrån till linköping - igen! kilroy med vickan o beställa biljetter. men innan ska vi träffa syster som är i linköping över helgen så att vi kan få lite tips och var i malaysia det är bäst och sådär va.

Serri hur galen blir man inte av detta! så nu längtar jag bara till imorrnkväll när resan är beställd och jag har mig en fin rekorderlig krusbärscider i handen.

Tjurig

mm, det är jag, svintjurig!! jag orkar inte med detta känner jag. annars så är jag aldrig i närheten av såhär tjurig, o nu är det andra gången på en vecka. nej, ska ta tag i det här nu! det får bli som det blir.

just nu vill jag bara träffa vickan, prata om resan och bara känna hur sjukt fantatiskt och underbart vi kommer få det. då skulle jag nog bli lite mindre tjurig.

vill träffa jenny och carro också. och alla andra fina.


Eh okej?


Ringde en kille och ville att jag skulle komma på arbetstntervju imorgon i linköping. Okej, tänkte jag.. vad fan är det för jobb jag sökt och vad hette företaget? ingen aning! känns bra. men men, märks väl när jag kommer dit antar jag. iofs kommer jag aldrig hitta men ändå.

Är skithungrig verkligen! men orkar inte göra något. och så har jag massor jobb här att göra! blää

One day you'll be a drop in the ocean


Veckan har gått skapligt fort ändå tycker jag, och imorgon är det redan helg! Vickan kommer hem redan ikväll, vilket gör mig himla glad:) imorgon ska vi till kilroy och beställa resan!! ska bli underbart att ha det klart och veta att vi verkligen kommer iväg.

Idag har jenny varit här och ätit lunch igen, fast hon åt knappt nånting! men det var trevligt iaf:)

På lördag blir det utgång i linköping verkar det som, o jag gillart, som vanligt. vet inte riktigt vart vi ska gå bara? skulle inte vara fel med platens! men det vet man ju aldrig. syster skulle ut med sina vänner också i linköping, så hoppas jag träffar på henne! var längesen nu tycker jag. ska ringa till henne nu och be om lite malaysiatips!

TRÄBOLL!?


Vaddå träboll? aldrig i hela mitt liv alltså! jag hatar nattliv.

En mus!


Jag har så svårt för östgötska ibland. jag vet att jag själv är östgöte och pratar östgötska, men inte i närheten av mjölbyfolk! helt sjuk. "Häjj, ja heter loväjsa, kommer från mjölbi!", ni kan ju bara tänka er. så idag när sanna och jag skulle fråga om vägen så ville jag ju bara börja skratta jättejättemycket när tjejen som hjälpte oss pratade. det är knappt så jag förstår hur det går att vara seriös när man låter sådär! 
Iaf, var ju på rekryteringsmässa, som var helt okej. vill verkligen ha ett annat jobb! känner inte så starkt för telefonförsäljning faktiskt.

Väl hemma så åkte jag och josie ut till addes pappas hus på landet. vistelsen där bestod mestadels av att försöka rädda dom stackars små mössen. katten hade släpat in och ut på en och samma mus i ett helt dygn och verkade typ vara kompis med den. vi såg inte till den på ett tag, men när vi satt vid datorn var han plötsligt där! han var så himla liten och så himla rädd. vi sopade upp den lille och släppte ut den i skogen. vad fan gör katten efter fem minuter då? hämtar en ny mus! fast mindre. helt hemskt. vet inte hur det gick med den lillelille.

Vid halv tolv åkte jag hem till sarah för ännu en tvåtimmarspromenad:) gillart riktigt mycket! o nu är jag hemma och kollar på nattliv som är så jääääääävla bra!!

It might as well be now


Känns lite bättre nu när jag sovit, sådär allmänt bara.. fast ändå, hm.. 

Sanna ringde mig kl 9 imorse! way för tidigt. men iaf så undrade hon om jag ville med på nån rekryteringsmässa. och jag tänker att jo varför inte! så det blir det väl sen.

Jag har ju bara 1:an, 2:an och 4:an nu, vilket innebär att jag oftast måste se på jackpot, lyckochansen eller liknande. Ibland är det faktiskt roligt! igår skulle man gissa på ett yrke som slutade på -are. en idot sa: "barnmorskare!". nej, det finns fan inget som heter barnmorskare, cp!! och nyss var det en som fick frågan "vilken färg, förutom blå, har greklands flagga?" och kärringen säger, efter mycket lång tid: "grön!". mm förmodligen liksom!!

Snart kommer jenny och lunchar med mig:)

Vad är det som händer?


sa någon, och det undrar fan jag med!

Var på jobbinfo+intervju idag ju. det gick bra! han tyckte jag verkade som en bra tjej oså va, så jag ska på utbildning på måndag. är inte överlycklig men känns bra iaf! det är ju iaf ett jobb.
Efter att jag varit där så blev det pizza, svingott! sen flipper, haha jag har aldrig kört det förut typ och jag vann stoooort, kändes rätt så bra. sen blev det desperate housewives såklart! en vanlig tisdag liksom:)

Snart ska jag äta lite macka och varm choklad tror jag. sen ska jag läsa tärningsspelaren, sjuk bokjävel. sen ska jag sova. hm.......



Jenny don't be hasty


Jag är verkligen så jävla kass på att hitta! lokalsinnet är ju obefintligt. mamma försökte förklara i kanske en 20 minuter, jag fattade inte ett skit. men kändes som om att man övningskörde igen så jag bara kände att jag blev jättearg och tänkte att det är bäst att låtsas att jag fattar osen lägga på.
Men alltså, jag hade fortfarande ingen aning. ringde mattias, tog ½ minut sen fattade jag precis:) okej kanske inte precis, men jag vet vilken gata vi pratar om iaf! ska nog iaf åka typ halv tre, för säkerhets skull.

Åh jag gillar jenny så mycket:) hoppas vi ses imorrn eller en annan bra dag!

These streets


Kvällen blev bättre iaf! åkte till carro och såg på gynekologen i askim. seriöst så jävla bra serie! jag är inte den som är den som tjuter till tv eller film eller så, men jag fick faktiskt tårar i ögonen! stuuuure, han är så sorglig.
Sen ville sarah jättemycket till mc donalds och jag kände att en paj skulle ju va gott, så det blev det. en paj och mjölk, goooott! carro berättade en del historier från hennes bussresor. den bästa var nog att hon råkat somnat och vaknat upp lutandes mot en okänd man! haha.

Imorgon ska jag fan åka typ tre timmar innan jag ska till den där jobbgrejen. vet ju inte var det ligger riktigt och jag är ju så sjukt dålig på att hitta! så det är nog bäst tror jag.

Skitdag


Ja, dagen är ingen bra dag alls. för det första ser vårat vardagsrum ut som helvete verkligen! jag är inte den som är bra på det här med inredning och sånt där ni vet, men det här ser verkligen förjävligt ut. gammeldags grejer blandat med lite nyare ihopträngt typ. lite svårt att förklara, men lovar att ni skulle fatta om ni såg det.

Jenny kom hit och åt lite på sin lunch, det var trevligt. nåt bra med dagen iaf! sen skulle jag jobba i några timmar här i stan. det var fan asjobbigt! får alltid asont i huvudet när jag är där. nu är jag hemma o av nån anledning vill jag bara spy på allt!

Ska på nån slags arbetsintervju imorgon i linköping. inget wohowfanvakul-jobb, men som det är nu måste jag ta allt som går att få.


Paolo Nutini - Autumn

Autumn leaves under frozen souls
Hungry hands turing soft and old
My hero crying as we stood out their in the cold
Like these autumn leaves I dont have nothing to hold

Handsome smiles wearing handsome shoes
Too young to say, though I swear he knew
And I hear him singing while he sits there in his chair
While these autumn leaves float around everywhere

And I look at you, and I see me
Making noise so restlessly
But now its quiet and I can hear you sing
'My little fish dont cry, my little fish dont cry'

Autumn leaves how fading now,
That smile that I've lost, well I've found somehow,
Because you still live on in my fathers eyes,
These autumn leaves
All these autumn leaves
All these autumn leaves are yours tonight

Askim


Inatt vid klockan tre så kollade jag på gynekologen i askim, missade ju avsnittet förra måndan! och eftersom carro o jag bokat in att se avsnitt 3 idag så. det är fan bra alltså! lite sjukt kanske, men bra.
Så ja, jag somnade typ halv fem! bättre än halv sex, men ändå inte bra.

Snart kommer jenny hit o lunchar:) hoppas det har gått bra för henne första dagen på jobbet!

Idag ska jag ringa diverse samtal, åka o jobba lite, handla, träffa sarah b osen till carro! låter fint det.


Anna Järvinen - Kan du gå


Ja, det är min bästa låt just nu! den är så fin på något sätt. fast koltrast och leena är också väldigt, väldigt bra. hela skivan är jättejättebra förresten.

Alltså seriöst! min dator började låta och typ vibrera jättemycket nu precis, behöver man vara orolig eller? ja det har iaf slutat nu, men lite rädd är jag, men nej vafan!!!!! nu börjar den igen. jag kommer dö. nu slutade den.

Jaja! ikväll har jag varit hos carro med jenny. det var mycket trevligt! jenny o jag kände för att lyxa till det så vi åkte och köpte chips och dip (varsin påse! varsin dip!). efter cirka 15 chips så ångrade jag mig. fast ändå inte, det kommer ju va gott imorrn. men fy fan!!!!! min dator är verkligen cp.
Carro har en liten,liten hamster som heter pärten, döpt efter en viktigt och känd profil från motala! ja, iaf. jag tyckte han såg uttråkad ut och tog upp honom. han sket i min hand!! inte så jävla schysst alltså. bortsett från detta så var det roligt hos carro:)
Vid elva så skulle jenny hem o sova, o även carro. fan tänkte jag! då är ju inte jag trött. men sarah var inte sen på att ta en promenad:) det var trevligt som vanligt! om vi fortsätter såhär så kanske man kan bli lite fit:P 2 timmar promenad är ändå mycket!

I should be much too smart for this


Ja, hej.

Dagen har inte erbjudit sådär jättemycket kan jag ju inte påstå. vickan kom hit, vi åkte till ewe. där spelade vi plockepinn och uno, vilket iofs var skitkul!
Nu har jag precis ätit snabbmakaroner, stekt purjolök och majs,ärta,paprika. mm det var gott.

Ska åka till carpot sen, var längesen jag träffade henne. men måste först se om jag kan låna pappas bil va, vågar ju fan inte gå hem själv! nej, icke.

Fire, fire


Nattpromenad blev det minsann, gick ungefär runt hela stan. stannade till utanför linda en stund eftersom vi var sådär sjukt törstiga igen! och linda var den snällaste o kom ut med en flaska vatten åt oss.
När vi kommit tillbaka efter promenade var ju ju skithungriga! pommes o beasås. var jobbigt när sarah märkte att hon bara satt på lampan i ugnen så vi fick vänta ännu längre:P men när det väl var klart så var det det godaste jag ätit, nästan. kom hem från sarah vid fem och somnade väl vid halv sex, så jag har typ bara varit vaken i en timme nu. känns ju lite dåligt!
Är iaf glad för sarahs skull! linköping är det som gäller alltså:)

Idag ska jag prata med syster o be om tips om var vi ska resa mer exakt och sådär.. och så ska jag träffa jenny ikväll. ja det var väl allt liksom. men det är faktiskt söndag idag!

Nu eller sen? nu eller sen? hm..

Like a charm


Vickan och jag har kollat upp en hel del nu ikväll och kommit fram till att vi serri kommer komma till paradiset!! längtar så stört mycket. har fortfarande inte bestämt om vi ska landa i bali eller bangkok... men det märks ju.  

Som vanligt så är det bara jag o sarah vakna nu:) eller det lär ju vara fler vakna men de är väl ute på lokal eller annat ståhej! så vi ska nog ta oss en promenad nu, alltid skönt. 

Annars så är jag seriöst mer sugen på att trängas i en 80,90-säng igen än min egen 1,05:a. så äre!

Sarah+Ida+linköping+flamman!


Japp, så såg kvällen ut:) hade riktigt, riktigt roligt! sarah blev väl en aning för full kanske men annars så:P flamman var ett härligt ställe! sjukligt billigt också. fatcider 16:-, tequila 27:- osv, asabasabilligt alltså. nackdelen var att det tog oss 40 minuter att hitta dit! snurrade runt på samma ställe typ hela tiden, men det gick ju bra sen till slut.
Kändes lite läskigt när jag lämnade sarah nån gång vid två, men det gick ju bra! på bussen hem idag var vi sjukt törstiga och ville typ avlida, men ja vi klarade oss.

Vickan kommer hit sen, ska kolla upp massor med resan. lite sådär ungefär hur vi tänkt att vi ska åka och sådär. vickan sa förut att vi skulle få låna hennes pappas chefs hus i thailand! hur gött är inte det då?

GRATTIS SARAH!


Jättemycket grattis till sarah som fyller 19 idag!:) det ska firas ikväll med pommes, beasås, cider och utgång i linköping.

Imorgon ska jag och vickan ta tag i det här med resan och försöka planera ungefär vart vi ska och ungefär när och sådär. biljetterna måste beställas snart! har iaf fått mitt IYTC-kort nu eller vad det heter:) vet inte riktigt varför man skulle ha det, men det skulle man!

Mitt jobbsökande går sådär, är liksom så dålig på det. Men ska ta tag i det ordentligt nu, eftersom ångesten kommer och tar mig snart!!

I know it ain't right


Idag har jag bara umgåtts hela dagen. Först med sarah b, sen ewe, sen josie, sen jenny! har varit mycket trevligt må jag säga hela dagen igenom. josie och jag har sjukt bra idéer vad det gäller kommande företag som vi ska starta. mycket kommer handla om att dreja, vilket ju alla gillar!

Längtar till på fredag! blir linköping som vanligt:) med sarah f denna gång! men är ju lite speciellt på fredag då eftersom sarah fyller 19! så jag är inställd på något riktigt kul, och det ska vi nog kunna fixa.

Fan jag måste ha ett jobb NU alltså! måste ha typ 18.000:- till, till resan, annars blir det tajt med pengar alltså.

Förresten verkar det ju som att den där bloggen jag hade med typ igår var fejk! asdåligt. iofs kanske man kunde listat ut det men... dåligt iaf!

Sluta helst inte titta som du gör på mig


Dagen igår var en ganska hektisk, men bra dag. efter kilroy var jag hos jonas, var och handlade lite på maxi och så. sen åkte jag, då blev det desperate housewives och promenad.

Idag ska jag träffa en massa folk! sarah b, jenny, sarah f, ewe, josie. många alltså!

På fredag ska jag till nåt slags studentställe i linköping med sarah f! det blir nog skoj tror jag.

Folsom prison blues


Idag har jag minsann varit effektiv!
Jenny och jag skulle ju till electrolux, men man var visst tvungen att ringa innan så vi gick till dometic istället:P får se om det blir nåt. Electrolux ska ringas imorrn.
Har även varit på kilroy i linköping, fick en hel del bra tips. stockholm  - bali 27 januari, bangkok - stockholm 27 maj blir det kanske. låter ju rätt så bra vill jag säga! knappt 9300:- inklusive avbeställningsskydd för tur&retur. inte värsta asbra priset, men ändå ganska bra.

Är just nu hos bror jonas, som precis kom hem nu! ska nog umgås lite med honom nu, sen iväg.

Just det! ni måste läsa http://colourfulmiracles.blogg.se/

From off to on


Nu har jag varit på arbetsförmedlingen. Det var verkligen jättetråkigt och särskilt nödvändigt kändes det ju inte, men nu är det iaf gjort. Om en timme electrolux, efter det linköping med diverse uppdrag. har blivit en slags tisdagsvana att vara i linköping på kvällarna, tredje i rad nu iaf. men det är bra! då kan jag se på desperate housewives, vilket jag ju inte kan här hemma eftersom vi visst bara har 1:an, 2:an och 4:an!! hur kul är det liksom? inte alls faktiskt.

Igår var jag nära på att äcklas ihjäl mig! var en silverfisk på min matta i mitt rum. Silverfiskar är ju som alla vet det absolut vidrigaste någonsin! jag slog ihjäl jäveln med ett energy dance hits-fodral, som fortfarande ligger kvar. vågar ärligt inte lyfta på det och titta på den, det får mamma göra när hon kommer hem.


BOWLING!


guess who's gonna get some


Har precis varit ute på en promenad med sarah och ewe, trevligt minsann! har verkligen börjat gilla det där med att promenera.

Fan! kom just på att jag inte kommer kunna vara närvarande på klubbmötet imorrn. Ja alltså, jag,jenny o ewe har ju startat en klubb då:P den går ut på att vi ska göra roliga saker helt enkelt, på vardagarna, istället för att bara sitta hemma hos nån o titta på tv. Den har iaf startat på bästa sätt, bowlingen var verkligen skitrolig!

Lyssnar på anna järvinens skiva jag fick feeling . den är riktigt, riktigt bra! rekommenderas starkt till dom som gillar säkert! och liknande.

Förresten så tycker jag att jag blivit en seriös bloggare redan nu! är väl kanske bara en  fem pers som läser, men det gör inget!

Bowliiiing!


Idag har jag bowlat för första gång i hela mitt life! det var svinkul ju:D jag var inte asbra, men jag förlorade iaf inte. det gjorde josefine! ewe är ju som vi alla vet, spärrkungen, så hon vann.

Imorgon är en hektisk dag! Arbetsförmedlingen, electrolux och kilroy i linköping ska avverkas. det är bra det! resan måste bokas snarast känner vi.

Promenad nu!

Dagen från helvetet


Ja, blev ju ganska sent inatt/imorse. Somnade cirka 05:30, det är så jävla dåligt. Resulterade ju sedan i att jag inte vaknade förrän cirka 13:00 idag, även fast jag ställt klockan. Uuuusch! därför är detta dagen från helvetet. kan också bero på att jag ska dammsuga och torka golven här hemma idag. eller för att jag ska upp typ 08:00 imorgon! arbetsförmedlingen, I love you.

Nattpromenad


Har just kommit hem från en nattpromenad med linda. var hur trevligt och mysigt som helst:) var ute och gick i minst 1½ timme. får bli en ny tradition tycker jag!

Annars så har det ju hänt grejer i motala idag! Var på väg till ewe när jag ser en helikopter och en ambulans och en massa folk och tänker: vad fan har hänt? åker vidare och ser ett helt lägenhetshus som är polisavspärrat. då undrade jag verkligen vad som hade hänt! vet fortfarande inte säkert, det har talats om mord iaf.
Ja motala är allt bra jävlig ibland. och inte nog med denna händelse! fick vänta på min pizza i en timme också, hur sjukt är inte det liksom?

Var hos ewe förut. trodde hela tiden att jag skulle få se på 50 first dates, men det visades ju sen att ewe hela tiden sagt 51st states eller vad den heter. blev mycket besviken!

Imorgon är det jag och jenny som åker till electrolux! har skjutit upp det i en vecka nu, illa är det.

For today I am a child


Det hela löste sig igår, vickan vaknade till vid en sådär tio över tre. Vickan åkte hem och jag gick väl och la mig ganska direkt och läste lite bok, helfestligt. Idag ska jag kanske jobba lite, och träffa josefine.

Har laddat ner en skiva med antony & the johnsons, o jag gillart! men just nu lyssnar jag på timo räisänen - bollen måste dö. den är rätt härlig den med!

Nu ska jag åka, hej då!!!!!!!!!!!!!

It can not wait


Verkligen slapp kväll = skönt! Vickan har somnat:) och jag sitter mest här och letar bra musik. laddar just nu ner lite bruce springsteen och josé gonzalez, gillart!

Lyssnar på jason mraz nu, I'm yours såklart! går verkligen att lyssna på den hur mycket som helst utan att tröttna.

Åh jag vet inte hur jag ska göra! vågar verkligen inte väcka vickan, hon blir alltid så rädd:P och det gillar jag ju inte! men kan ju inte låta henne ligga sådär oskönt i soffan som det ser ut som att hon gör. har på lite halvhög musik nu och hoppas på att hon kanske ska vakna av det, verkar tyvärr inte fungera!

Men första!


Nu har jag gjort mig en egen blogg. Känns stort och helfestligt! facebook är ju fortfarande störst såklart då! förstår inte hur det kan komma sig, men så är det.

Kvällen ikväll är en slapp kväll. Vickan är här. Vi har kollat på resor! 29 januari tror jag det blir att vi åker. Längtar så sjukt mycket! biljetten kostar knappt 4000, sinnesbilligt.

Igår var det lite festligheter hos nåris med josie,sarah b o carpot. Var helt okej trevligt! Men kände inte alls för att gå ut här i motala, så jag åkte in till linköping, vilket aldrig kan bli fel. Hamnade på BK's, kändes lite väl vuxet men det funkade:) sov länge idag, vilket var svinskönt. Åkte hem vid fem och sen har det varit väldigt slappt sen dess.

RSS 2.0