Ungefär såhär..

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Men älskliiiiing!


Mattias ligger på sjukhuset i linköping och jag är motala. jag mår skit! han åkte cross och slog i ryggen, nånting med kotorna var det.. han skulle ligga kvar över natten. jag vill ju såklart åka dit, men han visste inte om man får komma o besöka liksom. men jag hoppas! om man inte får besöka nu på kvällen så får jag vänta till imorgon.
Det jävliga är ju att jag måste städa studentrummet imorgon eftersom han som ska flytta in kommer redan imorgon kl 18. jag vill ju va hemma o ta hand om stackarn! jaja, får köra en snabbstädning. Åh vilken skit att jag är i motala nu liksom, är ju typ alltid i linköping.. men icke nu, såklart!
Vi har förresten flyttat in nu, o jag gillart verkligen.

nej nu orkar jante mer!

Go 08


Det var visst ett tag sen.. har varit ganska mycket nu i veckan. jag o mattias har jobbat 14-22, och sen har vi försökt flytta på det också. lite tajt sådär, men en bit har vi kommit. känns himla bra faktiskt. även om killen som bodde där innan inte hade städat överhuvudtaget som han påstod att han hade gjort.. dålig stil kan jag tycka!
Igår åkte jag och syster till stockholm. vi + bror ska ju gå o se lars winnerbäck,miss li,markus krunegård m.fl idag.. sweeet! igår iaf då så var vi lite på stan, köpte en jacka o lite småplock. upptäckte att mina pengar är typ slut, fattar inte hur det gått till men det är ju som vanligt:P sen så hem till jonas o laga mat. han bor verkligen helt perfa! mitt på götgatan.
Sen så kunde vi inte riktigt bestämma vad vi skulle göra, det var ju 080808 igår o det ansåg ju stockholmarna vara deras dag. så då var det en massa ståhej,stoj&stim o fest! om man säger... men vi bestämde oss iaf för att gå upp til mosebacke för att kolla på fyrverkerierna som skulle vara o ta oss en cider/öl. och jääävla vilka fyrverkerier! svincoola verkligen:) alla blev verkligen impade! så det var värt.
Sen gick vi ner till debaser, för jag hade läst att bl.a johnossi och kleerup skulle spela, gratis.  Johnossi hade redan spelat när vi kom men kleerup såg vi, som var riktigt bra. Sen kom longing for lullabies o då studsade titiyo in på scenen, det var uppskattat om man säger. När det var slut så gick vi till koh phangang, skitmysigt ställe. var verkligen som thailand.. typ iaf:) så det var skoj! man kunde köpa buckets om man ville, men det kostade ju 460 spänn... lite dyrt kanske! det stängde iaf vid 1 o då gick vi hem. o nu är jag vaken! jonas är på nån svensexa-grej o camilla sover fortfarande. önskar att jag hade lite mer pengar för tillfället o kunde hoppa ner på götgatan o shoppa lite kanske! men icke.. fast ska kanske låna av camilla:) får ju faktiskt skatteåterbäring snart hallå!

Such great heights


Jaha, nähe. sommarn slut nu eller? verkar ju inte bättre än så. har iaf haft turen att inte jobba eftermiddag under de här 2 veckorna när det varit bra. så har blivit en del sol o bad i berg. skönt! som jag väl nämnt förut så är inte vattnet där det fräschaste, men det är bara att bita ihop o va glad ändå va.
Har varit förjävla stressigt på jobbet i veckan faktiskt. folk är sjuka o då läggs allt ansvar på mig. okej liksom? det är iofs lite roligt på sitt sätt, att få bestämma liksom:) men lite kämpigt också! förresten så verkar det som att jag kommer få ett vikariat på 5 veckor.. skulle va great om det blir så. skönt att gå på schema o inte bara va inringare = aldrig veta när man ska jobba.
Ikväll var det meningen att jag,jenny,josie o vickan bara skulle va hemma hos mig o slappa.. det gjorde iofs ett rätt bra tag. tills vickan började hetsa om att vi skulle gå ut:) och så blev det! eftersom idén kom upp rätt sent så var vi inte på harrys förrän ett, så blev ju inte en så lång kväll. men det var rätt kul ändå!
Imorgon jobbar jag 14-22, ska ta bussen 12.25 härifrån vilket jag känner kommer bli lite kämpigt eftersom jag inte lär somna på ett tag nu, eftersom jag visst inte vaknade förrän tre idag... jaja, löser sig la va!
Jag o mattias ska bli sambos förresten, haha! är inte så allvarligt som det kanske låter.. han vill inte bo där han bor nu och jag har ingenstans att bo i höst o varken han eller jag känner för att betala speciellt mycket, så att ja:) blir nog bra det där..mycket bra låt!
postal service - such great heights

RSS 2.0