I always thought we pulled it off


Jobbet flyter på rätt bra får jag ju säga.. består mest av att läsa aftonbladet,expressen,lyssna på p3-dokumentärer och någon gång ibland sådär köra lite truck. haha jag gillart! ingen chef resten av veckan = slappt.
Har varit vaken två timmar.. har inte blivit så mycket gjort, men har diskat en del om man säger. ska snart gå till hemköp o handla lite. sen tänkte jag göra pannkakor! hur sjukt är inte det. har aldrig gjort pannkakor förut i hela mitt liv. så blir ju en spännande upplevelse.

Funtar lite på om jag ska åka till motala imorgon.. saknar linda gör jag! och mamma o pappa lite också faktiskt.

Katrin och alex har verkligen separerat och alex har träffat kvinnan i sitt liv. låter ju fan lite märkligt tycker jag! dom har tydligen träffats i typ två veckor o nu är hon kvinnan i hans liv. nu kan man ju undra varför jag bryr mig, men jag kan bara inte låta bli. jag är på katrins sida iaf!  http://www.finest.se/katrinSchulman
läs hennes blogg ba!

But though I'm good with words, I've never been good with words


Och så var helgen över. Har gått hur snabbt som helst.. Den började med att jag missade tåget, vilket resulterade i att jag fick köpa en ny biljett för 230 spänn. Priset kan jag iofs inte klaga på, inte så dyrt alls.. Men att missa tåget var förbannat drygt! Fick vänta två timmar tills nästa tåg gick, men åkte ju såklart hem emellan.
Kom inte till stockholm förrän halv åtta.. Kvällen blev slapp hemma hos josie och sofia, himla skönt var det. Jättejättekul att träffa tjejerna var det!
I lördags sov jag,jenny o vickan rätt länge för att sen åka in till stan o shoppa. Började väldigt segt shoppandet, köpte svarta mjukisbyxor,svart necessär o svarta strumpbyxor. Kul kände jag, inte! Men behövligt iofs.. Blev lite grinig där ett tag också innan jag fick mat:) Köpte lite annat sen, puder,toffsar,hårnålar,tjocka gråa strumpbyxor,skjortklänning,annan randig tubklänning.. trodde sen det hela var över, men icke! Jenny kände att hon faktiskt måste köpa jeans, så hon o jag gick tillbaka till åhléns. där hittade hon två par byxor och jag ett par plus en hood. Blev ingen billig affär om man säger, men värd!
Sen var vi skittrötta så jag o jenny åkte hem till henne. men var bara o kämpa! duscha och sådär oså hem till vickan.. lite förfest. sen till odenplan där josie o sofia var. blev inte länge där.. jag,jenny o vickan åkte till gamla stan. träffade diverse roligt folk o kvällen blev riktigt bra:) kom hem vid tre, kändes rätt lagom..
Svintrött i söndags var jag! jenny var jättesnäll o följde med till centralen. träffade jonas där o åkte tåget till linkan.. sen hämta upp kusiner o skyndaskynda till motala. Var himla skoj o träffa familjen o släkten! mycket mat o fika blev det, mm gott:)
Tillbaka till linkan sen, duschade o försökte sova en stund.. blev väl inte mer än en kvart. så inatt på jobbet var jag lite trött, men gick bra ändå..

Idag ska jag typ inte göra någonting. Måste iofs iväg o köpa strumpor, igen! fattar inte vart jag gör av dom alltså. tänkte sola också! känner ju att annars är mina två solningar förra veckan är helt onödiga annars.
Annars fortsätter jag mest att lyssna på More modern short stories from Hello Saferide.. sinnes så bra den är! Mina favoriter just nu är 2008,Lund,Anna och Overall. Lyssnaaaa!!

På tal om 2008 ja.. Idol är inte idag va? jag vill ju! antar att det är imorgon... hm måste kollas upp. Jag hejar på Anna Bergendal! helt sjukt bra röst har hon ju.


Vad långt det blev! avslutar med att.. mattias är den bästa jag vet!

annika norlin!!







There is a war in all the heads and there's a war in mine as well
And if I could explain it any better, I'm sure I would
We're in a bus and it's night, you opened up and so will I
But though I'm good with words, I've never been good with words

More modern short stories from Hello Saferide...


Som jag älskar! köpte skivan idag som download. jag älskar den alltså! annika norlin är lite utav ett geni. önskar så jättemycket att hon ska ut på turné snart. snälla!

Idag är jag ledig, sjukt skönt faktiskt.. sov till halv tio, skönt! sen gick jag upp o tog mig en promenad runt stångån. eller inte runt hela om det kanske är någon som tror det! blev bara en halvtimme, får ju så ont i fötterna av att gå med converse mer än 5minuter. om man skulle ta o investera i ett par bra gå-ut-på-rask-promenad-skor? kanske kan vara värt.. sen gick jag o handlade lite. laddade upp inför min helg i stockholm med 3 dosor snus o ett corner. haha! gillart. men fan så dyrt... jaja.
Ska allstå till stockholm i helgen, ska bli himla roligt faktiskt. kommer knappt inte ihåg när jag träffade josie sist, måster varit 5-6 veckor sen eller så. sjukt lång tid sen! så imorrn blir det party o lördag blir det nog lite slappare. måste åka 10.40 med tåget på söndag. mormor ska ha 80-årsparty! wohooo:)

Nu ska jag strax gå till frissan. ska klippa o göra mig lite blondare! lite läskigt, men ska bli gött ändå, ser verkligen för täskig ut i håret.

herrå

Your clown


Lördag blev som jag trodde, skitabra:) jag,jempa o sofia var hemma hos linda.. kollade på en dålig film som vi inte ens såg klart. sen vet i fan vad vi gjorde, låg i lindas säng o pratade om allt o inget typ. och skrev i lindas bibel-bok, haha det var kul. sofia o jempa krokna där vid 2 eller nåt, men jag o linda kämpade på:) åkte hem halv fem.. gillart alltså!
o igår var jag tillbaka på jobbet, kändes sådär faktiskt. hade ju upptäckt hur skönt det var att inte jobba! men det är ju bara o kämpa på. ogillar att cykla när det regnar bara. och eftersom jag är lite slapp av mig så har jag inte pumpat däcken på min cykel som jag borde gjort för minst en vecka sen. så det är asdåligt med luft i dom så cykeln knappt rullar, men annars gåre bra liksom:)
Nu är jag fruktansvärt uttråkad.. har verkligen inget att göra. hatar att inte bo i stockholm som nästan alla mina vänner. inte för att jag vill bo i just stockholm, men jag vill ju va med dom! och här i linkan finns det ju inte många. sarah är i tunisien o leffe har massa plugg. linda kanske skulle komma hit nån gång i veckan, hoppashoppashoppas!
Får se hur det blir, men åker kanske upp till stockholm i helgen.. värsta är ju att josie skulle hålla på o flytta oså skulle hennes föräldrar med upp så henne kommer jag typ inte kunna träffa isf:/ men som sagt, får se hur det blir...

Jaha, nähe... om man skulle ta o kolla på lite tv kanske? bläääääääää

Wall burnt down, you never burned down yours


Okej en liten redogörelse då för vad jag gjort sen sist.
Måndag: Träffade sarah trots min sjukdom. var himla trevligt! var ju väldigt längesen va... drog en mc donalds, vilket ju aldrig kan bli fel. tog en juice till mina pommes i hopp om att sjukdomen kanske skulle ge sig. det gjorde den inte.
Tisdag: Mådde mellanbra får jag väl säga. så jag var sjukskriven från jobbet. Camilla,sofie o moa kom vid fyra. Gick lite på stan, o jag som varit så himlans duktig på att inte köpa nåt! raserades när dom kom hit om man säger. lite tröja,lite trosor,lite byxa oså.. hm, men det var billiga saker! skyller på det. mitt nya bästa plagg är ett par megaslappa chinos från monki. sköna! 250 spänn för dom, biligt eller what?
På kvällen kollade vi på film och det var mest allmänt mysigt.
Onsdag: Sjukdomsläget var sådär, men det kunde ju inte stoppa mig från kvällen. så tryckte i mig ett antal panodil. Lite mat o shopping på dagen. Förfesten började halv fem nånting, sen var det iväg mot cloetta center redan vid halv sju. Linda förresten var ju med då! det var verkligen skoj:) min fina! jaja, till cloetta center var det... drog till med platserna längst fram tänkte vi! min kära bror var tillsammans med en kille som heter carl, konferencier. riktigt bra var det! stolt blev ju jag såklart:) sen efter lite sång,dans,spex o annat så var det dags för mando diao. riktigt bra alltså! men camilla o jag kände att det var lite väl att stå längst fram i mitten. alla andra var helt crazymazymongo. så vi blev överdragna över stängslet, haha. inget dåligt val det om man säger! träffade jonas o gled upp till vip-stället. GRATIS ALKOHOL!! då vare fest:) hängde där ett tag, för att sen ta oss ner till dansgolvet. riktigt kul alltså! mando diao-killarna uppenbarade sig också på dansgolvet. jag tyckte det var en bra idé att rövdansa mot gustav i mando, så det gjorde jag. han tyckte inte det var en riktigt lika bra idé, haha!
En riktigt apkul kväll iaf!
Torsdag: slapp,seg,sjuk o lite bakis. inte mycket blev gjort.
Fredag: Åkte hem till motala, världens längsta bussresa men jag överlevde. hämtade upp linda, åkte till affären, köpte tacosgrejer. lagade godaste tacosen:) mm blev fan sugen på det nu igen! sen slappade vi hela kvällen/natten till klockan 4 o var allmänt töntiga. men jag gillart:)
Lördag: sov visst till 14.45... hm lite sent kanske. tänkte att jag lika gärna kunde sova länge eftersom jag jobbar natt imorrn. hoppas på att linda vill va mitt nattsällskap igen:) ska va med jempa o henne sen. ska bli jättekul att träffa jempet! var längesen känns det som...

Herrå puss!

Stopp


Händer inte mycket alltså... jag jobbar ju bara hela tiden! i helgen var jag o mattias på bio, vilket vi var förra helgen också.. ja det är väl ungefär det:P nej då, lite annat har jag ju gjort men jag minns inte.
Jobbar förmiddag den här veckan, vilket är ungefär det värsta jag vet. oså försov mig imorse.. kom inte till jobbet förrän 06.40, inte bra! försovning betyder ju att resten av dagen blir bajs. o vad händer? den blir bajs! fick en fet förkylning slängd i fejjat imorse. är snorig o nyser hela tiden, ont i bihålorna, huvet o fan o helvete eller! jag MÅSTE bli frisk till på onsdag. då är det kalasmottagningen här i linkan.min syster o hennes kompisar kommer, o även linda. det kan ju inte bli annat än skitkul! så en tillfriskning säger jag inte nej till.
Om jag inte mår apa ikväll också så kommer sarah o hälsar på! var verkligen längesen, så det ska bli skoj ju.

Jaha, nähe... om man skulle sova lite till kanske.

RSS 2.0