Rubriken


Hej och hå, var visst ett litet tag sen ja. har varit mycket sen sist om man säger!
På annandagen kom min syster jenny,simon och lilla melvin till motala. så var hos pappa och åt och sådär. fast innan maten lekte alla (utom melvin) med hans asroliga leklera! vill ha själv. Hade fortfarande ont i huvudet på kvällen men det var ju bara att gå på't igen! och skoj blev det faktiskt. jag och linda gick till brygget och träffade ewe. eller ja, linda höll ju på med sitt iofs men ja:P sen med eller utan. blev kvar där ett tag om man säger! camilla som varit på harrys kom dit. så jävla störd syster jag har, men det var stört kul också. kom hem vid en halv fyra-fyra. blev väckt på det bästa sättet du kan tänka dig - telefonen ringer klockan nio: hej det är arla kan du komma och jobba NU? eeeh va? skämtar nån med mig eller tänkte jag. men men, jag sa ja och mamma fick skjutsa mig.
Jobbade till halv sju, sen kom mattias och hämtade, åkte o handlade osen gjorde mat. kollade på film sen men somnade rätt snabbt om man säger! skulle jobba cp-tiden 10:30-18:30 idag också. försov mig lite smått till tio i tio, hade därmed 10 minter på mig att göra mig ready. jobbigt! jaja, jobbet gick välla bra va mm.
Min kära bror hämtade mig. vi åkte hem hit o spelade nintento 64 ett tag, skitkul! och jag var bäst. sen åkte jag till ewe o hade trevligt. träffade josie som jag inte sett på 200 hundra! så det var skojigt.
Ska jobba 14-22 imorrn. börjar 06 dagen efter. kul. askul faktiskt.

Nivå 2004


Haha vilken kväll igår! först var det förfest hos lollo med en massa fina tjejer. sen var det harryskön! så mycket nivå 2004 som det bara kan bli. sen var man ju iaf inne till slut då! jag hade kul och tappade min nya mobil minst 10 gånger. dum i huvet är jag! fast det verkar inte som det hänt nåt med den, lite skit på den bara. alltså inte värre än jennys mobil som tappade sin i kiss:P lilla gumman va:)
Ja jag var tydligen lite mer fullis igår än vad jag själv uppfattade, men men så är det. jag som aldrig brukar bli bakis har fan ont i huvudet! blä.
Min tjej jenny sov här inatt! när vi kommit hem hade vi ett intressant samtal tycker jag minsann, ja man fattar ju inte på sig själv ibland alltså:P stört är det!

Idag kommer syster jenny,simon o lilla melvin till motala. ska äta och lite sådär. sen blir det festligheter! med camilla o bella. linda med hoppas jag! o nån mer som vill:)

Fick en Thailandbok av mattias i julis, tacktack! skitbra:)

This year is for me and you, so happy christmas


Grattis på julafton alla fina! har haft en alldeles fantastiskt mysig och trevlig sådan. var först hos famor med pappa,jonas,camilla,faster&uffe och kusin ted. god mat och allmänt trevligt! sen hem till mamma med syskonen,mamma,lasse och mormor. pakeeeeet!! har fått mobil,ipod,massa bra grejer till resan t.ex överfallslarm,money belt,ficklampa osv,pengar,parfym,bok o lite smågrejer.
Jag borde typ gå och lägga mig snart, men det är ju ingen idé. vaknade vid elva och släpade mig upp halv tolv, svintrött! så jag lär ju inte kunna sova förrän vid två, o det om jag har tur. som tur är så börjar jag inte förrän halv nio och jobbar bara till två, så det blir nog inte så jobbigt trots allt. sen ska jag till mattias! ska bytas lite julklappar och så.
Sen blire nog fest! måste ju fixa något drickbart på något vis, systemjävel är ju stängt.. hm. hoppas det löser sig, är riktigt festsugen.

Nu ska jag pilla lite på min fina ipod:) God jul!

We kissed on the corner, then danced through the night


Har haft ännu en mysig familjekväll. har ätit mat och efterrätt och choklad. mm gott! sen har vi inte gjort så mycket. skulle kolla på tulpanmysteriet, men våran video hade visst gått sönder. typiskt!

Snart är det grattis på julafton! skojskoj. men åh, saknar mattias!

You were handsome - you were pretty


Jobbet igår var riktigt behagligt, o en jävla massa mjölk blev det om man säger! smet iväg till mattias halv tio, var ju ändå klar så. kollade på film, firman, och drack julmust. mysigt! idag har det också varit en mysig dag. var på ikanohuset och mattias köpte klart sina julklappar. sen åkte jag hem. saknar'n redan! men kommer ju träffa honom på juldagen iaf.
Åkte och handlade lite med min söta mormor, och nu är jag hemma. ikväll blir det ännu en familjekväll med mamma,pappa,bror och syster.

Nu ska jag lyssna på fairytale of new york en massa gånger! den är så fin och julig.

Fairytale of New York


Kvällen igår var himla mysig och trevlig. först åt jag med med mamma, camilla och jonas. potatisgratäng med tillbehöver, svingott. sen åkte vi till lasse, jossan och rebecca i båten. mysigt som sagt! sen åkte jag med camilla o jonas till pappa. katterna är så sjukt söta! åh jag vill också sa. sen spelade vi adventure island till halv tre, bästa spelet nånsin. åkte hem sen och läste klart min bok! hm vet inte vilken jag ska börja med nu, har typ fem att välja på. funderar på mamma sa att jag var sjuk eller poeten. hmmmm!
Nu måste jag snart duscha och fixa lite.

En annan bra jullåt: the pogues feat. kirsty maccoll - fairytale of new york

We are family


Har varit på stan med linda, jag blev rätt trött efter ett tag, som vanligt. men det var mysigt att va med peetöh iaf:) sen var det hem o gå o köpa gran direkt! nu börjar jag nästa få lite julkänslor trots allt.
Min bror har kommit hem till motala också! fast han var tvungen att gå o fika med en barndomsvän som han inte tycker om, haha:P och så kommer syster snart med. Julhelgen kommer bli guld! nintendo 8-bitars och kattungar. älskar! minuset är väl då att jag inte kommer träffa mattias så mycket som jag ju kanske skulle vilja! men vi träffas iaf imorgon, jobbar ju samma, 14-22. det är bra det, för jag saknar 'n!

Baby, baby, baby


Har lyckats hålla mig ifrån det där med att gå och lägga mig sent nu väldigt länge. 1-2 är okej, men inte halv fyra. vet i fan vad jag gjorde, pratade med min fining linda på msn ett bra tag iaf:) det enda vettiga typ! läste en del i min bok också iofs. jaja, detta ledde iaf till att jag vaknade tjugo över tolv, ångeeest! men vad ska man gjorde?

Idag kommer min syster hem! och hon har med sina små katter!! åh jag längtar verkligen. idag då? ska ringa försäkringsbolaget, köpa sista julklappen, äta mat med mamma o camilla. och sen åka ut till lasse i båten. jossan är hemma nu, var längesen jag träffade henne så det ska bli kul. skulle väldigt gärna träffa josie också! var hur längesen som helst nu.

Nu ska jag minsann lyssna vidare på where did our love go! älskar'n!

Dagen+igår


Tänkte dra en vanlig vad jag gjort idag, o igår.

Åkte till jempa igår kväll, såg på bonde söker fru och åt på bögöh (burger king alltså!!). det var kul o träffa tjejen, gillar'na så mycket ju! sen så skulle lilla tjejen hem o sova eftersom hon skulle jobba 12 timmar idag. då kom jag på att jag inte hade nåt o göra, så då åkte jag till mattias! lätt värt. åkte därifrån vid tolv idag och åkte direkt o jobbade. jobbade lite mer än 4½ timme, lagom sådär. fick 155:- mer än vad jag skulle få, himla snällt alltså!
Efter jobb var det hem o äta och så stääääda. dammsög o torka golven i hela lägenheten. kämpigt! sen åkte jag till min kära papi. julfikade lite o pratade oså. var så längesen så det var verkligen trevligt! kom hem från pappa nyss, o nu gör jag mest inget.
Skit alltså, sa till mattias förut att jag fått hem mina hörlurar. och så säger han att han köpt det till mig i julklapp! hoppas han skojade. men jag trort inte tyvärr! för jag frågade cirka 20 gånger o han sa att han inte gjordet! typiskt verkligen, hade ju sparat in några hundringar där annars:P

Spice Girls


Såg på dokumentären om spice girls förut och blev både lycklig och ledsen! lycklig för att jag mindes den gamla goda tiden när allt, allt, allt bara var spice girls i livet och bara underbart:) och ledsen för att jag inte ska gå på någon av konserterna. Åh jag minns så väl när jag och josie var och såg dom i stockholm -98! typ det största och bästa jag varit med om i lifet!
Har kollat på en massa liveklipp på youtube, är det normalt att få rysningar av wannabe eller?:P vet ej, man jag fick'et iaf! och när emma sjunger where did our love go, så vill jag ju bara dö! hon var så söt och bara aaah jag älskar emma o jag älskar spice girls!

That's alright mama


Har varit och handlat med mormor, fick även en tidning , godis o lite pengar. tack mormis, söt är hon:) sen så åkte jag o hämtade ewe o linda. vi har gjort massa knäck, sen orkade vi inte göra nåt mer julgodis:)
Jempa kommer sen tror jag. bra tycker jag eftersom vi inte kommer kunna ses på ett tag sen.

I'll get used to this eventually I know, I know


Idag sov jag till elva typ, det var skönt. vad ska göras idag då? jo! ska åka o handla med mormor vid halv tre när mamma kommit hem med bilen. sen ska jag baka julgodis med linda o ewe:) ska bli mysigt!
Tror jag ska jobba här i motala imorgon, blir bra, behöver lite fickpengar sådär känner jag.

All I want for christmas is you


Det här är förjävligt! har inte börjat lyssna på jullåtar förrän idag. det är illa. den bästa är nog britney spears - my only wish this year:D och den gamla godingen all I want for christmas is you med mariah carey, såklart!

Mina pengar bara försvinner alltså! beställde hörlurar idag för 200 till exempel. det är visserligen en högst väsentlig sak att köpa, men ändå! mindre bra är väl att äta på max för typ 65 spänn. skärpning nu!

Well in case you failed to notice, in case you failed to see


Var alltså i linköping med linda o sofia förut! det var himla trevligt o skoj minsann:) blev iofs som vanligt när jag ska gå på stan en längre tid - jag håller på att avlida av trötthet! satte mig ner i varenda affär där i slutet o ville bara sova typ:P men fick i mig lite max-mat sen, då blev jag mätt, nöjd o glad.
Kom hem och åkte i princip direkt till jenny, där även maja var. vi gjorde mest inget, pratade om det mesta. var mysigt iaf:)

Nu har jag nog trots allt en plan till nyår. skippar iaf motala, har nog gjort mitt här vad det gäller nyårsfirande om man säger:P så ska hitta på nåt med mattias i linköping, men får se vad det blir.

Läskigt!!


Satt precis o tänkte på att jag ville lyssna på coldplay - the scientist. och vad händer!? trycker på shuffle, o vilken låt kommer, jo the scientist! läskigt alltså. har 2554 låtar på winampen och den väljer just den som jag tänkte på. det är väl ändå sjukt!

Alltså det här med kärlek och skit..


Att det ska vara så jävla krångligt jämt! har för närvarande två vänner med stora problem vad det gäller detta. känner verkligen jättemycket med dom båda två!
Ska väl iofs inte säga att jag själv inte har några problem alls. kommer vara borta från my love i 4 månader! det är ju ett jävla tag alltså. eller iofs, blir ju inte 4 månader eftersom vi ses på bali:) men jag tror vi fixart! eller det är klart vi gör det, även fast det kommer känns pissigt jobbigt ibland.

Telia


Sitter i telefonkö till telia nu, har just nu plats 25 i kön, det känns kul. ska höra hur jag ska göra med mobilen, vill ha med den när vi åker tänker jag. kommer ju ha den avstängd mest, men när det är nåt viktigt så är det ju alltid bra att ha den iaf tänker jag.

Ska med linda o sofia till linköping sen! måste köpa klart julklapparna idag nästan känner jag. svåraste är nog mattias! mormor o farmor är iofs skitsvåra dom med. har köpt till jonas nu iaf. camilla ska jag köpa smycken till.

Plats 13 i kön.

Idag är ingen vanlig dag, nej för det är JOSEFINES födelsedag!!


Grattis, grattis till min tjej som fyller 19 år idag! funderar på om jag ska åka till henne idag.. hm ja det vill jag!
ska se om jag kanske kan låna jennys busskort, måste spara på pengarna. fick iofs min lönsespec idag, 11800:- ungefär, helt okej säger jag.

Igår kom ju mattias hit. vi lagade mat, klyftpotatis, kyckling/quornfilé, vitlökssås o broccoli! så jävla gott var det, mm ja! sen skulle vi kolla på film. blev jävligt problematiskt. ni vet thailandsfilmer är ju lite sviktande kvalité på ibland. så vi fick byta film fem gånger innan vi hittade en som var bra. good will hunting blev det, den är ju förjävla bra alltså. sen blev det sova. och mattias hade blodat ner mina sängkläder med sin armbåge o sitt huvud! men det gööör inget, det var ju bara nybäddat o lakanen är helt nya:P jaja, var iaf himla mysigt att ha honom här.

Vad ska jag göra idag då? faktiskt ingen aning, hm.. behöver ju iaf köpa fler julklappar. har cirka fem stycken kvar att köpa till liksom!

And we talk about friends and we talk about records


Har varit på stan en sväng med linda nu! köpte julklapp till mamma iaf, alltid nåt. sen så tog vi oss en fika. o nu är linda hos mig. söt är hon, även fast hon är en liten töntis som inte vågar ringa sin tränare:P
Mattias huvud mådde inte hundra procent bra efter helgen, så han sjukskrev sig o ska komma hit istället! jag gillart.

Har tvingat linda o ringa nu så det gjorde hon:) bra tjejen!

Kom igen Leeeena!!


Känt mig lite depp sådär, men nu har jag pratat med mattias och så shufflade min winamp fram kom igen lena, då kändes allt helt plötsligt mycket bättre. och så ska jag snart träffa linda, vilket också gör att humöret blir bättre!

för vi dansar och du har så mjuka läppar, ååh kom igen leeeena!

Poeten


Igår träffade jag äntligen ewe o jenny! det var minsann  väldigt längesen. gjorde väl inget alls i princip, men det var skoj o träffa dom iaf. jag var rätt trött efter 4½ timmes sömn o jobb om man säger!!
Somnade typ halv tolv igår och vaknade av att jenny ringde mig för en halvtimme sen. tolv timmars sömn! det är liksom rätt mycket, o jag vaknade inte ens av mig själv.
Nu kom jenny hit o gav mig en present hon funnit på återvinningen, en bok!! michael connellys poeten. tack så jättemycket tjejen, vad glad jag blev!

Idag ska jag nog till stan en sväng o titta efter julklappar, och så ska jag byta sängkläder o tvätta lite, det var väl det ungefär:) ska bli skönt att va ledig. imorgon ska jag iofs jobba här i motala, men det är bara bra.
Imorgon fyller josefine! skulle vilja komma till henne, men får se hur det blir.

Mammaaaaa!


Har stor lust att ropa på mamma o be henne hämta fjärrkontrollen som är cirka 1½ meter ifrån mig. det är ju så jobbigt att resa sig ur sängen!

Damn I wish I was a lesbian


Nej, det önskar jag inte, men hade hello saferide - my best friend på hjärnan. jag älskar den låten! man blir så glad bara.

Igår slutade jag åtta! skööönt. åkte hem till mattias. bjöds på lite glögg o lussebullar hos lina och fredrik, det var gott o trevligt minsann. sen upp till översta våningen. kollade på bad company, den var förjävla töntig alltså. i början var det lite roligt med negern som skulle va såhär "höhöhöh en bomb vafan jag älskar hiphop", jamen ni vet! men det blev för mycket och filmen förstördes. sen var det sova! idag har vi... ja, inte gjort ett skit typ. handlat, ätit thaimat, kollat på bonde söker fru. sen skjutsade jag mattias till arla-julfesten, som jag själv avstår ifrån. jobbar ju 06 imorrn o jag kände att vafan, nej det får va.
Åkte till mormor som var söt o bjöd på mackor, äppelkaka o godis:) sen hem o duscha o fixa mat, o nu ligger jag i sängen o ska försöka sova skapligt. känner mig rätt duktig faktiskt!

My little fish, don't cry


Lyssnar på paolo nutini - autumn och försökte minnas att det varit höst. först trodde jag att jag missat hela hösten! men så kom jag och tänka på sarahs o mina nattpromenader, saknar dom lite grann faktiskt.

Nu måste jag snart in i duschen o fixa lite, och sen åka till jobbet. ja, jag är lite depp idag också! blir ju fan inte bättre av att se på skilda världar med dessa sjukt dåliga skådespelare:P

Heartbeats


Jobbet var rätt jävla tråkigt om man säger. har deppat mig igenom nästan hela dagen! men pratade men vickan och jenny, o då kändes det lite bättre. är dock fortfarande lite depp! måste fan sluta upp med det. vad gör jag liksom? klagar på för mycket jobb, det ska man inte göra. nej, skärpning!
Imorgon hoppas jag jättemycket på att vi är klara innan tio, gärna vid åtta iaf. ska va med mattias sen på kvällen. vet inte om jag stannar i linköping eller om vi åker till motala? ja, det märks ju. sen på lördag ska jag va med ewe! eller vi sa det igår iaf, så det hoppas jag:)

Ska nog försöka sova snart så att jag kommer upp skapligt imorgon - somnar skapligt imorgon - går upp tidigt på lördag - somnar tidigt på lördag - gå upp aaaaaaastidigt på söndag (fem i fem ungefär).

 min fina syster och jag!

För dig


Nu blir jag ännu mer deppig!! jag borde fan inte klaga. jag borde vara skitglad för att jag får jobba såhär mycket! jag vet det, jag veeet. men just nu så... nej liksom. så jag ska helt enkelt deppa vidare. ja, så får det bli.



Lucia eller?


Jaha, det var visst lucia idag. hade ingen jävla aning om det. vet ju aldrig vad det är för dag längre! nej nu kände jag att jag blev lite deppig här. hinner aldrig träffa någon och aldrig göra något kul. jag vet att det är för en bra sak, men just nu känns det bara skit. det är inte långt kvar tills vi åker och jag vill ju gärna hinna träffa mina vänner, familj och mattias nån jävla gång.

The road


Och så blev det en helvecka på arla igen. pengaaaar! fast gårdagen var inte kul, lyfta 12 liter mjölk åt gången i mer än 4 timmar gör ju sitt om man säger. så idag har jag ont i ryggen. blä!

Nu är jag hemma i motala, kom hem vid elva och åker vi ett igen. vet knappt vad som är hemma längre känns det som:P men men, så äre.

Jaha, helgen då? blir väl inte mycket av som vanligt. slutar ju fredagkväll o börjar söndag morgon. vad ska man gjorde? inte kommer jag kunna träffa mattias nåt heller, arla-julbord på lördag liksom som jag inte ska på. skulle väl vara på söndag då isf, men det är ju hundra år till dess känns det som. och det är ju inte direkt hundra år kvar tills jag åker precis. 1½ månad typ. sjukt!

vafan nej jag vet inte vad jag ska skriva! hej då

Gejulensgeklappens


Kom precis att tänka på att jag knappt köpt några julklappar! en bok till pappa då, men annars inget. har ju några kvar om man säger. och jag har 0 idé om vad jag ska köpa till någon! ljus? strumpor? deodorant? kan det vara något? nähe inte det, nej då vet jag inte.

Annars så längtar jag verkligen till jul. Umgås med familjen! ja det vill jag faktiskt. pappa har jag inte träffat på jättelänge:/
Camilla ska ta med sina två kissemissar!!! lycka på den. o jonas ska ta med 8-bitars!!! lycka på den med.

Jorå, så attee...


Ja, alltså det händer ju inte så mycket överdrivet kul i mitt liv just nu. eller jo, på ett sätt eftersom jag tjänar en massa pengar. jobbade igår o idag också,ska jobba imorgon, förmodligen torsdag också, jobbar fredag och så söndag. ingen helg och inget liv. men däremot en jävla massa pengar blir det! värt, värt.
Jan vill att jag ska komma o jobba i motala, tydligen värsta kris, men alltså tyvärr, hinns inte. har ingen lust att komma dit typ på lördag, min enda lediga dag liksom. sorryborry!
Igår efter jobbet kom min kära bror o hämtade mig, tacktack för det! åkte hem till honom o spela nintendo 8-bitars, adventure islands!! jag älskar det av hela min kropp o själ. skitkul verkligen! sen var det lite bok och sen sova.

Hade tänkt gå upp senaste tio idag för att hinna med diverse bestyr. vaknade tyvärr inte förrän tio i elva. på med kläder - buss till stan - lindex för att köpa trosor o strumpor - buss tillbaka  - duscha - laga mat - fixa mig - buss till resecentrum - byta buss - jobbet. så det hanns tyvärr inte med nåt adventure islands som jag hade planerat! typiskt också tänkte ju jag.
Efter jobbet trippade jag hem till mattias, han gick o la sig vid en halv tolv, vilket man kan förstår eftersom han jobbar den djävulska tiden 6-14. gillart inte!

Jag saknar mina vänner! har knappt hunnit träffa en enda på jättelänge. vickan är den enda, i fredags när vi var i norrköping o såg kjellvander. men annars ingen:/ dessförinnan sarah på onsdagen, men annars nej.
Ewe som jag tänkte att jag skulle träffa nu i veckan kommer jag ju inte kunna träffa:( saknar den tjejen! jenny med, som jag också tänkt att jag skulle träffa. men meeeeen vad ska man gjorde?

Two souls


Åkte alltså in till linköping i lördags igen. hade ju bestämt att jag skulle köra till stan=inte dricka. eftersom jag ju skulle börja 6 dagen efter! men började känna att vafan, tråkigt. och min kära syster gjorde det mesta för att uppmuntra mig till att dricka medans mamma gjorde tvärtom. jag körde till slut på min systers spår:P
Lite vin hos moster innan maxim. på maxim blev det goood mat och sen lite festligheter. var riktigt roligt faktiskt! nånstans där innan ett kände jag att det kanske var bäst att åka hem till moster o sova. så det gjorde jag. mådde inte bäst när jag gick upp 05.20. det blev ju inte bättre av att jag mötte min kusin marcus i hallen, som nyss kommit hem:P
jaja, men jag kämpade på iaf och jobbet funkade okej. somnade iofs en gång, men men:) blev tillfrågad om jag kunde stanna längre än två, men det kände jag att no, det blir för mycket.
Blev upphämtad av mamma, jonas o camilla. åkte o åt på steve's. mm älskart:) sen skjutsade dom mig till mattias. blev inte mycket gjort här, åt thaimat och såg på love acctually. men jag gillart. var ju inte jättepigg precis.

Vaknade för nån halvtimme sen, mattias inte hemma. han började kl 6. och jag börjar 14. typiskt äre! ska jobba idag o fredag samma tid, vad jag vet. ska nog ta o duscha nu, herrå!

...you like a song, I could have played you all night long


Idag har jag äntligen fått sova ut. somnade nån gång vid ett och vaknade lite innan elva, skönt! idag är det först lite firande för moster, sen 30-årsfest för kusin maria. skulle kunnat bli jättekul, men icke. jobbar ju 6-14 imorgon! blä på det. men vad ska man gjorde?
måste säga att jag saknar mattias lite grann sådär. han har förresten beställt biljetter till bali nu, vilket innebär att vi kommer träffas där i maj!:) det är jag glad för!

Är seriöst oroad för min ekonomi! jag är bara så sämst på att spara. skit alltså. hoppas mycket på nästa lön, och lönen efter det! då ska det nog kunna gå ihop sig.

Oh night


Mycket av gårdagen var väldigt jobbig, fast allt glömdes liksom bort sen. vickan och jag kom till hörsalen i norrköping bara tio minuter innan det började, gled in och fick platser längst fram. kändes rätt bra om man säger! som förband var det kristofer åström, han var riktigt bra. ganska störd också! han pratade om att brämhults juice lagras i två år och att astrid lindgren förstörde hans barndom.

kristofer åström.

Och så till slut, äntligen, christian kjellvander! vilken lycka bara att se honom. otroligt, fantastiskt bra och vackert var det. många favoritlåtar spelades, bland annat oh night, live ones, poppies and peonies, when the mourning comes. åh det var så mysigt allting!
hände en sjukt rolig sak i slutet, kjellvander hade precis börjat på första ordet i en låt när hans axelband till gitarren hoppade av. hans röst hoppade också till om man säger! alla började skratta och kjellvander skämdes sa han:)

christian kjellvander.


christian kjellvander med banjon!


Trött åt helvete


Jävla skitdag, så sjukt trött. och då orkar man inte med en viss person på jobbet, att försöka förklara saker för honom som han sen ändå inte fattar! meningslöst är det. men som tur är ska jag inte jobba med honom imorgon, skönt.
Har bara sovit fem timmar per natt dom tre senaste nätterna, alldeles för lite! men blir ingen vila här inte. kom hem till motala klockan tre, och så ska jag åka tillbaka halv sex med bussen. ska träffa min bror o ta en fika. ska iofs bli väldigt trevligt! sen lite senare ska jag väl trippa hem till mattias.

Christian Kjellvander imorgon!! längtar så himlans!

Tröttis


Nyss hemkommen från jobbet. har varit en rätt kämpig dag om man säger. killen/mannen jag jobbar med är totalt inkompetent, kan absolut ingenting. vilket innebär att jag får göra dubbelt! men fördelen är väl att tiden går fort.
Är iaf jävligt trött nu, tänkte att jag nog ska ta o lägga mig ett tag o vänta på att mattias kommer hem som slutar tre.

Igår var jag och vaccinerade mig igen. det gick bättre den här gången, inget snurr i huvet o mådde inte illa. bra! fast istället så fick jag ont i armen, o har det idag med. men men, så äre! efter vaccinering blev det mat på tio minuter för att hinna till bion. vi såg på michael clayton, inte jättebra, men helt okej bra.

Nej nu orkar jag inte mer, hej då!

Måndag


Jenny kom hit förut, sen gick vi till valencia o mötte linda. jenny och jag åt pizza. jag upptäckte att det var ett långt svart hårstrå på min pizza. inte så fräscht. då fick jag en ny, en hel alltså! jag orkade inte äta upp hela kan jag ju säga. men som tur var kom sofia o kunde hjälpa till:) sen gick vi ner till stan. köpte lite underkläder som jag egentligen inte har råd med. fast vafan, ska ju jobba hela veckan, så jag tyckte jag fick köpa det ändå.
nu är jag hemma och slappar, det är skönt. ska träffa jenny sen igen.

Alfie


Lyssnar på lily allen - alfie! den är så härlig. lite julig också på  nåt sätt:) när jag hörde den nu kom jag att tänka på att jag såg på filmen alfie i lördags, den var bra var den. jag gillar jude law. heter han verkligen så? låter ju konstigt men ja, det gör han ju.

Hur jobbigt är det inte när man ligger i sängen med datorn o har det allmänt bra, osen blir man jättekissnödig. så ser min situation ut just nu. vet inte riktigt vad jag ska göra åt den. antar att det bara är att släpa sig upp, men jag orkar inte ju! stort problem alltså, som ni förstår.

Arla<3


Skönt att man får vara ledig en dag åtminstone. arla ringde och väckte mig för en halvtimme sen. ska jobba 6-14 tisdag-fredag, och söndag. hade sett fram emot att vara ledig lite, men men:) helt klart värt!

Måste utnyttja min lediga dag här på något bra sätt! vill iaf till stan o kolla lite. vill helst köpa, men ska försöka stå emot.

Any day now, will be at ease


Så sjukt skönt det var att äntligen få sova ut! somnade vid halv ett ungefär och gick upp kvart över elva. skönt! då blev det frukost och mest slappande innan jag åkte till jobbet. hann läsa ut boken! verkligen bra var den. ska beställa en massa böcker imorgon, till resan. det lär ju bli ett par femhundra böcker man kommer läsa. vänta på flyg, ligga på stranden och sådär! shit vad jag längtar alltså. kan inte förstå att det inte ens är två månader kvar. sjukt är det.

Denna veckan har jag knappt något planerat och det känns skööönt!
men tänkte dra en liten lista iaf;
- fixa med reseförsäkring
- vaccinera mig
- jobba här i motala tror jag nog nån dag
- träffa fina vänner (ewe,jenny,linda,amanda, nån mer kanske?)
- träffa my löööv också såklart
- fredag: christian kjellvander i norrköping!! längtar jättemycket, ja!
- lördag: 30-årsfest för min kusin maria på maxim i linköping

Tog en fräsch bild på mattias igår innan han skulle iväg!

The eternal sunshine of the spotless mind


Har precis sett klart den filmen! den är ju riktigt bra faktiskt. men nu är klockan strax tolv och jag är jättetrött! så nu blir det sova. ska bli underbart skönt att få sova ut! var längesen.

Hallelujah


Här har ni en trött tjej kan jag säga. jobbade ju igår, o då ville dom att jag skulle jobba idag också. eh okej? på en lördag? men visst liksom!
slutade jobbet vid åtta igår, det var skönt. sen mötte jag upp vickan o ewe! vi var först o åt på steve's, gott o trevligt var det! sen gick vi till 55:an, där var det inte lika mysigt o trevligt om man säger. dom tog busen hem o jag trippade hem till mattias. somnade tre, gick upp lite efter sju. så jävla lite sömn om man säger!! började vid åtta. hittade inte vart jag skulle vara först, lite panik där ett tag. men sen så! de första fem timmarna var jävligt sega kan jag ju säga. önskar att jag skojade men fick sitta o glo i fem timmar! fel på maskinen, fast det visade ju sig iofs sen att det inte varit det, bara verkstadskillarna som klantat sig en aning. men, kan ju vara kul det med... kanske. sen var vi igång iaf. arbetsuppgift: lasta över 1liters-paket från ett band till ett annat, i fyra timmar. så kul har jag haft det idag! har aldrig varit så glad över att få gå från jobbet. just det, hade ingen lunch heller! lite hungrig kanske? eh ja!

Orkade inte ens köra hem kände jag, så jag tänkte hälsa på mattias lite och sen åka hem. han skulle ju ändå på födelsedagsfest. men jag blev visst kvar här, själv:) riktigt skönt faktiskt! känner att jag ändå inte hade pallat med att göra någonting. blev medbjuden på festen, men det är ju det sista jag orkar känner jag. så ikväll ska jag bara ligga i soffan o kolla på tv o läsa bok. och äta polkagrisar!

Imorgon ska jag jobba, igen. mycket helg va? nej. men som tur är så börjar jag inte förrän två. skönt det om man säger.

Missade ju idol igår så var inne på youtube och kollade på amanda när hon sjöng hallelujah. helt sjukt fint! sången var kanske inte den bästa, men det spelade absolut ingen roll. hon hade sån jävla känsla liksom! lite gråtig blev jag ju.

RSS 2.0