Om du aldrig provat hur kan du då vara säker


Det blev Motala i helgen istället, var ju tur det eftersom det har blivit höst eller nåt sånt! Mår så dåligt på det. Men iaf, helgen blev bra ändå.
I fredags åkte vi till min kusin som fyllde 20. Massa god mat och världens godaste jordgubbstårta, bara där förstår man ju att kvällen inte kunde bli dålig. Och det blev den ju inte heller! Himla trevligt var det med familjen och släkten. När vi kom hem var alla utan jag trötta, så då läste jag bok. Tre sekunder läser jag nu, ååh den är så bra. Skriven av mina bästa författare Roslund&Hellström. Är så jävla spänd redan nu på slutet, jobbigt eftersom det är typ 400 sidor kvar dit:P
I lördags var jag och Camilla på stan. Lyckades med bedriften att nästan inte köpa nåt alls! förutom ett par strumpbyxor för 60 spänn och vin&cider på systemet, men det räknas inte, visst?:) så ja, då blev jag lite imponerad av mig själv. Sen lagade storasyster Jenny pannkakor, mycket gott. Äter ju pannkakor en hel del nu för tiden alltså.. Icke bra!
På kvällen sen åkte jag till Sarah B och förferrade lite innan vi gick till Hannhest på ferre! Faktiskt roligt. Fast om jag minns rätt hade jag ännu roligare på den lilla efterfest vi hade hos Sarah sen:)
Vaknade klockan 8 imorse efter alldeles för få timmars sömn av att jag har Melvins ansikte en centimeter från ansiktet:P gullet skulle bara säga att det var frukost, söt är han:) men jag somnade visst om på en sekund och vaknade halv elva. Var vaken en stund, sen låg jag i soffan och sov till och från till klockan tre! sen kände jag mig okej igen:)
Ikväll har jag varit med Sarah F hos hennes vän Micke och spelat Buzz!! det är så jävla roligt, önskar att jag också hade det:(

några bilder med då!





ljug om du behöver, det gör ingenting


ALLTSÅ IDAAAA. Jag försov mig idag. 13.33 vaknade jag och fick panik. Exakt tio minuter senare var jag ute ur lägenheten, ganska bra jobbat ändå. Men glad var jag inte, hela dagen åt helvetee. Jobbet var iaf helt okej, alltid nåt. Efter jobbet var Sara och jag o åt och kollade på utomhusbio, Baksmällan vare! Den är ju så jäääävla rolig. Sen åkte jag hem och såg en film till, Precious. Inte liiika rolig, fruktansvärt jättehemsk och sorglig, men ändå väldigt bra. Se'n!
Imorgon är det fredag för mig! sen börjar jag inte förrän ganska exakt 4 dygn senare! huuur gött? asgött. Är fortfarande väldigt less på att vädret ska bli kasst. Inte ens varmt ska det ju bli! och molnigt och lite regnigt, iiiinte okej. Får se om vi får hänga i Motala istället om det blir för täskigt.

Nej nu är jag trött, konstigt nog, trots att jag inte varit vaken sålänge. herrå.

they will see us waving from such great heights


Alltså jag är så arg. SÅ ARG PÅ VÄDRET. Det kan ju inte bli dåligt till helgen, det går bara inte. Går in på klart.se minst fem gånger om dagen för att se om det kanske ändrat sig. Men neeeeej, det bli fortfarande 15 grader och asmycket regn på fredag.jag vägrar!! klarar numera inte av en temperatur under 20 grader. Ska sola solarium imorgon, så jag inte tappar mer färg än jag redan gjort. För det vägrar jag mest av allt!
Annars så har jag varit på både bra och jävligt dåligt humör idag, båda lägena gick över så nu är jag väl i nåt slags mellanting. Stukade foten på jobbet idag, det var ju inte så bra. Har lindat in den lite fint nu så hoppas verkligen det går över tills imorgon.
Efter jobbet åkte jag till Sarah och kollade OC igen med henne och Johanna. Älskar välla den serien över allt annat just nu! fast den är väldigt jobbig också, för man får ju panik när man vet att neeeej det här kommer gå åt helvete, ryan gå inte diiiiiiit, seth lägg aaaaaaaav och håll på och så vidare.

Nu är det nog bäst att jag går och sover eftersom Sarah ringer och väcker mig 08:45 imorgon.

Det klär dig att du tvivlar på din duglighet, det gör man där vi kommer från


Okej ingen läser min blogg längre! Konstigt vaa? nej, var visst nästan en månad sen jag skrev. Ska försöka skriva några gånger fler i veckan.. än noll alltså.
Har i vilket fall hunnit med ganska mycket under den tiden.
  • Midsommar som var himla mysigt ute i pappas torp
  • Peace & Love som var underbart med fina vänner och bra musik
  • Varit sjuk. Klarar visst inte av festivallivet längre!
  • Laleh, Melissa Horn och Lars Winnerbäck med Linda
  • Sol och bad i Bromma med Linda
  • Sol och bad i Berg med Sara
  • Haft Kissens bästis Simba här
  • Munken in the park med Sara. Såg fina (okej, asheta) Oskar Linnros, Timo Räisänen och Moneybrother. Och ännu bättre, TRÄFFADE MONEYBROTHER! Ja, jag dog.
  • Härlig liten fest med Elli, Sarah B, Carro och Elin och senare Måndagsklubben
  • Varit och hälsat på mina systrar i Örebro. Haft världens sötaste kattungar som sovit med mig:), badat i storasysters pool,lekt med Melvin,ätit o druckit himla gott, solat o badat... Igen!
  • Påbörjat projektet ta-sig-genom-alla-OC-avsnitt med Sarah
Det är ungefär det jag minns iaf!

Är ju överhuvudtaget nöjd med att vara singel, men nu på sommaren är jag ännu mer nöjd! har redan nu gjort mycket mer den här sommaren som jag vill göra än jag gjorde under hela förra sommaren. Och har flera roliga saker som jag ser fram emot asmycket! I helgen ska jag till Tjällmo där pappa kommer ha sin husvagn. Mina systrar och systerson kommer dit! och som ett himla bra sammanträffande så kommer även Sarah B vara där:) hoppas vädret ändrar sig så det blir bra bara! inte askul faktiskt att sitta i ett förtält en hel helg kan jag känna.
Helgen efter det längtar jag ännu mer till! ska äntligen till Stockholm och min älskade Jenny. Min bror är i Afrika så jag ska låna hans lägenhet, det blir skoj:)

Just nu ligger jag i soffan och väntar på att bli trött. Har jobbat tre nätter och lyckades som vanligt inte ta mig upp idag för att vända om dygnet. Håller på att leta ny musik och musik jag glömt bort. P3 är bästa sidan för det! hittade en av mina favoritlåtar som jag nästan glömt bort, Such great heights (Postal Service). Annars så lyssnar jag mycket på Oskar Linnros och Robyn nu. Åh jag ääälskar Oskar och jag äääälskar Robyn. Fast just nu lyssnar jag faktiskt på Lasses nya låt Från kylan in i värmen, och jag gillar den faktiskt!

Nej nu måste det nog bli lite bilder, inte bara massa görsajobbig text.





























RSS 2.0